Sevgilinin arkadaşıyla arkadaş olmak?

arkadaşlar, sevgilinizin arkadaşlarıyla arkadaş olur musunuz, sevgiliniz bundan rahatsız olur mu? aynı şekilde o sizin arkadaşlarınızla arkadaş olur mu ve bu durumda ne hissedersiniz?

sevgilim kendi arkadaşları (kız-erkek hepsi için) beni facebooktan falan ekleyince bana kızıyor samimi olma sen arkadaşlarımla iyi olursan benim aram açılır diyor. ben onu arkadaşlarımla tanıştırmak hatta arkadaşlarımı kendi arkadaşı gibi bile benimsemesini istiyorum. ama en yakın arkadaşlarımla bile tanışmadı 3 senede..sizce de tuhaf bir durum değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
ilgilenen herkese teşekkür ederim. sanırım benim beklentim biraz fazlaymış çoğunluk bu tip ilişkilere girilmemesinin daha iyi olduğunu söylüyor. ayrı okullarda ayrı şehirlerde okuduğumuz için ortak bir arkadaş grubumuzun da olmasını istediğim için böyle düşünüyorum belki. ha bi de pek çok kişi bu konuda samimiyetten kötü olaylar doğmasına şahit olmuş. bu benim ilk ilişkim ve henüz bu konuda kötü bir tecrübe yaşamadığım için durumu yadırgıyor olabilirim:) herkese teşekkürler..
Sevgilinin arkadaşıyla arkadaş olmak?