Sevgilimin evinde kalmak istiyorum ama sizce hata mı olur?

Arkadaşlar 6 yıllık ilişkim var üniversite son sınıfım okul bitince evleneceğiz inşallah. Ailem biliyor sevgilimin ailesi de biliyor. Ama aileler henüz tanışmadı. Sevgilime güveniyorum bana bir yanlışı olmaz. Doğum gününe 1 hafta var. Ayrı şehirlerde üni. okuyoruz. Bu zamana kadar hiç doğum gününde yanında olamadim doğru düzgün. Hep kötü zamanlara denk geldi. Bu sene bari yanında olayım istiyorum. Aksam doğum günü partisi yapacak arkadaşları. O partide olmak istiyorum onunla üzülüyor hic yanında olamıyorum diye. Ama uzak. Aksamki partiye kalırsam dönüş sıkıntı olcak. Gece kalayım orda istiyorum ama anneme desem hayatta izin vermez. Babamla ayrılar zaten görüşmüyoruz. Abim askerde. Ama annem çok tutucudur. Bırakın kalmayı gorusmeye gittimi bile diyemiyorum buluşma ne gerek var diyor. Tanıyor yüz yüze görüştürdüm çok da sever sevgilimi ama buluşma diyor buluşmadan ilişki nasıl yürüyecekse. Bir bahane bulup gitmek istiyorum ama ne bulayim bilmiyorum. Baska sehirde çocukluk arkadaşm var ona gitcektim anneme de demiştim. Kizı aradm anlattm durumu sana geliyo gibi ciksam 1 gun orda kalıp sonra gelsem sana belli etmesen olur mu diye ben gidip söylemem ama arar sorarsa saklayamam dedi. Tek istediğim doğum günü partisinde sevgilimin yanında olmak :( uzaklıktan nefret ediyorum öneriniz varmı?
Sevgilimin evinde kalmak istiyorum ama sizce hata mı olur?