Aşk İlişkileri Kizlar ne tür erkeklerden hoşlanır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sert mı kibarmı Güncellemeler+1 yıl Evt elimde kimse benj ezdiremez Kizlar ne tür erkeklerden hoşlanır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lucy14 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sert derken kime göre sert yani nasıl bi sert kiKızlar bence sevgilisinin yanında kendini rahat, huzurlu, mutlu hissetmek ister 0 57 Yorumla Soran +1 yıl Yani kizgin kufur eden bir sertlik Yorumla Lucy14 +1 yıl O ne öyle ya sanki erkek arkadaşın Yorumla Soran +1 yıl Ben ztn bur erkeğin canım Yorumla Lucy14 +1 yıl Bilemem artık sen ne tür erkeksin canım Yorumla Soran +1 yıl Ben kizlarin görüşünü merak etim çok merak ettiysen nasil bir erkeğim Ben ağır başlı birisiyim Yorumla Lucy14 +1 yıl Çok merak etmiştim beni aydınlattın tesekkürler 🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Bak canım canım salağım de hoş görüyle karşılarım😊 Yorumla Lucy14 +1 yıl Iy o zaman da sanki şey gibi olur sanki kızın köpeğiymişsin gibi Yorumla Lucy14 +1 yıl Bence o kadar da olma yani Yorumla Soran +1 yıl canım sen herşeyi yanlis anliyon ben kimsenin köpeği filan deyilim bildim bileli kizlarin tasması elimde Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece kaş yapmayı sorum Yorumla Soran +1 yıl Pardon kaşı sorma yanlis yardım Yorumla Lucy14 +1 yıl Ne kaşı Yorumla Lucy14 +1 yıl Kızların tasması elimde ne lan Yorumla Soran +1 yıl Yanlis geldi baska soruma yazacaktim Yorumla Lucy14 +1 yıl Senden olmaz ya konusmaya bak kızın tasması elimde felan sen bence kızı tavlayana kadar beyefendisin Yorumla Soran +1 yıl Sana bisey diyimi ben ne kimseye teklif verdim nede kimsenin yanında karakterimi değiştirdim ben neysem oyum kimse için kararleterimi deyistirmem anladinmi canım Yorumla Lucy14 +1 yıl Anladım da ben karakterini değiştir demedim ki napıyosan yap banane Yorumla Soran +1 yıl O zmn bidaha ön yargılı davranma gel beni tani öyle yargila o zmn hak veririm tmmi tatlim Yorumla Lucy14 +1 yıl tamam TATLİM 😑 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Lucy14 +1 yıl Ne guluyon Yorumla Soran +1 yıl Valla napiyim gülmemi getirdin sevdim seni ha Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın bu arada Yorumla Lucy14 +1 yıl 17 yasındayım Yorumla Soran +1 yıl Hm guzelmis Yorumla Lucy14 +1 yıl Sen kaç yasındasın Yorumla Soran +1 yıl 18 im canım Yorumla Lucy14 +1 yıl Vav abim yaşındasın sjnxjx Yorumla Soran +1 yıl 17 deyilmiydin Yorumla Lucy14 +1 yıl Evet işin espirisini anlamadın Yorumla Soran +1 yıl Ne abisi Allah'tandır 1 yaş farkımız var Yorumla Lucy14 +1 yıl Abimle aramda 1 yaş var ondan dedim sen çok büyükmüşsün gibi durdu Yorumla Soran +1 yıl Merak atim seni acaba nasil birisn Yorumla Soran +1 yıl 1 yas farki cokmu buyuk Yorumla Soran +1 yıl Benim ninem dedemden 15 yas buyuktu Yorumla Lucy14 +1 yıl Yo abime bile abi demiyom Yorumla Soran +1 yıl Iyimis Yorumla Soran +1 yıl Istek atsana bana aksam konusuruz Yorumla Soran +1 yıl Simdi isim varda kb Yorumla Lucy14 +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Istek atinmi Yorumla Lucy14 +1 yıl Atmadim Yorumla Lucy14 +1 yıl Gizli diyo nasi atim Yorumla Soran +1 yıl Hm pardon Yorumla Soran +1 yıl Gizlilikten nasil cikaracm Yorumla Lucy14 +1 yıl Bilmem ki profiline gir bak belki bulursun Yorumla Soran +1 yıl Senin instagram sınepchet tiktok bi hesabin var mı Yorumla Lucy14 +1 yıl Hayır yok Yorumla Soran +1 yıl Nasil yok Yorumla Soran +1 yıl Sana burdan istek atim kabul etinmi Yorumla Lucy14 +1 yıl İsteğin görünmüyır Yorumla Soran +1 yıl Nasil gorunmihor Yorumla Soran +1 yıl Bu zmnda istagramsiz kizmi kaldi ya Yorumla Soran +1 yıl Bir hesap ac Yorumla Lucy14 +1 yıl Okul var Instagram cok vaktimi kaybettiriyor Yorumla Lucy14 +1 yıl Sen hesabını normal yap zaten kim tanıyacak seni gizli olmak ne mana Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kibar beyefendi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hm yorumunu sevdim Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl :) Yorumla Soran +1 yıl Ya kızlar ben x per seviyemu nasil kaldırabilirim Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Görüş paylaşarak ve soru sorarak Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sert derken kime göre sert yani nasıl bi sert ki
Kızlar bence sevgilisinin yanında kendini rahat, huzurlu, mutlu hissetmek ister
Yani kizgin kufur eden bir sertlik
O ne öyle ya sanki erkek arkadaşın
Ben ztn bur erkeğin canım
Bilemem artık sen ne tür erkeksin canım
Ben kizlarin görüşünü merak etim çok merak ettiysen nasil bir erkeğim Ben ağır başlı birisiyim
Çok merak etmiştim beni aydınlattın tesekkürler 🤦🏻♀️
Bak canım canım salağım de hoş görüyle karşılarım😊
Iy o zaman da sanki şey gibi olur sanki kızın köpeğiymişsin gibi
Bence o kadar da olma yani
canım sen herşeyi yanlis anliyon ben kimsenin köpeği filan deyilim bildim bileli kizlarin tasması elimde
Ben sadece kaş yapmayı sorum
Pardon kaşı sorma yanlis yardım
Ne kaşı
Kızların tasması elimde ne lan
Yanlis geldi baska soruma yazacaktim
Senden olmaz ya konusmaya bak kızın tasması elimde felan sen bence kızı tavlayana kadar beyefendisin
Sana bisey diyimi ben ne kimseye teklif verdim nede kimsenin yanında karakterimi değiştirdim ben neysem oyum kimse için kararleterimi deyistirmem anladinmi canım
Anladım da ben karakterini değiştir demedim ki napıyosan yap banane
O zmn bidaha ön yargılı davranma gel beni tani öyle yargila o zmn hak veririm tmmi tatlim
tamam TATLİM 😑
😅😅😅😅
Ne guluyon
Valla napiyim gülmemi getirdin sevdim seni ha
Kaç yaşındasın bu arada
17 yasındayım
Hm guzelmis
Sen kaç yasındasın
18 im canım
Vav abim yaşındasın sjnxjx
17 deyilmiydin
Evet işin espirisini anlamadın