Okul aşk arasında kaldım?

Arkadaşlar benim mükemmel devam eden bir ilişkim var (Allah nazarlardan korusun), öte yanda da berbat devam eden bir okul hayatım. Okuduğum okulu da bölümü de sevmiyorum. Ailemin zoruyla seçtim zaten okulu ve bölümü de. Bitirmem için zorluyorlar ama yapamıyorum olmuyor yani. Bölüm değiştirmeye de ikna edemiyorum ailede herkes bunu okudu sen de bundan mezun olacaksın işin hazır olacak falan diyorlar. Ayrıca okulu bırakıp başka bölüme geçmek istersem de beni memlekete geri alacaklar. Sevgilim de seneye askere gidecek, kısa dönem. Okuldaki başarısızlık durumumun farkında. Nasıl çalıştığımı da kendisi görüyor ama sonuçlar ortada. Bana bir sene daha idare et derslerini geçmeye çalış ben askerden dönünce işe başlayayım (çalışacağı yer şimdiden belli) evlenelim direk o zaman ailen karışmaz okuluna falan hangi bölümü istiyorsan oraya geçiş yapar okursun acil bitirme zorunluluğun da olmaz hem geri dönmek zorunda da kalmazsın bende senden ayrılmış olmam diyor. Sizce mantıklı mı bu dediği? Kabul etsem neler olur?
Okul aşk arasında kaldım?