Aşık olup seveceğiniz ve hayatınızı birleştireceğiniz birine nasıl kriter koyuyorsunuz la biri bana bunu anlatsın. Buldun diyelim böyle birini senin kalıplarına uyan, bir de aşk dersin sonra buna utanmadan adamda biri eksik olsa beraber olmayacaktı halbuki. Şimdi bu yarın öbür gün hiç kafasında olamayan bir tiple (yani normal yurdum erkeği) ile evlenecek ve gözü hep dışarda olacak. Ne acı lan! O adama yazık vallahi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben hic evlenemicem..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSu kizi biri sey yapsin alsin gotursun burdan kalmadi mi bir tane yakisikli erkek kizcazin dilinde tuy bitti soylene soylene 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yesss. d
- 00 Yorumla
+1 yılHayranlık duydum nedense sana
114 Yorumla- +1 yıl
Aaa sebep :D tesekkurler
- +1 yıl
Sebep şu kendinsin. Mesaj atmaya çalıştım ama sende o özel kişilerdenmıssın :) atamadım :)
- +1 yıl
Cok tesekkur ediyorum:)) destek olmaniz yetiyor
- +1 yıl
Zor mu ya da ne bıleyım farkedılmek mı ıstıyorsun edılmemek mı?
- +1 yıl
bende LGBT bir bireyim. Her daim yanındayım ;)
- +1 yıl
Aslinda reel hayatimda anlasilmak istemiyorum bir suru insana derdimi anlatmak cok zor.
- +1 yıl
Cok cok cok tesekkurler :) sen hangi harfisin LGBT'nin?
- +1 yıl
B :)
- +1 yıl
Anlıyorum. Haklısın zor bir durum. Bende hislerimı bastırıyorum yokmus gibi davranıyorum genelde
- +1 yıl
B isen neden kadin profili actin ki? :)
- +1 yıl
Bıseksuelken kadın profili açmak normal değil mi?
- +1 yıl
Ay ben baska okudum onu gece gece yorgunum bide G gördüm hahahah
- +1 yıl
İyiyiz siz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
+1 yılTühhh " Sadık " tutmuyor bi' tek =((
@Afrolevent bilgi için teşekkürler..
Belki de soranın aradığı @Romiyo_ ya da @4llah-Diyen-Portakal falandır, bilemedim ki =//04 Yorumla- +1 yıl
Orta boy olmaz mı =/
- +1 yıl
Allah diyen portakal beni Tarkan yuzunden engelledi onu sayma :D
- +1 yıl
@4llah-Diyen-Portakal :/
- +1 yıl
Neden böyle şeyler yapıyorsun @4llah-Diyen-Portakal =/
fotoğrafta maksat kolye değil meme biliyorum :D ve sana https://www.nahcek.com/images/nah.png
öyle erkek..23 Yorumla- +1 yıl
maksat meme.
- +1 yıl
Hmm
+1 yılbulamazsn canım . hem napıcan kaslı uzun boylu. sen karakterli erkek ara ilk önce. gerçi bu daha zor bulunur ama :)
20 YorumlaKızlar bu özellikleri ya da buna benzer özellikleri olan bir erkeği bulmaya çalıştığı sürece erkekler de mutluluğu bacak arasında arayacaktır açık ve net.
20 Yorumla
+1 yıl1.94 m
90kg
eski yüzücü
Bilgisayar Mühendisi
Karşıyakalı
Bulmakta sıkıntı var mı bilemedim şimdi. Arayanı da önemli tabi04 Yorumla- +1 yıl
Sadık?
- +1 yıl
Son ilişkim 5 sene sürdüğüne ve hiç aldatmadığıma göre sadık ta oraya eklenebilir heralde
- +1 yıl
Masallah o zaman
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=izMzGGpggwE
:D :D Var..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadık olduğum pek söylenemez :) biraz maymun iştahlıyımda..
onun dışında herşey tamam gibi.
ve bu özelliklerde insan sayısı da çok.
sana denk gelmemiştir diye düşünüyorum.
veya çoktan kapılmışlardır :D01 Yorumla- +1 yıl
Sadık olan yok :D
+1 yıl193 üm 6 senedir vucut geliştirme var 13 senedir spor yapıyorum vs vs taliplerimi yeşil ofaya beklerim:):):)
07 Yorumla- +1 yıl
Gozlerin yesil oradan kabediyorsun ben kahve ya da siyah severim
- +1 yıl
İyide sen beğen diye yazmadım:) kriterime uymuosun sen zaten aday listeme bile almadım snei taliplerim yeşil odaya:):):
- +1 yıl
Kusura bakma apla:(
- +1 yıl
Bbbbb
- +1 yıl
Bbbbb?
- +1 yıl
Git
- +1 yıl
Talipler yeşil odaya:):)
aklıma bu geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=izMzGGpggwE05 Yorumla- +1 yıl
Netim yavas izleyememmd
- +1 yıl
Hmm peki:)
- +1 yıl
Troll :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. hadi diyelim buldun
ondan sonra diceksın ki
hem zengin hem ingilizce bilen hemde renkli gözlü kız.
Senın mantıklı kızlar genelde evde kalan ya da eğelenılen kızlar olarak adlandırılır yol yakınken dön01 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten evlenemeyecegim maksat eglenmek olsun
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Mümkündür tabi..
Ama o da kendi ayarında bir kadın ister..
"bir eksiğini" bulduysan çok şanslıymışsın..00 Yorumla
+1 yılkaslı olucak zeki olucak sadık olucak bir de uzun boylu olucak ablam üstüne biraz da tarçın atalım mı?
00 Yorumla
+1 yılMümkündür ama ilişki için uygun değiller onlar eğlenmelik :D ciddi bir ilişki olmaz yani maço olmazlar bence ne biliyim en fazla 2 ay
01 Yorumla- +1 yıl
neden maço olmasınlar ulan
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıltam benden bahsettin eğer seversem sadıklık dahil hepsine sahibim :D amacım kendimi övmek değil :D ama emin ol var hala öyle insanlar...
02 Yorumla- +1 yıl
Iste sevmeden de sadik olmali insan. d
- +1 yıl
sevmediğim insanlarla çıkmam. sevmeden sadık olmaya ihtiyacım yok :D :D :D
Böyle birini bulduğunda evlendin diyelim ya hayırlısı değilse
02 Yorumla- +1 yıl
Hayirlidir o
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Blr gun victoria secret mankeni olmayı basarırsan oyle bır erkek bulurdun ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Oq.
+1 yılBu sorumu ciddiye al, 1.92 boyunda 70 kiloyum, kiz cevrem yok Sence ben vucut yapsam hersey tam tersine doner mi bir fotolarima falan bak sadece bu yeterli mi kizlar icin
02 Yorumla- +1 yıl
Vucut yap.
- +1 yıl
Yapacam eger yarin baslamassam en kaliteli onun bunun cocuguyum , aylik 3.5binlira para kazaniyorum 15 gunde bir yari yari aliyorum 19 yasindayim daha. Bukadar imkanim varken benim yalniz olmam delirtiyor beni, Para mi da hergun cafe de barda bitiriyorum surekli bira canim baska birsey cekerse ondan hic paranin degerinide bilmiyorum oyle mutlu olmaya calisiyorum
Kaslı+zeki+eşine sadık+uzun boylu mükmükemmel biri hmm buldum =hugh jackman :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKul kusursuz olmaz. Hepsi aynı anda olmaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla sadece kaslı değilim ama kilo alırım sanırım yani zmanında kas vardı baklavalar hala izini taşır :)
06 Yorumla- +1 yıl
o izle olmaz sende gercegi olacak izi bende kalacak o iş öyle olur :D
- +1 yıl
Hadi bakalm :D
- +1 yıl
Never.
o kadar kusursuz bir erkek daha dünyada yoktur. sen hayal masallarında tur atmışsın ki bu kadar detay arıyosun. hadi arkadaşım elimizde kalmadı sen rüyana geri dön :D
00 YorumlaEvet saydıklarının bir tanesi bende eksik şu an, o zaman ben napıyım uzayım en iyisi uzayım derken boy olarak uzamam gerekir ama uzamam derken gitmek yani jdoxndksmjsksmzkxlckf
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa
+1 yılistediğin tüm özelliklerim mevcut fakat boy sadece senden 10 cm uzun 1.79. yakın korumalık yaptım senide korurum. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. mülakatı geçersem özelden yazarsın. sevgilerle öpüldünüz :))
00 YorumlaHa buldunda hep bir erksik kaldi onu tamamlamanin telasina düştün yani?
Ok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça zeki ve sonuna kadar sadığım. Boyum 1.77, kas işi yapım aşamasında şu an :)
00 Yorumla
+1 yılBir adet var bende evde saklıyom dışarı çıkarmıyom :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaj cok iyidi
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Victoria Secret defilelerine çıksan bile o kadar şanslı değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok seçicisiniz manavdan sebze almıyorsunuz dikkatinizi çekerim :) Sanki bir mal sipariş vermeden önce opsiyonlu mu opsiyonsuz mu mevzusuna döndü bu iş :D
00 Yorumlatam onu diyecektim üçleyemezsin ikileyebiliyorsan ne ala :)
03 Yorumla- +1 yıl
Aaa kadin bana ikile dedi hahahaha
- +1 yıl
Hahaha :) haklisin bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıltam üstüne bastın bütün özelliklerimi sıralamışssın resmen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar ben de mevcut olduğu için ben de güzel bir bayan arıyorum yanıma
01 Yorumla- +1 yıl
Ooo hadi bakalim:)
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Bunları istiyosun ama 1.80 boyun yok 90 goguslerin yok lopez kalcan yok neye dayanarak istiyosun merak ettim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Kalçama guveniyorm lopezi s.. atar
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. mümkündür. peki sadece çok sevecek ve gözü çok yükseklerde olmayacak inceden de güzel vucutlu bir hatun mümkün müdür?
02 Yorumla- +1 yıl
Nope
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu niteliklerin hepsi bende olucak sana bakmam şahsen
00 YorumlaSizin bu herşeyi bir insanda arama çabalarınız yok mu:)
00 YorumlaVardır vardır da görüş mesafesine bile giremezsin o adamın
02 Yorumla- +1 yıl
Sebep
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana değeceğini sanmıyorum. kendinizi ama yüksek görüyorsunuz yaa. yazıklar olsun bir karakter seçeneğini yazmamışsın zaten... o fa gereksizmiş senin için anlaşılan.
05 Yorumla- +1 yıl
Sadık diyoruz hacı daha ne olsun?
Cevap sahibi+1 yılhacı diyecek kadar samimi miyiz? bak... erkeklere kızmayın. neden? çünkü bu özellikleri biz istesek abaza. potansiyel sapık.. işte erkek yaaa hepsi aynı diyorsunuz. şimdi ben sorsam, minyon düz uzun sarı saçlı taş gibi fiziği olsun füze gibi göğüsleri olsun diye açsam bir soru kızlardan nasıl cecap gelir? sadakat tmmama karakteri yarım kalmış. daha tamamlayıcı şeyler lazım ayrıyeten
- +1 yıl
Ben tepki gostermem, hakkindir
Cevap sahibi+1 yıle işte o sensin. senin gibi 3-5 kız böyle. milyonlarcası var ohoooo. uğraşmıom artık zaten kimseyle ne halleri varsa görsünler
- +1 yıl
Peki:)
Nescafe de bile 3 ü bir arada mümkünken sen 4 ü bir arada mı arıyorsun? :D Sonun mükemmel erkeği arayan kadın gibi olmasın sonra tatlım.. Üzülürüm :(
00 Yorumla
+1 yılİçinde bulunduğumuz dünya kusursuz değildir yani hayır bulamazsın :))
01 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
Nina Agdal, Barbara Palvin falan bunlar için mümkün senin için değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Hıhhhh
190cm
75kg
Beyaz ten
Fif vücut
Hafif kaslı
Bal rengi göz
Tüysüz vücut
Mimarım
Ama işte Barbara ile çıkıoz başım bağlı yani :(013 Yorumla- +1 yıl
Akplisin bide. S... sen olmaz senle :D
Simdi dicen ben sana bakar miyim. d - +1 yıl
Kız değil kadın* :)
- +1 yıl
Gizliden yorum olur mu * ahhahaha
27.03 2015 tarihli üyesin ve 96 erkek takipcin var..
Anlatsana nasil oldu bu iş.. gögüs dekolteli foto koyarak mı?01 Yorumla- +1 yıl
Ocak ayinda uye olmustum orada 250 takipcim vardi ama gogus yoktu. Gogusle bir alakasi oldugunu sanmiyorn
bu aradıklarını bulduktan sonra bakalım neler çıkıcak extra olarak.. bunu da bir düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılKas abartılacak kadar çok değil ama evet bizzat yanımda şu an .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem kaslı hem zeki hem sadık hem de uzun boylu bir erkeğim ama trans biriyle olmam mümkün değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Wuuu peki gizli
Cevap sahibi+1 yılAma tercihine saygı duyuyorum tabi :-) Bol xperler :-)
+1 yılherkes dengine göre demekki. sen sportif bakımlı zeki sadık uzun boylu sıfatlarının tamamını karşılıyomusun ki böle bişi soruon. bende lawrence i istiom dielim mesela ama çok zenginini. hayallerinn en üzel yanı hayal olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklıyı saymadın. İki yıla vücut yapıp geliyorum bekle.
01 Yorumla- +1 yıl
Yakisikli evt
+1 yılbende de biri eksik kas eksik ama şimdilik vücut geliştirmeye başladım yavaş yavaş onu da toparlıycam :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Evet mumkundur. Sizde ne var diye sorarlar insana ama:)
02 Yorumla- +1 yıl
Iki adet meme var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHem fit hem zeki hem sadık hem normal boylu bir kız mümkün müdür?
05 Yorumla- +1 yıl
No. :)
- +1 yıl
Öyle biri değilsen sorudaki gibi birini arama :)
- +1 yıl
Bu arada imkansız falan demişler.
1.80 boyundayım size göre uzun mu bilmiyorum.
Dört sene güreş iki senedir de fitness yapıyorum.
Zeki biriyim.
Başak burcuyum araştırıp bakabilirsiniz. ( Bir kişi ile çıktım oda iki yıl sürdü)
Farklı birini istiyorsanız farklı biri olmalısınız :) - +1 yıl
Ararim anam
- +1 yıl
Hak etmiyorsun arasan ne olacak anam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgilim. + yakışıklı, anlayışlı, güzel kahve ve yemek yapar, aşırı bilgili ve kültürlü, yatakta da harika. Tapıyorum erkeğime. Aslanım benim
00 YorumlaIstanbulu elde etmek istesen bu saydıklarından daha kolay ya :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılmümkündür. doymuş olma ihtimali yüksektir. değerini bilirsen seninde olur seninde kalır.
00 Yorumla onun için hatun olman lazım en az 1.75-1.80 boy olması lazım ki öyle erkekler dönüp sana baksın :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey tamamda gözlerden ateş çıkaramıyorum :) 180 boy yetiyormu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Onu survivorda biri yapiyodu
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılbulurum sana ama komisyonumuda alırım senden tamam mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam bir geceligine sana veririm adami
- +1 yıl
ben alıp ne yapacağım o adamı ben aranızı yapacağım sende paramı vereceksin
yemek bulaşık ütü vb şeyleri de yazda tam olsun geriye bişey kalmamış zaten :) :)
01 Yorumla- +1 yıl
Onlari ben yapiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen uygunum buna zeki, uzun, sadık ve kaslı ama tek sıkıntı tipsizimdir olurmu :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Tip de lazim. d
Cevap sahibi+1 yılLütfen sevgili arama ilanlarını düzgün verelim görüldüğü üzere insanlar umutlanabiliyor :)))
1.90 boylum hem kaslim ve zekalım normda zengin cocugum :) denk gelir gelir iste
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. doğrudur pek yorum yapamayacağım... hayırlısı devam aramaya belki çıkar karşına
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat