Bagıra cağıra bitirdi ilşkimizi. Ve elimden gelen herşeyi yaptım. Terkeden daha sonra üzülür mü? Geri dönmeyi ister mi? Keşke kırmasaydım üzmeseydim der mi? Pişman olunuyor mu? Gercekten bilmek isterim çok üzgünüm şu anda.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilk ayrıldığında özgürlüğün tadını çıkarmaya başlar.
Kadınlar evine tıkılıp çikolatalarla bastırmaya çalışır depresifliğini
Erkekler bir müddet sonra herşeyden hevesini alır fakat bir eksiklik bir burukluk hisseder
Kadınlar yavaş yavaş olaya alışmış unutmaya başlamıştır.
Erkek son raddeye gelmiş ve pişman olmuştur geri dönmenin planlarını yapmaya başlar
Kadın artık onu kalbinden tamamen atmış hayata pozitif bakmaya başkar
Erkek kadına geri dönmek ister fakat kadın izin vermez ve erkek yıkılır
Sonuç Mu?
Kadının ilişki bittiğinde ki hali erkeğe erkeğin ki ise kadına benzer
Birde derler ki " Tilkinin dönüp dolaşıp geri geleceği yer kürkçü dükkanıdır"
Küçük bir not bırak o dükkana
Deki " Tilkiye duyrulur; Kürkçü dükkanı taşındı"
(;54 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yorum icin
- +1 yıl
Eig için tşkler
- +1 yıl
@blondewoman okadar güzel yazmısın ki basıdan geçmiş gibi?
- +1 yıl
Geçti tabi kanka @sweetboy11
En İyi Cevaplar
Erkek terkedince pişman olsa da büyük ihtimalle geri dönmez hadi diyelim döndü yine gider. İnsan sevdiğine bağıramaz en azından herşeye bağıramaz. bir hata yaptıysan ayrılır gelmez. Ufak şeyleri bahane ettiyse de gelmez çünkü resmen kaçmıştır. Ama kavga ettiyseniz, ilişkiniz rutinleştiyse, çok konuşuyorsan, nerde nasıl davranacağını bilmiyosan gider ya da hiç biri olmaz seninle öylesine çıkmıştır ve ayrılmıştır. Bu işler böyle canım benim. İki sevgilim oldu zaten tecrübem var. Gittiyse ve dönerse tekmeyi sen vur nasıl olsa yine gidecek. Şunu da söylemek isterim ki çirkinsin, çok konuşuyorsun, sesli gülüyorsun gibi şikayetlerde bulunduysa bıkmıştır. Bunlarda yoksa sevmemiş demektir. Dediklerimden en azından biri olmuştur. Allah kolaylık versin bu işler baya zor.
27 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu acı biran evvel gecer. Ben ilk kez boyle bir acı yasıyorum ve hastalandım..
- +1 yıl
bir erkek için değmez güzelim vallahi bak. O unutur gider sen arkasından bakarsın, üzülürsün. Daha yeni ayrıldıysanız normal üzülmen falan onun eksikliği var çünkü. Kendini oyala. Gitar çalmayı öğren mesela, dersen ben para vermem diye şarkı söyle romantik falan olmasın. Dans et, göbek at işte, film izle komiklerden olsun, arkadaşlarınla vakit geçir eskisinden daha fazla falan falan. Aklına gelince kötü huylarını aklına getir sana neler yaptığını düşün nefret edersin zaten. Sen daha iyilerine layıksın. Motive ol diye demiyorum onun için binlerce yazı bulursun zaten. Hak edeni sev. Adam gibi sevsin yani. Ayrılalım demicek birini bul. Ama eskisini unutmak için değil. Neden ayrıldığınızı hatırla ve o hatayı kusuru yapma. Ve kimse için değişme. Bunları biliyosun ama illa biri söylesin diyosan yani seni rahatlatcak bir arkadaşın yoksa oku yazdıklarımı, uygula. 1) Aklına o gelirse kötü huylarını özelliklerini düşün. 2) Romantik şarkı dinleme. 3) Onu hatırlatan herşeyi at. Kolay gelsin üzülme :)
Soran+1 yılÇook tesekkur ederimmm... Bugun daha iyiyim... Ekran fotoğrafını çektim okuyacagım bunu.. cok sagolun
benzer bir olay başıma geldı kız arakadaşım ayrılalım dedı ılk baslarda cabaladım 3-5 gun yazık olmasın dıye olmadı ıcım rahatladı elımden gelenı yapdım ılıskıde ben kaldım o yolda bırakdı benı. ben hıc umursamıyordum artık aynı sınıfta olmamıza ragmen yoluma bakıyordum 3hafta sonra mesaj atmaya aramaya basladı sureklı hedıyeler aldı verdı son bı sans ıstıyorum senden dedı yaralarını sarmama ızın ver vs dedı bayagı bı ugrastı. dıyecegım o kı koşarak giden tıpış tıpış dönüyor :)
32 Yorumla
Soran+1 yılUmarımmmmm dönerrr:( tesekkurler yorum icin
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Terkedilen. Ama bazen sevgi değilde bitmek zorunda çaresiz kaldığın yerde ise işte o zaman ikiside üzülür..
Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam eger aşkımın küçüklüğüne değil çaresizliğimin büyüklüğüne inan..22 Yorumla
Soran+1 yılCaresiz olsaydı ben onu caresiz bırakmazdım. O gitmeyi tercih etti..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
67Cevap
+1 yılsewmiyorsa üzülmez umrunda olmazsın abi ta ki bir gün senden kalan bir gülüş bir koku bir tad ona ruhuna dokunana kadar sonra üzülmeye başlar ama iş işten geçmiştir bu yüzden çok üzülme terk edilen yıkılır ama ayağa da kalkar yani...
41 Yorumla
Soran+1 yılBen barısmak istiyorum..:(
Valla biz iki taraftada değiliz bizi niye olaya katıyon ki piskolojimizi bozuyorsun yarın böyle bir ortam olsa tad alamayacağız yapmayın böyle şeyler :D
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yasamazsınız boyle birsey
Soran+1 yılOlur mu oyle sey... Terk edilmeyinde terketmeyinde manasında demistim
Hiç sanmam kafaya koymuş yoksa neden terk esin boşver geri gelse bile kabul etme unutmaya çalış ve arkadaş ortamı bul donse bile hayır gelmez umutlanma yeniden bir yön ciz:/
12 Yorumla
Soran+1 yılAma birden sinirle terketti.. Cok uzerine gittim cunku...
+1 yılTerkedilen her zaman daha cok uzulur. Sonradan pisman olurmu bilemem ama bugune kadar cevremde de gordugum kadariyla geneli sonradan coook pisman oldu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTerkedenler mi pişman oluyor?
- +1 yıl
Evet benim gordugum kadariyla genelde terkedenler pisman oldu
+1 yılSevseydi terketmezdi görüşünden esinlenerek seni sevmiyor diyebilirim. Sevmediğine göre onun üzüleceği yok. Duruma da bakılırsa üzülen taraf sensin
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet terkedilen benim. Tesekkur ederim yorum icin.
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Cok srven terkedemez etsede doner yani terkedilene olur olan
26 Yorumla
Soran+1 yılDönsün:(
Soran+1 yılZaten sevse gitmezdi ama umut:(
Soran+1 yılDamarına cok bastım:(
+1 yılDonmesini mi istiyorsun? Dondugu zaman yine ayni olucagini mi saniyorsun?
Kandirma kendini arkadasim, eger bir nedeni olmasaydi seni terk etmezdi. Hadi diyelim tekrar bir araya geldiniz, yine ayni seyi yapmayacagi ne malum? Sen o korkuyla bir iliski yasamak istermisin? Sen elinden geleni yapmissin, eger senin degerini bilmiyorsa, bu onun kaybidir.23 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok yeni bir hafta oluyor. Sogumadan donerse kurtarabiliriz. Yoksa benmi adım atmalıyım ama cok itici geldim o zamanda. Ne yapacagımı bilemez durumdayım.
- +1 yıl
Ne olursa olsun, asla sen ilk admimi atma. Eger o pisman olursa kendi gelir zaten.
Soran+1 yılTamam cunku ben herseyi denedim:( tamam
+1 yıldemekkı sevmıyormuu ss ne den ole uzsun kı senı... sen sesız ve sabırlı olursan onun sana ulasabılecek tum yollarını kapat ve bır gun dönmek ısteyecektır
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam..:( tesekkur ederim
+1 yılTerk edilen tabi ki terk eden bu kadar üzülse terk etmezdi. Simple if you can understand..
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım:(
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılsanmam çok seven üzülebilir hem ne malum dönmeyeceği belli olmaz bu işler
11 Yorumla
Soran+1 yılDönsün:(
+1 yılBu duruma bağlı eğer terkeden sende bulduğu mutluluğu başkasında bulamazsa pişman olur geri dönmek ister ama terkeden halinden memnunsa donmeyi dusunmuyorsa terkedilen uzulur
22 Yorumla
Soran+1 yılBen sanırım hic mutluluk veremedim ki olay bu sekilde gelisti...
- +1 yıl
Zamana bırakmak lazım
+1 yılBence terk edilen daha çok üzülür de geri dönme konusu biraz tereddütlü. Umarim döner :)
11 Yorumla
Soran+1 yılKeske dönse:(
Terk eden çok sevseydi terkedemezdi sorun ne ise onu çözmeye çalışırdı
Tıpkı senin gibi elinden geleni yapardi41 Yorumla
Soran+1 yılSanırım kendi capında yapabildiği kadar yapıyordu:(
terkedilen üzülür. terkedenede biraz koyar aklı başına gelir amma ve lakin terkedilen daha güçlü olmuştur bir daha o ayaklara gelmez :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAklı basına gelsede burnunu yere dusse almaz..
+1 yılTerkeden hep pişman olur merak etme bazı erkekler belli eder bazıları da icten içe kendini yer
32 Yorumla
Soran+1 yılBelli edip geri donecek bir insan değil.
- +1 yıl
Amaan boşver öyle insanları
+1 yılTerkedilen daha cok üzülür hep. Ama sunuda unutma. Terkeden illaki dönmeye calisir yine. Yenisi tekmeyi basinca eskisini aramaya baslar...
36 Yorumla- +1 yıl
@Sedat22 istisnalar kaideyi bozmaz 😄
Soran+1 yılKendi iyiliği icin beni terketti.
- +1 yıl
Zaman herseyin ilaci canim. Üzül agla icine atma hislerini ama hersey unutulur bu dünyada.
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz.. Atlatıcam elbette.. sadece su anda inanılmaz uzuntuden hastalanmıs durumdayım..
+1 yılterk edilen hem en cok seven hemde en cok üzülendir
ama
terk edilen üzülür - terk eden kahrolur...12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorum icin
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılIlk 3.5 ay kalan uzulurken 1. 2 sene sonra giden pisman oluyor, ondan sonra kalan tüm acıları çekmiş atlatmis herseyi sefasini sürüyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uzun süre mi:(
- +1 yıl
Maalesef. Acı cekexeksin bende yasadim şimdi sefasini sürüyorum. Hayatimda yeni birisi var dunya guzeli anlayisli vs. sabır edince allah veriyor bir daha toparlanamam sevemem sanmıştım büyük konuşmamak lazım mis. Sen o sure icinde efendiligini edebini koru, gerisini zamana birak. Bazi seyleri aci cekmeden atlatamazsin.
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılterkedersm üzülür um
vicdan yaparm
ama terkedilmem daha iyi12 Yorumla
Soran+1 yılO da uzulsun istiyorum:(tesekkur ederim yorum icin
- +1 yıl
rica ediyorum
Terkeden daha uzun süreli ve acılı bir süreç geçirir duygusuz değil ise 😯
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz terkettiniz mi hiç?
Soran+1 yılAnladım. cok tesekkur ederim yorum icin:(
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevmemısse hıc umrunda olmazsın bacım acı ama gercek
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız:(
Terkenden pisman olur herzaman. terkedilen icin kendi tercihi der sirtini doner gider.
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzülen? ayrılık acısı?
+1 yılTerkeden de uzulmustur de benim şu ciğer komple gitti.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde.. Kalbimi icimde eziyorlar ve sanki icimdeki minik insanlar yapıstırmaya calısıyor acılan yaraları gibi hissediyorum. :(
Bence terk edilen hep bir umutla geri donulmesini ister
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ama dönen olmaz:(
tabiki , terkedilen..
neticede terk eden yüreğini katılaştırmadan , çekip gidemez21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
yokluğun belli olmaya başlarsa üzülür yok zaten umrunda olmassa terkedilen daha fazla üzülür
14 Yorumla
Soran+1 yılSu anda cok uzgunum zaten. Terkedilen olarak.
Soran+1 yılUmarım cok canım yanıyor. Terkediş şeklide bana çok dokundu. Bağıra bağıra.
Seni ne kadar sevdiğine deger verdiğine bağlı pişman olup olmaması
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız:(
+1 yılTabiki terkedilen en çok üzülen olur birde sebep yoksa daha fazla üzülür...
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm.
- +1 yıl
Terkedilen sizmisiniz bacım
Soran+1 yılEvet benim.
- +1 yıl
Üzülmeyin hayatta bazen herşey istediğimiz gibi olmasada hayat devam ediyor. hayat kısa üzülmek için bile zaman yok.. eminimki pişman olacaktır ozamanda siz kalbinizi başka birisine kaptırmış olacaksnız ve iş işten geçmiş olacak...
Soran+1 yılBen baskasına kaptırmayı hic istemezdim. Savastım bizim icin ve yenilen ben oldum. Tesekkur ederim cok yorumlarınız icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerkedilen üzülür. Bunu aldatılmış biri olarak soyluyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılGeri dondu mu?
Cevap sahibi+1 yılDonmedi. Doner mi bilmiyorum ama şu an o kızla cıkıyor. Ve mutlu. Ben onun umrunda bile değilim. Aldatıpta geri dönen varmıdır orasıda ayrı bir konu
Soran+1 yılCok uzuldum..:(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay boyunca hic bir sekilde ortada görünme ortadan kaybol ve br gun ansizin ara nasilsin de
11 Yorumla
Soran+1 yılGururumu yeterince ayaklar altına sermişken bunu nasıl yapabilirim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer birbirlerini gerçekten sevmişlerse iki taraf da üzülür. Yalnız çok seven taraf bir nebze de olsa daha fazla üzülür.
113 Yorumla
Soran+1 yılUmarım oda uzuluyordur bana bagırarak gittiği icin.
Cevap sahibi+1 yılİllaki üzülüyordur merak etme. Ne kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yılbir hafta
Cevap sahibi+1 yılbir de yeni ayrılmışsınız çok fazla üzülüyordur hem de. Ona 3-4 hafta mesaj atma o sana mesaj atacaktır. Tabi seviyorsa atar.
Soran+1 yılCok acı ceksem bile geri donmem, biten benim icin biter diyen biriydi. Sanırım atmaz.
Cevap sahibi+1 yılBen de eskiden öyle derdim ama insan çok sevince kendini tutamıyor atıyor.
Soran+1 yılKeske yazsa..
Cevap sahibi+1 yılSadece sabırlı ol. Ben 2 hafta 2 gün dayanabilmiştim :)
Soran+1 yılNasıl ayrılmıstınız ozel degilse? Cok mu sıkıyordu neydi problem?
Cevap sahibi+1 yılSözümü dinlemiyordu bazen. Ben de kıskanç biriyim. Çok sevsem de ayrılmak zorunda kaldım. Söz dinlemeyen bir kız evlenince hiç dinlemez diye.
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederimmm cok yardımcı oldu bu cevap. Umut iste.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Dediğim gibi biraz sabret yeter. Yalnız kesinlikle sen mesaj atma. O zaman barışma ihtimalini tamamen bitirmiş olursun.
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim.
+1 yılterkedilen seven oluyo tabi ki sevdiğin birinin gitmesi ne kadar üzücü tabi ki terk edilen uleen :(
16 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu çookk:(
- +1 yıl
sen de mi terk edildin be
Soran+1 yılEveeet:(
- +1 yıl
hadi ya seninkinin sebei neydi o da mı kıskanılmak istemiyomus :(
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
vay be demekki biri bizi kıskansa biz de rahatsız olucaz ben benimkine has bir bahane sanıyodum ama herkeste varmıs :D
Ilk terkedilen üzülür ama terkeden bir süre sonra pişmanlik duyar.
13 Yorumla
Soran+1 yılDuyar mı gerçekten. İlk kez ayrıldık. Hayatımda ilk kez böyle bir ayrılık yasıyorum.
Soran+1 yılCok acı cekiyorum.. Tesekkur ederim...
Terketmek ne kadar kolay sen kolay olanı seçtin
Önce benden sonra senden
Sonrada aşkımızdan vazgeçtin24 Yorumla
Soran+1 yılevet benden vazgecti
Soran+1 yılO da aynı seyi soyluyordu. Ben istemiyordum bir ilşki. Sonra nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Terkedilen daha çok üzülür ama bir süre sonra terkeden de pişman olup üzülebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :(
+1 yılterkeden belli bir süre öfke taşır daha sonra üzüntüye dönüşür
14 Yorumla
Soran+1 yılGercekten miii:(:( hikaye var mı boyle sizin:(
- +1 yıl
hikayem var da bunun için mantık yürütebilirsin bir insan bağırıp çağırıp terk ediyosa haklı olduğunu düşünüyordur onu anlamadığını düşünüyordur. eğer haksızsa bunu zamanla anlar bu da üzüntüye dönüşür sana geri dönebilir
Soran+1 yılBenim mi gitmem gerek peki haklı oldugunu bende biliyorum cunku.
- +1 yıl
o haklıysa sen gitcen tabi herşeyi erkek yapcak diye beklemeyin
22 gün once terk edildim bugün msjaradı özlemiş görüşmek istiyomus vs ama ben sogudum resmen...
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa:( Sessiz mi kalmıştınız bu sürecte?
Soran+1 yılBana bir sure gorusmeyelim dedi. Yoruldum dedi. Bende cok uzerine gittim en sonunda cinet gecirdi ve bitti dedi istemiyorum seni dedi.
Once terkedilen uzulur sonra terkeden kural bu yani
12 Yorumla
Soran+1 yılTerkedenin uzulmesi icin sessizlik sart mıdır?
Terkedilmişin ruh halini bir anlasanız bu soruyu bile sormazdiniz.😕😕
27 Yorumla
Soran+1 yılTerkedilen benim...
Soran+1 yılSebepsiz değil. Üzerine çok gittim.
Soran+1 yılBeni rahat bırak biraz dedi. Sana surekli hesap vermekten yoruldum dedi. Ben aramaya yazmaya devam ettim. En sonunda patladı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen terkettim üzüldüm. Terkedildim üzüldüm. Ona bağlı aslında eğer seviyorsa her türlü üzülür.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.. Çok üzgünüm şu anda.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun canım
terkeden bence cunku arkasına baktıgında kımse olmayacak
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur edrim
terkedilen üzülür. Terkedenin umrunda olmaz.
310 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık duymasını çok isterdim ama haklısınız. Sevseydi gitmezdi zaten
Soran+1 yılDogru diyorsunuz.
Soran+1 yılUnutmak istemediğim icin cok uzerine gittim benden ayrılmaması icin daha cok panikleyip daha cok uzerine gittim ve bitirdi. Cunku giden bir taraf olunca geri donusunun telafisi olmuyor.
Soran+1 yılHiç mi geri dönmedi?:(
Soran+1 yılOff cok kotu yaa:( neden hep acı cekiyoruz. Mutlu olmak neden bu kadar zor ki:( cok uzuldum sizede:(
Bence terk edilen üzülmez beni sallamayani ben hic sallamam. mantigiyla terk eden de herhangi bir an seni sevdiyse ozler üzülür
20 Yorumla
+1 yılbazen çaktırmadan terk etmek en iyisi. vicdanın sızlamıyor.
00 YorumlaKişiden kişiye değişir ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kişiliğe bağlı:(
terkedilen her zman daha çok sevendir kanımca.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.
Hangş taraf daha çok seviyorsa.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki oda uzuluyordur:(
Seven taraf üzülür, hangisi sevmişse yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen o halde:(
+1 yılEğer seviyorsa her ikiside üzülür
14 Yorumla
Soran+1 yılSevmemis demekki gitti
- +1 yıl
Gittiği sevmemesi anlamına gelmez.
Gittikden sonra üzülmüş olabilir.
Soran+1 yılCok ozledim:( yataklara dustum uzuntuden:(
- +1 yıl
canım ya severek ayrılmak çok zor :(
Allah yardımcın olsun :))
+1 yılSanmıyorum. %8p terkedilen üzülür
11 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu:(
Bence seven taraf üzülür
21 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi gitmezdi. O yuzden tek uzulen benim demek ki..
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. her zaman terk eden sonradan pısman olur
24 Yorumla
Soran+1 yılBenden cok yoruldu. Rahat kalmaya ihtiyacı vardı ben anlayıs gostermedim.
Soran+1 yılUmarım öyle olur.. cok tesekkur ederim:(
+1 yılTerkedilen üzülür elbette.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet:(
- +1 yıl
Terkeden üzüleceğini bilseydi, terketmezdi zaten.
+1 yılBaşka birini bulamazsa geri dönebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBulacaktır.
Biri ağlar biri ağlatır.
212 Yorumla
Soran+1 yılAğlayan benim.
- +1 yıl
@Sütcüü
ama gün gelir devran döner haksız yere akıtılan o gözyaşlarının da hesabı sorulur suçlu suçsuz sorgulamadan. Çünkü bir insan suçlu olsa bile onu haddinden fazla üzmek kul hakkına girer. Allah büyük.. - +1 yıl
@rengarenkmis
Doğrudur hatta bununla ilgili kesin bir olgu vardır ki; terkeden unutamaz, terkedilen çok rahat unutur. Belki gözyaşların hesabı bu sekilde veriyordur
Soran+1 yılBenim için cok degerlisin derken bunu yapmış olması cok canımı yaktı.
- +1 yıl
@Sütcüü
işte orası muamma ama bende buna benzer bir durum yaşadım o yüzden gani gani Allaha havale ediyorum. Rabbim görsün çünkü can yakmak bu kadar ucuz basit olmamalı.. Umarım bir gün hak yerini bulur.. - +1 yıl
Zaten hep öyle olur canım. Sende değerlisi yokken bir bakarsın sende değersizi yoktur..
- +1 yıl
@rengarenkmis
Katılıyorum sana. Doğru zamanda doğru yerde doğru söz
Soran+1 yılYoluma devam etmeli miyim beklemelimiyim. Cunku bende kalbimde bitirirsem o donerse eskisi gibi olamam.. Belki kızdıgı icin gitmistir. Bilemedim cok caresizim..
- +1 yıl
önüne bak derim. gelmek isteyen zaten izini bulur..
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim cok kibar insanlarsınız...
Gizli Üye(30-35)+1 yılterkettim 1 ay önce ama dönmem. çünkü ben son raddeye kadar beklerim. artık baktım başka yol yok çker giderim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım:(
terk edilen üzülür terk eden seviyor mu ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini her zaman soyluyordu. Benim herseyimsin diyordu.
Soran+1 yılHiçbirşeyi...
+1 yılTerkedene bir şey olmaz terkedilene olur
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.:(
en çok seven üzülür panpa
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz
+1 yılTerkeden zaten vazgecmistir terkedilen uzulur
11 Yorumla
Soran+1 yılCok uzerine gittim zorla soyledi bitti diye. Yoksa sürümcemedeydi hersey.
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem