eski sevgilim geçenlerde mesaj attı 4 ayın ardından konuştuk buluştuk hc birşey hissetmedim ama ben yeni hayata başlamışşken geri döndü şimdi nasıl en başa dönmemek için çabalıcam bilmiyorum.. onun yüzünden çok acı çektim yeni yeni unutmaya başlamışken döndü.. ben ona geri dönmek için değil onsuz iyi olduğumu görsün diye gittim hem zaten görmek istedğini söyledi.. belki hata yaptım ama onunla olmak istemediğimi anladım.. mesajlaştıkta 1 gün .. şimdi napiçam bilmiyrum
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen yorumuma alınma sadece düşüncelerimi yazıyorum.Benim bu sitede veya nette en fazla rasladığım sorunlardan biri bu eski sevgili mevzusu..Eski erkek arkadaşınızdan veya kız arkadaşınızdan size ne? Siz eğer karşınızdaki kişiyi yeni bir ilişkiye başlamış olsanız sizi mazınizden biri aradığında ona tüm kapilairnizi kapatırdınız.Açıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.Mazideki aşklara nefret karışmışsa ne olacak biliyormusunuz? Sizi kendinize bağlıcak sonra yine bırakacak.İntikam içinde yanan kalbe yaklaşmayın.Budur bir çoğunun sorunu.Bir çok terkedilmiş veya ilişkisi içinde suitsimal edilmiş kişinin hayali budur.Onu yeniden kendine bağlayıp ona yaşattıklarının aynısını yaşatmak.Bir zamanlar sevdigi kisiyi kiskandirmak oyunlar oynamak ve liste uzun .Ben olsam ona gelen ve giden her yolu kapatırım.İçimde sevgi olsa bile kapatırım çünki niyeti bellidir.Bana zarar verecektir.
Hakkınızda en hayırlısı olsun.61 Yorumla- +1 yıl
bu sitedenin en kaliteli üyesisin araknafobi+10000 points to you :)))
En İyi Cevaplar
+1 yılmesaj atmayı kes telefonlarına çıkma. o seni üzdüyse bu kadar sen neden ona acıyosun?
05 Yorumla
Soran+1 yılacımak değil yüz yüze tüm herseyı nefretımı kusmak ıstıyorum aslında
- +1 yıl
yok yok bu "soran" hanım hala aşık sırılsıklam belli canım ben anlarım bu işlerden biraz ; öyle nefret falan kusucaksan hala seviyosun abiyi sen ;
- +1 yıl
yap ozman seni engelleyen ne ki? rahatlarsın
Soran+1 yılyok sevmıyorum bırazda mesaj atmasına sasırdım gerı dondugu ıcın beklemıyordum ama emınım onunla olmak istemediğime
Soran+1 yılama ılk mesaj atmam lazım onun buluşmak ıstemesını beklemem lazım :S buluştgumzdada o konuya gırerim
Ona ümit vermişsin yeniden...Onu kırmadan senden uzaklaştırmanın tek yolu var...İlgisiz ve soğuk davranman ancak o seni kafasına koyduysa ve tekrar barışmaya niyeti varsa elinden geleni yapacaktır...Tek önerim şu mesajlarına anında cevap vermekten kaçın, buluşalım diyince işim var arkadaşlarla buluşacağım daha sonra gibi bahaneler bul...ama sürekli...artık ona ilginin kalmadığını göstermelisin...
028 Yorumla
Soran+1 yılkonusarak olmazmı yanı oyle gosteremem mı buluştgmzda konuya gırerek ne bılım
Soran+1 yılılk ayrılıgımızı ben telefonda soyledım zaten o dusuncektı bende bıtsın dedım bıttı.
Soran+1 yılevet ama şu an ortada pek birsey olmadgı ıcın vedalasamıyorumda 1 gun oldu ne yaknlasması ne acılması var o yuzden :S bn o zmanda kotu bırsekılde bıtırmedm ztn ilkinde smdıde oyle onun gıbıde yapamam..
- +1 yıl
Anladım...Kimisi seinin gibi değil direk gidip adamın suratına istemiyorum deyiveriyor...şoka uğruyor insan...Ona yavaş yavaş söylemeye çalışacaksın anladığım kadarıyla...Ama bazı insanlar kabullenemez bu durumu ve sana birgün gelip madem beni sevmiyordun o zaman benimle neden buluştun diye sorabilir...Soracak demiyorum ama sen genede fazla uzatma...işler uzadıkça arap saçına döner...
Soran+1 yılılla sevdgm ınsanla buluşcak değilim bazen hayatımn en buyuk hatasını yaptgmı tekrr anlamak için bulusadbılırm kı oyle oldgnu anladım zten
Soran+1 yılben onunla cıkarak cok buyuk bı hata yaptım hatalarımdan ders aldım onunla olamam cunku cok yıprattı benı.. sadece nasl bı yol ızlemelym dıye dusunuyorum
Soran+1 yılöyle yanı kararım kesn onunla olmıcm ama mesela cevap atmadı bn 1 bck saat snra cevap atmstım ona oda hala cevap atmadı ama bunu takmıyorum mesela ısıme gelıyo ... facedende engellemıstm onu ayrıldgmzda onada soyledm o neden dedı ama snra konuyu degstrdı .. yanı bn yazn engelı kaldrmayı dusunmustum kaldrmama gerek varmı bılmıyorum smdı.
Soran+1 yılmesj attı normal konsutuk yanı hıc bsy olmams gıbı takmayarak vs knstuk bana yaptıklarnı dusununce ıgrenıyorum ondan ama o 4 aylık surecte nekadar aptalmısmkı bu adam ıcın agladım dıyorum daha ıyı anlıyorum yani bı yakınlassa hemen ıtıraz edebılcek gücü buluyorum kendımde.. kanka gibi ya askerlık arkadası gıbı resmen knsmamz ama derslermı engellememesi için ugrascm tabıkı
Soran+1 yılyani aslında oda calısıyor ama kafamıda ona degl derslerıme vermem lazm nasıl olck bakalım ama cok kaptrmama lam sevdgmden değil ..
Soran+1 yıleskısı gıbı olmaktan korkuyorum arkadasca olsak yanı herdk onunla knsmak istemiyorum keske atmasaydı dıyorum
- +1 yıl
Evet Anlıyorum geleceğin hiçbirşeyden önemli olamaz...Hayatımız hep keşkelerle dolu değil mi...Ancak bir keşke daha yaşamamak için derslerine ağırlık ver...vizelere daha çok var galiba...ama baştan tekrar ve günlük tekrar seni başarıya ulaştıracaktır..ben öyle yapmıştım...bölüm birincisi olmuştum ;))
Soran+1 yılşimdi aslında onunla ırtıbatı kesmıstımya atana kadar onun karsısıana basardgmda cıkıcaktım daha farklı biri olrak ama smdı oda bende aynı durumdayız pek ıstedgm gıbı olmadı
Soran+1 yılama o benimle tanısmadan oncede yani gecen sene bu zmanları eskı sevgılısıyle konustu sonra benımle tanıstı bıraktı konusmayı.. şimdi tam 1 sene oldu ve aynısnı bana yapıyor.. garip .. hep eskılere donuyo. ama benm ıcım bı tuaf onunla knsmadan once kendımı cok farklı hıssedıyordum sımdı atmasn dıye dua edıyorum resmen o 4 ayı mum gıbı arıyorum.. ztn bgn hc knsmadk
- +1 yıl
O zaman yavaş yavaş durumlar düzeliyor demektir...Ama seni her aradığında görüşmeyi kabul etme yanlış anlar yoksa...Senin halen ondan hoşlandığını sanır...Seninle olan ilişkisinde kapıları tamamen kapamak istemiyor...ilgi, alaka görmeyi istemek her kızın hakkı...Aşık olunca insanın gözü başka bir şey görmüyor...Ve herşeye rağmen hayat güzel ve devam ediyor...Sıkma fazla canını o senin için canını sıkıyor mu...
Soran+1 yılnasıl durumlar duzelıyor ne acıdan ? .. o kendınden baska kımseye deger vermez annesıne babasına bıle kımseye sadece kendısını sayar sever baska kımse değil... bnden ılışkımız boyunca cok ılgı gordu ztn cok ılgılendım yanı bazen tavrlarımı değiştrdiğimde oldu ozman da yok işte ilgi göster yok sunu yap umursamamazlık yapma bnde umursamam bn suprzler yapardım suprizler yap derdi.. kendımden cok deger verdım.. 1 senem gıttı hayatımdan onu takmaktan.. asık değilim ona oda değil bılıyorum o sevmıyor
Soran+1 yılamacı neydı 4 ay snra anlam veremedım.. yenı ortama gırdı aklı kalmasn dıyede merk etms ollr baskasına yonelmeden bı benı merak etmiştir.. çünkü ben ayrılırken tüm herseyı engelledım ulasmmasını bı tel kalmıstı .. kımbilir amacı neydı..oneden herseyı beklerım .. ama artık canımı yakamaz.. hayatımı kurtarmam lazm sadece bnu dusunmeliym.. aklı sıra kafamı karıstrmaya calıştı..
- +1 yıl
durumlar düzeliyor derken barışmanız açısından söylemedim, aramamış ya o açıdan söyledim...Hadi ya annesine babasına bile haa...verilmiş sadakan varmış ne diyeyim...Aslında dediğin doğru olabilir senin kafanı karıştırmak içinde yapmış olabilir ama sen net ol ve dik dur herşey kendiliğinden yola girecektir ;) Evet hayatın senin kendi ellerinde başkası için kendine zarar verme...hayatta her zaman nedense iyi insanlar zarar görüyor...Hayat herşeye rağmen güzel ve devam ediyor...gülümse ve dik yürü.
Soran+1 yılanladım.. atmadı bgnde mesela ama buyuk ıhtımal yenı ortama gırdi ve benı yokladı merakını gıderdı oyle o ortama kızlara dalıcak snra ılışkısı bıttgınde atadabılır.. gecımsız bırı cok sık tartısma cıkarcak seyler yapar snra tartıstık bıtsın vs der .. bende o atmadgı ıcın atmadım atmamda .. teşekkr ederm :) aynen kendılıgınden yol alır ama ben ayrıldıktan snra yaptıklarıyla dalga gecıp yuzune vurmak ıstıyordum ya smdı ılk buluşmada bısıy olmams gıbı gelıp gectıya ıcımde kaldı :D
Soran+1 yılonunda zamanı gelırmı bilemem.. yani cıdden yaptıkları ılışkıden snra bıle gecirdgı okadar berbatta olsa aya saygısı yok bana olmadı ama gecırdıgı zamana bile yok.. bn ayrılıgımı bıle duzgun yaptım ayrıldıktan snrada ona göre davrandım.. kı ona bahsettıklerımı uyguladım .. aramadımda hiç.. ama o bana dedıklerının tamtersını yaptı neymış o ya valla ayrıldıktan snra tanıdım ve bunları bılmıyo benım ogrendıgımı ya ona yanıyorum :D hala asıgım cok sevıyom mukemmel biri oldgnu dusundgmu sanıyo
- +1 yıl
Bırak öyle sansın, genelde insanlar kendilerini bu tür durumlarda saklayıp kötü yanlarının hiç çıkmayacağını sanırlar halbuki zaman dediğimiz kavram tüm herşeyi görmemizi sağlıyor ancak bunu erken görmek önemli, yalancının mumu bile yatsıya kadar yanıyor denmesi bu yüzden...Yeni bir sayfa aç demiyeceğim...Bence o defteri at yenisini al ona yazmaya başla ;))daha temiz olur..Ayrıca pek hovarda birine benziyor anlattığın kadarıyla..birlikte olsanız bile seni aldatmayacağı belli değil, güven vermiyo
Soran+1 yılkendını asla aldatmaz ama ıstedgınde bırakıp baskasıyla vakıt gecırmeyı yapabılen biri.. ilişki içinde yapcagnı sanmıyorum hakkında yanls dusunulmesın dıye.. ama tabı kızlara yanasmayı ve kızların onada ıltıfat etmesı onu yuceltır .. kendınden baskasını sevmez.. kalbi aklından az calısıyor.. yanı mantıgı.. mantıklı değil ama işte bilemedim.. o şu an bi kız secmiştir onu tanımaya calısıyordur.. o yzudn atmaz bana.. oyle kesnlkle ama bu bıldıklermı okdr yuzune vurmak istiyorumkı dalga gecerek :S
+1 yılOndan artık etkilenmediğini ama görüşmeye devam ederseniz onun bir şeyler beklemesinden çekindiğini belirt. Bu ona seni tekrar kolayca kazanamayacağını anlatır, biraz zaman geçsin gerçekten tekrar başlamak istemiyorsan, tavrı daha sertleştirip ona eskide kaldığını anlatırsın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılyapacağın şey belli eski sevgiline ikile diceksin senı birkere bırakıp giden insana nasıl güveniceksin birkere senden vazgecip bıraka bilsiyden senı bence gercekten sevmemiştir ve tekrar bıraka bilir bence hiç bulaşma hiç bir sey içinde çabalama kendine kurduğun yeni hayatında yeni insanlara yeni aşklara yeken aç
11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten guvenmıyorum aslada guvenmıcem.. ona donmekte aklımın ucunda yok emınım.. sadece etıkılı bıcımde ona anlatmak derdim.. mesajlarına cevap vermemezlık yaparak değilde verip gec cevap yazıp onun dusuncesını anladgmda konusmak yanı eskılerı hatrlatmak.. birde ben ondan ayrıldıktan snra cok sey ogrendım yalanlarını yuzune yuzune soylemek istiyorum benim yanmda cok ıyı bı ınsanms gıbı davranıyo guluyorum ben yanı dalga gecermıs gıbı
istemiyorsan yol ver gitsin. Panik yapmana gerek yok telefonlarına çıkmazsın mesajlarına cevap vermezsin olur biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılbende oyl yapamıyorum ıste bana hep ılışkımız ıcınde esk sevgılılernde boyle yaptıgnı soyledı zaten banada onlara yapmadıgını yaptı.. o yuzden bnde tum nefretımı yuzune kusmak ıstıyorum.. tekrar basada donmek istemiyorum panık yaptım gercekten
+1 yılbence eski sevgilinin tanımadığı bir yakışıklı arkadaşın varsa önce eski sevgiline buluşalıp vs randevu ver sonrada yakışıklı arkadaşınla git bulışmya eskı sevgilinle ve yakışıklı arkadaşını sevgilim diye tanıt bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbana sevgln varmı o surecte cıktın mı dedi bnde hayr dedm ama yanı salak gıbı :D
+1 yıl4 ayda unutup tekrar başa dönmeye çalışmak ? mazoşistsin bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşa dönmeye calısmıyorum ki ya :( hala onu ıstemıyorum emınım ama bana herturlu zarar veren bırı o sımdı bn en son atmadm benden beklıyo ıste buluştugmzda hıcbırsey olmamıs gıbıydı
Sallamayacaksin bu kadar aci cekmissin ben asla affetmem asla askindan olsem bile
03 Yorumla
Soran+1 yılben affetmıyorum yahu affetmıcem buyuk konusmıyım tabıkı ama sevmıyorumda zaten
Soran+1 yılsadece mesaj attı vs yanı knstk hc bsy olmams gıbı onun amacı barsmak eger oyle olmasa atmazdı bn 4 ay hc atmadm cnku atmam da
onunla görüşmek istemedigin için bi gün mesajlaştın ve buluşmaya gittin ona kendini gösterdin ve onu hayatında istemiyosun harbiden ne yapacasın sen şimdi
11 Yorumla
Soran+1 yılbuluştugumuz gun mesajlastık buluşma anına kadar.. snra konusmadık..
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 Yorumlabence bunları bize değil ona söyle artık sevgili olamam de daha da konuşma bitir.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide daha 1 gun oldu ne sevgılsı salakmısn derse kalırm oyle cnku ortada şu an bsy yok :D
+1 yılaynı durum bende de var... ve kararsızım tekrar ona güvensem mi...
015 Yorumla
Soran+1 yılgüvenme ya ne güvencn benimkı bıraz farklı ben onu tanıdıgıma pişmanım yanı
- +1 yıl
bende onunla başladığıma pişmanım... beni askerde iken bıraktı şimdi seni özledim deyip duruyor günde 50 tane mesaj atıyor cevap yazmadan ama güvenemiyor aklım fakat kalbim ona bakınca gecmişi hatırlıyor...
Soran+1 yılaynen bende onun yannda nası serefszlıkler yaptgnı hatrladım ama sevmıyorm :s ınanma sende bırakan cıden bırdaha bırkar hemde askerde
- +1 yıl
ailesi zengin bizim durumumuz orta ve para sıkıntısı cok oldu... ama şimdi herşeyden vazgectim seni özledim diyor ve ben korkuyorum acaba cinsel duygularını rahatlatmak için mi beni istiyor nasıl bu kadar değişebilir ki başka türlü
Soran+1 yıldeğişikmiş bnu anla zamanla anlıcaksın ama
- +1 yıl
çünkü ben severek onu mutlu ediyordum bunu başkası ile bulamayacaktır... sen ne yapacaksın ne karar verdin?
Soran+1 yılhiç bilmiyorum ama ıstemedgme emınım onu
- +1 yıl
bugun o kadar fena başım ağrıyor ki :s işyerinde de hiç çalışasım gelmiyor.
acaba ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum çünkü çok güzel ama çok sıkıntılı...
daraldım yaa moralim bozuldu iyice...
Soran+1 yılozaman affet cık ama kaptırma kendını bunu kendın basarabılırsın .. en pişman olmıcagımı bılıyorum cunku ama senın ıcın zor :S
- +1 yıl
aşk mı mantık mı? ve şu an yeni biri ile görüşmeye başladım... onunla aynı şehirdeyiz ama eski kız arkadasımla aramızda 6 saat var. tam arada kaldım ya aşk deyip yollara düşeceğim çünkü çok fazla ilgi gösteriyor bana ve mazimiz var
veya aynı sehirde olduğum ve beni sevmek isteyen insanla başlayacağım...
yokken yoktur varken çok olur...
Soran+1 yıldımı aynen oyle ama sen sevıyorsun o yuzden kararsızssın
- +1 yıl
seni de tuttum k bakma ama bugun tam senin anlattığın haldeyim inan ve kararsızım karışığım... buralarda olursan konusalım... dertleşcek birine ihtiyacım var...ben bi öğlen yemeğine geçeyim...
- +1 yıl
öğlen arası arkadasım ofise ziyarete geldi konuştuk biraz ve sanırım eskiye dönmeyeceğim...:)
Soran+1 yılyok ya olurmu nezman ıstersen yazabılırsın :) ama en ıysıı eskıye donmemek :)
- +1 yıl
adın ne sakıncası yoksa?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSormak istiyorum ayrilma sebebiniz ciddi bisey miydi ve sen bu 4 ayda ne yaptin da sana geri döndü
00 Yorumlaacı çektiysen artık küçük bir yanlışı bile batar, o acı tazelenir. hazır bir şey hissetmiyorken çıkar gitsin hayatından
01 Yorumla
Soran+1 yılkonusmalaerımz hc brsey olmams gıbı bnde knsurken ıgrenıyorum yaptıklarnı hatrlayınca ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık eskisi gibi hissetmediğini söyle. muhtemelen ısrar eder bi süre ama sonra o da vazgeçer.
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle bela olmaz yanı ısrar etmez emınım sadece nasıl baska turlu uzaklastırabılırm dıye dusunuyorum cevapsz bırakarak yanı
Cevap sahibi+1 yılaslında buluştuğunuzda bakışlarından bile anlaması lazım birşey hissetmediğini. ama anlamıyorsa, onu kırmak ta istemiyorsan, umut vermemen lazım. fazla uzatmadan açıkça söylemen en iyisi bence.
+1 yılAçıkca söyle çocuğa onu istemediğini.
12 Yorumla
Soran+1 yılama daha bana barısmak istiyorum demediki ama eskı sevgılısıyle kanka olmak ıcınde yaklasmak mesaj atmaz yanı ..
- +1 yıl
o zaman dert etme boşver
bu terkeden insanın işkence modeli..beni hatırlasın üzülsün falan filan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke benimkide geri dönse neler vermezdim neler :(
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim dondumu acaba seninki?
aynı kemik aynı yerden iki kez kırılmaz:)
05 Yorumla
Soran+1 yılnapım yani ben :S
Soran+1 yılyok sevmıyorum baska bırısıne asık olup sevmek ıstıyrum ama buna mesaj atmayrak değilde daha etkılı bıse yapmak istiyorumcok canımı yaktı cunku
Soran+1 yılvalla oyle bı yapıya sahıp mı bılmıyorum ama bn kendımden emınım onu ıstemıyorum :S
+1 yılgeri dönen erkekten herzman kork.
01 Yorumla
Soran+1 yılvarlıgı bıle zarar vallahı bana.. o ılışkıyı bn aynı gun ıcınde arkadaslgı bıtırdm gorusmeyı kestm yanı oyuncak yapmıstı ilişkyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın şey belli. 4 sene insan ömründe önemli bir zaman dilimi. S.ktiri bas gitsin.
00 Yorumlaunutmuşsan uzatmayacaksın
00 YorumlaKonusmayı kes anlar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu bırak bana gel.
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem