İnsan selinin içinde,
ben çok yalnızım edebiyatı şımarıklıktır.
Çünkü yalnızlık, tercihtir.
Zata
Bakın bu söz yerine göre hem çok doğru hemde yanlıştır. Doğrudur, çünkü gerçekten yalnız değilsinizdir etrafınızda arkadaşlarınız komşularınız akrabalarınız vs. bir çok tanıdık insan vardır, yanlıştır çünkü etrafınızdaki kuru gürültü yapan insanlar sizin beklentilerinize cevap vermeye yeterli değildir bu durumda kalabalık içinde yalnızlık çekersiniz.
Evli olsanız da olmasanız da yalnızlık duygusu yaşayabilirsiniz. Bu durum çok normaldir canınızı sıkmayın.01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim gercekten bir arkadas duygusal beklentileri karsilamiyor ve herkesin bir sorunu var bunlari gordukce onlardanda uzaklasiyorum
En İyi Cevaplar
İnsanlar yalniz doğar, yalnız yaşar, yalnız ölür... Evli olman ya da etrafinda insan olması bu gerçeği değiştirmiyor maalesef...
00 Yorumla
+1 yılYalnız hissetmenin nedeni tabikide kocanın seninle yeterince ilgilenmemesidir.. Onun ilgisini çekmen gerekiyor ne bileyim naz yap trip at falan filan.. Ayrıca zihniyeti kıt olan arkadaşlara aldırma herkes kendi niyetini belli ediyor cevaplarında.. Arkadaşlarınla biraz daha fazla zaman geçir daha sosyal ol sonuçta genç bir kadınsın.. bunları yaparsan yavaş yavaş yalnızlık hissinden kurtulursun kardeşim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin iyi günler..
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim sayginiz ve anlayisiniz icin. arkadaslarimla sık sık gorusuyorum ama kimse kimsenin yerini doldurmuyo ve esim nazdan tripten anlayan biri degil
+1 yılBakin piskolog yerine nlp uzmani bulun vardir yakin cevrenizde, onlar aile iletisim ve akliniza ne gelirse o sorunlari asabilirsiniz, seminerlerine katilin, hayatiniz degisir, sadece ornek bir isim vereyim ahmet seriz izgoren joutobeden izle , nlp ne demektir nelere faydasi olur bilenler bilir
03 Yorumla
Soran+1 yılaile danismanimi bu dediginiz ucretlimi aciklarmisiniz
- +1 yıl
Her dalda cozum sunan uzmanlardir, ornegin kofkulariniz endiseleriniz ne varsa , ucretletini bilmiyorum
yurtdisindayim nlp nedir neye yarar diye googleye yaz cikar karsina, sana yakin neresi varsa oraya muracat edebilirsin, jotubeye bak ordanda izle anlarsin faydalarini, esinide ikna edersen daha ixi olur beraberce
Soran+1 yıltesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Nedeni nedir, biliyor musun? Seni her koşulda, şartsız şurtsuz ve içten dinlemedikleri için kendini yalnız hissedersin. Anlattıklarını can kulağıyla dinleyip, seninle sevinip, seninle üzülse kendini hiç yalnız hissetmezsin. Bir de karşıdaki kişinin sana huzur veren bir tarafı olmalı.
20 YorumlaBilmiyorum hayat, beklentiler insan herşey den sıkılıyor.
Nedeni huzur eksikliği, tebessüm en önemlisi herşeyi yaşadım ne kaldı demek sıkar insanı.
Kirli çamaşır gibi yıkanıp temizlenmek yok, yine kirlenir, yine temizlenir beden mis kokar.
Kalp, beyin düşünceler yıkanmaz miss kokmaz, hiç kimse anlamaz diye düşünür daha çok sıkılırsın.
Sokaklar caddeler bomboş, ev de bir baskınlık var dersin!
Hiç bilmediğin bir adım atmak gibi yeni diyarlara...00 Yorumla
+1 yılAranizdaki iletisimin kopuklugundan, ya da sevginizi birbirinize hissettirememenizden dolayi bana kalirsa.
12 Yorumla
Soran+1 yılnerdeyse hic konusmuyoruz konussakta sonu tartisma oluyo
- +1 yıl
Evlenmeden önce ve evlendikten sonra olarak insanlar 2'ye ayrılıyor. Keşke hep en başta ki gibi kalsalar. Evlenene dek ikna etmek, göze girmek için herşeyi yaparlar cinsiyet farketmez. Evlendikten sonra değişiyor hemen hemen herşey. Ne demişler sarımsağın kokusu yıllandıkça çıkarmış. Umarım hepsi hallolur.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bir nedeni yok hayal ettiğinle yaşadığın farklı. evli olman değiştirmez yalnız olmayı mutlumusun ona bak, seviyorsan yalnızlıkta iyidir.
010 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal mesafe; Çok rahatsız edici bir pozisyondur. Eşlerin birbirine mesafeli, yabancıymış gibi davranması durumudur. Genelde tek taraflıdır ama bazen çift taraflı mesafeli davranan aileler de görüyorum. Maruz kalan insanı deli eder. Aynı evdesiniz, evlisiniz ama sanki uzaydan gelmiş bir varlıkla zoraki aynı ortamı paylaşmak zorunda kalmışsınız gibi hissetmenize neden olur. Uzak, bomboş, anlamsızdır eşiniz... ve eviniz... evlimiyim neyim bilemezsiniz... duygusal, hassas, kırılgan kişiler daha yatkındır bu ilişkiye. Küserler ama neye küstüklerini bile bilemezsiniz. Soğuk dururlar ve sebebini söylemezler. Sen keşfet edasıyla dolanır dururlar. Keşfedemezsiniz de! Sorsanız cevap alamazsınız da! Olabilecek en kötü evlilik şeklidir. Ve ilişki ilerleyemez, bir yerlerde ayrılmak zorunda kalırsınız.
Soran+1 yılbir yerde okudum bunu iste benim durumum bu ilerlemez demis iste soyleyen :((
- +1 yıl
Ama karamsar olma. hayatta canım varsa şu an annemdir eve geldiğim zaman birkaç kez nasılsın diye sorsa sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum. eşinde böyle bir yalnızlığa kapanmış olabilir. yani sn kendini yalnız hissederken o daha yalnızdır. bazen en yakınına bile tahammül edemezsin. sana olan sevgisini ve ilgisinimi kaybetti bilmiyorum. yoksa hepmi böyleydi. ama aşk ya da aşkı bırak hayata bakışına bir kere çizik atılırsa bazen kılıç kadar acıtabilir. sağı solu boşver endine sor bunu ben mutlumuyum ve umutlumuyum diye. içgüdün önsezin bunun cevabını verir sana tam ve eksiksiz
Soran+1 yılevliligimle ilgili artik sadece yalnizligi hissediyorum bizim sonumuz yok bu adam boyle oldugu surece bizim sonumuz ayrilik olmaya mecbur galiba cocugum icin katlanirim ama yapacak bisey yok
- +1 yıl
Çocuk için katlanmak çocuk için yapılacak en kötü şeydir. sen hangi güzel duyguları çocuğuna verebileceksin. sen hangi umutları onun yarınına ekeceksin. her zaman derim sen şu an hırsızlık yapıyorsun. nemi çalıyorsun yaşanma ihtimali olan güzel günlerini çalıyorsun kendinden ve dolaylı olarak çocuğundan. eğer bu evlilikten umudun yoksa harcayacağın her saniyenin bedelini daha kötü ödeyeceksin. yapma çalma gelecek günlerini. nedenlere dayalı zoraki yaşanan hayatlar, beyhude uğraşlarla kazanılmaya çalışılan birliktelikler zaten kararan yüreğine biraz daha gece çökmesine yol açar. varsa kurtaymaya yönelik bu durumu kurtaracak çözüm uygula. yoksa beyninde biteni hayatındada bitir. daha geç ve güç olmadan
Soran+1 yılpsikologa gitmeyi teklif edecegim ona kabul ederse sin bir sans daha verecegim
Soran+1 yılne yani bir degisim olmaz mi sizce
- +1 yıl
Valla yaşadığım bunca yıl artı hayatı okumam bazı şeyleri öğretti, uyuşturucu kullanan, alkol sorunu olan, depresif, takıntısı olan, şiddet eğilimli olan insanların psikoloğa gitmesi sorunu tamamen sıfırlamaz geriye atar, üzerini örter. birgün yeniden nüksedebilir hayat boyu çıkmayabilir. ama sen bu tedirginlikle, bu beklentiyle bırak onu bu kırgınlık yılgınlık ve umutsuzlukla bu örtülü zamanı yaşayabilecekmisin. bunun cevabına evet göğüslerim diyorsan buyur hayat senin. ama üzüleceksende, yanacaksanda hatta hatta öleceksende değsin be şu hayatta. uğruna vereceğin hayat değsin verdiğine. ben olsaydım bu limandan ayrılırdım.
+1 yılPisikolojik bir sorun bu dönem dönem olur bazen maddiyat bazen de maneviyat eksikliğinden kaynaklanır kocanla aşamıyorsan bu sorunu annen ve babana yönelmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılher gün giydiğin ayakkabı ile yeni aldığın ayakkabıyı düşün.
yeni ayakkabı yürürken bile ilgini çeker. her gün giydiğin artık senin bir parçan gibidir10 Yorumla Olabiliyor bazen böyle eşinle konuş biraz vakit geçir farklı şeyler yapın yani kendini üzme böyle psikolojilere girme
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha açsan? Yani yardımlaşmıyor musunuz? Çok ilgilenmiyor mu seninle? Duygusal olarak mı ilgisiz bırakıyor? Sıkıldın mı? Seni anlamadığını mı düşünüyorsun? Nedir yani olay?
00 Yorumlakendini yanlız hissediyosun diye sakın yanlış şeyler yapmaya kalkma gözün dışarda olmasın abla eşinden kopma sakın
23 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir niyetim yok ablacim sadece cozum ariyorum caresizim
+1 yılsevdiğim kişi veya kişiler yanımda yokken böyle oluyor. ama sizin ilişkinizde bir iletişim kopukluğu var gibi. karşılıklı konuşup anlaşarak bunu çözmelisiniz. karşılıklı isteklerini belirtmelisiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılcok soyledim anlattim yoruldum vazgectim
+1 yılBir derdin olduğunda anlatacak kimsen olmadığında değil, seni anlayacak kimsenin olmadığı an yalnızsındır.
01 YorumlaPiskolojin bozuktur Kendine igne batir ya da yataktan asagiya kafa ustu duserek kendine şoklar yarat bak ozaman nasil hayati sevicen ;)
00 YorumlaEvliliktede arkadaş liltada aile hayatinda da bazen yanlizlik hissine kapiliriz gerek senle gerek karsi tarafla alakali olabilir yanlizyanlizlik. ilgisizlik
01 Yorumla
Soran+1 yılzaman zaman degil her zaman boyle :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman diyim bu sebebin arkasına sığınıp aldatma sakın. Mutlu olamıyorsan da ayrıl en kötü ihtimalle ama ilk seçeneğin kocanı mutlu edip karşılık beklemek olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılya ne aldatmasi sacmalamayin lutfen
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim bu soruların sonu genelde oraya gider de.
Soran+1 yılbence siz oyle dusunuyorsunuz. eger bende oyle dusunseydim gizliden sormazdim
Cevap sahibi+1 yılAsıl öyle düşününce gizliden sorulur. O kadar cesur Türk kadını varsa korkulur. Öyle düşündüğünü söylemedim zaten, düşünme dedim sadece.
Soran+1 yılben aciktan sorunca bu soruyu herkes mesaj atar fakat ben boyle birsey istemiyorum o yuzden gizli sordum
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir niyetin olsa dahi burada ava çıkacağını düşünmezdim yani tam tersine gizli bir soru beklerdim ama dediğim gibi bu bir suçlama değildi. Olası bir tehlikeye karşı aman diyim yapma uyarısıydı. Yoksa yapmayacaksan ne güzel.
Soran+1 yılablacim benim bir cocugum var ve ben sadece ne yapmam gerektigini bilmiyorum. aldatmak diye bir sey yoktur benim hayatimda. aldigim cevaplar bana yeter bazi arkadaslar sagolsun iyi fikirler verdi mesela psikolog cok iyi bir fikir bunu esimle paylasim psikologa gitmeyi teklif edecegim ona
Cevap sahibi+1 yılPsikologa git demek cok yaratici bir fikir degil, bunu kendin de dusunebilirdin zaten. Beraber vakit gecirdiginiz zamanlari arttirin, sana olan ilgisini canlandirirsan senin de heyecanin yeniden gelecektir. Ben seni asla aldatmakla suclamadim ablam benim lutfen kizma.
+1 yılİşte kocası çalışır eve ekmek getirir. O da bunları nimetten saymaz. O yüzden insanları iyi tanıma kgerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılo calisiyorsa bende onun her hizmetini goruyorum cocugumla ilgileniyorum bende uzerime dsen gorevi yapiyorum
- +1 yıl
Ne güzell
farklı uğraşı ve hobiler edinebilirsin. evlilik demek yanlız olmayacağın anlamına gelmiyor. yeni arkadaşlar edinebilirsin. bence biraz kendine zaman ver.
00 YorumlaBence eşinle bu konuyu konusmalisin ve iliskinize heyecan katmalisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıliletisim yok ki konustum 4 yildir ayni seyler yoruldum artik
+1 yılAnla sen dusunuyorsun aldatildigini be. Bekarimbenimle yattmayo dusune. Sensin diyecegim su herkes aldatmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılne yazdin daha anlasilir bir sekilde yaz
- +1 yıl
Sen simdi iliskiye girdin degil mi kocan tikladi senin o ilk arzularin var aldi mi? Sen herkesi evli zannediyorsu. Her erkek aldatmaz anlayin sunu
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. okuduğum kadarıyla mutsuz bir evlilik çözelemeyen sorunlarınız var peki neden ayrılmıyorsunuz da birbirinize hayatı zindan ediyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılbizim cevremizde koca calisip evini hecindiriyorsa ickisi kumari dayagi yoksa bosanmana izin vermezler. istedigin kadar mutsuz ol bu bosanmaya sebep degil onlar icin. ilgisiz diyince bosve ye ic yat diyor kimse beni anlamiyor ki
Soran+1 yılbir meslegim yok malesef bir ara is aradim bulamadim hos bulsamda cocuga bakacak kimse yok.
- +1 yıl
anladım evet zor bir durumdasın madem şu an ayrılamıyorsun o zaman kendini düşüncelere vermek yerine bir şeylerle kafanı vücudunu meşgul et, el işi yap , yeni bir şeyler öğrenmeye çalış, kendine bir hobi bul o zaman hayat sana daha anlamlı gelmeye başlayacaktır, boşlukta olan insan sadece düşünerek olayları içinden çıkılmaz bir hale sokabilir
+1 yılOff hiç sorma; Sadece birini seviyorsun, o yoksa eğer artık yanın da 75 milyon sana bir hiçmiş gibi geliyor.
00 YorumlaHayat üzülmek mutsuz olmak icin kısa diyoruz ama. byle hssetmekten kendimizi alamiyoruz. Bunlarla yasamayi ogrenmeliyz galiba
10 Yorumlakocan sana olan ilgiyi bitirmiş. yatakta bile ezber takılır olmuşunuz. seni anlamıyor ve artık kafana göre bişey yok :)
00 Yorumlaewe kapanma işe gir ya da kurslara felan katil ilerde etkiside tepkisode patlama seklinde oluyor
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık göreceli kavram?
belki herkes sen gibi yalnızdır...
belki yalnızlıklarının farkında değillerdir.00 YorumlaEvli oldugun halde bu saatte burdaysan sorunun kaynagi belli gibi.
17 Yorumla
Soran+1 yılnedir sorunun kaynagi soyleyin bizde bilelim
Soran+1 yılsorun o olsaydi keske ama degil krdesim. saygi sevgi hic olmadi esimde olmayinca olmuyor ayrilikta cocuk olunca akla yatmiyor
Soran+1 yıl4. yilin icindeyiz
- +1 yıl
Erkeklerin ortak ozelligidir. Belli bir zaman sonra gecim sikintisi, hayat sartlari soguklastirir bizi maglesef. İlgisiz gibi gorunuruz istemesekte. Ama sevgimizde bir degisiklik ya da azalma yoktur. Muhtemelen konusamiyorsunuzdur da ama uzerine gitmeden baski altina almadan konusmaya kendi problemlerini anlatmaya calis. Bosanmayi da dusunme zaten.
Soran+1 yılartik konusmuyorum bu konulari cunku ayni seyleri surekli anlatmaktan biktim
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ortak birseyler paylasmiyorsaniz zaten yanlizsindir medeni halin ne olursa olsun... seni anlamiyorsa dinlemiyorsa evli olsan ne fayda
00 Yorumla
+1 yılYanlış seçim yanlış zaman yanlış eş işte bütün mesele bu sırf bu yüzden 40 yaşına kadar evlenmicem geç olucak ama hayatımın kadını olucak inanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saat de buradaysan zaten bir sıkıntı var demektir..
00 Yorumlabelkıde yeterınce ılgı gormuyorsunuz sebebı bu olabılır
00 Yorumla
+1 yıleşine yaklaşmayı bilmiyosundur... ben asla şikayet edeni tutmayı sevmem... belkide soğuk evalesin... olay sende arıza sende...
00 YorumlaBu durumu her insan belli donelerde hissedebilir. Dogal birsey
00 Yorumlaunutamadiqin biri ya da aşık olmadan evlenmek gerci her ikiside ayni kapiya cikiyor )
00 YorumlaHep hissederim , ama kabahat bende biliyorum kendimi
00 Yorumla
+1 yılyanlızım sevgilim yok
keşke dertleşeceğim biri olsa
tek isteğim dertleşmek sırdaşlık00 YorumlaDemek ki eşinle yeterince paylaşımda bulunmuyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu görünce iyiki sewglimden ayrıldm dedim ya. o da ilgszdi. bm ewliliğimde böle olurdu heralde
00 Yorumla
+1 yılilgisizlik sevgisizlik kotudur :( senin durumunda sıkıntılı
00 YorumlaBende evliyim ve aynen kendimi çok yalnız hissediyorum gerçekten :(
00 Yorumlaben de aynı durumdayım, nedenini anladığında bana haber ver;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız değilsindir de, seni anlayacak kimse olmadığı için yanında o hisse kapılıyorsundur...
00 Yorumla
+1 yılO yüzden erken evliliğe karşıyım.
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuzluk olabilir. arayış..
00 YorumlaRegl falan olmuşundur.
00 YorumlaCinsel hayatınız sağlıklı değildir
10 Yorumla
+1 yılbekar olanlar napsın :S
00 YorumlaEnişte boynuz geliyor kafanı kaşı.
01 Yorumla
Soran+1 yılne sacmaliyorsun acaba
İletişim ve bağ kopuklugu
00 Yorumlagerçek aşkınla evlenmediğin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılçooook , bu soruyu bana hiç sorma bile
00 Yorumla O adama yaziklar olsun kadinini mutlu edemiyosa
00 Yorumla
+1 yılo zaman doğru kişiyle evlenmedin demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Boşanma çanları çalıyor demek ki.
00 Yorumla
+1 yıleşinle bu konuyu konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılKadinligini yasatamiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılbaşkabir tükenmişlik sendromu daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Esin senle ilgilenmiyormu
00 Yorumlaen kötüsüde kalabalıkta yalnız olmaktır maalesef
00 Yorumlabazen banada öyle geliyor.. bilmiyorum :)
00 Yorumla
+1 yıleşin ilgilenmiyor mu senle
00 Yorumla
+1 yılcinsellik eksik ve ilgi
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam