Manken gibi olan erkekler hep itici geliyor beğenmiyorum yakışıklı erkek. şimdiye kadar çıktıklarım çirkin değildi eli yüzü düzgün normaldi. yakışıklı birini sevmeye çalışsamda olmuyor hepsi birbirinin kopyası gibi aynı saçlar aynı vücut nasıl seviyorsunuz ya ben neden sevemiyorum? :D
Cevabın nedir?
Toplumun genel yargılarından bıkmışlık olabilir, insanların gerizekalılıklarına tahammülün bitişinden sebep de olabilir. Ben mesela herkesin dinlediği parçaları, herkesin beğendiği filmleri izleyemiyorum, istisnai parçalar dışında genelde ön yargılıyımdır. Benim için her konuda kriter kendi beğenimdir ve değerlendirdiğim şeyin benzersiz olup olmayışına göre ölçülendiririm.
Aynı şey tabi kızlar konusunda da oluyor. Ha bir kız çok güzel hayır ben bunu sevemem demiyorum. Bende şöyle oluyor; bir kız dünyanın en güzel kızı da olsa, benim gözümde farklı değilse bunun o an hiçbir önemi kalmıyor. Sendeki de buna yakın bir olaydır diye düşünüyorum, fark arıyosun, estetikten çok, karşındakinin eşsiz/benzersiz olmasına önem veriyorsun.27 Yorumla- +1 yıl
Ha şunları söylemeyi unutmuşum, sadece görsellikten mi bahsediyorsun bilmiyorum ancak benim çevremde söylediğin tarz arkadaşlarım mevcut, hepsinin hayat tarzları da beni tiksindiren nitelikte. Düzgünü yok mudur mutlaka vardır, önyargılı olmamak gerek, her şeyde olduğu gibi; ancak henüz ben öyle birine rastlamadım, ne erkeğinde ne de kızında. Belli ki sen de rastlamamışsın.
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum film şarkı konusunda. Zaten yakışıklı görüp kaçmıyorum, çok yakışıklı mankenler oluyor bana itici geliyor mesela hepsi birbirine benziyor yapmacıklar. Birinin kusurunu sevince çok daha mutlu olurum aynı şekilde oda mutlu oluyor ama yakışıklı ve boş bir erkeği mutlu etmek zordur benim hep kontrol etmem gerek gibi geliyor öylelerini. Böyle tutup dur şurada kımıldama diye yönlendirmem gerek sanki çocuk gibiler. Çok karışık ben anlatamıyorum ama sen daha iyi anlattın sanki
Soran+1 yılBende rastlamadım düzgün olanına benim gözümde hep zibidiler.
- +1 yıl
Güzelliği kusursuz olan insanı beğenmek kolaydır, emek gerektirmez. Sevgi ise emek işidir.
Ayrıca eşsiz olabilmek için, kusurların olması şarttır. Biraz saçma bir örnek olacak ama metaforları anlayacak akılda bir insan olduğunu düşünüyorum:
Bir tarafta bir sürü A4 kağıdı düşünelim, masanın üzerindeler, sadece ön yüzlerini görebiliyorsun; hiçbirinin üzerinde çizgi yok, leke bile yok, pürüssüz ve bembeyaz, bir o kadar da boş ve aynılar. Ancak diğer tarafta da diğerleri var; onların üzerinde çizgi ve noktalar var, kimisinin beğenisine hitap etmese de benzersizler, sahip oldukları çizgi ve noktalar birbirinden farklı, hele ki bazısı veya bazıları var ki, tam senin istediğin gibi. Diğerlerinin nasıl bir kağıt seçtiklerinin, senin kağıdın hakkında ne düşündüklerinin ne önemi var. Sen o kağıdı kendine seçiyorsun. Ve unutma, o kağıtların bir de arka yüzü var, kişiliği sembolize eden, eline almadan göremeyeceğin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılEvet çok güzel anlattın, anladım. ama butun kağıtların arkasına tek tek bakacak kadar vaktimiz olduğunu sanmam, ben farklı olan kağıttan yanayım hâlâ. Önyargı olabilir tabiki bu insanların hepsi böyle olmayabilir ama benim için hissel bişey elimde değil..
- +1 yıl
Her kağıdı alıp incelemene gerek yok elbette, göz gezdirmen yeterli. Anlatmak istediğim şu; bir çok insan zaten ister istemez hayatına dahil oluyor zaten. Ek olarak sen çevrendeki insanların karakterleri hakkında az buz da olsa fikir sahibi oluyorsun, hangisinin incelemeye değer olduğunu en iyi sen bilirsin.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. scontent-bru.xx.fbcdn.net/.../...20598750633_n.jpg
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/.../...652666_n.jpg
scontent-bru.xx.fbcdn.net/.../...15943038252_n.jpg
Mesela bu tipsiz mi geliyor sana? :D01 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz değil bana itici geliyor beğenmiyorum ama yakışıklı olanla çirkin olanıda ayırt edebiliyorum heralde.
+1 yılİlla yakışıklı erkek sevmek zorunda değilsin ki zaten. Üstelik yakışıklı olduğu için sevmek değil önemli olan, sevdiğin için yakışıklı gelmesi. Ve bazı şeyler de yakışıklılıktan çok daha önemli bu hayatta. Düşün, çok yakışıklı çocuk, ama uyuşturucu kaçakçısı olsun. Ne yazar? Vazgeçersin sevmekten. En azından ben öyle yapardım heralde.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde ulaşılması zor olduklarından güvenemiyor ve bu şekilde bir savunma mekanizması yaratıyorsundur.
Zira dünyanın başından beri kayda değer olan, yüceltilen tek şey güzelliktir. Hele ki geneli çirkin-ortalama olan erkeklerde yakışıklı olabilmek... büyük ayrıcalık.11 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılması zor değil bence tam tersi daha kolay.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
81Cevap
+1 yılBende yakışıklı erkekleri sevmiyorum 1. neden tüm kızlar ona bakarken benim sevgilim olması biraz garibime gider 2. nedense benle eğlendiğini düşünebilirim yani önemli olan düzgün biri olmalı sonra tip geliyor tabii ilk görüşte tipe bakıyoruz diyceksin ama benim sadece gözlerine öldüğüm biri vardı. Yani önemli olan onu ilk gördüğümde hissettiğim duygudur
10 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım var ankaralı çocugun durumu iyi yakışıklılık olarakta fena değil. kızların dikkatini çekmeyi biliyor kısacası. ama Çirkin seviyor. Çocugun lakabı çirkinsqen' e çıktı. Ben çirkin seviorum diyor. Milletin öpmekten çekindiği kızlarla yaatıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. çok çocuksu olanlarda hem fikirim sanırım onlardan bahsediyorsun mesela bunun gibi yakışıklı ama çok çocuksu
content7.flixster.com/.../10795161_gal.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz haklı olabilirsin evet.
Herkes ayı tipi sevecek değildir. Hayatında klasikleri sevmiyor belkide nefret ediyor olabilirsin. Bundan dolayıda çoğu bayan gibi çok yakışıklı erkekleri değilde sıradan erkekleri seviyor olabilirsin, bu anormal bir durum değildir. Hem belkide böyle bir erkekte mutluluğu yakalayacaksın. Kim bilir.
00 Yorumla
+1 yılbu konu kizlar icinde gecerli neden hep cok guzel kizlarin yaninda sacma sapan erkekler olur. Cunku guzel kizlar ulasilmaz gorundugu ya da kendini ulasilmaz triplerine soktugu icin genelde ya yalnizdir ya da yitik tiplerle olurlarki. O yanindaki erkek hayati boyunca onu el ustunde tutup pesinden hic ayrilmasin diye. Mevzu yakisikli erkek-standart kiza da uyarlanabilir ;)
10 Yorumla
+1 yılEvet ben de tipsiz seviyorum :) lafın gelişi ama gerçekten anlayabiliyorum. Eli yüzü düzgün yeter fazlası bayıyor
10 Yorumlaayni saclar ve ayni vucut tabiki fazlasiyla itici. hepsi tek bir kisiye ozenmis hepsi defolu mal gibi
10 YorumlaSeninki sevememek değil. Bilinçaltı güvensizlik ve , ya seversem ve o beni sevmezse korkusu , çünki yakışıklı erkeklerin talibide çok oluyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevmezler diye korkularım yok yakışıklı bir arkadaşım vardı zamanla daha iyi anlaşmaya başladık sonra neden sevgili olmuyoruz falan dedi ama ben zorlasam da olmadı, güven sorunu konusunda haklı olabilirsin ama yakışıklı erkeklerin elindekilerin kıymetini bilmediklerini elimi sallasam ellisi bana ne bu gelir oburu gelir dediği için ve kıskançlıklar ister istemez olacağı için huzursuz olurum o yüzden biraz :)
Ben de aynen bide onlar bana boyle cok burnu havada narinimsi gelir hep bebek gibi gelirler
Cirkin ama karizma adam severim01 Yorumla
Soran+1 yılOnların etrafındaki kızlarla uğraşmak da cabası ne kendimi yorucam ya normal olsun yanımda olsun daha mutlu eder kesin diğerleri hep mutlu edilmek istiyor
Mantiklii aslinda
Bende cok guzel bir hatunla evlenmem
Hatun dedigin es dedigin normal bir tip olacak ya da birazcik ustu01 Yorumla
Soran+1 yılDiğeri baş ağrıtır birazda.
Bana sen lazimsıiiiiiiiiiiiin bana sen laziiimsiiiiiiiiin;)
10 YorumlaBende bakmakla yetinirim yakışıklı erkek çok baş ağrıtır hiç çekemem :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİşim yok etrafındaki kızlarla uğraşıcam bide ayy valla uzak olsun
+1 yılkendimden utandım ilk defa böyle birşey duydum bir kızdan :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSen zaten çirkinsin fake pp de çirkin skfklsls
- +1 yıl
hem fake deyip hem çirkin demen ayrı bir ironi :d
Soran+1 yılÇirkin olduğun için fakesin ama seçtiğin fotoda çirkin knk
- +1 yıl
ya bana fake diyorsunda emin ol seni yolda görsem elimin tersiyle bakmam peşinden koşan üçbeş dağdan inme köylü abazalıktan seni begendi diye kendini bişey sanma bana tipsiz desen ne olur ki
Soran+1 yılAynen bencede ay lav yu castin
ten uyumu renk uyumu vs vs. illa yakışıklı veya güzel diye aşık olunmuyor. senin gözünün değil ruhunun onaylaması lazım...
10 Yorumla
+1 yılzaten yakışıklı erkek başa bela :) işin yoksa diğer kızlardan falan kıskan dur. en iyisi çirkin olan. kimse bakmaz zaten çirkine. kafan rahat olur.
00 Yorumla
+1 yılBende çok güzel kızları sevemiyorum ulaşılmaz olduklarını düşünüyoruzdur belki :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için ulaşılmaz değiller, ben sevmiyorum elde etmek çok kolay
- +1 yıl
Bende ulaşılmaz oldukları için demiyorum zaten uğraşmamda çok güzel olmaları umurumda değil bu hayatta sadece bir kere aşık oldum ondan başkasıyla olmayı bırak konuşurken bile midem bulanıyor ona deliler gibi aşığım benm gozumde ondan herhangi bir konuda ustun kimse yok.
+1 yıladam olsun önce sonra eli ayağı düzgün olsun birazda yakışıklı olsun yeter aşırısına ihtiyacım yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍
Bende yakışıklılığına güvenerek hareket edenleri sevemiyorum. Zibidiler
03 Yorumla- +1 yıl
tıpkı ben :d yapım bu yapacak bişey yok :dd
Soran+1 yılAynen hem zibidi hem herkes ona aşık sanmalar falan erkeğin delikanlısı makbul valla onlar sever bu yakışıklılar da sevilmeyi bekler sadece ay yükseldim sjdksk
+1 yılaynı bensin. hemen her şeyde benden üstün olsun isterim. ama konu güzellikse o benim ulan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha seni daha mutlu eder hem :D yakışıklı erkeğin dünya yansa umrunda değil elini sallasa ellisi sanıyor
- +1 yıl
yok yakışıklılar biraz daha ukala rahat oluyorlar sadece. o da hoşuma gitmiyor değil de hayatına benden önce daha güzellerin girmiş olasılığından çekiniyorum. onun dışında dediğim gibi güzelliğin en çok bir kadında bulunması gerekir.
Senin zihniyetindeki kızlar çok fazla, bu durum benim için iyi👍😊
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin şansı <333
Yakışıklılar size bakmıyor da ondan sevmiyorsunuz. Kasıntı diyorlar bir de l*n adam size yüz vermek zorunda mı?
15 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun bakmadığını ben tipsizlerden çok yakışıklılardan teklif aldım kabul etmedim çok büyütmeyin onları gözünüzde
Soran+1 yılBenim sorumla gizli olmamın bir alakası yok seni ilgilendirmiyor ki tipim ben erkekler hakkında konuştum
Soran+1 yılBen onu yazmadan önce sen zaten bilip bilmeden konuyla alakasız konuştun
+1 yılSonundaaa!! Ben kendimi anormel sanıyordum :D bendensin canım :*
10 Yorumlayakısıklı olupta bide aklı olmayanlar yok mu onlara bitiyorum.
00 Yorumla
+1 yıletrafın yakışıklı dolu ama sen sevemiyorsun ve pas vermiyorsun öyle mi. hımm peki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu kim yazcak diye bekliyodum Evet çok yakışıklı olanlardan teklif almışlığımda var onlar zibidi gibi ben delikanlı ve yakışıklı olmayan seviyorum 👊
- +1 yıl
ok kib. by
Bende cok guzel kizlari sevmiyorum ya salak oluyolar ya da toto havada
10 Yorumla
+1 yılseni aldatır
seni terk edip daha güzeline gider
senden soğur gözü dışarda ola ola
elde edemiyeceğinden...
sebep çok...
baktğın açıya göre değişir... :)00 YorumlaBen de sevemiyorum, öyle bir sevgilim olsa kıskançlık krizleri falan hiç gerek yok :D Öyle erkek bana bakar mı o çok ayrı bir konu da ghdjd
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkatılıyorum sana. çok eleştiriliyorum ama bende senin gibiyim. biz insana benzeyenleri çekici buluyoruz, mitolojik olanları değil.
00 Yorumla önce insanlığı merhameti olsun güzellik yakışıklılık 2. planda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet vicdanlı olsun özellikle
senin şahsi problemin. millet ayakta götürüyor :DSFD
01 Yorumla
Soran+1 yılGötürsünler
Yakisiklilarda senin için ölüyordu Gizli Kullanıcı.
Kedi ulaşamadığı ciğere...02 Yorumla
Soran+1 yılBen ciğeri elimle ittim daha ne kadar açık olabilirim..
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben de çok güzel olan kızları sevmiyorum , cok yapmacık geliyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi copy paste :D
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKusur hoşuna gider kimi insanların. sende de o vardır belki.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kusurlu insan daha çok seviyorum. Mesela genç yaşta saçı dökülen adam kendini diğerinin yanında kötü hissediyor diğerinin seçilmesi gerektiğini düşünüyor ama ikisinin arasında hiç fark yok, saçı dökülen adama daha çok ısınıyorum. gibi.
- +1 yıl
anlıyorum seni , bu gayet normal. sonuçta her insanın kendine has , kendininde farkında olmadığı eğilimleri var. senin yönelimin de bu şekilde erkeklere karşı olan. bu durumu sorun etme bence kendine
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıltip önemli değil kendini bişi sanan kimseyle birlikte olmam
ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze nede selvi boya hiç gelemem.00 Yorumla Çok yakışıklı erkeği nerde buldunsa acaba sevmiyosun? :d
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda itinayla beni buluyorlar heralde ama ben isteme yan cebime koy :(
+1 yılAllah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerek. ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah onlara da bir yerden alıp başka yerden veriyor:D
- +1 yıl
Haklılık payın var. :D
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. sizler tipsizleride sevmiyorsunuz ki anlamak icin kadin olmak gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarşındakine ısınmakla alakalı bişey o. dayatılmış toplum algısına bakma sen.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. herkesın gorusu dusuncesı farklıdır bende zayıf kızlardan hoşlanmıyorum senınkıde oyel bısey ısde
00 YorumlaBnde sevmiyrm imkanları ii olsun yetr bana :)) yaş tip fark yapmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. herkesin gözü onda oluyor çünkü kendini bir halt sanıp biyerleri kalkıyor ondandır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir git, sen kimsin ki yakışıklı erkek seni sevecek uza oradan, bazen kaslı maslı yakışıklı erkekler beni bile cezbediyor. İbne miyim diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler ibnesin bizden 4 tane vibratör kazandın
- +1 yıl
Dnfkfkfkfkc :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende mesela deve gibi kızlardan nefret ederim boyu uzun olanlardan iğreniyom l*n çok güzel olmicak minyon yüzü olcak :=)
00 Yorumlabendede var güzel manken gibi kızları süzüyorum hop bırakıyorum itici geliyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılUu beybi beybi :D nekadat iyisin sen şuam gözümde var ya :Dds
Bal nedir ki şeker nedir ki00 Yorumlademek ki tipten daha çok önem verdiğin şeyler var ki bu güzel bir şey bence.
10 Yorumlaaynı şekilde karşı cins için bende de aynı durum var. sebebi muamma. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlardada aynı şekilde bende var, çünkü güzel olanların %99.9 u makyaj güzeli ve bu makyajla güzelleşen diğer kızlara benziyolar çok yapmacık.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya televizyonda manken görünce bazen ııy tipe bak diyorum bazen :D
Cevap sahibi+1 yılBen onların makyajsız hallerini gördüğümden beri bakmıyorum bile :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşleri gereği iyi ve güzel görünenler hariç hepsi traş...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. Herkesin farklı istekleri varmış demek sende öylesin seni o şekilde kabul etsinler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kızlara karşı öyleyim :)
En güzeli istemiyorum. Eli yüzü kalbi düzgün olsun yeter :)00 Yorumla
+1 yılYakısıklı oldugu zaman aldatilma ihtimali yüksekFazlası Zararlı Ortaya bir karışık yeter :)
00 Yorumla
+1 yılAman sevmen gerekmezkı cırkın olsun senın olsun demı ama :) Gönlün sevdıgı zaten en yakısıklıdır.
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı olmayanlar için bir iç rahatlatma sebebi :)
00 YorumlaYavrum kedi ulaşamayacağı ciğere pis dermiş seninkide o misal...
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkekten de teklif aldım kabul etmedim sence ulamamış mıyım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende olgun olanlara bayiliorum 30 yaslaeindakileere bakiorum :d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkezin güzellik anlayışı farklıdır olabilir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen aslında zıttını söylüyon hacı yakışıklılara hastasın ama sana bakmıyolar diye böyle söyulüyn
02 Yorumla
Soran+1 yılAjdjddkkdak ben onlara yüz vermiyorum knk ne hasta olması bee
Cevap sahibi+1 yılarkadan amerika
Gizli Üye(30-35)+1 yılben severim ama bana bakmaz diye yakısıklı sevgilim hiç olmadı malesef :/
07 Yorumla
Soran+1 yılOnları ayarlamak çok kolay kız ben sevsem şimdiye bir sürü olmuştu hep reddettim :s
Cevap sahibi+1 yılyok ya bana bakmıyolar bile tabi sizin dış görünüşünüzü bilemem:Dsırrı ne:P
Soran+1 yılEtrafındaki yılışık kızlardan farkın olduğunu göster bakışlarınla etkilemeye çalış kskfl :D
Cevap sahibi+1 yılay yok ya güzel olmayınca olmuyo o işler:S:D
Cevap sahibi+1 yılgüven yetmiyo malesef:/
Fazla yakışıklı sevme zaten elinde tutamazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet birde onlara sahip çıkmak var onların egolarıyla uğraşmak var hiiç katlanmam
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem