Bende doguluyum.Ama erkeklerimize bakiyorum kendileri bir halt saniyorlar insana dunya umit verip kenara cekiliyorlar.Babam annemi defalarca aldatti.Abilerim keza oyle.Amcalarim oyle dayilarim oyle.Bir sevdigim vardi beni begenmez ben guzel kadinla 3vlencem derdi simdi evli karisimi guzelin yanindan bile gecmez.Ama şu an cok pisman benimle ilgilenmeler falan ama aldi agzinin payini oturdu asagi.Zamani gelince adalet cok iyi tecelli ediyor.Vanli biriyle ciktim butun Turkiyeyle sevgili vaziyetinde.Mardinli biriyle takilmistim biri aradi beni sozlumun pesini birak.Erzurumlu biriyle ciktim adam yalvar yakar beni ayartti en sonunda o da sozluymus guya..En son hayatima bir siirttliyle konustum sorunlarim var iyi degilim daginigim dedi ama sosyal hesaplarina bakiyorum masallahi var nasil dagilmissa puşt.Neyse yaa bana evlenin demeyin guvenimi oldurduler defalarca ama ben umudumu yitirmedim yine de.Ama bundan sonra aslaaaaaaa?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende doğuluyum (adıyamanlıyım ) benim abilerim falan öyle anlattığın gibi değil ama mardine falan gittim insanları iyi olabildiği gibi çok kaba da olabiliyor bitlis , van , siirt , diyarbakır falan bnmde güvenim yok açıkçası , belki genelleme yapmak doğru olmaz ama tanıdığım insanların kabalığını , patavatsızlığını gördüm ( sadece erkekler için demiyorum kızlarında kötülüğünü gördüm )
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bu şekilde yapıp doğulularla çıkacağına seni anlayan birinni bulmayı tercıh et gördüklerinden ders al :D kınadığın şey basına gelir ALLAHA havale et
06 Yorumla
Soran+1 yılKinamadim ki kimseyi
- +1 yıl
ben öyle hissettım sanki üzülme sıkma canını o vakıt hayırlısını dıle ıste :)
Soran+1 yılHayatimda hep reddedildim:((
Soran+1 yılHalbuki guzelimde mavi goz koyu kahve saclarim orta boyluyum. Guzellikse guzelim de ama bahtim yok:((
- +1 yıl
bunun guzellık ıle bır alakası yok zaten karakter ve durus meselesı... bundan kaynaklanıyor olabılırr
Soran+1 yılNasil yani. Kotu bir kiz degilim ki. Diyorum yaa bahtsizim ben napayim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusura bakmasın kimse bende doğulu sayılırım güney taraflarından hayvanlık ve görgüsüzülük en çok doğuda var. Sürekli tecavüz kültürü sürekli saldırganlık sürekli aç gözlülük. Mesela güzel bir kız görürler en çok onlar bakarlar tamam kabul görmedin ama o kızı sevdiğini söyledikten sonmra vay ben neyim havalarına girip başkalarına yönelmek nedir bence şerefsizliktir
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu dupeduz serefsizliktir
Cevap sahibi+1 yılzaten bu yüzden terör pkk en çok oralarda kol geziyor oalcağı buydu cehalet şiddet aç gözlülük hırslar sonuçta kadına çocuğa şiddet
Soran+1 yılNr alaka bee konuyu siyasete donusturme.
Cevap sahibi+1 yılbenim gördüğüm çok cahil tehlikeli insanlar var gözleri dönmüş gibiler her fenalık beklerim ama hepsi aynı değil tertemiz olanlarıda az değil ama dengeleri yok ya çok tehlikeli saldırganalr ya da çok iyiler
seninde karşına hep sapıklar çıkmış ben siir liyim bir konuda sana katılıyorum nedense bizim dogulu erkeklerin yüzde 70 i hep gözleri dışarıda helali dururken haram tatlı geliyor.
batılı erkeklrinde bir çogu aynı dediğim gibi senin bahtınada hep karaktersizler çıkmış.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oylee tum pislikler benim karsima cikti. Sevgili asamasina gelmedik zaten hicbir zaman
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
48Cevap
Hop hop hop dur arkadaş orda. Doğulu erkekler diyerek beni de sokuyorsun o kategoriye. Hareketlerinde dikkatli ol. Herkesi dü*zü sandın sen herhalde. Tanışıklığın yok, birşeyin yok. Memleketim de erzincan. Kendimi bişiy sandığım, insanları ortada bıraktığım, hayvan gibi davrandığım, saygısız olduğum, kendimi birşey sandığımı beni tanımadan bilemez, yargılayamazsın
12 Yorumla
+1 yılBen adiyamanliyim. Sununla ciktim bununla ciktm diyorsun ya ben de sana sşunu soyliyim ben de sevgilisi olmus kizla evlenmem. ayrica merak ediyorum da evlenecegin zaman kocana vanliyla ciktim mardinliyle ciktim bilmem kimle ciktim falan fistan diye burada yazdigin gibi anlatacak misin? Hic sanmiyorum. Her zaman derim sevgilisi olmus kizdan hayir gelmez. Adam olan her yerde her zaman adamdir. Sen adam gormemissin. Hadi eyvalla
15 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk ciktigim kisiyle evlenmek istemistim ama noldu yine ben kaybettim. Aslinda yukarda anlatmisim. Erzurumlu dedigim kiside ben cirkin kadinla evlenmem asla demisti bir hatirlatayim
- +1 yıl
Onca adamla cik sevgili ol bilmem neler yap sonra gel buraya karsima adam gibi adam cikmadi de. Git baska yerde agla abisi sabah sabah asabimizi bozma
Soran+1 yılBisey yasamadim kimseyle. Ilk 1 ay hepsinin degisik degisik yuzleri cikiuor. Durduk yere hemde
- +1 yıl
Sen ve senin gibi kizlardan yani sevgili yapip da sonra baskasiyla evlenwn kizlar var ya topunuza karsi icimde nasil bir nefret var anlatamam. Onceleri Allah karsima oylesini cikarmasin derdim ama sonralari nefretim o kadar artti ki karsima oylesi ciksin da hayati ona zindan edeyim istedim anasindan emdigi sütü burnundan getireyim istedim. Cunku hepiniz yalancisiniz hepiniz mikropsunuz. Bak yukarda ne sordum sana? Gecmisteki sevgililerinden kocana bahsedecek misin vanlidan mardinliden digerlerinden bahsedecek misin dedim hic cevap vermedin cevabi gectim hic orali bile olmadin sanki oyle bir sey sormamisim gibi davrandin. Neden? Cunku anlatmiyacaksin anlatacam desen de inanmam. Hepinizin ama hepinizin gecmisinde illa bir haltlar karistirmisliginiz var. Ama ne yapiyorsunuz yeri ve zamani gelince hanim hanimcik roller de kesmeyi iyi bilirsiniz.
Soran+1 yılBen bu saydiklarimla cikmadim o asamaya geldim
Hep. reddedildim
+1 yıltencere kapak olmuş sende pek Iyi sayilmassin 5 tane adam ne be. 25 yasindayim. daha sevgilim yok be hiç te sorun değil bende ddoguda yasiyorum ama Şunu net söyliyim Kürtler kadına değer vermiyor kadın erkek dogurmasin bak ne oluyor sanki kadinin elinde
20 YorumlaBütün kadınlar benim kafasindalar bizde is gereği doğuda yaşiyoruz kuma olayi cok adamlar o tiple nasil buluyor hayret tek hoşuma giden bayanlara taciz laf ama huylari pek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılDoguluyum bende. Benim ailemde de var aynisi..
Soran+1 yılDoyumsuzluk hat safhada
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayatimin kadını olarak seçtiğim kişi ağrili bir bayandi. O istemese de benim için hep öyle kalacak... hanimefendiliği duruşu davranişi... Bunlari anlatirken bir kez daha aşik oldum...:))
10 YorumlaO zaman sende biraz bizim taraflara bak bakalım illaki her yerde her bölgenin insanıdna böyle tipler var bunlar memleket olayı değil şuanki zamanın boku çıkmış olması ile alakalı bir durum :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ilginç bende doguluyum ama boyle biri değilim aksine kızların böyle olduğunu düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse yogurdum eksi demez zateb
- +1 yıl
Herkesi bir tutma
+1 yılDoğusu Batısı yok bu olayın Kişilik Meselesi ! ALLAH Korkusu olan yapmaz Böyle Bişi ;) Ama Sen Biraz oturup Düşün bu konuyu Ve kısmetine bırak o senı bulur ;)
10 YorumlaHarcamislar seni heyfaa te bosver hic olmasa kime nasil guvenecegin konusunda tecrube edindin ewlenip te seni biraksaydilar ya dimi en guzeli boyle herseyin hayrlisi dedikleri sey buymuss demek dimi
18 Yorumla
Soran+1 yılHeyfa mi ye braa. Cima nizam.
Kaderim buymus demek ki.
Soran+1 yılGulmeyi unuttum. Halbusi gulmek en cok bana yakisirdi guya
Soran+1 yılKorkuyorum artik beni uzmelerinden. Hayatta uzmez dedigim insanlardi bunlar. En cok da nedensiz bitip gitmesine sasiyorum. Hicbir sorun yokken gidiyorlar. Buyu mu var basimda diye dusunmeye basliyorum
- +1 yıl
Büyü değilde bir kackez seni birakip gitmeleri piskolojikmen seni cokertmis şu an ilgi ve sefkate ihtiyacin var sewenlerin bunu anlamsi gerek sewenlerin diyosam ablan veyatta samimi oldugun arkadaslarin sana manewi yonden yaninda olmalri gerek oyle anlaysli insanlarda tabi biraz zor oluyo sen yenilme duygularina dik dur fazla takmamaya calis hewaL o eskileri dusunmee hic aklina guzel seyler getir
Soran+1 yılUmarim dedigin gibi olur. Yoksa bende isterdim bir aile kurmayi yoksa bende istemezdim bu belirsizlikere terkedilip baska hayatlara dahil olmayi.
Bir Diyarbakırlı olarak hayretle okudum ve dehşete düştüm !!! Biz doğulular olarak kadınlarımıza sahip çıkmakla beraber namusumuz uğruna canımızı veririz !!! Sorun doğuda değil senin sülalede bence...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaa ben doğuda kaldım 3 yıl , kadın evimin direğidir der geçer, adam gidecek yeri yok boşansa gitse ailesi kabul etmez diye düşünürse bunların olması çok normal yani. bizzat duydum böyle diyenleri ben
06 Yorumla- +1 yıl
@sefilisa aynen eşlerini paylaşma potansiyeli de var tabi hepsi de değil ama geneli öyle , delikanlılardır şöyledir falan palavra hepsi de delikanlı sevdiğini aldatır mı sırf bir kızı elde etmek için yalan söyler mi ortalıkta hayt huyt konuşmayla delikanlı olunmuyo, eşine sahip çıkarmışta boşanma çok olmazmışta falanmış filanmış. adam aldatsın kadın dizinin dibinden ayrılmasın beyimdir desin , boşanmak istese de kadının ailesi kabul etmez zaten
- +1 yıl
Noluyor l*n kendinize gelin. Konuşturtmayın beni. Ben de batıda kaldım. @sefilisa
- +1 yıl
konuş hadi noluyomuş batıda , orda yiyemediğnz bkları kızları kandırarak batıda mı yiyonuz, ha tabi orda g*t korkusu var doğuda yapsan kızın cani gaddar babalarına amcalarına dayılarına denk gelsen sıkarlar beynine. burada bahsedilen doğunun erkekleri zaten sırf uçkur derdinden batıda yapmışsın ne b*k yaptıysan. nerde hani senin erkekliğin...
- +1 yıl
@Invictus-Maneo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçeği söylemek gerekirse genelleme yapmıyorum illaki iyileri vardır ama doğulu erkekler ile evlenilmez kadınları çok eziyorlar
43 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum dedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nasıl bir isyan etmektir bu :)
Doğulu olması şart değil yaa ve doğulu, batılı, güneyli, kuzeyli diye ayırmak doğru değil.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sende tüm türkiyeyle çıkmışsın mk tüketmişin kontenjanı nı ((;
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri olmayinca napican baska. Oturup karalar mi baglasaydim
Ben doguluyum yani kürdüm babamda bnde hic ezmedik kadinlri cok sever ve deger veririz siz yanlis ogrenmissiniz kurtler kadinlarini coook severler
03 Yorumla
Soran+1 yılYaww hee hee kesin oyledir
+1 yılsen urfalıyla tanış iyidir urfalılar kimseyi bırakmazlar barakma gibi neyet olsada kuma alırlar sıkıntı yok :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha hahaha
nerelisin sen, bir de şu ayrıma çok dikkat et saydın yerlerin çoğu doğu değil, güney doğu illeri.
08 Yorumla
Soran+1 yılErzurumluyum. Ne farkediyor ki
Soran+1 yılOldu
Soran+1 yılDersimli tanidik derken. Dersimliler sadiktir bilirim. Duygusal anlamda bisey olmadi
- +1 yıl
Anladım. Ama bu genelde artık doğu ya da güney doğunun sorunu da değil tüm dünyanın bir sorunu. doğusu batısı kuzeyi ya da güneyi hiç fark etmiyor. Aslında bu yaşam düzeninin değişmesinin doğal bir sonucu. Doğru ya da yanlış, bunun tartışmasını yapmıyorum. Ama sonuçta bunun böyle olmasının nedeni kişinin doğulu batılı kuzeyli ya da güneyli olmasıyla alakalı değil, tüm dünyada yaşanan ve hızla dünyanın ve insanlığın ve hatta diğer canlıların sonunu getiren değişimlerle alakalı.
Soran+1 yılKeske 50 sene once yasasaymisim. Simdi hicbirsey gercek degl. Kimsenin kimseye guveni yok. Kimse kimseye sadik. En onemlisi kimse kimseyi sevmiyor
bende doğuluyum ama öyle biri değilim :D sana denk gelmisler genelleme yapma zaten nerdeyse tüm erkekler hatta kızlarda öyle bunun dogusu batisiyla alakasi yok
00 Yorumla
+1 yılseninde eleştirdiklerinden farkın yok..
ayak üstü takıldığın 5 erkek saydın..20 Yorumla
+1 yılTamam senide alalım şöyle esra erolda yer olunca haber veririz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsra erola da ciksam en dandik adam yine gelir beni bulur
+1 yılBoooşveerr.. Sende evlenip te doğanın üreme kanununa katkı sağlamayıver..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. o kadar önyargılı olma, Diyarbakır var, batman var, Bingöl var bir de bunları dene :)
00 Yorumlaablamız çok dertli maşallah bütün doğu ve güneydoğuyu denemiş :D
00 Yorumla
+1 yılBen batmanlıyım bizim sülalede öyle şeyler yok olursa da kadın erkek dinlemez vururlar 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkenan da doğulu ama berene böyle şeyler yapmıyor diye iğrenç bir espri yapıp kaçarım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerzurumlu olan delikanlıdır kesin yakışıklıdırda ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan da bir cacik cikmadi. Evlendikten sonra akli basina geldi
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dogulu kızlarda guzel yani batıya göre cok sadıklar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yanlış yerde aramışsın aşkı sevgiyi bilader.
Birde farklı marka ayakkabı giymeyi dene.00 Yorumlayanlış kişilerle tanışmışsın doğru kişiyi bulamamışsın bende doğuluyum yani
10 Yorumla
+1 yılVay ne allah yardım ettin bende doğumluyum herkes öyle değil bence
00 Yorumla
+1 yılhep dogudan takılmışşssn başka tarafları dene birazda farkı görürsün belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kızları cok ama cok Seksi ya bayılıyorum gizeminr al benisine offffff
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dogulyum da adamligin dogulu batili olmakla bir ilgisi yok bence
00 Yorumla
+1 yılablacım sen aklı yerinde adama denk gelmemişin
12 Yorumla
Soran+1 yılGelmedim aynen.. Benim sansizligim. Uzerimde buyu olduguna inanmaya basladim
- +1 yıl
beklentilerlede biraz alakalı olabilir kimsenin ayağına gitme varsa sana talip baba yiğit yüzüğünü alır gelir
Adam memleketten çıkmaz
10 YorumlaSenin sülalen sıkıntılı ise biz ne yapalım arkadaş
21 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün beni Rusasigi..
+1 yılMaşallah gezelim görelim gibisin :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Senin ailenin kanı bozuk diye herkesi öyle sanma.
20 Yorumla
+1 yılBu kadarı da olmaz yaw. Çok geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanssizlikta level atladim
Doğulu fantezisi mi var kızım sende :D
00 Yorumlaya kader sana küsmüş derim. bu ne kız böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle kader kizgin bana
+1 yılTürkleri deneseydin bir de.
00 YorumlaDogulu olmayan biriyle dene sende
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi kataktersizligi.
00 YorumlaSarıl bana yalnız değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemediğin kalmamış doğulu hanım genişmisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılGerizekali. Kimseyi denemedim. Ilk ciktigim kisiyle evlenmek istedim ama olmadi. Oturup olmeyi mi beklicektim bir kosede
Cevap sahibi+1 yılbak sen ileri zeka doğulu'ya , birbirnizi tamamlıyorsunuz işte..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimcin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCumlemiiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsülale kanında problem var sanırım
00 Yorumla
+1 yıladminleei sikiyem modları sikim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç kişiyle ıktın okadar bide ankaralı bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onlarla vakit harcama adam olmaz onlar
00 Yorumlakader :D
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Ne işin var mardindeki adamla o halde
Soran+1 yılMardinlii diyorum
- +1 yıl
Neyse beni ilgilendirmez. Ben de urfalıyım.
Soran+1 yılurfali goruculerim cikmisti
+1 yıltamamdır olmuş.
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri