sevgilimle 1.5 aydır birlikteyiz herşey çok iyi gidiyordu ama kız arkadaşım bazılarının dolduruşuna geliyor onu aldattığımı falan söylüyorlar oda bunları ciddiye almaya başladı aramız bozuldu ne zaman bir kız arkadaşımla konuşsam bana küsmeye başladı onu tüm arkadaşlarımla tanıştırdım ama o yinede bana güvenmiyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılGüzel kardeşim aynısı başıma geldi, ona.
Sen beni neyle sucladığının farkinda misin dedim? Şerefsiz miyim ben o kadar adimiyim dedim, benim anlim ak icim rahat boyle devam edeceksen bitirelim, bu seni ilk ve son uyarisim olsun dedim. Simdi kelimelerini söylemeden 2 defa düşünüyor.05 Yorumla
Soran+1 yılbenzeri bir konuşma yapmalıyım galiba ama bu aralar olmaz sert yaparsam kötü olan durum dahada kötüleşe bilir biraz düzeldikten sonra yapsam daha iyi olur
- +1 yıl
Seni suçladığı şey çok assagilik bir şey. Farkında misin bilmiyorum. Ben bunu 3 senelik sevgilime söyledim.
Soran+1 yılsenin ilişkin bunları kaldıracak olgunlukta benimki yeni daha dostum 1.5 ay olmuş bazı şeyleri zamanla aşmalıyız. farkındayım neyle suçladığının ama kız milleti işte arada esiyor :)
- +1 yıl
Ne diyeyim kardeşim seçim senin. Umarım atlatırsınız :)
Yenge demek ki seviyor aldattigini düşündüğü halde seninle birlikte ise. :) Dediğin gibi belkide kaybetmemelisın :)
Soran+1 yıleyw kardeşim sağol yorumun için
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kız seni aldatıyor. Bu kadar güvensizliğin altında genelde o yatar...
011 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey olsa haberim olur kardeş ya o ihtimal sıfır gibi bişey
- +1 yıl
Nerden biliyorsun?
Soran+1 yıltüm sosyal hesap şifreleri bende okulda nerelerde takıldığını biliyorum haali bir karekterle aldatmıyorsa imkanszi gibi bişey
- +1 yıl
Aldatıyor olma ihtimali daha da yüksek o zaman kıza özel denen birşey barakmamışsın. Yani sen ona güvenmiyorsun ve güven bekliyorsun...
Soran+1 yılbenimde hesaplarım onda
- +1 yıl
Dostum bende benim yanımdayken açarım bakar ama genel duruma bakarsak sizinki aşırı güvensizlik. Demedi deme biriniz aldatıyordur ya da aldatır mutlaka
Soran+1 yılçok fırsat geçti elime aldatmadım kız arkadaşşımda bir kere ayrılık gibi bişey yaşadık hastenelerde yattı üzüntüden aldatacak insan bunları yapmaz
- +1 yıl
... Herkes böyle der.
Soran+1 yılhayat şartları işte herkesin başına aynı şey geiyor ama herkez hata yapacak diye bişey yok
- +1 yıl
Genelde zaten bir taraf yapmaz. O taraf senin gibiler olur genelde maalesef aldatılan kişi. Kötü anlamda senin gibiler demiyorum. Senin gibi olmak daha iyi diğerine göre.
Soran+1 yıliçim rahat benim beni aldatıyorsa onun üstünü çizmeyi bilirim takmam yani deymezmış der geçerim
yani aldatmıyorsan ve inanmıyorsa zorlamanın alemi yok güvensizlik kötü bişey ama tüm şifrelerini verip inandırabilirsin.. benden sana tavsiye başkalarının doldurusuna gelenden hayır gelmez boşver
016 Yorumla
Soran+1 yıltüm şifrelerim onda zaten her şeyi kıskanmaya başladı son zamanlarda ne oldu anlayamadım
Soran+1 yılayrılık lafını edincede hastanelerden topluyorum kızı sabahlara kadar ağlıyor
Soran+1 yılben bırakırımda kendine zarar vericek diye korkuyorum açıkçası başkası olsa umrumda olmazda bende onu seviyorum ben kaldırrım ayrılığı ama o zor kaldırır
Soran+1 yılbu sefer konu başka bir boyut alır bence mesafe koyunca ayrılmak istediğimi düşünür
Soran+1 yıltabiki aşk bir dafa geliyor insanın hayatta başına :)
- +1 yıl
evet bir kural koyun biz sevgilimle öyle yaptık bir kaç kız arkadaşımla görüşmeyi azalttım yani samimi olmadım oda çoğu kız arkadaşları ile arasına mesafe koydu zaten okul bitti bir daha görüşmediler :D sizde öyle yapın tabi bir şartta koy bir daha güven konusu aldatma konusu açılmayacak de böyle bir anlaşma sizin ilişkinizi emin ol çok uzun süre ayakta tutacak :)
Soran+1 yılvalla iyi olur imza falan attıralım işe yarıya bilir :D
Soran+1 yılhayırlısı olsun ya bak gerçek imzaya az kalmış işte :9
Soran+1 yıldaha erken ya şimdilik sahte bir imzayla idare edelim :)
ya şimdi sen kızı alıcaksın karşına anlatıcaksın tek tek. bir de şu olay var sen onu nasıl kısıtlar, kıskanırsan o da aynı şekilde döner sana
018 Yorumla
Soran+1 yılben onu kısıtlamıyorum ki hiç kendime yapılmasını istemediğim şeyleri ona yapmam zaten
Soran+1 yılumarım fazla uzun sürmez bu durum.)
Soran+1 yılyani bencede keşke herkez senin gibi düşünse
Soran+1 yılyo aslında bir kere ayrılmaya kalktım geceyi hastanede geçirdi
Soran+1 yılişin sonunda ne olucak göremiyor diyelim. açıkçası bende seviyorum onu ama bunaltıyor artık
Soran+1 yıldenedim olmadı yani en fazla bir hafta dayandı
Soran+1 yılyani seviyorum yaşam tarzımı değiştidim onun için
Soran+1 yılokulda pöpuler biriydim ne yapsam diğer gün okulun dilinde oluyordu baya hızlı yaşadım hayatı oda daha çok sakin bir yapıya sahıp o yüzden hayatımı sakin yaşamayı seçtim onun için
Soran+1 yılyani değiştim artık çoğu arkadaşımla araya mesafe koydum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sana güvenmiyor da arkadaşlarına göre hareket ediyorsa ilişkiyi bir sorgulaman gerek Veya akışına bırak Seviyorsa tıpış tıpış gelir sana
05 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğinden eminimde başka insanlar bazen beyin bulandırıyor etkilenmek istemesende bir şüpe yaratıyor
Soran+1 yılkendi farkına varıyor olanların sonradan ama yine aynı şeylr oluyor benim istediğim bir defa olsun olacaksa sonra kapansın bitisin bidaha bu konu açılmasın
Soran+1 yılyani mantıklı
+1 yılÇok zor artık. O düşünce onun kafasına yerleşmiş. Eline bahane vermemeye çalış. Bir süre sonra anlatacaktır. Ama çok sonra...
048 Yorumla
Soran+1 yıliyide bir ilişkide güven herşeydir olmuyorsa zorlamamak gerekir biliyorum ama ayrılmak istemiyor ne yapıcam ben seviyorumda ayrılmak son ihtimal kafamda ama bunaldım
- +1 yıl
Eğer yine aldatıtorsun derse bana güvenmiyor musun de. Çık işin içinden. Eğer güveniyorsa zatwnn konusu açılmaz ama güzevenmiyorsa o an biter. Tabi kızlar ilgi istedikleri zaman da başkası var değil mi diye sorarlar. Ilgi istiyor olabilir.
Soran+1 yılilgi sorunu olabilir bunu demen iyi oldu ya :)
- +1 yıl
Bazen ben de yapıyorum. :D
Soran+1 yılcem yılmazın dediği gibi kızlar otamatik
erkekler manuel sizin ne düşündüğünüzü anlamak çok zor ya :)- +1 yıl
Aslında zor değil. Siz o an yok hayatım kimse yapma ama böyle aşkım böceğim şebekliklerine giriyorsunuz hoşumuza gidiyor.
Soran+1 yılhep sizin kuklanızız valla yazık bize birazda bizi düşünün bak şekil (a) ne haldeyim
- +1 yıl
Öyle değiil. Kukşa gibi düşünme. O kadar işinizin gücünüzn arasında benimle ilgilen dese çok yapacaksın sanki? Bnu biliyor o yüzden..
Soran+1 yılo kadar işimiz gücümüz arasında uğraşıyorum ama bak 2 gün sonra vizelerim var bununla uğraşıyorum
- +1 yıl
Yok... açık açık gelse venimle ilgilenir misin deee yapmazsın bence. Ben denedim. Çok meşgulum sınavlseım var nasıl senle ilgileneyim bu kadar işim arasında diye bir açıklams dinlemiştim.
Soran+1 yılyani sınavları bırakmakta olmaz demi bizde istemeyiz sınav falan olmamsını çıkıp gezmeyi dolaşmayı ama hayat şartları ya bizide maruz görün :)
- +1 yıl
O yüzden voş vakitleriniz de erekli ilgiyi fösterin sınav zamanı da müsade isteyin. Çslışmam lazım deyin ama uyanınca günaydın yatmsdan evvel iyi gecelerimizi eksik etmeyin. İkisi gün boyu yeter ona
Soran+1 yılonlar standartya onları yapmasam cinayet işler kuru kuruda istemiyor süslü mesaj olmalı :D
- +1 yıl
Oha... bana arkadaşım her gün atmıyor. Zaten günaydın mesajı hiç gelmedi. İyi geceler de allı oullu olmuyor. Zaten aramız da bızuk hergün konuşmuyoruz yani.
Soran+1 yılsen ne diyorsun ya haftada bir çıçek gidiyor kızın evine o kadarda iligisiz değilim yani :)
- +1 yıl
Düşündüm de şimdi arksdalım bana her fün fübsydın mesajı atsa gece i5ieceler... arada allı pullu mesajlar evime çiçek göndermeler. .. ben herhalde ne.. k yedi de örtbas etmeye çalışıyor diye düşünürüm.
Soran+1 yılseninki bir anda yaparsa bişey vardır emin olda ben en baştan beri böyleyim yapmasam asıl oz amn sorun vardır :)
- +1 yıl
Gerçi şimdi aramız bozuk. Ben daha kötü durumdayım senden.
Soran+1 yılvalla istersen anlatta bir çözüm bulalım sana yinede sen bilirsin :)
- +1 yıl
Çok sıkmışım çok boğmuşum. Bana hergün mesaj atamazmış. Kafa dinlemek istiyormuş. Sonrssında beni hiç sevmemiş. Sevdiğini de geçiştirmek için söylemiş. :(
Soran+1 yılyani durum baya kötüymuş seni baya incitmiş ilişkiniz bence kopma noktasında bir erkek bunları diyorsa başka biri vardır genelde ne zamndır birliktesiniz
- +1 yıl
Aralık. Başkası yok diyor. Sordum çünkü. Eğer biri vsrsa size mutluluklar ben olmam dedim ... bana.. çtırma onu bunu kimse yok diyorum sana dedi.
Soran+1 yılbence kaçan kovalanır sözü sizin ilşkide işe yarıya bilir sabır gerekli biraz zaman ver ona kendi bir adım atarsa kafası karışmış o zamnlarda belkide anlatamayacağı sorunları vardır
- +1 yıl
Bir zamanlar ayrılalım derdim yok derdi. Babama söylemiştim ilişkimiz mecbur bitsin diye. O zaman bile döndü sen eksiksin hayatımda dedi. Ama artık... :(
Soran+1 yılseviyordur o zaman ama bence benim yaşadığım gibi bir şey olabilir onu çok sıkmışsındır oda tepki olsun diye demiştir
- +1 yıl
Çok üzdü beni ... şu an müsait değilim dedi. Ben de ne zaman müsait olursun o zmn konuşalım dedim. Hiç bir zaman dedi. :(
Soran+1 yılçok karışık ya bence yüz yüze konuşmanda fayda var beklemek hayatta insanı en çok yıpratan şeydir heleki sonu olumsuz olursa çok yıpranırsın
- +1 yıl
Biz onunla aynı masada biel oturmadık. O derece rahattı. Geceleri mesajlaşıyorduk ama az... ilgi istedim. Okulumuz var ikiminde 15 tatilde bile bana doğru düzfün yarım saatini atırmadı. Yüzyüze konuşmak istedim onu görünce durdurdum. İstwmiyorum dedi. Bir hafta sonra mıydı neydi çağırdım. Görüşelim dedim. Cevap bile vermedi. Akşamında mesaj attı. Dedim ki sevmediğibe ikna olmamı istiyorsan gözlerime bakıp söylersin dedim. İster insn ister inanma uğraşamam dedi. :(
Soran+1 yılbence bırak gitsin kendini yıpratma yol yakınken dön derim seni boş vakitlerinde bir uğraş olarak görmesine izin verme
- +1 yıl
Beni swvmedi mi? Halbuki onun için bir sürü fedakarlık yaptım. :(
Soran+1 yılsenin için rahat olsun sevmek yürek ister onda seni kaldıracak karekter yokmuş kendini yıpratmana deymez
- +1 yıl
Onu çok seviyorum.
Soran+1 yılanlıyorum seni ama seni sevmiyor belli kendini küçük düşürme hayat karşına başkalarını çıkaracak seni hak eden birini bul derim zor olur başta unutması ama sana bunları demişse insan gururu bunları kaldırmaz sana onu unutturur
- +1 yıl
Bna eskiden gururlu kibirli derlerdi. Ama ilk defa biri bana gakaret ediyor ve ben hala onu istiyorum. Can Yücslin mısraları geliyor aklıma: sevgi dolunyüreklerin gururu olmazmış yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.
Soran+1 yılo zaman bende sana bir sözle anlatayım senin durumunu
zorsa sev sevmiyorsa zorlama- +1 yıl
Yani... pazartesiden beri mesaj atmıyorum. O da atmıyor. Doğum günü geliyor, ona mesaj atmayı çok isterim ama yapmamalıyım. Asla. O atana kadar
Soran+1 yılözel bir gün mesaj atılır aslında ama karşılık gelmese kendini üzme derim
- +1 yıl
14ü... ama bilmiyorum. Kutlayacak olsam bile akşam mesaj atarım. İlk başta çok emindim. Ne olursa olsun 14ünde kutlucam diyordum ama artık..
Soran+1 yılbir şey beklemeden mesaj ata derim yinede sen bilirsin beklentini yüksek tutma hayal kırıklığına uğrarsın ama olurda karşılığı gelirse inş mutlu olursun sevdiğin insandan gelen mesaj bile seni ne kadar mutlu edr heycanlandırrı iyi bilirim
- +1 yıl
Geri dönmeyecek... tahmin edebiliyorum. Onun ben de hiç eşyası yok. Hediyesi yok. Karşılaşmalarımız gözlerimizi kaçırmamız dışında anımız yok. Ben onun için bir şey hazırlsmıştım. Almamıştı. Benim de onda giç bir şeyim yok. Onun haystında sadece esti geçtiyim. :(
Soran+1 yılo zaman mesaj atma bence hiç başka bir yol seç kendine sana mesaj falan atarsada cevap verme sevebilirsin birini ama seni kulamsanıa izin verme bir eğlence olarak görüyor seni
- +1 yıl
Başkasını sevemem demiyorum. Başkasını sevmek istemiyorum.
Soran+1 yılzamanla geçer sakın kendi arabeske faln verme arkadaşlarınla takıl sosyal hayatının tadını çıkar
- +1 yıl
Müzik daha çok sana güvenmiyorum dinliyorum. Ama sosyal çok yok yaa.. sınava hazırlanıyorum da aşk hayatım bile piyangodan çıktı.
Soran+1 yıl(ben kız arkadaşıyım) yorumların için sağol barıştık biz şimdi. Senin durumun için yapacağım yorum ise sanal ilişkiden hayır gelmez sana benden kız tavsiyesi :)
- +1 yıl
Tam sanal değil bir birimizi resmen de tanıyoruz. Ama beraber ysptığımız bir şey yok
Soran+1 yılbence yıpranan sen olursun herşeyi akışına bırak
- +1 yıl
Haklısınız. Zaten mesaj atmıyorum kaç gündür.
guven miyorsa sevmidur hayir gelmez ondan yarin obur gun evleninc yine ayni sorumlari yasarsiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılbir kere ayrılık gibi bişey yaşadık sabahlara kadar ağlamış hastaneye falan kaldırdılar sevmese bunlar olmaz
Soran+1 yılaslında var bişeyde konuştuk kapattık benim okulda baya kız arkadaşım oldu geçen yıl ama ünversitede ilk yılımdı diye hızlı yaşadım bitti eskisi gibi değilim yani
Soran+1 yılbu düşüncesini aklından çıkarması için ne yapabilirim sence
Soran+1 yılkonuşmayla olmadı şöyle bişey düşündüm tüm sınıftaki kızlara teker teker o seni çok seviyor dedirtip video hazırlasam sence işe yararmı ;)
Soran+1 yılen azından sınıftaki kızları kıskanmasa bile bir işe yaramış olur bence :)
Soran+1 yılkesin çözüm buldum bak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla elinden gelenin fazlasını yapacaksın kızlarla da konuşma
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir dünya var mı sence kızlarla arkadaşımış gibi konuşmanın bir zararı yok zaten herkez kız arkadaşım olduğunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman boyle devam eder valla sen bilirsin
Soran+1 yılsen bir kız olarak sevgilin sana erkeklerle konuşma derse konuşmıyacan mı hiç
Cevap sahibi+1 yıl3 sene hiç konuşmadım. ne var ki bunda abartılacak
Soran+1 yılçarşaflada gezseydin allahım ya kendini bir ilişkide bu kadar ezdirirsen sen kaybeden olursun arkadaşım sana bir tavsiyeye olsun :)
Cevap sahibi+1 yılbuna nasıl baktığın onemli değil ama bu kendini ezdirmek değil. ben onu seviyorum o da beni. birbirimizden başka kimsemiz yok o benim sevgilim değil nişanlım gibi oldu artık. anlayacağını sanmıyorum zaten neyse sana mutluluklarr
Soran+1 yılsizede mutluluklar allah tamamına erdirsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni bizim iliskimizz hep milletin doldurusuna geldim kizlara inandigimdan degil ama neden hep bize cikiyor boyleleri.. Ates olmayan yerdende duman cikmaz bence
026 Yorumla
Soran+1 yılbazen arkadaşlar bile birbirini kıskanıyor ilişkilere üçüncü kişileri karıştırmak hata bence ayrıca gerçek olduğuna kesin olarak inanmadan bir ilişkiyi bitirirsen yazık olur bence
Cevap sahibi+1 yılHaklison zaten hep kiskancliktan yaptilar ama srvgilim cok ugrasti dogrulari aciga cikarmak icin
Soran+1 yılsende farkındaysan sorun yok o zaman ya inş bir hiç için ilşkinizi bitirmemişsindir
Cevap sahibi+1 yılBitmedi ama cok arkadasligim sona erdi
Soran+1 yılsenin mutsuzluğunu isteyen zaten aslında hiç arkadaşın olmamıştır vücüdündaki sülüklerden kurtulmuşsun say geç :)
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle mutluluguma mani olani hayatimda siktiri ceker giderim ;)
Soran+1 yılaynen doğru olanı yapmısın sevgilinle mutlu olmaya bak :)
Cevap sahibi+1 yılAYnen oyle sende sevgiline guven ver biraz ;) cabala onun icin eger benom gibo hataya dustuyse
Soran+1 yılbiz barışırızda sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyorum artık bidaha güvenle ilgili sorun kalmasın yani çabaladığım şey bu :)
Cevap sahibi+1 yılSende diger kizlara malzeme vermeyecekson
Soran+1 yılvalla kızlar işte yapıcak bişey yok onlara mazemeden bol ne var ki :)
Cevap sahibi+1 yılKizlardan uzak dur derim sevgilinde ayni sekilde yapsin cok seytanlardir hemcinslerim
Soran+1 yılelimden geleni yaparımda bu aralar vize haftası sende bilirsin en iyi notu kızlar tutar vizeler bir geçsin konuşmam finallere kadar :D
Cevap sahibi+1 yılHhhaah cikar iliskisi bosver en iyisini yapiyon 😂 bende senin kafani yasiyorum napayim uni boyle yapti hahahah
Soran+1 yılhayat şartları cidden ya ne yapalım bizde ayak uyduruyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılAynen kesinlikle yoksa 7 yil da bile bitmez hahaha
Soran+1 yıldemi ama zor bir zamanda aramız bozulmuş demi tamda sınıftaki kızlarla en iyi olmam gereken dönemde :)
Cevap sahibi+1 yılBen bu durumda sinavlarimi dusunurum hHhaha mesela
Soran+1 yılvalla bende düşünmüyor değilim aklımı çeldin bak :)
Cevap sahibi+1 yılCikar iliskisini destekliyorum napiim 😂
Soran+1 yılköpruyü geçene kadar diyorsun sende bendensin ya.)
Cevap sahibi+1 yılAynen dostum koü boyle yapti beni napayim 😂😂
Soran+1 yılöğrencilik zor iş ya bak işte :)
Cevap sahibi+1 yılZirvedeyken birakalim hem konusmayi hemde uniyi hahahah
Soran+1 yılaynen sağol yorumun için :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek sende sagolasin 😂
+1 yılAyrılmak için bahane arıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılıncada hastanelerden topluyoruz kızı dostum ya
+1 yılonla dogru duzgun konus anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum ama bir hafta dayanıyor kıskanmadan huy edinmiş ya
kırılgandır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz kırılgan