bu derece yoğun bir özlemek nede olur nasıl olur yüreğinizde nasıl bir aşk var ki buna sebep?
Özlem nedir delicesine bir özlemek nedendir?
Özlem nedir delicesine bir özlemek nedendir?
Güneşe özlem duymak gibidir bu.
Kış ayında olduğunu ve onu hep göremeyeceğini bilirsin.Görsen de görmenin yetmeyeceğini bilirsin.Yüzünü tatlı tatlı okumasının nasıl hissettirdiğini bilirsin.Sıcaklığını,nefesini,ruhunu...
Ama aylardan Şubattır işte!Bulutlar bir perde gibi örter arayı ve o perdenin ardından sevdiğin insanın bir dokunuşu için çırpınıp durursun.Bir yandan da ona asla dokunamayacağını bilirsin,bir an dokunsan yanacağını bilirsin.
Öyle bir özlemdir ki bu,tenin yanmak için çırpınır,ruhun güneşe doğru görünmez ellerini uzatır ve varlığın tek bir dokunuş için yanıp tutuşur.
en yakınındayken onun asla senin olmayacağını bimek en zor özlemek şeklidir. :) ben çok özlüyorum hergün de göremiyorum zaten keşke hergün görsem keşke hep yanında olsam demektir özlemek ahhh ah yaramı deştin yine özledim şimdi :( ama az kaldı 10 gün sonra göreceğim yine :)
delicesine özlemek nasil olur..
söyle olabilir -> karsindaki kisi senin icin herseyden cok degerliyse, karsindaki kisisiz sen sen degilsen, karsindaki kisisiz bisey yapmak icinden gelmiyorsa, karsindaki kisisiz mutsuzsan,
karsindaki kisisiz hic birseyden zevk alamiyorsan, karsindaki kisisiz benligini kaybetiyorsan...
ozaman o kisiyi delicesine özlersin..
Normal zamanda normal kişileri özlemek
sadece saate bakıp ne zaman gelecek demektir.
Aşık olunca özlemek;
Hasretin her anını, tüm varlığınla
çılgın bir tutku ile
binlerce farklı kavuşma senaryosunu
hayal dünyanda yaşamaktır.
aşkı iyi anlatmışsın
Cevap
10Cevap
özlem duymak farklı, daha yoğun kıvamlı ve duygulu. o şekilde bir özlemle seviştiğim an benden mutlusu yoktur. uzun bir arayış uzun bir bekleyiş ve uzun bir ayrılık sonrası buluşma söz konusu olabilir.
bu seni özledim demekten daha farklı bir duygu içerir ve yoğundur. kelimelerle anlatılmaz, yaşanması güçtür. = )
varken yokluk, yokken varlık özlenilir. bazen özlemeyi özler insan. özlediğinde ağlayası gelir bazılarının. özlemlere kavuşunca napacagını bilemez bazıları. özlemek aslında elimizdeyken kıymetini bilmediğimiz, bunları kaybettikten sonra aklımızın başımıza gelmesi ama borun pazarının geçmesi durumudur.
Bencede böyle;
Sahip oldugun birşey özleyemezsin.. Senin degilse özlemek cıkar gelir kapıdan..
Asıl problem
İnsanların işi gücü olmayınca yada çok rahat olunca aşık olur, özlem çeker
Gerçekten çalışan insanlarda, Gerçekten savaş yaşamış ülkelerde aşk yoktu özlem de
Çok özlüyorum
Sis kokusu çarpıyor duyularımda bir ordan bir buraya
pure energy açlığı, beslenebilmek için sarmaşığın içinde
çok özlüyorum :*
aşkla alakası yok sadece fazla alışılmış bir durumdan alışılmamış bir duruma geçmen buna etken olabilir .
Özlemek çok acı anlatılmaz yaşanır derdim hep,beyin yüreğe hükmedemez özlersin görmek istersin.Şimdi diyorumki özlem olsun ama sevdiklerim hayatta olsun.
ulan sormayın şunları daha çok aşık oluyorum ben bu kıza ya :((
özlem budur.çok güzel bir yorumdur.tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=N-bj9HpGTOAÖzlem güzel bişey, hayatın anlamını daha iyi anlamamıza yardımcı olur
artık özlemek istemiyorum :'(
akli basinda ozluyorum.
Deniz kabuğunun tınısı gibi .
Ozlem benim, ben ozlem.
Yoğun bir duygu seli başka neden nedir ki
kanserden beter bir haldir kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar