+1 yılOn görebildiğim kadarıyla mesele isyerinizin hususiyetinden farklı.
Mesele burada erkeğin uzlaşma/çözüm önerme yoluna gitmemesi.
İleride daha başka bir konu geldiğinde, yine siz duumunuzu anlatacaktiniz, o yine sözünü dinlemediginizi düşünüp bırakma yoluna gidecekti.
Çünkü şöyle bir yapıya sahip: "ya dediğim olur, ya da biter."
.. burada siz destek çıkıp birlikte alternatif oluşturma yoluna gidebilirsiniz, hala da gidebilirsiniz.
Mevzu is değil, bir arada sorun çözebilme yeteneğinizdi.
Bu noktada sonra, ayni problemi diğer ilişkilerimiz de yaşamamak istiyorsanız;
Siz bir kadın olarak partneriniz bir konuda ısrar ediyorsa sebebini bulmalı ve onun için dayanılmaz bir durumsa elinizden gelen fedakarlığın en iyisini gostermelisiniz, tabii ilişkinin/evliliginiz devam etsin istiyorsanız.
Eski nisanliniz ise durumunu daha açık dille anlatabilmeli ve partneri çıkmaza girdiğinde ona alternatif sunabilmeli.11 Yorumla
Soran+1 yılevet onun için dayanılmaz bir durum ama hep benim dediğim olacak diyecek sonrası kötü olur
En İyi Cevaplar
şimdi işin nişanlından daha mı önemli diyenler çıkar çıkarsa evet de zira kariyer eşten daha önmlidir kariyer hayat dmektir zaten ilerde çocuğun olunca bir süre ara vermen gerekio şimdi gerek yok ve güzel, çekici, alımlı kızsan bırak işi evin camından asılanda olur napalım şimdi asıldıysa ölek mi eve mi kapanak hem evlendikten sonra bu adamın değişmiyeceği ne belli başkasana nişanlıyken napıo evlendikten sonra düşün sen bide nasıl olsa evlendik die benm her dediğimide yapıo die yakma kendi başını seviosanda unutur gidersin ölümsüz aşk yok ne demişler en sağlam taş bile bigün çatlar adı üstünde erkek bu o kadar aman aman önemseme egosunu yükseltme bir kadına göre ne kadar değerli olabilir ki senden ve hayatından daha önemli değil :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldediklerine katılıyorum ama ne kadar değerli olabilir ki bölümüne değil o benim için ailemden sonra hayatımın en değerli en önemli parçası onsuz eksiğim ama onsuz yapamam değil tabi üzülürüz ama o da geçer be napalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu birkere daha sormuştun! bizde sana çek ziktiri gönder gitsin demiştik... sen kendi ayakların üzerinde durabilmelisin!!! yarın onun başına bişey geldiğinde sana ona kim bakacak!!! biraz mantık lütfen! o istemiyor diye neden gül gibi işi terk edecekmişsin ki? oldu da nişandan sonra ayrıldın, ee şimdi onun sözünü dinledin iştende ayrıldın!!! ne olacak! geri gelip birdaha girebilecekmisin aynı işe!! aynı iş gibi güzel adam akıllı iş bulabilecekmisin!!! kafanı çalıştır! sırf seni kıskanıyor diye işten çıkarttırma kendini! o sana güvenmiyor belliki! kıskançlıktan ziyade güvensizlik var sana karşı!!!
16 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmesem başka işte çalış demem diyor o adam çıkarsa sen kal diyor
- +1 yıl
tamam işte!!! güvensizlik bu!!! ha sana güvenmiyor! ha ona güvenmiyor!! kıskançlık değil yanii
Soran+1 yılsen öyle diyorsan öyle olsun dar pantolon giydirmemesi makyaja izin vermemesi bunlar ne?
- +1 yıl
laan kızların saçı uzun aklı kısa diye boşuna demiyolar... ya @simultan Allah aşkına biraz mantiken düşün!!! nerden izin vermiyor acaba!!! iş yerinde ki erkekler bakar iç geçirirler bişeyler düşünürler diyemi!!! yoksa, onları giydiğin zaman erkekleri başına peşine takarsın toplarsın diye sana karşı güvensizlikten mi hangisi!!! bir muhasebe yap bakalım kendi kendine!
Soran+1 yılahahah :D
- +1 yıl
+1 yılSöz hakkın olmayacaksa kölelerden ne farkın kalacak ki?
İşte böyle erkeklere yüz veriyorsunuz bunlar sağda solda konuşuyor abarta abarta sonra bir gün patlıyorsunuz yeter artık dediğinizde eşiniz ya da herneyinizse size şiddet uyguluyor sonra vay efendim erkekler şöyle böyle, erkekleri bu hale getiren kadınlar değilde kim? Tabiki bir sürü istisnai durum olabilir.
Bu arada nişanlanacağın kişi evcil hayvan alsın kendine onunla takılsın biraz...
Söz meclisten dışarı tabiki üzerinden genelleme yaptığım işin topa tutma beni :))08 Yorumla
Soran+1 yılyok be ne alaka ben hiç onun her dediğine evet demedim ki konuşamaz yani öyle bir prim vermedim ona
- +1 yıl
Çok var ya öylesi hemde baya bayaa çok :)
Bence işini bırakma parmağına yüzüğü taktıktan sonra kim neden asılsın ki? kıskançlığın gerekli olmadığı bir durum, benim kızdığım nokta sözümü dinlemeyenin yanımda yeri yok demesi ben çıldırırdım sanırım :)
Soran+1 yılparmağımda yüzük var zaten o konuşmaz öyle birisi değil sadece aşırı kıskanç bir de bu asılan adam evli o yüzden böyle şeylere çok kızıyor
- +1 yıl
evli kişi nişanlı birine asılıyor öyle mi... vay karakter yoksunu vay şikayet edeceğin bir yer varsa hiç durma :)
Soran+1 yılkime şikayet edeyim bu iş yerinde herkes böyle
- +1 yıl
Bilmem yok mu müdür filan? Franchise bir şirketse belki bir yerlere şikayet edilir bilemedim :/
Soran+1 yıladam patrondan sonra gelen patron kime şikayet edeyim
- +1 yıl
çalışma bakanlığına ahlaksızlık yapıldığına dair şikayette bulunup işi bırakabilirsin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Diyelim başka bir iş daha buldun ve sana ordada asılan oldu ordan da mı ayrılcaksın? Haftada bir iş mi deiştirilir? ki zaten iş bulmak o kadar kolay mı bir sürü işsiz insan var. Sonuçta her yerde asılcak erkek çıkabilir hayatımızı onlara göre mi şekillendiricez? Bence nişanlına bunları güzel bir şekilde açıkla sana asılan evlenincede sana asılmaz herhalde, eşim sürekli iş yerine geliyo diosun zaten bunu görüp seni rahatsız etmeyi bırakırlar die düşünüyorum. Ha sana bu işinden daha iyi bir iş mi buldu 'kendin için istiyorsan' deiştirebilirsin. Ama sana karşı takındığı bu tavır çok yanlış her konuda onun sözünü dinlemek zorunda mısın birazda o senin sözünü dinlesin.
09 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben onun sözünü dinlemiyorum ya yani hep saçma şeyler istiyor yapmıyorum diye inat etti sanırım ama en ufak tartışmada ayrılıkla tehdit ediyor ben de tamam diyorum sonra gene geliyor çocuk oyuncağına çevirdi iyice aman aşkım saçmalama ne ayrılması diye yalvarmamı istiyor sanırım
Soran+1 yılisterdim ve çıkardı diğer iş yerine bayan eleman almış babası çıkartın bunu buradan dedim çıkardı
Soran+1 yılçıkardı ama o başkasının yanında çalışmıyor ki kendi iş yeri var bayan müşterisi bile yok
Soran+1 yılama bu iş geleceğimiz için iyi olacak 3 ay sonra maaşıma zam gelecek hafta sonlarımı ona ayıracağım dolmuşa binme derdim yok iş yerlerimiz çok yakın falan
Soran+1 yılteşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen evlenme o çocukla. Yazık olur.
Hem çocuğun işyerinde işe başlayan bir bayanı kıskançlıktan işten çıkarttırıyorsun birde çocuk sana asılan olduğunu bildiği halde domuzluk yapmasını bekliyorsun.
Kızım sen önce olgunlaştırır ondan sonra milletin çocuğunun başını belaya sok.33 Yorumla
Soran+1 yılhe he
- +1 yıl
Ağlanacak haline gül sen.
Tabi vermezmiş!!! - +1 yıl
Taviz
Bilmiyorum ya okurken bile hafif ürperdim.
Ne kadar basit olmhs hersey artik. Kimse kimsenin derdinden anlamyor anlamak istemiyor. Bana sorarsan ikinizde yanlis yapiyorsunuz.
Onun seni seninde onu bir sekilde anlaman gerekirdi. Her zaman bir orta yol vardir. Bu kadar basit mi oldu artjk hersey ya.
Insan evlenmeye korkuyor21 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama ben ona diyorum anlamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Cok severken nasil ayriligi bu kadar kolay konusabiliyorsunuz? Celistim orada ben.. Tamam isin rahat olabilr ama bana asilan da var diyorsun.. Sen olsan icin rahat eder miydi? Calistigi yerde hep kizlar olsa ona asilsalar.. Bence sende cikmasini isterdin.. Sonucta calisana is cok.. Ayrica birlikte bir yola cikmaya karar aldiysaniz ikinizin de bazi seylerden fedakarlik yapmasi gerekir bana gore..
35 Yorumla
Soran+1 yılbunu kabul edersem hep onun istediğini yapmam gerekir
Soran+1 yılolurum
Soran+1 yılhaklısın
Aşırı kiskanc biri olarak nisanlini cok fazla hakli görüyorum. Istersen ise gittiginde hic gorusemeyelim ama orda karşı cinsten biri olmasin. Ki ben bir kızken gözum dönüyo sinirden nişanlın bir erkek hic dusunemiyorum. Simdi bisey yok diyosun ama ilerde illaki bisey olur o asılanlarla ilgili.
15 Yorumla
Soran+1 yılya tamam iş yerine çiçekler hediyeler falan geldi ama o problemleri çözdük ki
- +1 yıl
Bilmiyorum ama o nisanlini kacirma derim seni bu kadar sahiplenmis kafasina takiyo. Ve bu bundan sonra onun dediklerini yapmak zorunda kalirim gibi bisey degil emin ol sadece kendine dikkat edip karsi cinsten uzak durdugun sürece cok mutlu olursunuz. Diretirsen emin ol basina bisey gelicek vr pisman olcaksin
Soran+1 yılya hep benim dediğim olacak derse
Soran+1 yılhm anladım teşekkürler
Sana bu sekilde bir is garantisi veriyor ise çık.
ya da maddi yönden sana destek cikabilecek gucte ise. Bunlarin hic birini yapamicak durumda ise seni kendi ile tehdit etmesi cok sacma.
elbetteki kiskanmasi olagan bir durum ama sanki biraz abartmis. Onu bu konuda telkin etmelisin. Is yerine davet et oradakilerin nisanlini gorup bilmesini sagla. Umarim duzelir.11 Yorumla
Soran+1 yılherkes tanıyor hepsi ile tanıştı sürekli geliyor zaten başka iş bulalım sana diyor
Tamam ama direk kestirip atmışsin sen zaten bence biraz konuşarak halledebilirdin sizin huzurunuz önemli adam orada çalışmandan huzursuzsa herşey boştur hergün kavga basit kıskançlık (asılan var diyorsun) yani ister istemez erkegin aklına herşey gelir sen yuvani düşün sen kendini düşünüyorsun sen ben olmaz biz diye karar verdiğiniz zaman Nisan yapın bence
m05 Yorumla
Soran+1 yılya bu konuyu defalarca konuştuk anlattım kaç kere dinlemiyor
Soran+1 yılVazgeçti ama bu sefer benim de sohbet ettiğim kız arkadaşlarım olacak diyor bundan sonra sana hesap vermicem dedi sanırım bu sefer ben ayrılacağım
Soran+1 yılOf off
+1 yılİşten evlendikten sonra çıkacağını söyle ve o zaman çık. Daha nilan olmamış eşin gibi karışamaz baban karışmazken.. Hem, kendi de çalıştığı yerdeki kızlara asılıyor ki biliyor ne olduğunu.. Ben olsam, evi kendinin mi, maddi olarak seni geçindirir mi bunları öne sürerim. Evlenince de kocamın iş yerini durmadan basıp ona yediği nanenin nasıl başını ağrıtacağını gösteririm..
011 Yorumla
Soran+1 yılKız kendi iş yeri makine tamir ediyor kadın müşterisi bile yok amma senaryo yazmışsın zaten sürekli o alıp iş yerine götürüyor beni evi de var arabası da
- +1 yıl
O zaman derdin ne? :) Eğer evli bir erkekten çikolata kabul etmişsen, herif yüz bulmuş olabilir... Dolayısıyla da sözlün haklı... Bence maddi durumu iyi ve sadıkmış madem, bu defalık sözünü dinle..:)
- +1 yıl
Koca kolay bulunmuyor şekerim.. Bulunca da kızlar yakasından düşmüyor..:D
Soran+1 yılahahah 6 enstrüman çalıyor sesi de çok güzel böyle adam zor da bulurum ama neyse
- +1 yıl
Bak bana.. Nasılsa ardımdan koşan çok diye hepsine bir kulp buldum şimdi tek tük kaldılar nazımdan bıkıp...:D İlk sevgilim 8 gün sonra evleniyor... Kaçırma sen beni dinle..;)
Soran+1 yılçok üzüldüm :(
- +1 yıl
Hem de kız kardeşim gibi dediğiyle..:) Ensest seviyormuş demek ki..:D Üzülmüyorum, zaten annesi olacak kadınla fazla sürmez evliliği...:D 4 yıl ayrılıktan sonra bana dönmüştü, meğerse o kızlaymış dönmeden önce.. Onun için seviniyorum maskesi erken düştü en azından..
Soran+1 yılahahah :) bence Allah'ın sevdiği kulmuşsun evlenmeden görmüşsün ne olduğunu
- +1 yıl
Valla öyle..:) Güzel de bir e postayla kutladım nişanını..:D Nişanlısı için demediğim kalmadı ama erkek olmadığından koruyamadı bile benim laflarımdan biricik kadınını... Hatasını biliyor çünkü.. O kız biz birlikteyken kanca takmıştı, onun için dikkat et bak salmaya gelmiyor.:)
Soran+1 yılanladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Bayan seven insan kıskanır sizin çalışmanızı istemiyor işte sizi kıskanıyor doğal olan ben olsam aynısını yaparım neden çünkü asılan çok diyosun sizce bu normal bişey mi düşünün bakalım adam haklı şimdi çok çalışmak istiyorsan söylersin başka bir yere geçersin seni korumak için yapmış neresi kötü bunun...
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşka iş bul diyor zaten
+1 yılSürekli iş yerine geliyorsa eğer, demekki işyerinde onun güvenini sarsacak hal ve hareketler oluşmuş olabilir. Şimdi sen ne kadar sınırlarını koruyabilsen de bizim azman erkekler (Bazıları) yine de o sınırı aşıyor inatla. Bu yüzden söylemiştir öyle. Haa çok seviyorsan da ayrılacaksın.. Ya işin ya erkek arkadaşın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Hayır bu erkeklerin kadınlar çalıştırmama isteği nedir ben anlamıyorum. Yanında yer yokmuş, böylelerinin kafa yapısı nasıl çalışıyor acaba ya.
Haklısın ya cidden, kadının çalışması önemli bana göre.13 Yorumla
Soran+1 yılçalışma demiyor başka iş bul ama orada çalışma diyor
Soran+1 yılaynen bu ne ya ne zorluklarla geldik 13 ay boyunca neler atlattık kavuşmak için bu kadar basit mi
nişanlın evlenmeden önce sana karışmaaz, evlendikten sonra çıkacaksın diyebilir karşı çıkarsan nişanlanmayabilir, ben olsam şöyle derdim, işin ve iş arkadaşlarınla sana mutluluklar, ayrıca sana asılanlar falan varsa senin kendin çıkman lazım, o işten çıkmıyorsan sende bir sorun olduğunu düşünüp ayurılırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra karışsın da evlenmeden bu ne ya
seven adam kıskanır aptalca davranır ama sende bu aptallığa katılmışsın yapman gereken bir tercih değil şu; alıcaksın adamı iş yerine götüreceksin beraber düğün davetiyenizi dağıtacaksınız o da görecek mekıanı kişileri bitti.
12 Yorumla
Soran+1 yıleee her zaman geliyor ki iş yerime her akşam buradan alıyor beni herkesi tanıyor daha ne yapayım?
- +1 yıl
geriye iki yorum kalıyor
1-) islam (seni yaratan seni senden iyi bilir) kocan çalışmanı veya bir ortama gitmeni istemezse buna riayet etmelisin.
2-) adam aşırı kıskanç bende böyle biriyim ki bu seni sevdiğinin ölçütüdür umrumda olmayan biri ne halt ederse etsin fakat şu da var böyle olduğunu düşünmüyorsan üstünlük kurma çabasında ama diilse geçici olarak başka bir iş bulmanı öneririm bunun yüzünden ayrılma.
Her sey güzel çok memnun gibi anlatmissin da asılan var diyosun. Bu yeterli bir sebep değil mi cikman için. Sözlunu aailan insanlarla aynı ortamda görmek ister misin? Empati biraz
21 Yorumla
Soran+1 yılİstemem
+1 yılHerhalde cok taviz vermissin zamanında ki böyle konusabiliyor. Onun dedini yapacagından emin bence. Şimdi böyleyse evlenincede ananın evine git bosarım seni felan diye tehditte eder!
01 Yorumla
Soran+1 yılyok aksine hiç taviz vermedim
+1 yılKendi özgür iraden iş hayatın var ama madem hayatını birleştireceksin bence sözüne kulak asmalısın.. Empati yap sen aynı durumda olsan rahatsızlık duymaz mısın? Hem sözlü olduğunu da bilmiyorlar mı asılan çok erkek var.. Düşün derim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan gibi artısını eksisini anlattıysan ve hala inadında kararlıysa bitirmen iyi olmuş. Ne kadar sevsen de yarın öbür gün kan kusturur o adam sana.
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha bitmedi ki bakalım
Sana asılan varsa senin orada durman yanlış. Bence de adamın sözünü dinle sen zararlı çıkarsın. Her şey mantıkla yürür.
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır taviz veremem
Soran+1 yılo da fedakarlık yapsın o zaman
Soran+1 yılistemem ama o her zaman geliyor buraya herkes onu biliyor ondan başkasına bakmayacağımı da biliyor
Soran+1 yılrahatıma düşkünüm diye evlenmeyeyim mi?
Sokakta da asilan olunca sokaga cikamayacak misin? Aranizi bozma niyetim yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın valla
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Bence çok fazla zorlamayın ve akışına bırakın, yüzüğünüz var değil mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılevet var
- +1 yıl
yüzüğünüzün fotoğrafını çekin ve paylaşın, masanız da gözüksün, ufak bir jest olmaz mı?
Bir de evet takılmış birkere nişanlınız, sözlünüz, uzun uzun konuşun işe ihtiyacınız olduğunu maddi değil ama manevi olarak çalışmanın size iyi geldiğini, çok rahat olduğunuzu, her istediğinde onunla iletişim kurabildiğiniz için çok sevdiğinizi, onun herzaman yanınızda olduğunu, kalbinizde ve parmağınızda belirtin, biraz daha sakinlemesini rica edin, ileride bir çaresine bakacağınızı, mutlaka bir çözüm bulunacağını ama biraz beklemesini söyleseniz, daha rahat bir iş olursa neden olmasın söyleyin ama çalışmak istediğinizi söyleseniz biraz yumuşar mı, tekrar daha uzun bir şekilde mutlaka denemişsinizdir anlıyorum ama daha farklı bir konuşma yapsanız
Soran+1 yılbu dediklerinin hepsini söyledim güzel kardeşim anlamıyor :(
- +1 yıl
anlıyorum, farkındayım da, ama bir aşama sonrası restleşme ve sert sözler, denediğinizi tahmin edioyurm;
yazınızdan sözlerinizzden konuşmalarınızdan belli bol tekrarlı olmalı, ortada ayrılacak bir sebep cidden yok bu yüzden mutluluk evlilik arifesindeki bir ilişki sonlanrırılmamalı belli çok rahatsız olmuş;
İşyerine de gelip gidiyordur bu da rahatlatmamış belli... ama malesef sakin kalmak ve anlatmaktan başka şansınız yok, farklı ne olabilir düşünüyorum
Soran+1 yılof of çok seviyorum onu ben
Soran+1 yılaynen kardeşim
birinizden biriniz inadınızı kırcaksınız başka yolu yok
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen o da kırmaz ben de bu işin sonu malesef ki ayrılık sanırım
- +1 yıl
ve burada mantıklı görünen bana sorarsan senin işi bırakman çnkü erkeklerin böyle kesin konuştukları zaman yapıları gereği egolarının kırılması özgüvenlerini tamamen kaybetmelerine sebep olur. Yaratılışları gereği sözleri dinlensin sayılsın isterler zor ve saçma görünüyor sana farkındayım da bıakıver canın saolsun ondan değerli değil ya bir erkeğe çok diklenme olayı tartışmaya sunmadan alttan alttan tatlı tatlı iknaya çalış ( sen kadınsın her türlü 1-0 öndesin ;) ikna çalışmalarında ) ama tartışmaya kavgaya döndüyse orda bırak olayı artık o erkeği ikna edemezsin bırak gönlü olsun hem ztn okdr erkeğin içinde çalışmaya sen de meraklı değilsin belki biraz zorlanırsınız ama en azından gönlü olur gerisini illaki halledersiniz birlikte dert etme bnce seviyorsan
Soran+1 yılseviyorum ama sözümü dinlemek zorundasın diyor feministim ben ya damarıma bastı
- +1 yıl
bunun feministlikle alakası yok aslında kendini ezdir demiyorum ki sana sonuçta ayrılmak istemiyorsan orta yol bulmak zorundasınız ve olabilecek en mantıklı çözümü sunuyorum sana eğer çocuğun işten çıkman için mantıklı bir sebebi olmasa tartışmadan güzelce oturup konuşun derdim ama burada çocuk haklı bn olsam sevgilimi bir sürü kadının olduğu yerde bn de çalıştırmam asıldıklarını bile bile onun da istememesi çok doğal feministlikle egoistliği birbirine karıştırmadan bence biraz düşün illa benim dediğim olcak derseniz olmaz ki doğru olan hangisi ve bunu en sorunsuz nasıl halledebiliriz die düşünmelisin bence ve biraz düşününce ona hak vericeksin.. Bırak tatilin olmayıversin biraz zorlanıverin ama sıkmayın canınızı gönlü olsun onun da
Soran+1 yılonun gönlü olacak diye ben geleceğim boyunca tatili olmayan zor işlerde dolmuşlar da mı sürünmeliyim?
Sen yanına eş değil kaniş arıyorsun en yakın petshop orada deseydin.
DipNot: petshoplara karşıyım.06 Yorumla
Soran+1 yılya neden bu kadar kısıtlıyor bana dedi şimdi ya ben ya işin
Soran+1 yılhayır hayır çalışmamı istiyor ama bu iş yerinde değil başka iş bulalım diyor
Soran+1 yıliş bul öyle çık diyor ama neden çıkayım ki 1 ay sonra yıllık iznim var 2 ay sonra zam
+1 yılO seni niye böle kabullenmiyo niye senin kararına saygı duymuyo bence iyi yapmışsın özgürlük herşeyden önce gelir sende bir insansın ve kararların var sana saygı duyması gerekir
17 Yorumla
Soran+1 yılben de onun maç için İstanbula gitmesine karışamıyorum sonuçta ben de istemiyorum ama kocam değil bir şey diyemiyorum o da bana karışmasın
- +1 yıl
Bencede sonuçda sen kendini biliyosun nerde nasıl davranacağını biliyosun sana güvenmesi lazım
Soran+1 yılbana güveniyor çünkü eski erkek arkadaşım iftira attı bana hiç inanmadı geldi bana o ne derse desin umrumda değil dedi
- +1 yıl
Sana bu olayda güvenmesi lazım ikisi farklı
Soran+1 yıladam evli de bana çikolata falan aldı o da bunu kabullenemiyor ters buluyor ama ters tabi
- +1 yıl
Sen kendini savunanilirsin
Soran+1 yılsavundum
+1 yılgüven problemi var ya o ya iş. ! kariyer diye evde kalan çok kadın var. :D
05 Yorumla
Soran+1 yılkalıcam sanırım
- +1 yıl
Bekaret sorunu yüzündende kalan çok üzülme.
Soran+1 yılbekaret sorunu ne ya öyle bir sorunum yok
- +1 yıl
umarım öyledir :D rahat cool takıl ozaman ortalık kaynıyor böylesiyle
Soran+1 yılÖyle bir derdim yok nişanlım kararından vazgeçti zaten
Sen o işten ayrılmazsan bu iş olmaz gerçekten ya sözlünden ya da işinden vazgeçiceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılişimden vazgeçmeyeceğim onun beni ikilemde bırakması çok saçma
şimdi haklı yani asılıyorlarsa orda rahatım demen saçma
13 Yorumla
Soran+1 yılneden işim rahat
Soran+1 yılben onlara mesafe koydum
+1 yılBoyle bir durum için işten çıkma bence sözlünle oturup tekrar konş bu konuyu hala kabul etmıyosa zorlama akışına bırak
04 Yorumla
Soran+1 yılişten çıkmadım çıkmayacağım daha yeni gene konuştuk ya o iş ya da ben dedi
- +1 yıl
Kabul etmelisin seninde bir hayatın var sadece ondan ibaret degil bunu ona gostermelisin
- +1 yıl
Kabul etmemelisin yanlıs yazmısım kb
Soran+1 yılevet etmeyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim bu devirde seven kiskanan sahiplenen erkek bulmuşsun öp de başına koy. Daha iyi bir iş bulunca çıkacağını söyle işte
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz çıkmayacağım bu işten ya o iş ya da ben diyor niye beni ikilemde bırakıyor
+1 yılgerçekten seviyorsan çıkacaksın galiba. evlenincede çalışmazsın :))
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkmayacağım
iyi yapmışın bence. neden seni olduğun gibi kabullenmiyor, kendi isteğine göre değiştirmeye çalışıyor ki?
11 Yorumla
Soran+1 yıltelefon falan çok rahat kullanıyorum başka işte onunla haberleşmem de zor olur
hee despot bir yaklaşım yapmış yani. illa benim dediklerim olacak diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kafaya bak benim gibi birisine hem de
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Sen haklısın her ona ters gelen şeyi yapmadığında çıkıp ben yokum dicekse işiniz var
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım olayın temeline inelim zaten güven sorunu varsa ilede ede sorunlar yaşanacak ve unutma erkek arkadasinin bu tavrı kendi ozguvensizliginden
010 Yorumla
Soran+1 yılsana güvenmesem başka yerde de çalıştırmam diyor
- +1 yıl
Özür dileyerek söylüyorum köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyor ilerde başka işyerine başka bahane bulacak
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Haklıyım erkekleri tanıyorum öz güveni olmayan erkekler partnerleri kariyer yapsın istemez ve kendisinden daha iyi erkek bulur kaçar şüphesi taşır
Soran+1 yılevet olabilir zaten tamir yapıyor diye onu beğenmiyorum sanıyor halbuki hiç öyle izlenim vermedim
- +1 yıl
Sanayi kültürü yerleştiyse Allah yardımcım olsun
Soran+1 yılÖyle aşağılayıcı konuşma lütfen
- +1 yıl
Esd yanlış anladınız ne haddime sadece Sanayi kültürü diye bir yetiştirilme tarzı var bu insanlar maalesef eski kafa ustalar yetiştirdiği için kadına bakış tarzları farklıdır bunu anlatmak istedim ama yinede özür dilerim
Soran+1 yılyok çocukluğundan beri kendi iş yerleri var orada çalışıyor kendi işletiyor şu an yani sanayicileri de aşağılamayalım o da bazen yapıyordu çok kızıyordum
- +1 yıl
Anlatmak istediklerimi çok yanlış anlattım sanırım
O zaman o da çalışmasın muhtemelen onun çalıştığı yerde de bayan vardır.. Ne kadar saçma düşünce sevdiğine guveniyorsan hic bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılyok işte kendi işi bayanın hiç uğramadığı bir iş ondan anlamıyor
+1 yılherşey tamamda son cümlen cok sacma nabıcam seviyorum ya cıkcacan ya ayrılcan benimde sözlüme biri asılsa bende sinirlenirim
09 Yorumla
Soran+1 yılAma bir şey yok ortada
- +1 yıl
oalbilir sen erkekleri bilmiyosun heleki evlendilten sonra öylebi yavşarlarki çleden cıkarırlar insanı
Soran+1 yılah ah
- +1 yıl
eski çalıştıgım yerde buyüzden kız kocasını aldatıyodu
Soran+1 yılyuh be tövbe estağfurullah
- +1 yıl
maalesef kız gelip yanımızda kocasını över ama başkasıyla gezer
Soran+1 yılAllah'ım korusun
- +1 yıl
işte biranlık erkeğe kanıosun eşinin yağmadıgını o yağpınca cazi geliyo sana
Soran+1 yılanladım
+1 yılAsılanlara musade ediyorsan senden suphe etmesi normal
03 Yorumla
Soran+1 yılediyorum tabi
- +1 yıl
Ediyorum tabi ne demek ya resmen ben kaşarım diyosun :)))
Soran+1 yılöyle demek istemedim müdahale anladım ben
Demekki işinden çok sevmiyorsun evlenme evlenip başını yakma çocuğun
17 Yorumla
Soran+1 yılİşimden çok seviyorum tabiki ama neden ı istedi diye çıkacağım
Soran+1 yılyok ya başka
Soran+1 yılişim iyi
Soran+1 yıltamam
ikna edeceksin ve diyeceksin ki ben sana aidim benim çocuğumuz oluncaya kadar çalışayım de
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşka işte çalış diyor
Soran+1 yılzaten bulurum diyor
Soran+1 yılne alaka
+1 yılya işten çık ya da sana asılanı söyle, bir güzel dövsün. sonra da kimse sana asılamaz zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılona asılmıyor dedim inanmadı tabi
+1 yılEee zaten bitirmissiniz niye soruyosun ki napicam diye
06 Yorumla
Soran+1 yılbitirmedik daha
- +1 yıl
Eee birbirinize resti çekerek belirlemissiniz zaten ne olacağını. Bu şekilde bir omur geciremezsiniz. İnatla yürümez bu is...
Soran+1 yılyürümezse yapacak bir şey yok onu severek öleceğim demek ki
- +1 yıl
Severek olmektense inadından azcik vazgecsen sorun kalmaz bence
Soran+1 yılinada bindi artık iş yapcak bir şey yok
- +1 yıl
Saçmalık...
+1 yıliş yerinde kafayı birine mi taktı o yüzden mı diyor
05 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen
- +1 yıl
eminim sana güveniyorum onlara güvenmiyorum diyordur bide iş yerinde birine taktıysa senın onunla aynı havayı teneffus etmene bile dayanamıyordur o yüzden adam haklı olarak istemiyor bence bu iş inada binmiş işten cık başka bir iş bak yoksa aranız bozuılur git gide olacakken ortada kalır iş
Soran+1 yılbozulacak zaten
- +1 yıl
bozulursa da senin nasibin değilmiş derim
Soran+1 yılöyle hayırlısı
Şimdi böyle sorunlar yaratıyorsa evlendikten sonra daha beter olur
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle demesi sorun değil de uygularsa o büyük sorun
Nisanlin bir hayat arkadasi yerine kole istiyor anlasilan.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha yok kız öyle birisi değil :)
Soran+1 yılben sana iş bulurum diyor da ben istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asılan çoksa doğal düşün onun da iş yerinde bir çok kız var onada çok asılan olsa ne düşürdün
08 Yorumla
Soran+1 yılya ben kimseye bakmıyorum kalbim ondan başkası için çarpmaz bunu çok iyi biliyor
Soran+1 yılof of b*k yoluna bitecek ilişki
Soran+1 yıldaha evlenmiyoruz ki düğüne 1 sene var
Soran+1 yılşiştim ya ne zor işmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Onu aşırı seviyorsan işten çık öyle çokta sevmiyorsan bildiğini oku ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama kendimden taviz veremem
Soran+1 yılkabullenmez bırakır o inatçı
+1 yıldoğruluk payı var ama abartmış
sonsuz ilişki demek sanki ruh ikizi gibi
iyi anlaşma demek05 Yorumla
Soran+1 yılboku bokuna ayrılacağız
- +1 yıl
hemen olayı ayrılığa bağlama bence
ayrılığı son seçenek olarak değerlendir
sende yaşın olgun ama
Soran+1 yılÇıkmazsan ayrılacağız dedi
- +1 yıl
iyide bunuda yaparsan başka uç istekleri olacak bu test oluyor biliyosun değilmi
Soran+1 yılevet çıkmıcam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıleğer böyle bir sebepten bu cümleyi kurduysa ve bide evlenirsen sana geçmiş olsun derim
03 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş ben onu seviyorum
- +1 yıl
ömrün boyunca bu cümleyi duyacaksın
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre güvenmiyor sana.
Güvenin olmadığı bir yerde sağlıklı bir ilişki evlilik olmaz bence.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılHayır başka işe gir dedi ya da o adam ordan çıkarsa devam et dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlının sözünü dinlemen lazım. O senin erkeğin senden bir adım üstündür
09 Yorumla
Soran+1 yılhe he tabi
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek eşit değil arkadasım. Eşit olduğu surece huzur olmaz bunu bilin
Soran+1 yıleşit değil kadınlar üstün
Cevap sahibi+1 yılSende bu kafa olduğu sürece ancak salak birini bulursun. Salak birini bulduktan evlensen nolur evlenmezsen nolur adı üzerinde salak.
Soran+1 yılbenim sözlüm salak falan değil
Cevap sahibi+1 yılSalak değil tabi salak olmadığı ıcın seni terkettin. Cunku sktr bo. ktan dusuncelerin var
Soran+1 yıliyi b*k
Cevap sahibi+1 yılYaş 27 beyin 3 aylık
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyiki işinden olmamışsn değmezmiş baksna. ya işin ya ben demiş gerizekalı
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle dedi ama gerizekalı falan ayıp oluyor
Cevap sahibi+1 yılya ama sen haklısn o gerizeklılık etmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılblöf yapıyor adama acıdım şimdi acizlik başka bişey değil
04 Yorumla
Soran+1 yılblöf mü yapıyor ciddi mi bilmiyorum inattır o
Cevap sahibi+1 yılya erkekten dönme merzifonlu katolik taşfırın ustaları kahvesi üyesi bir sözlün var işte
Soran+1 yılsözlüme laf söyleme adam gibi adamdır o konu ben olunca ne dediğini bilmiyor işte
Cevap sahibi+1 yıltam tersi olması gerekiyor karşılıklı ilişkiler böyledir, güven ve saygı, iletişim bozukluğunun dibine vurmuş eleman
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendınden tavız vermemen dogru olmus
23 Yorumla
Soran+1 yılneden vereyim hep bekler yoksa
Soran+1 yılyönetici asistanıyım başka yerler daha kötü burası onun iş yerine de yakın her akşam görüşüyoruz
Kariyer, İş, Eğitim >>> Erkek
Benden tavsiye..01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sanırım seni köpeği ile karıştırdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha
Güven sorunu var tazelemen lazım iş yerine çağır.
04 Yorumla
Soran+1 yılsürekli geliyor
Soran+1 yılof of naptım sanki :(
Edabiyat yapiyo takma..
07 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz inattır
Soran+1 yılo da söyledi daha önce ama bu başka sanki gerçi hep başka deyip ağlamaya başlıyorum gene beraberiz ama bu sefer araya aileler girecek
Soran+1 yılne oldu nasıl oldu? aileleri karıştırmayalım gel vazgeç diyorum dinlemiyor
Soran+1 yıltamam
Orta yolu bulmaya bakın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. yanında durma uzerıne cık ez onu
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne be
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri adım atma. Erkek heryerde var
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
sana güvenmeli karşiya değil
02 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmiyor sanırım
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?