Kız arkadaşım dün bana, seni seviyorum deme dedi. Ayrıntıya bir bakın, ne yapmalıyım?

Dün akşam mesajlaşırken, iyi geceler seni çok seviyorum dedim. Bir süre bekledi ve, bu cümleyi bu kadar sık kurmasan, sık duymaktan da söylemekten de hoşlanmıyorum dedi. Tamam kabul romantizmden hoşlanmayan, bu tür şeyleri pek sevmeyen birisi. Ama esas sorun; benim ilk kez kurduğum bir cümle değil ve bu kadar süre buna benzer bir tepki vermezdi. Şu ana kadar bana hiç direk seni seviyorum dediğine şahit olmadım. Ama en azından derdi... Ve bir diğer sorun da bana bunu söyledği gece, bir şekilde elime eski sevgilisiyle konuşmaları geçti. Okudum. Okudukça ağlayasım geldi, sinir oldum, çok berbat bir hale geldim... Bana, sana duygusal şeyler söylemem, söyleyemem yani diyen kişi; O çocuğa "Seni seviyoruuuum", "Sana aşığım ❤️" türünden mesajları atmaktan çekinmemiş. Hatta çocuğun aynı konuşmada iki üç kere seni seviyorum demesi sık gelmemiş, benim ona haftada 4-5 kere söylemem fazla geliyormuş... Ne yapayım şimdi? İçim içimi yiyor ama bir yandan da konuşma diyor içten bir ses. İçimi dökmeli miyim?. Mesajlardan bahsetmeli miyim? Lütfen yardımcı olun. Özellikle bayanlar...
Kız arkadaşım dün bana, seni seviyorum deme dedi. Ayrıntıya bir bakın, ne yapmalıyım?