Lise aşkıma üniversitedeyken açılmak?

Arkadaşlar ciddiye alın çünkü ben alıyorum yazdıklarınızı. Öncelikle iyi geceler hahahaha. Aklıma günlerdir takılıyor ig den yazıcam artık telefonu bile var hala kayıtlı mesaj mı atsam. Hatta benim yıllardır kafama kazındı bu fikir de işte o cesaret yok bende ya reddederse ya beni sevmediyse hiç diye. Bir dk arada şunu anlatayım ilk önce. Şimdi bizim aramızda hep lisede bir elektrik vardı ama asla birbirimize açılmadık bir ara o benim yanıma gelip nasılsın neler yapıyosun falan diye sormuştu işte sevgilisinden bıktığını çok sıktığını bir yaş küçük olduğunu falan söylemişti. Ben de neden ki falan filan napıyor da sıkıyo falan diye sorduğumda işte sürekli arıyor ya da mesaj atıyor bunaltıyo demişti. Öyle bir ufak tefek daha küçük ama bende büyük şeyler oldu. Neyse o zaman yıl 2020idi pandemi girdi. Üniversiteye başladık. Ben hala bu arada sınava hazırlanıyorum bıraktım tekrardan hazırlanıyprum. O mezun oldu çalışıyor bir spor merkezinde. Baya da uzak hani gidip görsem sohbet etsek falan ama yok çok uzak yani. Arkadaşlar böyle aklımda beynimde kalbimde hala o var benim ilk ve tek aşkım oydu. Hala da öyle:(Sizce ne yapmalıyım?)

Lise aşkıma üniversitedeyken açılmak?