Önce seviyorum gibisinden konuşup sonra birden cevap vermemeye başlayan erkek neyin kafasını yaşıyordur?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Bu bazılarının kullandığı, vur kaç taktiğidir :) önce aşık etmeye çalışır. aşkım canım cicim der. Sonra zemini hazırlar. kendini karşı tarafa alıştırır. Daha sonra ani bir şekilde uzaklaşır. Bu kızı, Farkında olmadan hırslandırır. kız peşinden gider. hırs ile alışkanlığı, aşık olduğu hissine kaptırır. ve kız kendisini ona aşık hisseder. Sonrası tekrar erkek geri dönüş yapar. Sonrasıda, erkeğin karakterine kalmış bir durum olur. Ya seneler süren bir aşk olur. ya da kullanıp atacağı birisi olur. Bu tamamen o erkeğin karakterine bağlıdır :) Bunu kızlarda yapmaya çalışır ancak, Erkek kadar profesyonel olmadığı için, elinde patlar ve temelli ayrılık olur :)
17 Yorumla
En İyi Cevaplar
birkac cevabı olduguna ınanıyorum kısıye gorede degısır ama bunlardan bır kacı
1) ıstedıgını elde etmıstır yanı cınsel anlamda degıl tanısmak ıcın 40 takla atar ama tanısınca hevesı kırılır
2) gercekten cınsel anlamda ıstedıgını elde etmıstır
3) tanıstıktan sonra kafasında kurdugu kızı bulamamıstır
4) kendısınden cok akıllıdır (erkekler kendısınden fazla zekı kızlarla cıkmak ıstemezler)
5) kız cok aptaldır yaptıgı hersey erkegın sınırıne dokunur ve sonunda basa cıkamayacagını anlar
6) Baska bır kız bulmustur ve bunun en ıyısı oldugunu dusunur
7) sadece ıstemez:D
kusura bakmayın aklıma bunlar geldı :D01 Yorumla
Kardeşim bayanlarda hic kendilerinde bisey aramiyoki herşeyi erkeğe yüklemek te yanlis kadinda biraz zeki olmali trip yerine hislerinin nedenini soylemeli hakli cikmaya calismak yerine çözüme odaklanmali daha bir çok şey sayılabilir biz önce kendi kafamixi anlayalimda sonra erkeklere gecelim
42 Yorumla- +1 yıl
Sen neden birinden uzaklasirsin muhtemelen itici gelen şeyleri gormussundur bu bir espirin mimigin sacin ne bilgim daha derin sebeplerde olabilir demekki birşeyler uzaklastirmis onu ona karesi bunları görmezden gelme acikca sor hayir ilgiliyim derse azaldiginin farkında olduğunu soyle sorun tespiti yapmaya calistigini soyle bitirmek istiyorsa kirilmayacagini bos yere birbirimizin zamanini almayalim de kabuğuna çekilme ya da baski yapma kendini özgür hissetsin gitmek istediğinde bunu kaldıran öleceğini bilirse sorunlar ini daha rahat dile getirir
Ayni benim durumum. Bir hafta once "Seni cok seviyorum, asksin sen" diyen adam bir hafta gorusmedi benimle ve bugun bana "arkadasim" dedi ya!
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
95Cevap
Düzenli ilişkilerin adamı değildir. Daha iyisini, daha eğlenceli veya aradığını / daha fazlasını veren kimse ona döner o an. Biraz karakter sorunları vardır. Aslında aradığı sen değilsindir, aradığı şeyleri sunacak birilerini arıyordur o esnada. Kim sunarsa ona döner, kim sunarsa onunla olur. :) Pek kafaya takılacak tipler değildir, baştan olmaması daha iyidir ki, ileride olsa daha çok üzerler.
01 Yorumla
+1 yılya bak agziniza terlikle vurum kizlar :D yeter erkekler diye bir soze baslamayin
gidip herkese yazan ve yavsayan erkegi seversiniz sonra niye boyle boyle oldu dersiniz
cocuk daha iyisini bulmusturdur da ondan
siz kendinizi ozel sanmayin o erkekler herkese yaziyor cunku kime denk gelirse03 Yorumla- +1 yıl
yazma dedigim yurume anlaminda :D ooo seni cok kandirirlar
1. daha iyisini buldu
2. senden uzaklaşınca senin ne yapıcağını görmek istiyor
3. seninle konuşurken iyi hoş da konuşmayınca nasıl hissedicek bunu tartıyor
4. İlgi bekliyor
5. kafası karışık rahat bırak20 YorumlaÖncelik le asagida yorum yapan bir şahsa da dile getirdim erkekler böyle kadınlar söyle diye genellme yapmasak kişi olarak baktgmzda kaçan kovalanr mantığı bence
02 Yorumla
+1 yılBelki bir kısım hariç genelde mesaj yazmak zor gelir ve sevmeyiz, o nedenden. Ya da çekingendir, başka bir kızdan hoşlanmaya başlamıştır. Başka bir kız aklını çelmiştir, belki canı oyun da oynamak istemiş olabilir.
01 YorumlaÇok yüz vermişsindir götü kalkmıştır, beklediğini almıştır senden, çok üstüne gidiyorsundur, şımartıyorsundur, seni çantada keklik görüyordur.
02 Yorumla
+1 yılSeviyorum gibisinden konuşurken "ulan kız iyi hoş gibi sevilir bu, bakayım başka nesi var neyi yok" diyo..
Sonra bakıyo olmucak kafalar uyuşmuyo daha iyisini bulurum/buldum sana elveda diyo bu kadar basit.01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=Fegjr5g9TJo
İzle cevabı bence bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Aklı sıra "yea bana çok mesaj atan var da ben cevap vermiyom" havası yapıyolar :) bu güneş gözlüğü takmak gibi bişey :)
01 Yorumla
+1 yılkızı tavlayana kadar ayıya dayı dicen ondan sorada zaten benm diyorlar diyorz demişler dediler olluyor ya bişiler
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılKızlardan çok kazık yemiş belli ki kovalayan değil kaçan olmak istenmiş olabilir ;-)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sende geri çek kendini ;-)
aynı soruyu bende sana sorayım. Kadınlar neden böyledir. Aynısını siz de yapıyorsunuz.
03 Yorumla
+1 yılSenin kafanı karıştırıp o küçücük beyniyle seni etkilemeye çalışmış ama sen bunlara kanma kızlarda aptal değilya!!
02 Yorumla- +1 yıl
Sakın arama mesaj yazma peşinden koşma ilk o arasın mesaj atsın fazla ilgide gösterme seviyosa zaten gelir o senin peşinden koşmanı istiyor belliki..
kardeşim bence birşey söylemeden çekip gitmek olmaz..
03 Yorumla
+1 yılUnutamadıgı biri olabilir.. sonra seninle konustuguna pişman olmuştur..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılişi vardır. fazla ilgi göstermissindir kafa yapmıstır olabilir yanii.. ilgi fazlalıgından sarhoş oluyor bazıları.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bulduğunu düşündüğü için olabilir. Bu durum kızlarda da var, nişanlandıktan sonra bile daha iyisi arayışını bile sürdürenler olabiliyor.
11 Yorumla
+1 yılyanlış anlama ama bazı erkeklerin kadınları etkileme yöntemleri farklıdır. eğer böyle biriyse her an sana bir sürpriz yapabilir. yani oluşuna bırak
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl anlatsam. bazı erkeklere odun dersiniz ya, hani bazılarına da çok romantik. işte bazen de tam olarak ne yapsam karar veremeyenlerden var. kısaca kararsız (kıvamsız) sevgi durumu.
- +1 yıl
rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişki olmadığından! Ciddi olan bir erkek ya da kadın kolay kolay bitirmez !
00 Yorumla çantada keklik haline getirmiştir ya da öyle düşünüyordur. seni etkilediğini anladıysa/sandıysa böyle davranabilir.
01 Yorumla
+1 yılsen elinden geleni yaptıysan, çok ta düşünmene gerek yok.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılTanidigi kızlara olta atıyor hangisi oltaya gelirse ona yavşıyor
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. a - ıstedıgıne ulasmıstır
b - daha ıyısını bulmustur
c - hatun umutsuz vakadır
d- hespsi01 Yorumla
+1 yılBunu esas kizlar yapıyor. Sıkıldım bunaldım beni rahat bırak tripleriniz buna sebep...
01 Yorumlabu soryu daha önce bir yerden hatırlıyorum o sen değilsin demi ;)
011 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin hepsi aynı değildir. Belki de öyle konuşmuyordur sen öyle anlıyorsundur. Ama dediğin gibiyse seni beğenmediği için cevap vermiyordur.
02 Yorumla- +1 yıl
İnsan beğendiğini bırakmaz.
+1 yılSeni sevmiştir
Kendinden soğutmuş veya bıktırmışsındır
Unutma sevmek onun elinde sevdirmek senin elinde02 Yorumla- +1 yıl
Sevgi çiçek gibidir
iki kişi eker iki kişi besler iki kişi sular iki kişi ilgilenirse AŞK OLUR MUTLULUK OLUR
Bunları bir taraf yapar diğer taraf bakarsa ayrılık olur
+1 yılBu aslında her iki cins içinde geçerli kendini bilmek önemli olan insanoğlu doyumsuzdur hep bir arayış içerisindedir yanlış ama acı gerçek budur
00 Yorumla
+1 yılOnu yapanlar bence sağlıklı bir düşünceden mahrum kalmıştır. Şayet ortada kız tarafından yapılan bir kötülük yoksa.
00 YorumlaValla benim. basima. tam. tersi geliyor. Kizlar sözde o kadar durust düzgün namuslu oluyrsnz ki hayran kaliyrm 1 hafta geçmeden tek cevap alamiyorum
00 YorumlaKAÇAN KOVALANIR HESABI EĞER YAKALANIRSA ELİMDE DİYİLİP İPLER GEVŞETİLİR CEVAP BU.
01 Yorumla
+1 yılAbla cok sıkmıssindir ya da baskasina ilgi duymaya baslamistir ayran gonullude olabiljr
02 Yorumla- +1 yıl
Zor bliyorum ama kafana gore nirini bul ciksaniz daha beter cile cekiyorum ben resmen
+1 yılhepsi öyle değil bu arada profil resmin çok güzel melankolik sagocumusun
020 Yorumla- +1 yıl
YAWŞAK ÇÜNKÜ VE BN DE BSAGOYA BAYILIRIM SÜPER YAA şu an DİNLİYOM HATTA
- +1 yıl
BİR KULAÇ DAHA ATSAM KARADAYIM
- +1 yıl
aynen ama kırık çocuğu biraz daha fazla seviyom
- +1 yıl
süper nedim müzik zevkin iyiymiş
- +1 yıl
neyse çocuğa açılacanmı
- +1 yıl
boş ver zaten tek takıl daha iyi
- +1 yıl
benim kafadansın ya sevdim seni :)
- +1 yıl
bunda arkadaş ekleme yok mu ya
- +1 yıl
seni eklemek istedim kafa dengi biriymişsin
İstediğini almanın pesindedir elde ettikten sonra hevesi kacsr soyle duşun bır kazsgı aylarca gıyemezsın bazı erkeklerin beyın yapısı bu
04 YorumlaAslında sevmiyordur, tanımaya başlayınca da sevemeyeceğini anlamıştır.
01 Yorumla
+1 yılsenden önce ve senden güzel yeşillendiği kız yeni cevap yazmıştır
01 Yorumla
+1 yılİlgi göstermeye devam ederse gideceksin çünkü. Erkek bunun farkına varmış ve ona göre davranıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Belki güvenmiyordur, güvenmemekle en iyisini yapıyor şahsen. Bunu kişisel algılama. Sevdiğin kıza deli gibi güvenirken o kızın hata yapması erkeği yıkar. Kızlar çabuk toparlanıyor bu durumda ama erkekler toparlanamıyor.
- +1 yıl
Çabuk toparlanıyor kadınlar. Demek istediğim bu. Erkeğe göre çabuk toparlanıyor.
Burada dikkat çekmek mevzusu var.
Bendende sana bir soru: Siz bayanlar neden sevildiğinizi anlayınca triplere giriyorsunuz?03 Yorumla
+1 yılValla ben de kadinlara anlam veremiyorum. Be istedigini bilmeyen cok fazla insan var
01 Yorumla
+1 yılseni samimi bulmuyordurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
02 Yorumla- +1 yıl
senin açından yokmuş olmasa ya bir erkek sevse inan herşekılde o kızı alır ayrılmaz hoşlansa dahı ne biliyim
Kafasız oldgn gösterio:) o tiplerden uzak durmak en güzeli..
01 Yorumla
+1 yılben onu daha çok kızlardan gördüm valla sende onu söylermisin...
02 Yorumla- +1 yıl
kızlar neden yapıyosa erkeklerde onun için yapıyodur o zaman...
+1 yılbakti istedigini alamiyo ufak ufak uzamaya baslar :D
02 Yorumla- +1 yıl
o yuzden akilli ol :P
kızların hiç bir erkeğe vermedim demesi kadar saçma bir durum.
07 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha kimseye kullanmadım kısmetse ilkim ve sonum diyeceğim kişiye diyeceğim.
02 Yorumla- +1 yıl
ne gibi.
Ayni durumu kizlar daha cok yapiyolr bence kizlar daha iyi bilir cevabi...
01 Yorumlaeyer tam dedigin gibi yapıyorsa niyeti farklıdır :)
07 Yorumla
+1 yıltipine aqzına güvenen 2-3 kızı bir arada yürütme yeteneğine sahip oldunu sananlar
04 Yorumla- +1 yıl
evet bir çok neden çıkaraılabilir sabaha kadar sayarım...
- +1 yıl
iyi edebiyat yapıyorsun
+1 yılSevmiodur Eğleneiodur Nefret ederim böle ilişkilerden
02 Yorumla- +1 yıl
bence iyice tanıma dönemi oluştur ilişkilerinde
+1 yılSanki kızlar çok iyi kardeşim Afedersiniz ama boku sidikliye bahane buluyor bence
02 Yorumla- +1 yıl
Asıl kızlar kendini ne sanıyor unutmasinlar ki futbol da 22 kişi koşuyor hepside gol atmanın peşinde bilmem anlata bildiğim mi
+1 yılGenelleme yapmak doğru değil, bazıları böyle yapmıyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Karaktersizdir yapar, gerçekten sevmemiştir yapar..
evet aynen senin dediğin gibileri var işte öylelerinin afedersin ama g*tlerine koyup gitmek lazım...
00 Yorumlapompa peşindeyse de sen ciddi düşünüyosan demekki :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCogu yavsak geldi yavsak gidecek iste..
01 Yorumla
+1 yılIrıspı çıcıklığı.. Ddd:dD:
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. konuyu bilmiyoruz.. kim bilir ne yaptın çocuğa..
02 Yorumlagenelleme yapma dostum
09 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. olayı tam anlatmalısın böyle cevap veremem
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDinime küfreden müslüman olsa.
00 Yorumla Penisinin kafasını yaşıyordur sanırım :)
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem