Reddedigim kiza asik oldum?

Karakter olarak harika birisiydi, bu dunyada gorup gorebilecegim en temiz kalpli, gercekten icten seven ve deger veren cok karakterli bir insandi. Bi kere agzimdan cikan her kelimeyi hatirliyor ona gore davraniyordu, tatli birisiydi ama cok da gururlu. Bana acildiginda upuzun bir mesaj yazmisti, ilk ve son mesajim bir daha rahatsizlik vermeyecegim demisti. Gercekten de vermedi. Bana acildiktan sonra hicbir sey olmamis, onu reddetmemisim gibi hala guzel davranmaya devam etti ve gururlu oldugundan hic acilmamis gibi davrandi. Aradan yillar gecti yollarimiz ayrildi, goresemeyecek raddeye geldik. Ama simdi de ben onu ozluyorum ona asik oldum ama ona yazacak yuzum de yok. Onu fiziksel olarak begenmedigimden -ki ortalama bir kizdi cirkin degildi, yillar sonra gorunce fazla guzellesmisti. Gulusu ayniydi, ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin.

Güncellemeler
1 yıl
Dün olur da bana sans verirse diye bu yil bizim yilimiz olsun diye ona acildim, her seyi ve tum hislerimi ona anlattim o ise bana dedigi tek sey kapattigim defterin sayfasini geri acabilirdim belki ama bana kapatilan defterin kapagini asla geri acmam, beni reddedip yillar sonra karsima ciktiginda, yillarca senin donmeni mi bekleyecektim dedi... Beni unutmaya calisirken yeterince aci cekmis zaten, soyledikleri o kadar kalbime dokundu ki, onun cektigi acilari su an yasamak koyuyor.
Reddedigim kiza asik oldum?