dün telefonumdaki mesajlardan yakalandım tek gecelik birşeydi boşanmamız söz konusu değil.. aynı hatayı tekrarlamak istemiyorum ama ilişkimiz eskisi gibi değil aşkı öldürmemek için tek taraflı cabalamaktan yoruldum şimdilik beni affetti gibi ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTepki ile evlilik yürümez. Aldattın ya da aldatmadın, insanlar sanki kocanı değilde, onları aldatmışsın gibi yargılamışlar seni. Herkesin ilişkisi kendine diyorum bu konuda.
Ortak hayaller yoksa, iki arkadaş gibi değilseniz, birbirinizin sadece fiziği ve karizması için bir araya geldiyseniz, o evlilik bir süreden sonra zoraki bir evlilik olur.
Mutlu değilseniz, savaşarak ileriye götüremezsiniz birşeyleri. İçinde bulunduğunuz kaostan mutlu oluyorsanızda bu farklı bir konu ama öyle bile olsa bir ömür boyu bu şekilde geçmez.
Bu koşulun oluşmasına sebep ilişkinin kötü olması olabilir ya da birlikte olduğun insandan etkilenmişte olabilirsin. Sebep her ne olursa olsun, ilişkisine saygısını yitirmemiş hiç bir insan bu kadar ileri gitmez. Sevgisini demiyorum dikkat edersen, saygısını diyorum. Aranızdaki saygıyı yeniden inşa etmek için bir yol varsa kullan, yoksa bu iş yürümez.16 Yorumla- +1 yıl
Sorulara verilen yanıtlar bol keseden atmak yada komşunun eşeğini türkü çalarak aramaktan uzak, gerçekçi ve empati yapılarak verilmelidir. Yanıtınız biraz hırsızın hiçmi suçu yok tarzı bir soruyu akla getiren cinsten olsada aynı şey sizin başınıza geldiğinde yine bu düşüncede oluyor ve cevabınızdaki şeyleri yapabiliyorsanız sorun yok. Yapamıyorsanız yanıtlarınızın örnek teşkil edebileceğinide göz önünde bulundurarak yapmanızda fayda vardır.
Cevap sahibi+1 yılSatın Rescue.
Benim ilişkim beni ilgilendirir, ben paylaşmak istemediğim sürece sizi ilgilendirmez. Yinede nezaketen cevaplayayım.
Sevdiğim insana güvenim sonsuz. Ha diyelim imkansız bulduğum o ihtimal gerçekleşti. Bu benimle onun arasındadır, başka insanlara karşı yapılmış birşey değildir. Sitem etme hakkı, yanlızca benimdir bu durumda. Öteki türlü içimizdeki hayvanı ortaya çıkartıp hayatlarımızdaki tüm aldatılmışlıkların hırsını (sözlü) linç yolu ile başkasından çıkartmak olacaktır yaptığımız.
Cevap sahibi+1 yılSatın -> Sayın
- +1 yıl
Burda kız paylaşmış bütün b*kunu.Söylediklerin boşa çıkmış oluyor susabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılAldattınızmı, aldatıldınız mı, yoksa aldatılma korkunuzmu var anlamadım. Nesi saçma söylediklerimin onuda açıklayın. Ben bu durumu savunmamışım ki. İnsanlar ilişkilerinde saygıyı yitirmişlerse böyle şeyler kaçınılmazdır diyorum.
Aldatmak nedir ? İlişkiye, eşe/sevgiliye karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Zaten ilişkide önceden beri saygı yoksa, o zaman bir arada durmanın anlamıda yoktur. Bunu dedim özetle.
En İyi Cevaplar
işin gerçeği bilmiyorum erkek egemen toplumuz ama
neden yaptın seni cezbeden şey neydi öğrenebilirmiyiz en azından eşinin suçu neydi ilgilenmiyormuydu senin nereni eksik bıraktı söylersen en azından ileride evlenecekler için bir önem arzeder eşlerine ona göre davranırlar ?
samimi ol lütfen sana kafana sık falan yazanlar anca incir çekirdeğini doldurmayacak laflar
yorum yapanlar sen yapıcı birşey istiyorum hata nerelerdeydi sendeki hatalar ve eşinde gördüğün hatalar yaptığın kişi nasıl ikna etti ?
lütfen birdaha senin gibi itiraf eden birini bulamam söylediklerin benim için ve akıl vereceğim kişiler için çok öenmli birşey arzedecek00 Yorumla
+1 yılOlmamalıydı,Talihsiz bir tek gece macerası olmuş.Bence biryerlerde eksik yaşanan birşeyler var.eşin kendisinden sevgi göremeyip sevgiyi dışarda aradığını düşünmüştür muhtemelen.konuyu açıkça konuş bence.sende ya da onda hiç farketmez eksik olan ne varsa bunları düzeltme yoluna gidin.çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sizin tek gece 1 defaya mahsus oldu dediğiniz kaçamaklarda en çok darbeyi çocuklar alıyor.boşanıyoruz diyenler çocuk bir annede bir babada.sevgiyi de eksik yaşıyor.çocuk olmasa da en büyük yarayı zaten ilişkinizdeki"güven"almış oluyor.Yapmayın etmeyin elinizdeki sevginin kıymetini bilin.Affettiyse sevgisindendir büyüklük onda kalmış demektir.Aynı hatayı bir daha asla yapma lütfen.!Sevgiyle yaşa...Eşinle yaşa...
00 Yorumla
affettiğini zannetmiyorum yerini bulunca hesabını soracaktır eminim ki.
büyük konuşmayım ama evli bir insan özellikle bayan bunu nasıl yapar? bir de aşkı öldürmemek için tek taraflı çabalamaktan yoruldum demişsin.eşini aldatarak mı çabalıyorsun.kendini onun yerine koysana bir. tek gecelik ya da daha başka geceler kendini eşinin konumuna koysana.ne yapmasını beklersin.Allah onunda senin de yardımcın olsun inşallah aşarsınız.pişmanlık duymuşsun belli oda anlar da düzelirsiniz umarım.ama dikkat et hem günaha girme,hem üzme hem de üzülme çünkü seviyorsun ..60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
110Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evliyim üstelik çocugum var ve senın yaslarındam.asla olmaz ama bı an kendımı senı yerine koydum kendımden iğrendim.anaya nasıl bakıyosun eşinin yüzüne nasıl bakıyosun.en kötü eş bile aldatılmayı haketmez üstelik o seni affederek kötü olmadıgını göstermiş.sevmediğin içini seni tatmin edemediği içinmi neden aldattın? madem bi sorununuz var çözmeye çalışsaydınız çözemediyseniz ayrılsaydınız.ondan sonra ne halt edeceksen etseydin.eşine değilde kendine nasıl yakştırdın böyle bi basitliği?kuzura bama ağır konusuyorum ama sen bunu burada sorarak her yorumu peşinen kabullenmiş olmalısın.
eşin seni affetmiş olsada sana asla bi daha güvenmicek.ve ilerde mutlaka karsına cıkıcak bu.
bence otur düşün değer miydi?132 Yorumla- +1 yıl
Yorumu kabullenmiş mi olur? Ben şunu anladım, öyle sinir sinir soru soranlar oluyor sonra onlara aynı türden cevap verince de şikayet ediyorlar!
Cevap sahibi+1 yılevet ben burda bısey soruyosam her tur yorumu kabul etmıs olurum sevıyelı olmak sartıyla tabı.ne dmk ıstedgnı anlamadım tam..
"Tek gecelik bir şeydi". Bu mudur yani? Hayatını paylaştığın , beraber yaşlanmayı düşündüğün, en kötü günlerinizde birbirinize destek olacağınız, herkes bir kenara çekildiğinde senin başbaşa kalacağın, belki de ellerin ellerindeyken hayata gözlerini yumacağın bir insanı tek gecelik bir heves uğruna mı aldattın. Bu mu kendini vicdanına karşı yaptığın savunma? Özrün kabahatinden daha büyük... Keşke başkasını sevseydin de en azından bir aşk uğruna yapsaydın bu hatayı :( Kimse kimseyi ömür boyunca sevmek zorunda değil... Ama tek gecelik bir heves uğruna da kimse sevdiği insana bunu yapmamalı...
73 Yorumla- +1 yıl
+1 Helal
- +1 yıl
Şöyle bir cevaba eksi verenlere özgürlük, demokrasi veya seçim gibi bir hak vermiyeceksin arkadaş :)
+1 yılŞu sayfada yazılanları tek tek okudum. Birkaç tane senin seviyende ki insan haricinde sana hak veren olmamış olamaz da.
Hem "tek gecelik" tabiri ile masumane göstermeye çalışıyorsun. Hemde yorumlara eklediğin cevaplar da "aslında tek gecelik düşünmüyordum" diyorsun. Tek taraflı çabalamaktan yoruldum diyorsun.
Sen O adama ihanet etmişsin, aldatmışsın bu ilk ve son olmayacak, çünkü sen ve senin ruhun yoldan çıkmış. (Daha başka bir şey olmuş ta neyse)
Ve seni affettiğini söyleyen aşağılık erkek müsvettesi (onun da başka adı var herkes bilir)
Ve de senin evli olduğunu bilerek (biliyorsa şayet ! ki sen ona da yalan söylemişsindir) seninle yatan şahsiyetsiz.
Evlilik gibi kutsal bir dini ve uhrevi değerlerimize leke bulaştırma kocan olduğunu söyleyen adam seni affetse de sen hayanı düzeltmek istiyorsan bari son bir kez ONURLU BİR ŞEY YAP AYRIL..61 Yorumla- +1 yıl
+1
söleyeceklerim biraz acıtacak ama sölemedende duramıycam,şimdi ben sizin tarafınızdan bakacam olaya eşinizi bir tarafa bırakırsak eşin seni ne kadar affetsede bir süre sonra bu olay unutulup gitsede,sen normal yaşantına döndükten sonra ,bu yaşadığın tek gecelik dediğin olay devamlı benliğini,vucudunu meşgul edecek devamlı o aldığın keyfi zevki düşünmeye başlayacaksın eşinle ilişkiye girerken bile o yaşadıklarını hayal edeceksin ve illaki yeni heyacanlar arayacaksın.çünkü bir kere o heyacanı yaşadınmı olay bitmiştir ikincisi olmayacak falan deme kendini kandırırsın yabancı birinden onu yaşadınmı bayan olsun erkek olsun illaki tamamdır onun bir süresi var bende ikinci gün olur sende 2 sene sonra anmma illaki olur.
20 YorumlaSadece erkekler aldatır diyen kadınlara iyi cevap oldu söylediklerin.
Aldatmanın cinsiyeti olmaz. Bu tamamen karakterle ilgili.
Sanada sadece yazık diyorum..
Bazı hataların affı olur ama ben böyle bir hatanın asla olmaz.
Allah eşine sabır versin, zor bi imtihanla sınanıyor.81 Yorumla- +1 yıl
Objektif bir yorum +1
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılKötü şeyler yazasım var da yazmıyorum. Boşanın, adam da rahat etsin sen de. Her gece takılırsın rahat rahat. Evlilik senin neyine? Bak bazı insanlar evlenmeli bazıları evlenmemelidir. Sen evlenmemesi gerekenlerdensin mesela. Zorunda da değilsin. Beceremediğiniz şeyleri yapmayın. Boşan ve hayatına bak. Adamı da rezil edip hayatını daha fazla berbat etme. Bu işin bir tılsımı vardır, o kırıldıysa da kırılmıştır artık. Hadi geçmiş olsun.
60 Yorumla 36yerinden bıcaklar,43 yerinden keser, sayamadıgım yerlerinden darp eder, belin dahil omurlanının hepsini kırar ,bacak aranı 250gram kadar keserek wucudundan ayrır,budaklı bi kazıga oturtur sac derini yüzer, beynini kursunların agırlıgıyla kiloya cıkartrır,kalbini tawada kızartır, ligme ligme edip buzdolabı posetlerine doldurup sehir lagımına atar arkandanda balgamlı we yesil renkli olucak sekilde 10 gramkadar tükürürdüm... yüzsüz nasıl bakıon o adamın yüzüne sen hiçbişeyi haketmiosun warya kendi cezanı kendin werecek kadar bile asalet oldugunu sanmam...
12 Yorumla- +1 yıl
ya tamam arkadaş aldatmak iyi bişey değil aldatılmakta öyle ama sana bişey sorcam erkek olarak dürüstçe cevap ver evlimisin bilmiyorum hiç almıycakmısın yani karşına çıkan fırsatları değerlendirmeyecekmisin bir gecelik bile olsa hiç sanmam yapmayacağını ama meark ediyorum cvbını
Şu sütten çıkmış ak kaşıklar, ne de tatlısınız öyle...
Anında idam ettiniz kızcağızı. İnsanoğlu hata yapabilir. Hata yapmış ve pişman olmuş bir profil var karşınızda, sizden yardım istiyor. Aynı hatayı tekrarlamak istemiyorum diyor. İnsaflı olun biraz. Kendiniz de böyle bir şey yapabilirsiniz belki; gerek düşünsel, gerek fiziksel...
Sana gelince soru soran;
hatanı anlaman ve tekrarlamak istememen kişilikli olduğunu gösterir. Fakat sen de benim gibi biraz çapkınsın anlaşılan. Eğer gerçekten seviyorsan pişmanlığını hal ve hareketlerinle beraber sözlü olarak dile getir. Erkekler de böyle hatalara düşebiliyor. Karşılıklı olarak biraz anlayış gösterilmesi lazım. O da seni seviyorsa seni tamamen affedecek ve eski güzel günlerinize geri döneceksinizdir. En azından ben öyle ümidediyorum. "Sevgi" her şeyi affeder. Başaracaksın şampiyon.11 Yorumla- +1 yıl
Pişman olmuş biri mi var karşımızda ? :D
Soruyu gözlerinle oku dostum.
aldatan insanlara nefretle bakarım hep çok aşağılık bi insandırlar seven aldatmaz demek ki sevmiyosun ve bahaneside 'tek gecelik bişeydi ' de olmaz. o nasıl bi bahanedir ya. ben olsam affetmezdim seni. bence biraz gururun ve şerefin varsa ikile.
83 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
ağzına sağlık bacım..
- +1 yıl
Bazılarının nedense! gücüne gitmiş sanırım eksilemişler
+1
Ayrılmanız sözkonu değilse bu konuyu sakın ona hiç açma çünkü açtıkça sorun yaşarsınız...sen unutma bu yaptıgın hatayı ki bi daha tekrarlama ama eşine unuttur bi şekilde...ayrıca ne diye tek gecelik bişiye ihtiyaç duyulur ki anlamıyorum...neyse hatanızın farkındasınız ya önemli olan bu.
18 Yorumla- +1 yıl
bence eşi asla unutmaz sence unutulurmu böyle bir şey
- +1 yıl
unutulmaz elbet ama bunun üstesinden gelmeleri gerekiyor bi şekilde yoksa ne kadar da ayrılık söz konusu değil dese sonu ayrılık olurr bu kaçınılmazz bişeyyy...ayrıca eşi uzun bi süre hatta belkide tüm hayatı boyunca güven problemi yaşayacak acaba yine yapıyor mu böle seyler diye soru işareti olucak hep...ve hatta belki o da aldatıcak ve sonucta yine ayrılık yine hüsran :)
Soran+1 yılBen tek gecelik olacak diye düşünmedim arada aşk bitip monotonlaşmaya başlayınca birşeyler eş gibi değilde sıradan bir arkadaş gibi olmaya baslayınca arayışa geçiyor insan boşluk gibi daha çok duygusal nedenlerden kaynaklanan birşey .. ama unutacagını sanmıyorum
- +1 yıl
yazık etmiş evliligine bence böyle bir durumda en güzeli betirmek
- +1 yıl
tabiki güzel bir durum degil aldatma oldugu zaman evlilik bir kim yaparsa yapsın erkek yada kadın başka durumlar aşılabiliyor evlilikde ama aldatılmak çok yıkıcı bir durum
Madem eşini aldattın o zaman onun da seni bir kereliğine aldatmasına göz yum ve bunu ona söyle eğer bunu yaparsa ikiniz de kişiliksiz siniz ve tam birbirinizi bulmuşsunuz demektir ama bunu yapmazsa adam gibi adamdır ve sen onu hak etmiyorsun demektir.
bu ilişkiden hayır gelmez bence.50 YorumlaSenin gibi kocası olana müstahak. Öyle eşi kazanmaya çalışma o yitik vaka zaten. Aldatan kadın affedilir mi nan bu ne saçma karakter yapısı? Karakter dedim özür! Aldatan değil aldanan suçludur. Hiçbişe yapma hatta bence sen onu bırak ne biçim adamsın
sen diyerekten. Nasılsa ne senden ona köy olur bu saatten sonra ne ondan sana kasaba.12 Yorumla- +1 yıl
ne o artık aldatılanlarmı suçlu oluyor:))
Hem evlen hemde aldat ne güzel memleket, sevgiliyken aldatanlara hiç takılmam ama evlenince yapılırmı nasıl için rahat ediyor inşallah birgün bu yaptığının acısı çıkarken hatırlarsın bunu, adamında kafası ya kalas yada düşündüğü bir planı var ama tahminim etrafına aldattı demeye çekinmiştir sen utanmıyorsun ama adam utanıyor yani.
20 Yorumla
+1 yılAldattıysan o ilişkinin bir önemi yoktur artık . Madem eşine böyle bir kötülük yaptın ondan boşan ve ona bir iyilik yap hatanı telafi et .Aldatan insanlardan iğreniyorum madem aldatacak kadar mutlu değilsin ozaman senden nefret ediyorum de boşan sonra ne bok yiceksen ye yani .Tek gecelik miş bende gideyim ozaman genelevlere tek gecelik birşeydi diyeyim :S
02 Yorumla- +1 yıl
Ruhunu bilmem ama bencil birisi birde tek taraflı çabalamaktan kastını anlayamadım adam affetmiş boşamamış tek taraflı çabalıyormuş :S
link
Sadece tek gecelikti diyerek pişmanlığı yendin demek. Peki emin misin, aldattığın adam ya seni tekrar ararsa ? Bulursa, kapına bile gelecek yüzü bulursa.
Gerçi aldatmaktan kastın, telefondan terbiyesizce konuşmak mı, webcamden görüşmek mi, yoksa cinsel ilişki mi bilemeyiz. Hepsi aldatmak aslında... Sen ne kadar ileri gittin acaba ?01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak normal birşey gibi geliyor bunun gibilere dostum sanırım.
+1 yılbir sefer yapan her sefer yapar... erkek kadin fark etmez.
100 YorumlaBu denli rahat kelimelere dokebilmen !
Tek gecelik bisi diyip yakalandım, yakalanmasaydim devam !
Boşanma düşüncesi sanki senin tepkinmis gibi yazman !
Aşkı oldurmemek için tek başına çabalayan biri intibasi uyandirman !
Affetti demen !
Himmmm...
Yorumu, bu genç yazarın okuyucularına bırakıyorum...10 Yorumla
+1 yılsana işin doğrusunu anlatayım. eşin aldatıldığını bildiği halde konuyu kapattıysa sana vize vermiş demektir. bu hayatın boyunca böyle olacak. yani bundan sonraki maceralarına da göz yumacak. ama tabiki sen de onunkilere göz yumacaksın. keyfine bak. çünkü nasıl olsa bu yoldan kendini alıkoyamayacaksın.
20 YorumlaTövbe et, önce bir hamama git bedenen temizlen, sonra ruhen temizlenmek için tövbe et ve kocana samimiyetle sarıl.kocanı daha çok sev.
60 Yorumlasen hiç merak etme..
bir defa affettiyse ikinciside olacaktır..
hatta ondan sonrasında çapkın bir kadın olduğuna alıştırmış bile olabilirsin..
bence azıcık ara ver..olayı soğut..
haaa azıcık akıllı ol kız..iyi ve güzel planlar yap..mesaj saklanırmı..anında yok et.ne diye silmezsin ki...iz bırakırmı insan...
suyuna git ve azıcıkda şımart onu..
unutacaktır...20 Yorumla
+1 yılTek taraflı çabalamaktan yoruldun mu ? Geber !
Birşey yapmamış gibi yazıyor birde bak şuna...102 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmasa ne olur neden bir başkasıyla yatma ihtiyacı duydun? Sorun neydi problem neydi? Bunu eşinle konuştun mu? Boşanmasa ne olur onun yüzüne bakacak yüzün var mı? Benim başıma gelse Allah göstermesin katil olurdum sanırım. Hiçbir şekilde kaldıramazdım.
20 Yorumlabence sen yapmışsın yapacagını e adamda haklı olarak eskisi gibi olamıyor şunu unutmamalısın karşındakinin sana olan güveni inancı bir kere sarsıldımı bir daha kolay kolay düzelmez kaldıki sen açıkça aldattım diyorsun bir de bir gecelik demişsin bunun bir geceligi yada bir saatliğimi olur hepsi tabiki aynıdır.. Sana tavsiyem erkeginin böyle davranmasına uzun süreligine alışmalısın ve bir daha asla yapmamalısın çünkü ikinci seferde sanırım ya boşanma olur yada ALLAH göstermesin vurgun olur ;)
00 Yorumlayaziklar olsun.
söyliyecek lafim yok.
unutma sevenin ahi cikar.
cok yazik100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhanet etmişsin varmı ötesi. "Tek gecelik diyip birşeydi" diyip yaramazlık yapıp koltuğun arkadasına saklanan çocuklar gibi bir cümle sarfetmende çok komik. Direk üstü karalanacak kişisin.
40 YorumlaEvlilikte aldatma olur mu yaa...Bitmiş bu evlilik.Şimdi olmazsa bıle 1 bilemedin 2 yıl sonra biter.YAZIK
50 Yorumlaaffetti çünkü kendide büyük ihtimal adatmıştır, bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak çünkü içinde hep bir şüphe olacak beyefendinin ve her kavganızda ,sürtüşmenizde bunu önüne koyacak tekrar eski safalara açılıp kavgalar devaö edicek,allah sonunuzu hayır etsin diyeyim
00 YorumlaHata ayrı birşeydir. Bence senin yaptığın hata değil. Bile bile lades.
Allah adama akıl fikir verir de kapının önüne koyar inşallah.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam affetmem. affedilecek bir şey değil. boşanırım.
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılallah senin gibilerden korusun milleti baska bişi demiyorum kocandada iyi mide varmışş !
81 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle.
+1 yılEşini başka bir adamla tek gecelik aldattın ve aşık olduğunu mu söylüyorsun eşine?
Bu nasıl bir aşktır?
Hem de bir kadın bunu nasıl söyler... Kendinize gelin lütfen...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Biraz daha bekle ve Allahından bul...asdasdasdad...
nickte dişi kedi, 10 numara yaa, bununda bir fantezi grubu falan mı var acaba, kategori de aşk, napıyoz olum biz burada...asdasdasd11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. 22 yaşındasın, evlisin, yetmedi bir de kocanı aldattın. O da senden ayrılmadı. BEN NİYE YALNIZIM O ZAMAN YA!
16 Yorumla- +1 yıl
Ben de yalnızım!
- +1 yıl
bir kedin bilemi yook:))
- +1 yıl
Neden kavga ettiniz ki simdi adam ne dedi .s.ssss
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. en yakın köprü neredeyse çık ve yaptıklarını düşün gerisine sen karar ver...
40 Yorumla
+1 yılaldatmışsın, affetmis, hala tek taraflı çabalamaktan yoruldum diyorsun. Bu hatayı yaptıysan ve sürdürmek istiyorsan çabalamaya devam etmelisin bence.
21 Yorumla- +1 yıl
cevaba aynen katılıyorum yorulmaya hakkın yok bence.ya ayrılcan yada ölene kadar çabalıycan bence
Vaaay evlisin ve kocanı aldattın demek. Helal olsun valla. Kocan senin cinsel ihtiyaçlarını yerine getiremiyor muydu? Boşver tekrarla ama bu sefer daha sıkı önlemler al. Yakalanma.
01 Yorumla- +1 yıl
la bi*git
Ne böyle bir olayda seni affedenin sevgisine inan ne de sen yaşadığın yalan hayata inan
41 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim böyle ... yüzünden evlenmiyorum...okadar çokki yaşadığım şehirde anlatamam.böyle zihniyetler evlenip birde çocuk yapıp çevreyi kirletiyorlar.
Sen hala eşinin yüzüne bakabiliyorsan zaten senin için yapacak bişey kalmamıştır.
30 Yorumla
+1 yılne mi yapmalısın...ahlaktan yoksun ınsanlar ne yapmalı dıye yaz google'a belkı ne yapman gerektqını anlarsn
60 YorumlaEsının sana bır daha asla guvenmeyecegını unutma aklında hep sımdı ne yapıyor ya da yıne aldatacak mı sorusu olur
10 YorumlaAffetmesi hata bi' kere. Git öl sen. Unutma bugün ona yarın sana.. Sen de aldatılırsan hoş karşılayacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Doğru zamanı bekliyor intihar süsüyle seni ortadan kaldıracak
40 YorumlaA.K.K. açılımını sen nasıl uygun görürsen öyle yaparsın..
51 Yorumla- +1 yıl
Sonu karisi mi?
3 ünüz birlikte bir yatakta bu konuyu etraflıca masaya yatırın,
bir sonuç bulacağınızdan hiç şüphem yok !40 Yorumlayazıklar olsun.. ne kadar rahatsın tek gecelik yazmış bide.. o adam seni affetse bile ömür boyu unutmaz. valla ben eşinin yerinde olsam önce bi güzel döver sonra kapının önüne koyarım!
21 Yorumla
+1 yılpeki bu sadece cinsel bir aldatmamıydı yoksa o kişiyle aranızda duygusal bir bağ da oluştu mu ?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam et.vede eşine çok daha fazla ilgi göster.
sonuçundan memnun olacaksınız.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Yorulmaman lazım yani suclusun tek sorun güven olur böyle zamanlarda güvenini yerine getir ve bir daha da yapma.
00 Yorumla
+1 yılBenim yorumum neden silindi? :) çok umrumda sanki :) ama anlıyorum ki işinize gelmiyor, gerçekler acıtıyor canınızı galiba :))
00 Yorumlasenin gibi basit kız ya da erkege sadece tek kelimem var
ZAVALLI!30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. o sizinle devam etse bile siz oun yüzüne bakabilecekmisiniz? En yakışanı siz ayrılın, bu vicdanla ona bakamazsınız. Ah ya:( Yazık değilmi eşinize?
10 Yorumla
+1 yılAynı hatayı tekrarlayacaksın.Emin olabilirsin buna..Eşinin yerinde olsam, direkt ayrılırdım.Affedilmeyecek tek şey, 3.yü araya sokmak.Tek gecelik bile olsa bu affedilemez..
10 Yorumla
+1 yılbayramda inek yerine seni mi kurban etsek acaba bilemedimki
21 Yorumla- +1 yıl
nereye kayboldun bayramda?çook aradım seni:))kaçtın dimii:)
Pc ye yakın en yakın pencere istikametine yönel,ve buluştuğunda kendini aşağıya bırak.Bu hayatta kanaatimce gerekli değilsin.
33 Yorumlarahat ol herşey düzelicek.. tek gecelik bir şey bunu o da biliyor ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. merak ettim de "tek gecelik" derken bişeyler yaşadınız mı yoksa sadece mesaj mı ? tahrik edici sözler içerikli ?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. önce kendi fotoğrafını kaldırmakla başla bu işe... bunu bence bir kere yaptıysan daha sonra da yaparsın gibime geliyor.
00 Yorumla
+1 yılsilsene mesajları..ne tutuyosun telefonda..
gerçi kocan affeti gibiymiş...öle saça böle tarak.19 Yorumla
Soran+1 yılunuttum işte ah salak kafa..
- +1 yıl
yazdığın gibi sil..geldiği gibi de sil.
bendeki akıl vermeyede bak yaw :))) - +1 yıl
Ama evlilerinde kalbi vardır kolalı :):)
- +1 yıl
yasaklı yoktur..tren geçmiştir üstünden :))
- +1 yıl
olurmu ya:) evli olunca insan kalbini aldırmaz ki. Ameliyatı henüz gündemde değil :):) pehhhh
- +1 yıl
:)))ben onu bunu bilmem..mesajı geldimi sileceksin..yolladınmı sileceksin..
sonra silerim birazdan silerim demeyeceksin..yoksa böyle olur işte:) - +1 yıl
oyyy ömrüm oy. ironiye gülüyorum ya.
yapınca darağacına asılır, yapmayınca eleştirilir:)
zor be dostum yaşamın ironi halleri.:) - +1 yıl
aynen valla
hayat böyle dostum..delinmesin postun
diye boşuna dememişler:)
+1 yılben olsam sorgusuz sualsiz boşardım...üzülmez miydim? eğer çok sevdiğim birisiyse bırak üzülmeyi ağlardım...ama yine de boşardım...o kadar gurursuz değilim Allah'a şükür..
10 Yorumlahamısına koydum yerinde herkes bekçi kesilmiş...boşayın bakalım bekarlar,boşayın...
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem