Evleniyorum ama hissetmiyorum?

Arkadaşlar evleniyorum bu yaz herşeyi aldık mobilyaları vs ama sanki hiç biri bana ait değilmiş gibi nişanlım evün anağtarı sende kalsın lazım olur diyip banada verdi aramızda bazı sorunlar oldu cok kırıcı yaklaştığıda oldu acaba bu yüzden mi kendimi o eve o eşyalara ait hissetmeyişim nişanlıma böyle böyle davrandın bak galba bu yüzden böyle hissediyorum diyorum kıyamam sana diyip geçiştiriyor tatmin eden cümle de kurmuyor ben sizce ilk evlenceğim için mi aitlik hissetmiyorum bazı olan şeylerden kaynaklımı peki bu durumu kendim nasıl atlatırım bu durumu atlatmaya nişqnlımdan tatmin edici cümle istedim ama kıyamam diyip geçiştirmeci ve bazen sevmediğini düşünüyorum zamanında da cok kırıcıydı biraz cık aile baskısı var üzerimde o yüzden dönemedim mecburi gibi kaldım napmam lazım bu duygu neden nasıl aşarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bizi biri tanıştırdı iki senedir benle sevgili o 32 yaşında saçında dökük var ben olmazsa ayrılırım kafasındaydım ama ailem bu kötünün iyisi sabret diyip önüme koydular babam tek oğlan anneside yok başında evi yeri var rahat edersin dediler ama ne rahatı cok mutsuzum bunları babamda biliyor ama hep sabret sabret cok yoruldum ve hic ait hissetmiyorum ondan dağa soğudum o bana hayatım aşjım her zaman diyor ama ben diyemiyorum artık
Evleniyorum ama hissetmiyorum?