Sevgilim beni kıskanmıyorsun diyor. kafam cok karıstı yardım?

oncelikle merhaba.. Benim sıkıntım ise başlıkta yazdıgım gibi beni kıskanmıyorsun demesi. Olayı size kısaca açıklayayım. Sevgilim ve bir kız arkadası beraber yaşıyorlar. Onlara misafir gelen diğer kız arkadası sevgilisiyle birlikte geliyor ve aksam orda kalıyorlar. Daha sonra kızlarin ikisi okula gitmek için sabah evden gidiyorlar benim sevgilim ve arkadasının sevgilisi ise dersleri aksam oldugundan oldugundan gec cıkıyorlar evden. Ayrıca sevgilim okula gitmeden bir saat once uyanıyor gece oturup muhabbet ettikleri için. Sonra beraber okula gidiyorlar. Giderken bana telefon edip beraber okula gittiklerini soyluyor. Aksam bizde kaldılar kızın okulu erken oldugu için sevgilisini kaldırmamış diye de durumu bana izah ediyor. Sonra aradan bir kaç gun gectiğinde bana trip atıp yuz vermemeye baslıyor. Ben bunu sıkıştırdıgımda soyluyor noldugunu. Sen beni kıskanmıyorsun beni merak etmiyorsun diye soyleniyor. Bundan bir hafta kadar onceyse bir arkadasıyla aksam okul cıkısında karsılasıyor cocuk buna biraz oturup bişeyler içelimmi dıyor. sevgilimse giderken beni arıyor durumu anlatıyor. Ben ona eve don elalemin herifiyle ne işin var dısarda dediğimde arkadasından ozur diliyor ve eve geldiğinde bana geldim diyede telefon ediyor. Şu anda benim onu kıskanmadıgımı dusunup bundan şikayet ediyor. Benim mizacım pek sert değil ama o karsısında ben ne dersem o olucak diyen bir erkek istiyor. Beni seviyor bunu kendide soyluyor. Ben seni oldugun gibi seviyorum diyor. Ama bağırıp çagırmamıda istiyip bana kız ben nedersem o de diye beni ikileme sokuyor. Benim ne yapmam lazım? Sevdiğim biri için kişiliğimden kendimden vazgeçip onun istediği gibi olsam bu sefer sen benim tanıdığım adam değilsin der mi?
Sevgilim beni kıskanmıyorsun diyor. kafam cok karıstı yardım?