Sevgilim sürekli eski sevgilimden bahsediyor ve beni çok kırıyor ne yapmaliyim lutfen yardim edin hep onun pesinden kosmaktan biktim?

Sevgilim sürekli benim eski sevgilimden bahsediyor ve beni çok kırıyor ve üzüyor eski sevgilimle ilişkim 2 ay sürdü ve onu o kadar sevmemistim hata hic sevmemistim yeni sevgilimleyse iliskim 6 ay olucak yakinda ve onu herşeyden çok seviyorum ve onun için herşeyi yaparim ama o sürekli eski sevgilimden bahsediyor ve benimle 1 hafta konusmuyor sonra ben de yanina gidiyorum ozur diliyorum kapatalim bu konulari diyorum ve başka şeyler tabi ama sonra tekrar ayni konulari açıyor. Sevgilim başak burcu ben se akrep burcuyum. Akşam yine sorun çıktı sen eski sevgilini sevmedin se ozaman neden onunla çıktın diye ben de zaman geçtikçe severim sandım dedim. Bana sürekli namuslu kız istediyini söylüyo ve bana sen namuslu degilsin diyo. Ben 2 kisilen gezdim 2 ci si zaten yeni sevgilim hic bir erkeklende konusmuyorum bana güven mesi için fecebook sifremi bile verdim erkekler bana arkadaslik yolladigin da bana kızıyor neden sana erkekler arkadaslik isteyi yoluyo diye ve sonra bana kim sana arkadaslik gönderirse onlari engelliyceksin dedi ve hepsinide engelliyorum sonra tanimadigim erkekler bana mesaj yolladiginda yine kiziyor yine küsüyor sonra yine benle konusmuyor neden onlar sana mesaj yolluyo diyor. Yeni sevgilimle dediyim gibi 6 aylik bir iliskimiz var ve bu 6 ay ben çabaladiğim için bu kadar oldu o bana küstüyün de ben ondan ozur diledim yalvardim herseyi yaptim serenat bile yaptim ben onunla bir gelecegimiz olsun istiyorum onu çok seviyorum bana yardim edin ne yapmiyim ?
Sevgilim sürekli eski sevgilimden bahsediyor ve beni çok kırıyor ne yapmaliyim lutfen yardim edin hep onun pesinden kosmaktan biktim?