Ayrıldığım sevgilim eski sevgilisine geri döndü siz ne düşünüyorsunuz?

Daha önce bunun bir sevgilisi vardı aile baskısıyla oldu bir tane yakın erkek kankası var işte onun baskısıyla oldu falan dedi ben demiştim ona en ufacık bir duygun varsa hiç sevgilim olmayalım oralara artık beton döküldü falan dedi neyse biz sevgili olduk ailesiyle arası bozuldu ama kendinden dolayı anlaşamıyorlar bu süreçte çok mutluyduk zaten babasıyla pek bağı yok annesiyle barıştı daha önce de kızla ayrılınca annesi demiş ki o kızı asla görmek istemiyorum buraya gelmesin demiş sonra bana eski sevgilime dönme ihtimalim her zaman var dedi bir konuşmamızda da eğer sana birini bulsalar ve istemesen nasıl tepki verirsin dedi istemiyorum derim kimse bana istemediğim bişeyi yaptıramaz dedm böyle konuştuk sonra aradan zaman geçti sudan bir sebepten tartışma çıktı ve ayrıldık

Sonra bana şey diyordu görüşelim konuşalım ama beni instadan takip etme biraz anladım aslında o kız görmesin diye yapıodu bence hesabını gizle de edeyim dedim onu da kabul etmedi sonra dün gece kızın instasına baktım profilini birlikteyken koydukları emojileri yine koymuş hesap gizli ama muhtemelen omzu açık onun beğendiği fotosu vardır daha önce olan

Ve o kız şey yapıyormuş dakikası bitti yaaa kıyafeti yok yaa arkasından dengesiz değişik psikolojisi bozuk falan diye konuştu onları da biliyor zaten buna rağmen döndü sanırım

Ben her zorluğuna göğüs gerdim o yok bu yok demedim ama demek umursamayıp terk etseymişim geri gelicekmiş

Siz ne düşündünüz
Ayrıldığım sevgilim eski sevgilisine geri döndü siz ne düşünüyorsunuz?