Size sevgilimin beni kıskandığı yerleri söyliyim ve yorumlarınızı alim?

sevgilim beni çok seviyor buna bir şüphem yok ve beni erkek sinekten bile kıskanıyor mesela 15 yaşındaki kuzenim bizde bir gün kalmıştı onu sorgulamıştı ilk burada farkettim beni kıskandığını sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapattı facemde dayımla bir konuşmam vardı bu adam kim diyo dayım dedim hee öz dayın yani dedi bir dayı amca cart curt bir babam birde erkek kardeşimden kıskanmaz beni .buraya kadar normal ama beni hep taksiyle eve bırakır ya da nereye gitsek taksiyle götürür otobüse hiç bindirmedi bir kere dolmuşa bindik bir erkek yanı boşdu oturdum baktım indikten sonra morali bozuldu bana sen yanında adam temas etmedin dimi diyo bende yoo dedim sonra geçen avm ye girdik güvenlik görevlisi hoşgeldiniz dedi sonra yürüyen merdivenden çıkarken adama hosşgeld,n,iz dediğinde ona kafa sallamadın dimi diyo. yoo dedim yine sonra yürürken bir saniye bile elimi bırakmaz zaten garsonlarla hiç muhabbete girmiyorm zaten kendisi eğitmsiz biri değil zaten acil doktoru cahilllikle alakası yok bunların ya da yapısı da öyle değil benm dışımda kimseye yapmaz bunları eminim yorumlarınızı alim....
Güncellemeler
+1 yıl
he bide kendisi tıpçıdan utanan kadına kızar belki hastanede ama beni erkek dişçiye göndermiyo mesela
Size sevgilimin beni kıskandığı yerleri söyliyim ve yorumlarınızı alim?