30 yaş ve üstü bekar bayanlar için neler düşünüyorsunuz beyler?

30 yaş ve üstü bekar bayanlar için neler düşünüyorsunuz beyler?Toplumumuzda bu bayanlar için hüküm süren "kesin bir sorunu vardır,kim bilir neyi var da evlenmedi, ya psikopattı ya geçimsizdir dir dir dir..." tarzı düşüncelere katılıyor musunuz? Bu düşünceler beni çok üzüyor, 29 yaşımdayım, sanırım 30 yaş bunalımı bu, ama yaştan ötürü değil,toplumun bakış açısının verdiği rahatsızlığı hissetmeye başladım iyiden iyiye. Hemen hemen hiç talibim yok diyebilirim, o anlamda bana yardımcı olabilecek çevrem de yok, beni tanıyan herkes parmakla gösterir, fiziğimi sorarsanız uzun boylu ,zayıfım, giyim kuşama önem veririm, güzellik görecelidir ama sokağa çıktığımda muhakkak bir maşallah diyen çıkar,işyerinden gizli hayranlık mesajları bile almıştım, ukalalık demeyin lütfen,görmüş geçirmiş büyüklerim beni zerafet örneği olarak gösterir ,insan ilişkilerinde örnek alınırım(yüzüme de söylerler çoğu zaman),Allah korkusu olan da bir insanım, sakin hoşgörülü kimseyi incitmek istemeyen biriyim, yani bakıyorum da evlenmemiş bayanlar için toplumun hüküm verdiği özellikleri göremiyorum kendimde , sadece nasip kısmet diyorum, olmuyor ama ben öyle toplumun önyargılarını hakedecek bir kız da değilim üzlüyorum sadece ama biliyorum ki var o önyargılar, kusurlu görüyorlar. Özellikle 30 yaşın üzerindeki beylerin görüşlerini merak ediyorum, sizler de böyle düşünüyor musunuz? Ben içten olmaya çalıştım,umarım sizler de içtenlike cevap verirsiniz.şimdiden teşekkürler
30 yaş ve üstü bekar bayanlar için neler düşünüyorsunuz beyler?