Bir diyorsunuz birinciyi sevse ikinci olmazdı.
Bir diyorsunuz birinciyi unutmak için ikinciyi kullandı
2sini de sevmiyordur. Basit, açık ve net. 2sini de kullanıyordur. Yalama olmuş ilişki. Bir ona bir buna. Senden ayrılınca yalnız kalmamak, ihtiyaçlarını karşılamak için (sevgi, cinsellik, ilgi, ego tatmini vb.) ona dönüyor, ondan ayrılınca yine aynı sebepten sana... Çocuk sadece yalnız kalmak istemiyor. Yeni birini bulabilirse, 2nize de tekmeyi basabilir ya da sizden bir üçgen oluşturabilir. Dikkat, 180 derece olmasın iç açılarınız. :D
1. ciyi sevmiş olabilir mi?
Yada ondan sonra buldugu beni..
2nizi de sevdiğini zannetmem. O, SEVGİLİLİĞİ seviyor. Bir sevgilisi olmasını, ilgi görmeyi vb. Ya da tam tersi yalnızlığı sevmiyor. O yüzden birinizden ayrılınca, yalnız kalmamak için hemen diğerinize koşuyor. Beklemiyor hiç biraz... Sevgililiği değil, sizi seviyor desek, senden ayrıldığı an ona koşuyorsa ve seninleyken onu da seviyordu demek. Ve onunlayken de seni. Bu da bir nevi aldatmadır. Hiç bulaşma. Sadece, yol ver.
benimleyken onu, onunlayken beni sevme şansı varmı
iki kisi sevilir mi?
ama öbür yazdıgına biraz katıldım, sevgiliyi degil sevgililigi seviyor demene
Seninleyken SADECE seni sevmeyen adamla sevgili olunur mu? Kalbinde senden başka biri de olan ve seninle her arası bozulduğunda ona koşan? Ne kadar ciddi ve düzgün bir ilişki olabilir ki bu? Ki anlattığın kadarıyla bu 1 defa olmamış sadece. Diyelim ki onunlayken seni sevdiğini anladı. Ayrıldı ve seninle çıkıyor. Eee senden ayrılınca neden geri ona dönüyor? Seni sevdiğini anlamıştı oysa... Çocuk egosunu tatmin ediyor ve siz de, geri döndüğünde onu kabul ederek kendinizi ezik konuma sokmuşsunuz.
tamam o zaman egosunu nasıl tatmin ediyor. bir ona bir bana giderek egosu ne oluyor bu durumda
ikimizide sevmiyor yani, o zaman egosunu tatmin etmek icin sadece birliktemi oluyor. peki bizimle birlikte olunca egosu nasıl taatmin oluyor.. yani bizimle cıktıgını bir benle bir onla oturupta ona buna ballandıra ballandıra anlattıgını sanmam. kararsız kalmıs olamazmı. onda baska birsey bende baska birsey bulabilir. yada birimizi yara bandı olarak kullanmıs olabilir
Ego tatmini için illa anlatmak gerekmez ki. Anlatmak ego tatmini değil, artistliktir zaten. Egosunu şöyle tatmin ediyor, yalnız kalmayarak, istenen ve karşı konulmayan kişi olarak, 2nizi de elinde tutabilen erkek olarak, ayrıldığında bile boşta kalmayan biri olarak, hayatında sürekli kendisine ilgi ve sevgi gösterecek kızlar tutarak... Vb. vb. vb. He sevmiyordur demeyeyim, seviyordur belki 2nizi de. Ama bir ilişki için yeterince değil. Ki 2nizi de seven bir insanla ilişki saçmadır.
haklısın
Bence alacağını al, sonra da kıç ve tekme 2lemini uygula. Hele de uzaktaysan, ohooo. Seninleyken de neler yaşanıyordur orada... Kız senden ayrılınca direkt kabul ediyorsa çocuğu, sen olsan da uzaktasın diye neler neler oluyordur.
neler neler oluyodur derken.. benimleyken ne yasıcak orda
Seninle çıkarken eğer uzaktaysa her şeyi yapabilir. Diğer kızla ya da başkalarıyla. Yatar, kalkar, gezer, dolaşır, sevgili gibi takılır, yavşar, eder... Her şey olabilir.
o zaman benimle neden görüşüyor, görüşmek istiyor
Onunla arası bozulunca yalnız kalmamak için sana dönüyor. Bir diğer ihtimal de, seni uzaklaştırmayıp elinde tutmak için. Ego tatmini işte yine...
Sana bu şekilde davranan birine hala ''erkek arkadaşım'' demen düşündürücü.
İkinizi de sevmiyor. Ciddi anlamda seven birisi, sevdiğinden başkasını görmez.
bazende diyorsunuz. aslında hep birinciyi sevdi seni sadece kullandı
Ben öyle bir şey demedim. Sana diyeceğim tek şey: Kendini kullandırma.
kullandırmıyorum ztn
Peki, kafana göre takıl. :)
1.yi sevmiş, sevmeseymiş bırakırmış.. hatta ona kızdığında ona olan hırsından bile seninle ilgileniyor olabilir. çok mu kurdum naptım, neyse uzak dur o adamdan işte sevgilisi incinmesin duyup görmesin, bilmesin diye de uzaktan tercih etmiş.. uyanığa bak sen.. çok ayar oldum ben bu adama ya görüşme sen bununla
ona hırsından yaptı diyorsun. sanki o biliyormu. hem sevdiginden nasıl bu kadar eminsin. benide bırakmıyor cunku
ona kızıyor ama aynı zamanda onu kaybetmekten o kadar korkuyor ki kendi hırsını tatmin etmek için kullandığı yolları sırf o terkedip gitmesin diye ondan gizliyor. bu psikolojiyi anlayabiliyorum. bi de şunu söyliyim.. yanında olan her zaman daha avantajlıdır.. ( yorumundan anladığım kadarıyla sen kendini inandırmışsın seni sevdiğine ama dikkatli olmalısın bence. üzülmemen için )
hırsını tatmin etmekle, benimle olmasının ne alakası var anlıyamadım?
bu arada elbette gizlicek. bendende gizliyor. benim bunları bildigimi bilmiyor arkadas.
işte alakayı kuramadığından bu kadar kaptırmışsın veya bu kadar kaptırdığından alakayı kuramamaktasın, kısır döngü anlayacağın.. ama şöyle bi uzaktan düşün bak bakalım, o kadar eminsen niye bi forum sitesine bu soruyu yöneltiyorsun. ha emin değilsen ne diye diretiyosun. bence o kızı seviyo yani ne diyim sana daha ?
o zaman benimle neden barısmak istiyor arıyor beni seviyorum diyor ?
yazdığın cevapları bir bir okudum ve sen ciddi anlamda gerizekalısın:) kullanıldığın sevilmediğini anlayamıck kadar salaksın:)
sensin salak. benim sordugum soru baska dikkat edersen. arada iki kız var. ikisinide sevmiyormu diyorum. sevmiyen adam birlikte olmaz. yada birisini seven adam öbüründe ne arar. kalkıpta simdi baska amaclar icin kullanıyordur yazarsın sen. baska seye calısmıyosa kafan eger.
Cevap
22Cevap
ikinizide sevmiyor diyeceksinki niye bir sana bir ona gidiyor böyle bir anlayış olamaz mantıklı düşünürsen sende bunu anlıyacaksın kafanı kullan cevap aslında orda bir yerde kapıyı açta içeri girsin
illaki ikimizden birisiyle evlenicek ama. o zaman ne dicen
karşıdaki erkek kimi seviyor o zaman
nasıl geçiricem sınavdan
ve sende bunu kabulmu ediyosun ki hangimiz diye düşünüyosun seni sevse bir başkasını gözü görmez sen yedeksin
su söledigin mantıklımı yani.
ben yedegim hadi diyelim.
seni sevse baskasını gözü görmez diyosun ya.
yedek olmayan o ise eger, onu seviyorsa gözü nasıl beni görüyor
sence hangimizi seviyor?
birden fazla kızı idare etmek bi' tür hastalıktır bugün bunu yapıyorsa yarın öbürgün de yapmayacğı ne malüm
birimizle ciddi adım atarsa.. o zaman
yahu ben böyle kişilerin sevgisinden emin olamam.. bunların sevgiside yapmacıktır.. emin ol "birinze ciddi adım attığnı" düşünürsün bi' bakarsın herkese aynı şeyleri söylemiş..
Sen buna hala erkek arkadaşım diyebiliyorsan burada tartışmamız gerek kişi o değil sensin.
ya ne yapayım yani. bir aldatılan ben miyim. herkes aldatılıyor
Haspinallah geniş misin nesin? İyi boynuzları yemeye devam et.
ya zten kndin diosn hem ona gdio hem bna die. aklından zorun vr senin kesin bas kçına tekmeyi grurlu ol braz be
ikimiz arasında karar veremiyor. ve ben uzaktayım;
onun icinde eski sevgilisiyle görüşmeye baslamıs..
sonrada pişman olup bana dönmek istiyor
ikinizide iadre ediyor ve siz mallar buna izin veriyoorsunuz. sakın kızma sana hakaret ettim diye az bile söyledim.
Böyle bir durumda bile sevgi aramak gerçekten de aşık olmak demek sanıyorum. Var git yoluna, hayırlısıyla evleneceğin birini bul. Böyle kişilerden sana yar olmaz.
ikisinide sever
erkekler çok eşlidir
sen kararlı bir adım bekle
ikisinide nasıl sever ya? küsünce ona , onunla küsünce bana geliyor
yani ikimizle aynnı anda görüştügünü sanmıyorum..
ben 2 3 kızı aklımdan geçiriyorum
hepsini seviyon yani. gec sen bunları. insanla dalga gecme. surda bir yardım edin diyoz. bir sürü palavra yazıyonuz
seviyorum demedim aklımdan geçiriyorum
sevdigin yokmu aralarında. varsa nasıl baskasını düşünebiliyorsun. yoktur heralde
erkekler kızlar gibi değildir
2 kızıda aynı anda sevebilirler
ama toplum baskısı!
genelde ötekini mağdur bıraktırıyor
bunu başaran erkekte yok gibi az
neyi başaran erkek yok.
sen gercekten ikimizide sevdigini düsünüyormusun?
olurmu öyle ya.
insan iki kisiyi sevebilir mi?
bu soruyu sevgiline neden sormuyorsun?
seven erkek demiyorum seven hiç bir insan sevdiğini idare etmez ayrılsanız bile bekler ama bi başkasının yanında değil
As olan o. Sen ikincisin. Onu cok sevse senle olmazdi die bisi yok, o hep ona donuyor, teselliyi sende buluyor.
heralde sende aldatıldın. as olan benim diye tesellimi ediyon kendini. öyle olanlar hep böle cevap veriolarda. biraz genel düsünün. ne tesellisi ben teselli makinasımıyım. sonucta bir iliski var ortada
bu arada hep banada donuyor. bir onla bir benle.
kimseyi sevdiği falan yok. ne seni ne onu.. bunları bile bile nasıl görüşüyosunki onunla her defasında
yok artık ya. VE siz de bu adamı seviyorsunuz. yazık. yeninesil kızları ne hallere düşmüş
arada 3. ve 4. vardır eminim ..
neden eminsin bu kadar . iki tane var eski sevgili, yeni sevgili
sence hangisi daha şanslı
ikimizdemi yedegiz. yada sadece benmi. bu arada onu seviyorsa neden beni yedek tutsun
yani kimi seviyorsa o sevgi ona yetmiyor. hep eksik kalan biseyler var
İnan açık yüreklilikle söylüyorum ikinizide sevmiyor sadece fırsatları değerlendiriyor ...
İki tarafla da gönül eğlendiriyor. Siz salaklar da bunu sevgiye yoruyorsunuz. Allah'ım bu insanlar akıl dağıtılırken nerdelerdi.
ikinizide idare ediyor ve sen onun hayrını göremezsin
ikinizde değil vakit geciriyo sizle emin ol 3,yü sevecek
hiçbirini :)) kendi egosunu sever :))
ego ile alakası nedir
çünkü ben iki üç kızı birden idare ediyorum diye herkese ballandıra ballandıra naltıyo :) o tebiyde olan bi insan dan böyl bi nezaket beklersin ancak :) bunada şehir ... derler :)) allah herkese içindeki iyilige göre insanla karşılaştırır inş :)
sanmıyorum bence kararsız sadece
ama bu olayda aşk varmıdır bilmiyorum sadece hoslantı olabilir
Sadece kendini seviyordur.
artı+
o kız en çok kendini sever kendini düşünür
ikisinide sevmez öyle bi insan sade kendini sever günellemelere bakma gereği bile duymadım
Başlıgı okuyupta yazma kardeşim bak ben orda durumu acıklamısım. üseniyosanda okumaya hic yazma
açıklamayıda günellemeleride okudum şimdi kardeşim fikrim hala aynı bi insan iki kişiye aşık olamaz sever hoşlanır o ayrı ikiniide idare ediyosa kendini düşünüyodur alta roman yazsan bu gerçek böyle anladınnnn
belki 1. ciyi kızdırmak icin yapmıstı diyolar üyeler. 1.ciyi seviyor senide kullanıyor diyorlar. bazılarıda birinciyi sevse sen hic olmazdın yazıyor. ikimizide sevmese niye görüşsün bir onla bir benle. ikimizdende vazgeçemiyor yada birimizden birini seviyor
ben soruyu anladımda sen gerçekten sevgini aşkın ne olduğunu anlamamışsı yada anlamamak işine geliyo saçma ben bunu tartışmam bile eski sevdiğini hatırlar unutama eyv ikisinide bir arada yürütüyosa aten birinizi sevse ihanet ettiğini düşünür anı yanardı ya bukadar zor değil anlamak adam ikiniide düşünmüyor kendini düşünüyo hangisi olursa ikinidende vageçememesi tam karaar veremeyişinden ikinidede vardır sevdiği bişeyler KENDİNİ SEVİYO KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR.
ama illaki birseyler hissediyodur dimi. peki ikimizden birisiyle ciddi bir adım atarsa..
yorumsuz
neden
işte
ikinizide sevmiyor bunu anlayamıyormusun
ikisini de sevmez, ne sevecek öyle adam..
onu bunu boşver mezhebin ne senin :D:D
memesi büyük olanı:DDDDDD
ikisini de sevmez, tüketime bakar
3. yü sever :)
Eskisini sever ..
eskisi? o zaman yenisi neden oldu
Ya eski sevgilisinden uzaktır. Yada bazı ihtiyaçalrını gideremiyordur, o yüzdendir..
Soldakini
En verimlisini sever
eziksin!
ezik ezik eksile
seni baskaları eksilemis. elleri dert görmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar