Evet kizlar karaktersiz erkek sever karaktersiz olacağım bende artık bitti o devir , ne zaman bir kıza iyi davrandiysam kustahlasmaya basladilar ve hep terk edildim ve çoğu kizda kabul ediyor şerefsiz sevdiklerini eski sevgilim sen çok iyi insansın olmaz bu is demisti ayrilmisti benden sirf sevgimi gösteriyorum iyi davranıyorum diye...
Bitti ya vallahi bitti, hem boyle erkekleri sevip sonra da erkekler kotu diyorlar, kotu olan sizsiniz kizlar hemde çok kötüsünüz ve yaşadıklarınizi hak ediyorsunuz erkekleri suçlamayı bırakın
Haaa şimdi birileri gelir sizde düzgün kizlara bakin der, söyleyeyim ben hep düzgün kizlara baktım ama onlar da ayni
Bitti ya vallahi bitti, hem boyle erkekleri sevip sonra da erkekler kotu diyorlar, kotu olan sizsiniz kizlar hemde çok kötüsünüz ve yaşadıklarınizi hak ediyorsunuz erkekleri suçlamayı bırakın
Haaa şimdi birileri gelir sizde düzgün kizlara bakin der, söyleyeyim ben hep düzgün kizlara baktım ama onlar da ayni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence kızlar şerefsiz sevdiği için ayrılmıyor. Bi süre sonra o ilişki çok sıkıcı olmaya başlıyor. Hareketlilik seviyorlar.
Ben de mesela sadece romantik erkek sevmem çok bayıyor. Ama hem arkadaş gibi hemde sevgili gibi olunca evliliğe kadar gider bence.
Ben zaten eğlenceli bir insanımdır yani sürekli adkim bebeğim cicim demem gezmeyi konuşmayı çok severim, yani o kategoride değilim ben, ama bende yaşıyorum ayni olayı
Bu senin düşüncen ama. Karşıdakinin düşüncesini bilemezsin. Bu arada sana hak veriyorum kızlar pek ilişki düşkünü değil çoğu eğlenmek istiyor.
Sen çok iyi bir adama benziyorsun +yani görd. kadarıyla+bulursun. Çünkü şuanda eğlenmek istiyor herkes. Evlenme yaşı gelsin de ozaman sen gör herkes başına üşüşecek.
Kizlarin karaktersizliğini gösterir iste, eğer evlenme niyetiyle yanima gelirlerse ilerde ciddi düşünceyle bende onların burnundan getireceğim aldatacagim
Sen de onlar kadar karaktersizsin yani. Aferin, git yap ozaman ilerde ve gör başına ne dert alacağını.
Dayanamyoyrum artik öfkeliyim napayim canımı çok yaktı kizlar yeter
Bence sen biraz ara ver.
Ne biliyim başka bşrşeylerle ilgilen. Ve kızların arkasından koşan değil, koşturan ol. Kendini çok zorlama ama sigma ol
Kizlar benim arkamdan koşmaz o kadar yakışıklı değilim ayrıca sigma nedir
Yakışıklılık bir yere kadar, bunu bütün kızlar bilir. Sigma erkek diye İnternette araştırırsan daha doğru bilgi edinebilirsin.
Yakışıklılık bir yere kadar derken
Yakışıklı olup da Bi insan olamayan çok fazla insan tanıdım. Bu nedenle diyorum
Kizlarin karaktere baktigini zannetmiyorum ayrıca tipim kötü değil ama boyum 1.72
Benim peşimden koymazlar yani
Sen kızları baya kötü bellemişsin. Zamanla bazı şeyleri kavrayabileceğini düşünüyorum
Yaşıtlarım kizlar yakisikli olsun ne olursa olsun diyor, anca 25 26 yaşından sonra kizlar bana bakar o zamanda ben istemem gençliğimde beni istemeyeni ilerde bende istemen yani
Yaşıtların kızlar daha hayatı öğrenememiş insanlarsa bir şey diyemeyeceğim. Kaç yaşındasın ki. (yukarıda 18-24 diyor ama küçük olsanda paylaşabilirsin)
19
Bence şuanlık sende eğlenmeye bak. Sen biraz duygusal Bi insansın bu nedenle biraz çekingen kızlarla iletişim kurmaya çalışabilirsin
Ya ben kendimi nasil anlatayım bende eğlence severim yani mesela bende cinsellik falan severim bende diğer gençler gibiyim ama ayni zamanda kiza iyi davranirim yani anladın mı, ayrıca boyum 1.72 bana kizlar bakar mi bilmiyorum tipim iyi aslında fena değil
Bunların hepsini zaten söyledin. Ben seni anladığımı düşünüyorum. Diyorumki ama kızlarda böyle, biraz sert olucak ama beğenmiyorsan sende kızlara bakma. Tek kızlar böyle değil erkeklerde böyle ve herkes herkesten çok şikayetçi. Bunu demeyi sevmiyorum ama alden bir şey gelmiyor. Sen eğer herkes şerefsiz yeter bende şerefsiz olucam diyosanda ol kardeşim. Yeterki birine ederinden fazla değer verme
Evet haklisin ama zaten ben umutsuzum yani nadiren sevgilim olur zaten Allah için sjjsjsjs boyum kisa kizlar çok onem veriyor
Bilemiyorum belki sen haklısındır. Ama ben erkekte uzun boy sevmem. Göz temasımız daha yakın olsun isterim.
Sana nasıl insanlar denk gelmiş hayret ediyorum
Oha cidden mi yasin kac tanisalin lütfenn ilk defa uzun boy sevmem diyen kiz gördüm
Yaşım 17. Ve boyum 170 civarları.
Ama şuanda pekte ilişki kuracak Bi mentalite de değilim
Heeee anladım ya bari bir takipleselim de belki olur birgun jshshsjs ilk defa gördüm cidden kizlar çok onem veriyor genelde
Ne alaka off herkes bir mi? Gerçekten genelleme yapan insanlar yüzünden sinir hastası olucam 😡
Yaaa sende aynisin iste, eski sevgilim de senin gibi kpnusurdu olanlari gördük
Off tamam sen bu zihniyetle hakediyosun diyorum sadece.
Gercekelrden bahsediyorum çoğu kiz arkadaşım da diyor biz şerefsiz seviyoruz diyorlar hangi kıza sorsam, düzgün (müş) gibi davranan kizlar da pic erkek seviyor , eski sevgilim de öyleydi kibar ve iyi erkek severim demisti ama sevgili olunca çok iyi insansın olmaz demişti
Gerçeklerden bahsediyorum diyor asıl gerçek en fazla 20 yaşında falansın sende. Kız arkadaşların da o şekilde. Bazı kızlar bir hata yapar o yaşlarda ister istemez ileride akıllanır ama olgun değil zaten bu düşünceki kızlar. Çevrende sorun var derim her kıza aynı diyecek şeye de düşme o yüzden