Arkadaşlar bundan 4 ay önce bir ilişkim vardı. A kişisi diyelim onunla ilişkimizin sonuna gelmiştik. Bana kendimi değersiz hissettiriyordu, düşüncelerimi önemsemiyordu, fırsatı olsada benimle konuşmuyordu. Ama 2 yılın hatrına ben ayrılamadım, ondan bekledim. Sonra bi çocuk çıktı karşıma B kişisi. Aynı şehirdeydik B ile, arada görüyordum ediyordum. A ile 1 aylık ayrılma sürecim olmuştu ve B ile konuşmuştuk o sırada. Sonra A ile barışınca konuşmayı kesmiştim. Birgün yolda gördük birbirimizi vs yazdı bana konuşmaya başladık. Durum böyle olunca ben A ile ilişkimi tamamen bitirmek istedim yanlıştı çünkü. Ama ben bitiremeden ikiside olab biteni öğrendi. A kişisi beddualar ederek hayatımdan ayrıldı. B kişisi sadece mutluluklar diledi. Daha sonra B olayın üstünden 2 hafta geçince yazdı bana anlatmamı istedi, olanı biteni benden dinlemek istedi. Tekrar denemek istediğini söyledi. Ona söyledim sürekli bunu yüzüme vuracaksın dedim üzüleceğiz dedim, beni düşünme ben her şeyi unutucam seninle mutlu olmak istiyorum dedi. Onu sevmeye başladım bi yola girdik birlikte 3 aydır birlikteyiz. Ben üniversiteyi A kişisinin olduğu şehirde okuyacaktım. Tercih zamanım o hayatımda vardı her şeyimi ona göre düzenlemiştim bunların yaşanacağını bilemezdim. 1 senem uzaktan geçti, 1 senem kaldı. 2 hafta sonra gideceğim. A kişisi 1 hafta önce beni aradı mesaj attı sevgilime haber verdim. Durumda böyle olunca farklı farklı şeyler düşünmeye başladı. Sürekli onun konusunu açıyor. Özlemişsindir diyor ve ben sinirlerime hakim olamıyorum. Bugün bitirmeye kalktı o anlık tamam desem bitsin desem bana diyeceği laf onun şehrine gideceksin yol yapıyorsun olacaktı. Sürekli bunu dile getiriyor en ufak tartışmamızda ben senin neden yaptığını biliyorum gitmene az kaldı ya diyor. Onu çok seviyorum bunu defalarca söyledim çabalıyorum düzelsin diye anlatıyorum her seferinde açıklıyorum kendimi. Ama sürekli bunları konuşuyor ben çok yoruldum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir çoğunuz sevgilimin kendi eski sevgilisinden bahsettiğini anlamışsınız, sevgilim benim eski sevgilimden bahsediyor açıklık getireyim :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer