soru açık :) Birini severken başkasından hoşlanabilir misiniz?
Evet, neden olmasın?
Hoşlanırım belki severim bile
Hayır severken olmaz öyle şeyler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisini severken başkasından hoşlanıyorsa birisi o karşısındaki kişiyi sevmiyor, aldatmaya hazır demektir bence. Hayatımda birisi var ve ben onu seviyoram karşımda çok güzel kızlar da gelse hoş kız Allah sahibine bağışlasın demekle yetinirim. İç geçirmem çünkü hayatıma aldığım insan herşeyiyle bana yetiyordur.
psikolojisinin bozuk olması lazım bunu yapanın.
Bırak hoşlanmayı, farketmezsin bile. Birini severken bir diğerinden hoşlanmak çok çelişkili... Bu vaziyette kişi sevgisini sorgulamalı...
hoşlanmak ayrı sevmek ayrı bşey ewt olmasa daha iyi olur ama sevdiğin kişide ki eksikleri başkasında grdüğün zamn etkilenirsin
Cevap
25Cevap
Bir kalbi ikiye bölemem...Kalbim sadece tek bir kişiye ait olmalı...
sevmek ve hoşlanmak çok ayrı iki duygu. sevgilimin haricinde hoşlandığım bir çok bayan olabilir. ama bütün hoşlandıklarımı seveceğim diye bir kaide de yok. sevdiğim bir tane, hoşlandıklarım çok tane :)
evet. Çünkü hoşlantı beğeni gibi. bir şey şen şimdi üstüne en sevdiğin elbiseyi giyip gezmeye çıksan başka bir elbise gördüğünde beğenmiyormusun ?
Kişiye göre değişiir.Aynı anda iki kişiyi sevebilirsin belki ama sevdiğin biri sevgilinse, böyle bir şey mümkün değil diye düşünüyorum..Sonuç olarak, severken mümkün ama sevgiliylen zor diyorum.Öyle bir seçenek yok :))
başkasından hoşlandıysan diğeriyle eksik birşeyler var demektir.ya mantıksal yada bir boşluk
Evet neden olmasın.Sonuçta sevmek ayrı bir şeydir hoşlanmak ayrı bir şeydir.
eğer bir kişiyi çok seviyorsak başkasından hoşlanamayız ki . hoşlanıyosak diğerinin önemi kalmamıştır :)
Benim kalbim tek odalı severken olmaz öyle şeyler :)
anket sonucuna gore erkekler daha sadık,demek gızlı olunca olabılıyormuş,valla ben c dedım:)
Bana ters.
İsteyen hoşlanabilir arkadaş gidiyorum ben!
Birini gerçekten seviyorken başkasından hoşlanmazsın; olsa olsa beğenirsin, o kadar.
Yönünü bi kalbe göre ayarladıysan artık sağa sola bakamazsın.Zaten birini severken başkasından hoşlanacak bi kalbin varsa öyle kalbin ben ta mına koym yani.
Evet, neden olmasın? 17 kız demiş :D oha ya ayıp vallaha
evet hoşlanırım ama onun için öbüründen vazgeçmem zamanla unutacağımı düşünüp umursamam
o hoşlanmak değildir. sadece sevdiğin kişiden bir süre sonra sıkılır gibi olursun ve değişik kişiler görmek istersin hayatında
Saygısızlık olacak ama Hoşlanırım belki severim bile,
Bu kızların ne kadar dengesiz olduğunu Kızlar kısmından görebilirsiniz:)
kisi ayran gonullu ve sip sevdiyse hersey mumkundur yani olabilir
Hayır olmazmış.Dürüstlüğünüzü sevsinler sizin !Peh!
hayır, bence bir başkasını sevebiliyorsan zaten şuan yanında olanı sevmiyorsundur.
evet ben hoşlanırım hatta baskasından degil baskalarından hoşlanırım:)
Birini seviyorsam o zaten benimdir
Başkası olmaz .
Cevap acik. Tabikide hoslanabilirsin:)))
ben hoşlandım ve şuan hoşlandığım kişi benden nefret ediyor :(
sevmek ayrı hoslanmak ayrı...
ASLA... 3 yıldır birini deli gibi seviyorum..
Yapabilirim. İnanıyorum. :)
Çok düşük bi ihtimall
Hoslanabilirim normal yani.
bende genelde olan odur zaten.
Hoşlanırım ama bu aldatacağım demek değil.
hoslanabilirim ama sevmek farklı birşey .
hiç kimseyi sevmediğimden dolayı bilmiyorum
Evet, herkes hoşlanabilir.
C.
olmam sanırsam.
Hoşlanabılırım
olmassssss
istersen olur de...:)
evet gerekirse... :)
Hayır severken olmaz öyle şeyler.
bana ters
Olabilir.
tabikide hayır