Üniversiteye gidince neden değişiyor bu erkekler?

10 aylık bi ilişkim vardı. çok iyiydik çok seviyorduk birbirimizin ilkiydik. 6 ayda öncesi konusma süremiz olmustu. oda bende üniv kazandık farklı yerlerde ama çok uzak sayılmaz..üniv.e kayıda gittiği gün değişmeye başladı.sonunda işi ayrılığa getirdi. yok işte evlenmemize 7sene varmıs.benı çok sevyrmus ama birbirimizi kırıyormusuz vs. ben çok uğrastım bitmesin diye. mesajlar aramalar vs. sonunda bende kabul ettim ama son bi kez görüşmek istedim.1 hafta boyunca oyaladı beni en sonunda gelmedi zaten..okullar açıldı okula gittik. 3 hafta hiç konusmadık sonra ben yazdım bulusalım diye aradım(blusmaya gelsin dye senı kafmda btrdm seninle asla olmaz korkma barsmayz arkadsz vs dedm) bilmiyorum dedi. sesini duydum ya içim kötü oldu.tekrar aradm seni sevyrm senı çk özledm dedm kapattm... çok tutarsz oldu davranslarm. en sonunda facebooktan engellemş bnı. öyle çok seven bi insanın böyle bi hale gelmesi çok zoruma gidiyor.beni bu hale düşürceği aklımın ucundan gecmezdi. ne yapmalıyım bundan sonra? :(
Üniversiteye gidince neden değişiyor bu erkekler?