gidip ölme bence sen yani aşık oldugun için kimse yargılayamaz, yargılamamalı ama asla ayartmayı düşünme eğer ablan sakin bir kişiliğe sahipse (en sakin kişi bile büyük tepki verir ama yinede önemli) ablanın vereceği tepkileri az buçuk tahmin ediyorsundur eğer felaket bir durum yaşanmayacaksa ablana söyle annenide al 3 ünüz oturup bence detaylı konuşun senin için çok zor olacağının farkındayım ama bu işler kan davasına kadar gidebiliyor sakince anlatmaya çalış ve unutman kesinlikle daha hayırlı :) ama unutma nekadar aşık olursan ol geçici olabiliyor bu işler sırf elin oğlu içinde 18 yıllık ablandan annenden babandan ve etrafındaki herkezden vazgeçme bence sen üzülürsün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
benim kardeşim olsan ömür boyunca affetmezdim kocam için değil de kendi kardeşim bu be allah topunuzun belasını versin ya ne aşşağlık adamlarsınız siz ulan o senin kanın canın be aynı evde yaşadın aynı yemeği yedin yeri geldi güldün eğlendin ağladın kardeş bu ya kardeş aynı karında can buldunuz kişiliksiz haysiyetsiz kız seni senin gibiler yüzünden kendi ablalığımdan kadınlığımdan herşeyimden utanıyorum
43 Yorumla- +1 yıl
Bunlara vurup gececekler manyak ablami kaybetme pahasina diyor getizekalu ayardip birlikte olacam diyor sonra yakalandilarmi enistesinin tecavuzune ugradi diyehaber olur
- +1 yıl
Bunlar varya karaktersizliğin dibini yaşayan aşşağılık insanlar aşk mış bakbak hadi aşık oldun o ablanın hatrına o annenin babanın hatrına sus bare karaktersi pislik ya bunlar var ya insan korkar eşim sevgilime kimse sarkmasın diye bu nişan yaptırmamayı düşünüyor ulan dilerim karşıma çıkarsın rastgele ya da senin gibi yaratıklar çıkar işte o zaman tüm kadına şiddete karşı olmayı bırakıp öldürürüm allah tez zamanda alsın seni ve senin gibileri yanına
Gönül ferman dinlemiyor haklısın ama aşk 1 yıl, kardeşlik bir ömür sürer. Dışarıda onun gibi nazik, sempatik çok erkek var. 18 yaşındasın daha çok gençsin. Bu kadar aceleci olma. Herkesin iyiliği için eniştenle arana biraz mesafe koy. Yoksa kendine hakim olamazsan sonuçları herkes için ağır olur. İnan hiç bir aşk için değmez. Dediğim gibi en büyük aşkın ömrü 1 yıl ötesi hikaye. Onu ayartsan ayartsan cinsel yönden ayartırsın, seni sevmesini sağlayamazsın. İlk kız arkadaşım için ailemi karşıma aldım ben de 18 yaşımdaydım ama şimdi bakıyorum çok salakmışım :)
00 Yorumla
+1 yılSizdeki genişlik nerden geliyor merak ediyorum.
Böyle birseyi sorman bile hata.
Umarım ileride başına kötü işler gelince vah vahlamazsın.
Ama sanmıyorum, kağıt mendil gibi kullanılma ihtimalin yüksek..184 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Dogru soze ne gerek
- +1 yıl
ağzına sağlık ne güzel knuştun umurım soruyu soran kişi de faydalanmıştır bnce bu lafları dikkate almalısn sorn arkadaşm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
+1 yılUmarım ciddi değilsindir ama eğer ciddi isen kaçınmanı hatta bir psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim. "Elektra kompleksi" gibi bir şey bu ama anneye değil de muhtemelen sana göre daha baskın ablaya doğru sapmış. Genelde ilginin daha az dağıldığı aile yapıları içinde küçük kardeşlerde büyük kardeşe karşı bir kıskançlık doğar özellikle kişiliğin oluştuğu / oturmaya başladığı ergenlikte bu öfkeye dönebilir. Hem ilgiye duyulan ihtiyaç hem de baskın ablaya duyulan öfke ergenlikle de formüle olunca tehlikeli bir duygu dünyası oluşturabilir. Freud ve Jung'un eserlerinde özellikle Jung'un dört arketip eserinde bu tip sapmaları okumuştum. Psikanaliz biz de sapıkça bulunur, bizde olmaz denir. Belki doğrudur ama bazen bu tür kurgular içinde doğru olduğunu da düşünüyorum. Ciddi isen hemen bir psikoloğa, danışmana görün.
00 YorumlaSırf ablanla bı sorun oldugunda senı araya katmak ıcın ıyı geçınıyo senınle.. Bu yaşlarda bu şekılde dusunmen normal cunku ufacık ilgiyi aşk zannedıyorsun.. Sakın ablanın mutluluguna gölge düşürme o yaptıgın filmlerdekı gibi aşka benzemez cunku.. Enısten ablanı sevdıgı ıcın nısanlanıyo senıde kardeşi gibi görüyo. Sadece rezıl edersın kendını.. Kendıne sevgılı bul takıl görüceksın zamanla gerçekten abı gözüyle bakıyosun ona.. sakın sapkın ilişkilerde bulunma 18 yaşın verdiği bir aptallıgı ömür boyu çekersın. kendıne gel
00 Yorumla
+1 yılYasin küçük diycem ama değil hem de hiç.. Böyle birşey yaparsın ve şerefsiz olur adin bir ömür boyu Eniştem dediğin adam hadi auartamadin gözünde gülünç ve aşalik biri olarak kalacaksin! Ayarttin diyelim o zaman da aileni rezil edeceksin kahrolacak hepsi anlamdan hic bahsetmiyorum bile! Ve AĞLAYANİN MALİ GULENE HAYRETMEZ! yarin bir gün senden sikilan başka kollara da gider ki bu ablan olması büyük ihtimal ki ona yapan sana da yapar ayni şeyi niye yapmasin ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki sadece hoslanti. Bana kalırsa bu durum geçici. Sakın engel olma bir erkek icin aileni kaybetme kimse buna değmez. Pişman olursun gerçekten. Oni unutmak için arkadaş ortaminda takıl bir kac erkekle konuş arkadascasina sonraobu arkadaş çevresinden başka biri cikar karsina unutursun onu
00 Yorumla
+1 yılXper akacak bu sayfaya :D Eğer gerçekse bence yapma oha yani sende gözü yok üstelik. Şu an istiyorsun ama tüm aile ilişkinin içine olur. Bu arada soyunup üstüne atlamadığın sürece ondan hamle gelmeyecektir çünkü test yaptığını vs düşünecektir, sadece yakın davransan sana yaranmak ve kız kardeşine iyi görünmek için yine o gözle bakmadan yakın davranacaktır. Yani bence unut. Umarım az önceki cümlemle eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamışımdır :/
00 YorumlaCiddiyim iğrençsin ya. Hadi kendini engelleyemedin aşık oldun. Ayartıp ablamdan ayırıcam nedir ya. Adam ablana aşık olmuş sen ikisi birlikte mutluyken bencillik edip elalem uğruna ablanı üzmeyi aklından geçiriyosan yazıklar olsun sana. Hayır düşman olsa yapılmaz be. Lütfen ergenliğini bileklerini kesip küvette ölmeyi bekleyerek geçir mide bulandırıcısın çünkü
00 YorumlaYuh ben kız kardesim olmadığı icin dua ediyorum. Ensestlik bu o aileden biri. Aynı yerden çıktın ablanla aynı adamami aşık oluyosun utanmadan. Ya abi olarak görmen gerekirken. Biz kadınlar cidden pis gözlüyuz ya. Hani erkekler aldatiyo diyoruz ya. Yahu eniştesini ayartmaya karar vermiş biri disardaki evli adamlara ne yapmaz.
00 YorumlaAile içi ve Akraba içi ilişkilere karşıyım. kendine yazık dersin. ne şizofren, rahatsız insanlar var. yahu böyle şey olur mu? insan annesiyle cinsel ilişki yaşar mı? babasıyla yaşar mı, Ablasıyla yaşar mı, erkek kardeşiyle yaşar mı. tövbe ya... insanlar ne kadar değişmiş. bu kadar mı dardalar zordalar ya. allah muhafaza etsin. toplumun ve insanların türleri değişmiş. ben şaştım kaldım vallahi.
00 YorumlaYok artık ! Bu nedir böyle ya?
Yuva mı yıkmayı mı düşündün?
Sen gerçek olamazsın ya da bir insan bu kadar basit olamaz!
Unut adamı. İnsanlara da zarar verme!
İyiki senin gibi kardeşim yok.
İlk başta düşünce yapını değiştir.04 Yorumla- +1 yıl
@İkista hiçbir erkek yüzüne bakmamış olabilir, onun yerinde olsam hani uçaktan gelen yolcular için isim kartı hazırlarlar ya işte öyle bir kart hazırlar , kişisel özelliklerimi de yazar meydanda devasa kartla gezerdim, elbet çıkardı sevecek biri de.. Asla eniştem olsa mesela , bırak göz dikmeyi en yakın arkadaşımın sevgilisi bana gülümsüyor diye arkadaşlarımla bağımı kopartmış insanım.. Yani terbiyesizlik yaptığı.
Sence ayırmaya çalışması mı yanlış sadece? Eniştemden hoşlanıyorum diyo? Hoşlanması peki mantıklımı sence? :/
+1 yılbak benimde kardeşim var aramızda 1,5 yaş var bir düşünsene ablanı soktuğun durumu yani sevdiği adamdan ve canından çok sevdiği kardeşinden yediği kazığı bunun telafisi yokkk affı yokkkk saçma salak düşüncelerini unut
00 Yorumla
+1 yılBazen iyi ki tek çocuğum diyorum. Adam Kararını vermiş ablanı seçmiş aklını neden karıştırıyorsun. Duygusal olarak boşlukta olduğundan oluyor bunlar bence başka manita yap yuva yıkanın yuvası olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptığın şey cidden ayıp ama aşk farklı bir alemdir her şey göze alınabilir ama şu an küçüksün tamam cidden aşk olsa yürü derim ama iki gün sonra fikrin değişir şu an bir şeyler yapsan dedikleri gibi kullanılma ihtimalin yüksek ve aile ortamında çok azar vs yersin. ama hayat senin son kararı sen ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bunu yaşayan çok kız vardır bence. O sana farklı bakıyorsa asla seni üzecek adımlar atmamalısın. Ama aynı şekilde düşünüyorsa belki arada küçük kaçamaklar olabilir ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSalak saçma işler yapma :@
Kardeşi yok mu? birde onu gör ;)
Ergenliktesin inan yanlış yaparsın :S60 Yorumla Inanmiyorum boyle bisey nasil yaparsin? Ablan senin, onun mutluluguna engel olucaksin. Demek ayni evde korkucaklucak biri varmis ama kimsenin haberi yok. Bilemedim Allah akil fikir versin durum cok karisik.
10 YorumlaHer gördüğünüz erkeke aşık oluyosunuz be sizde.. garsona, bakkala, onun bunun kocasına, babasına, dedesine hemenn aşık oluyorsunuz..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir 2 yildir gordugum birisi
+1 yılSen kararini vermissin. Ablani dusunmuyorsun umursamiyorsun. Bizim dediklerimizi mi onemseyeceksin. Git isine :D
Belki onemsersin icinde biraz insanlik kalmistir diye yaziyorum. Aklini basina topla iki damla hormon yuzunden tatava yapma..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılVar ya sizin gibiler yüzünden bu fantezi hikayeleri ortaya çıkıyor. Git sen sevgili bulsana arkadaşım. 18 Yaşındaymışsın. Çok mu çirkinsin.
Ay seni öldüresim geldi!10 Yorumla Allahtan yasima yakin kiz kardesim yok. Ne meziyetsizmissin. senin gibileri atese vermek lazim ibret olsun diye. Kufretsem girdigim gunaha yazik. Utanmaz
00 Yorumla
+1 yılİyi misin? Cidden ne yaptığının farkında mısın sen. Git psikoloğa. İnsan ablasına böyle bir şey yapamaz. Caniliğin zirvesi
10 Yorumlane pahasina olursa olsun dedigin seyler o kadar pahali ki.. ufak aklin şu an bunlara ermiyor sadece, boyle biseyi yaptiktan sonra mutlu olacagini da dusunme.
00 YorumlaTek ablani kaybedecegini mi saniyorsun tum ailen sana bakmadigi gibi ablanla enistenin iliskisi bitecek hayat ailene de zehir olacak sana da unutmalisin yanlis oldugunun farkindasin
00 YorumlaSenin yasindakilerin genelde düştügü durumdur. yillar sonra gülümsetecek durum bunlar takma kafana ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılMilli takım HOCASI iken Mustafa Denizli İrlanda playoff maçı sonrası milli Takımı'n başarısız Olmasını isteyenlere istinaden İçimizdeki İrlandalıların yendik Demişti sende öylesin bacım Ailenin içindeki irlandalısın
00 Yorumla Yap yap. Günlük tutmaya başla, enişteni ayır ablandan ve kendin birlikte ol. Sonra sizde ayrılın, sonra kötü yola düş, sonra araba çarpsın öl. Günlük tutmaya başla dememin nedeni güzel bir dizi olabileceği için doğal senaryo gerek :)
00 Yorumlaenişten olacak kişi adamsa sana bakmaz
hadi baksın diyelim o zamanda adam olmadığı için güvenilmez seni yarı yolda bırakır. Hem ablandan olursun hem de aşık olduğun adam tarafından yüz üstü bırakılırsın...
çocukça şeyler yapıp hayatını mahvetme !!10 YorumlaYıllarca yanında olan ablanı. 2 sene yanında oldugunu söyledigin enişten içinmi harcamak niyetin helal san. Ne diyim
00 YorumlaSenin gibileri ipe asıp gebertmeli bence , ne iğrenç bir tipsin sen yaa insanlığından utan nasıl bir nefissizliktir bu
20 Yorumlayemin ederim senin gibi tipler adamin migdesini bullandiriyor.
10 YorumlaLütfen troll desin biri. Yoksa şu kızcağızla beraber kendimi aşağı atıcam artık. Kardeşim delirdiniz mi siz ya?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlara rahat batmış derim herzaman soruya bak yazık... yok aşk diye macera arıyorlar kaçamak hareketler ne ln bu hay aşkınız kadar kim çıkarmışsa artık bu aşk safsatasını
11 Yorumla
+1 yılBu kadar düşmek için ekstra çaba sarfediyomusun yoksa orospulugun doğal mi?
40 Yorumlabenim görüşüm:duygularını ve hislerini %100 yönetemesin ama tabi kide türkiye gibi müslüman ülkeleri buna karşı görüşte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. tam ergen kafası. hamama gider kurnaya düğüne gider zurnaya aşık olur dedikleri gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Yorum da deyim de çok hoşuma gitti. Deyimi ilk kez duydum ama çok yerinde oldu.
bosluga dustugunde sana yardımcı olms sende onu bır nevı kahramann olarak goruosn hayranlık beslıosn bu geçici birşey
10 YorumlaYapmamalısın desek birşey değişecek mi? Keşke ablandan sonra prezervatif kullansaymış sizinkiler. Bu ne ya iyice zıvanadan çıktınız.
00 Yorumla
+1 yılSeytan cik su kizin icinden. Kardesine yamuk yapabilir.
00 YorumlaSen şu ensest hikayeleri okuyup buraya gelenlerden misin?
02 Yorumla- +1 yıl
Jahddubshw olm deme öyle be midem kalktı..
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. l*n ne mal beyinlisin ne gerizekalı ne aptalsın adam ablanı sevmiş ablanda onu nişan yapmışlar dingil.
Kak sktr git. mk00 Yorumlahah hay sonra "Bayram değil seyran değil Eniştemi beni niye öptü" oluyor.
Bu arada enişte baldız bacak kelimelerine sinir oluyorum. Şimdi enişteyi düşünüyorum. :))00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. eniştenin içinde piçlik varsa senin böyle düşündüğünü öğrenip hep seninle sevişir hem ablanla evlenir arada ablan pas vermeyince yine seni kullanır böyle geçinip gidersiniz sonunda yine olan sana olur
10 YorumlaAşık olduğun adam bir gun gider ama ablan gitmez bu yanlısı ablana yapma bnce boşu boşuna bir adam için kanından canından birine bunu yapma biraz empati kur bnce
10 Yorumlasen pislik bir insansın senin gibi kardeşim olsa öldürürdüm herhalde
10 Yorumla
+1 yılTovbe yarabbim, ulan insan kendi kardesinede guvenemicek mi. Ne gunlere kaldik yarabbi
20 Yorumla
+1 yılAblana ne kadar çok üzüldüm, kardeş bil o seni sırtından vursun... Allah kimsenin başına vermesin senin gibi kardeş.
11 Yorumla
+1 yılsizin gibi insanlar var oldukça bu dünya beş para etmez.. şu hayatta bakteri kadar degerin yok.. gerisini sen düşün artık
10 YorumlaKafayı yemediysen onu unutmaya çalış. Aileni bir kenara atıp böyle bir alçaklık yapma. O ablanı seçmiş belki sen daha iyilerini bulacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendimden 10 yaş büyük öğretmenime 7 KOCA AY platonik aşık oldum. Fakat Dün nişanlandı. Elde kalan 0 Emin ol bende istemezdim o gülüşünü başkalarının masasına meze etmesin ama hayat bu bazı şeyler oluyor...
00 Yorumla
+1 yılSeninkisi yaprak dökümündeki leylayla neclaya benzemiş ablanı dûşün onu hatırladığında uzak dur ondan bir süre oralardan uzaklaş kafanı dinle💃💃💃💃
00 YorumlaBana sorursan ablanin yuvasini bozma besdakikalik zevk icin deymez guzelim yarin basina bisey gelmis olaa ilk once ablan kosacak sana kendi hayatini karartma daha neler cikar karsina
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin seni... aynı şeyi senin bacın sana yapsa acaba ne yaparsın! ne düşünürsün!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgensin sen daha unutursun ugrasma boyle sacma salak seylerle baska seyler dusun yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılSabah aksam aklima geliyor ama takinti oldu
Cevap sahibi+1 yılİste dedigin gibi takinti olmus sevgi veya ask degil bu aklina baska seylere yor baska seyler dusun unutursun
+1 yıldefol burdan edepsiz... sana iylik yapana yan gözle bakan iffetsiz insansın sen başka hiç birşey değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayatının yanlışını yaparsın en önemlisi aileni dağıtırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama mantigim duygularimla karisti
- +1 yıl
ben bişey diyemem ama olucakları az çok biliyorsundur. öyle birşey olsa kardeşini yok say annen baban sana uzak davranır artık eskiden olduğu gibi mutlu olamazsın. bence aşık değilsin de. sana öyle geliyordur.
Aşk diildir o hayranlıktır zamanla geçer hayatına biri girer eskileri gülerek hatırlarsın
00 Yorumlanasi insanlarsiniz anlamıyorum sevse bile insan bastirmali ki gelip gecici diye düşünüyorum
00 Yorumlaeniştenin sana bakacağını da düşünüyosun yani :) maaşallah senin mezhep baya genişlemiş ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bence senın ateşin başına vurmuş , hevesıni başkasında al ablana yazık etme !!!
10 YorumlaKendi duyguların için ailenin hayatını berbat etme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılNe dememizi bekliyorsun iyi yap dememizimi? Yazık yaa okuluna baksana sen başka adammı kalmadi tövbe
00 Yorumla - Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat