- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler marstan kadınlar venüsten kitabını lütfen alın.
İçeriğinden sadece şunu bilin :
25.000 kişiyle görüşülerek, severek evlenipte iletişim ve yanlış anlaşılmalar vede cinsiyet farkından kaynaklanan ve bir birini tanımak adına psikolojik ve yaratılış farklılıkları olarak çabalamıyan bir sürü insanın boşandığı :( aksi yöndeki insanalrında bu kitap yazarı ve seanslarıyla : 2. sevgi ve aşk baharlarını yaşamaya başlamaalrı ve sevgi güncellemesiyle eski yaşanmışlıklara dönmeden temiz sayfalarını vuslatla doldurmalarına vesile bir kitaptır.
Buna rağmen ve boşanma şartları oluşmuşsada oluruna bakmak gerekli..
Psikoloğada gidilmesi bu kitapıda gösterip fikir alınması güzel bir yöntem olabilir.
Psikologda olsa gidilen bazı konularda hatası ve eksik bilgileri olması söz konusudur
İnsan insana muhtaçtır ve akıl akıldan üstündür : bazen insanın bildiklerini hatırlatmak gerekir.
ya da hakkıyla öneriler sunupta yolunu açmak iyidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBal yiyen baldan usanir derler sıkılmadan yasaman zaten olanaksiz elbet zıt-eksi catismalar olacak ne kadar kötü gibi gorunsede aslinda evliliginin birazda tadi tuzu onlar ama esin kendini degistirmeyi dusunmuyor ve eskisi gibi yasamaya devam ediyor evliligin bir rituel haline gelmisse her gun ayni seyleri yapmaya-yasamaya baslamissaniz degisiklik yoksa isin zor kadin elbise degisir ic camasiri degisir sacini basini makyajini sıkılır degistirir ama erkek sabit kalmistir falan filan tarzinda bir problem seninki dogrumu?
012 Yorumla
Soran+1 yılDurum budur... Bide 112 yas farkimiz var... Araya son zamanlarda enerji farkida girdi... Aktiflik, sosyal aktiflilik, falan filan cok uzun konular, bilmiyorum, terapiyi kabul etti esim ben bosanmak istedim 2 ay once avukata gittim, sonra beraber gittik, ben hayatimda ilkkez o kadar mutlu oldugumu hatirliyorum. Esimden ayrildikdan sonra yapacaklarimi hayal ediyordum. Eski gunlerdeki gibi sosyal hayatima donme, arkadaslarimla cikma, ben biraz da sporcu biriyim, tirmanma kayma yuzme esim de hic biri yok, oyle olunca ben de gidemiyordum, tekrar daglarda kamp yapcagimi dusundum, hatta cocuklarla filan... Yani esimi aslinda seviyorum hala saygi duyuyorum ama cok slkldim... Yani hayatim ev-cocuk-is ucgeni arasinda. Boyle bir omur gecmez
Soran+1 yıl12 yas
- +1 yıl
Az biraz tahmin etmistim oyle bir kalabalik bir yasantin olduğunu ayni seyleri yasamisiz diyebilirim tabi ben ayrildim dert bitti esine saygi duymak ayri ama ondan ilgi alaka gormemek ayri aksamlari evinde kocasini istiyor konusmak sinema tiyatro aksam yemekleri bas basa kalmak istiyor enerji farki girdiyse araya sikinti belki birazda onunla alakalidir zaman veremiyorsan yol ver gitsin ortalama 30 yasindasin hayat kisa yasanacak o kadar cok sey varki
- +1 yıl
12 yasda az fark degil
Soran+1 yılHer bosanmak istedigimde pisman oldugunu bensiz hayatinin cok anlamsiz olacagini soyluyor. Aslinda biliyorum o beni hala ilk gunki gibi seviyor, cunku evliligi ayakta tutan hep bendim, o da alttan alan kisi oldu hep... Acikcasi bekliyip gorecegim, ikinci cocugumuz hala bebek, su anda iki cocuga tek basima bakacak kapasitede olduguma inanmiyorum. Iki numara 2 yasina gelene kadar sans verecegim, bu arada 29 olacagim. Sonra zaten hala hala ayni durumlar devamsa, ben daha fazla devam edemem... Yazik sadece cocuklar icin, sonucta bende bosanmis bir ailede buyudum. Cocuklarin bir tarafi hep eksik olacak
- +1 yıl
Haklisin tabiki cocuklar bakiminda eksik bir taraf kalacak ve esin kendinisini duzeltmedigi surece bu sorun devam edecek ki etmemesini dilerim allahtan. insallah hersey istediğin gibi gelisir buralardayım ben yazmak istersen cevaplarim
Soran+1 yılAllahimm su insanlarimizin kendisini gelistirdigi, cahillikten cikacaklari gunu gorebilecek miyim acaba?
Soran+1 yıltesekkur ederim size de araya giren parazitleri gormezden gelin muhattaba bile degmezler :)
- +1 yıl
Kizma ablasi yeni daha bebek daha daha yazmayi bilmiyor öğrenecek ben gulerim ancak :)
- +1 yıl
Iste itle kopekle ugrasmak budur buralarda...
Soran+1 yıl:) gercekten yasi dogru mu bilmiyorum ama 20 yasinda, cocuk asiri bilgisayar oyunlarinin etkisinde kalmis. Aklima oglum geldi, gunde bir saatten fazla ipadle oynayinca ninja oldugunu iddia ediyor, bu cocukda oyle bisey :D
- +1 yıl
Sabah sabah cok güldüm bu bebe de ( ankarada cocuk genc delikanli anlaminda kullanilir ) kendini pokemon zannediyor galiba :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte bir omur icin soz veriyorsun eger bagliliktan yana degilsen ozgurlugune duskun basina buyruk biriysen bastan kalkismayacaksin zaten herkesin harci degil bir evliligi yurutmek biraz yurek ve caba ister ve ben yillarca suren evlilikleri her zaman takdir etmisimdir keske gercekten biraz ciddiye alip bu sorumlulugu ustlenebilse herkes
33 Yorumla- +1 yıl
Heh bir tane insan çıktı helal sana
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılkatilmiyorum cunku evlilik tek tarafli yurutulecek birsye degil, iki tarafinda emegi lazim.
Evlilik dusuncesi bile sıkıyor kimbilir evlilik ne kadar sıkıcidir yemek yap temizlik yap işe git kocana zaman kalmior off cok yorucu en iyisi akdas gibi olabilecek sevgili olmak.. Hafta sonları plan yapacagim bir sevgilim bile yok sevgiliyi geçtim samimi yiyisecek arkadasta mi oomaz o. O su dişlerin hakkini veremiorz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel ülkemde senin gibileri görmek bana inanılmaz bir mutluluk veriyor. Bukadar geniş Bukadar rahat Bukadar özgürlüğüne düşkün Bukadar mezhebi geniş vs. Şimdi ben ve benim gibi düşünenler yobaz dimi.. benim düşüncemde sen ve senin gibiler modern yobazlarsınız.
Zamane yobazları.. şunu aklının bir köşesinden sakın çıkarma. Burası avrupa değil geçmişi 600 yıllık bir imparatorluğun devamı olan bir ülke öyle iki dakikada değerleri kaldırıp atamazsın. Heleki müslüman bir ülkede yaşıyorsan.
Sırf senin gibiler yüzünden insanın evlenesi gelmiyor.. iki sene, beş sene, on sene sonra boşanacağını bile bile intihar etmekten farkı yok.
Sıkılmış hanım efendi efendiler..
Hey güzel ALLAH'ım sen aklı şuur ihsan eyle bu ve bunun gibi yarattığın dişi mahlukatlarına..40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaklaşık 1 sene önce evliydim ve daha 1,5 sene sürmüştü sonra benden sıkıldığını aynı yatağa bile girmek istemediğini dile getirmişti her yolu denedim yeri geldi oturup çocuk gibi ağladım ama zerre kadar bu evliliği önemsemedi ve bitirdi geçen hafta aradı 6 aylık evliymiş kocası nikah dahi kıymamış hıçkıra hıçkıra pişman olduğunu bir şans vermemi istedi vermedim ' ben seni o adamın yatağın alıp getirecek kadar basit, geniş ve şerefsşiz bir insan değilim dedim bundan önce de mesaj atmıştı ve ona ' akşam yeni kocanın altın ayatıp sabah eski kocana yazmaya utanmıyor musun' dedim yani kısacası 3 , 5 ay 1 sene diye düşünme ona göre karar ver.
20 Yorumla
+1 yılevli değilim. evli olsam sıkılmazdım
sen sıkıldıysan , kalbinle değil G . T ünle sevmişin demektir :D60 YorumlaEşler rutine bağlarsa özellikle sevgili olupda evlenenler için diyorum evliliğe kadar haha hihi sonra erkek odun olduğunu belli ederse sıkılır tabi bayan da böyle bile olsa mücadele etmeli her anlamda farklı şeyler deneyip heyecan katıp pes etmemeli aslında her iki çiftde böyle davranmalı
00 Yorumlaİlişkiyi canlı tutmak lazım, heyecan tutku, hiç eksilmemeli 3 taraf sadece iş veya evlilik sözleşmesi üzerine yürütmemeli evliyim karım evde akşam gideyim napıyon kadın derse sıkılırsın içtenlik önemli.
00 Yorumlaben o duzenı gordum yasadım ınsan alısamıyor sonrasında yalnızlıga.. bız bekar olmaktan sıkılıyoruz artık..
00 YorumlaEvlendiğim zaman döneceğim ben sana canım. Şu an gelin aday adayıı bile yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yıllık evliyim, 1 oğlum var ama keşke hiç evlenmeseydim... Pişmanmıyım degilmiyim bilmiyorum ama kafamı vuruyorum
114 Yorumla
Soran+1 yılbende ayniyim, 6 bucuk yil, iki cocuk, bende bilmiyorum pismanmiyimm degil miyim belki cocuk sorumlulugu, ev, is, esimin alinganligi, esim degismiyor aslinda sorun o, yani cok zit insanlariz, hicbir ortak noktamiz yok. bana artik cok slklcl geliyor. Tanistigimizda da boyleydi, ilk bes yil hep herseyi ben yaptim, ama artik durdum bende ondan bekliyorum belki beni sasirtir diye amayok, adamda sasirtma namina hicbirsey yok... Ev-is, is - ev mantik biri
Cevap sahibi+1 yılAz bana bir özele gelirmisin @scorpion_29 um
Cevap sahibi+1 yılAl birini vur ötekine... Aynı aynı aynı, benimki de aynı... evden işe işten eve, yorgunluk falan filan, sanki biz hiç yorulmuyoruz :-(
Soran+1 yılbizde calisiyoruz beyfendi, ayni anda iki tane de cocuk bakip evde de is yapip, beyfendinin utusunu yapiyoruz... Aslinda karsilastiracak olursak, bekarken daha cok bos vaktim kaliyordu...
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum ışte... Şu anda kendimizi sanki sadece onlara adamışız gibiyiz... Ben bekarken Türkiye de gezmediğim memleket yoktu, hayat bana güzeldi, her istediğimi yapiyordum, şimdi bulunduğum yerden biyere gidemiyorum...
Soran+1 yılbiliyorum ayni durum
Cevap sahibi+1 yılVar mı çözümün?
Soran+1 yılvar bosanmak :D
Cevap sahibi+1 yılTövbe de... iki tane yavrun var, onları napcan?
Cevap sahibi+1 yılÖzelden döner misin bana, burdan herkes görüyor...
Soran+1 yılkusura bakma ozelden konusmuyorum ben kimseyle.
Soran+1 yılbisey olmaz, bizim ailede bosayan bosayana :D
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen... Allah kolaylıklar versin sana inşallah
Cevap sahibi+1 yılwww.sorusorcevapbul.com/.../bosanmanin-dinimizdeki-yeri-nedir
Bir bak istersen...
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bekarlık sultanlıktır evlenmiyecem 30yaşıma kadar :) Karar verdim özgürce yaşıyacam. Daha güzel ne olabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
o iş öyle olmuyor :D bir süre sonra herkes evleniyor sen tek başına kalıyorsun kimse senin yapmak istediklerini yapmak istmiyor
- +1 yıl
Sonrada geçinemiyorlar ayrılıyorlar birsürü sorun, evlenmek için evlenilmez @sedatistan
- +1 yıl
öylede işi ve ailesi olan birnin bekar birine ayıracak zamanı yoktur. evlenmezsen oalcakları bildeöyle sonsuza dek toz pembe oalacak diye düşünme
- +1 yıl
oda doğru tabiki @sedatistan
+1 yılBiz yalnızlıktan sıkılıyoruz kız evlilikten sıkılıyor :)
18 Yorumla- +1 yıl
Düsunsene evlisin ve ortak yapmaniz gereken bir sosyal kulturel aktiviteleri tek basina yapiyorsun hadi bir adim ileri gideyim esin tabiki sevişmek istiyorsun adam sabit seni dusunmuyor yorgun argin veya baska bir bahane isini goruyor ve yatiyor sen sinirden catla simdi yanlizlik sikayet edilecek birseymi sence :)
Soran+1 yıl@headexpert06 yanliz seks hayatimiz cok iyi :D gerci oda benim sayemde ama olsun esimde o konuda cok iyi
Soran+1 yıl@headexpert06
- +1 yıl
@headexpert06 evlilik yatak odası hayatından mı ibaret bence çok güzel bişeydir evlilik :)
- +1 yıl
Ben evli olsam kocam da sıkılmaz ben de sıkılmam :)
Soran+1 yılben bir turlu etiket yapamadim. Yatak odasindan ibaret olsa en uzun evliler biz olurduk :D
- +1 yıl
Sakin sadece ilk aklima gelen bir ornekten alinti yaptim evlilik beraber yurutulebilirse guzel birseydir
- +1 yıl
nerdeyse butun yorumlari okudum. Nasil bir olaymis bu evlilik. Sanirim genc yasta evlilik hata oluyor. En kotusu de karsindakini tanimadan evlenince sikinti basliyor.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık halidir sıkılmış olabilirsin.. sevgi bitmiş demekki.. kişiden kişiye değişir bu
10 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta sorumluluklarını bildiği sürece ve heyecanını kaybetmediği sürece sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvli olupda sıkılıyorsan sen eşini sevmiyorsun demekki.
00 Yorumla
+1 yılNeden herkes evlenme meraklisi ozaman belki senin için iyi bir evlilik olmamis olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılturkiyede zaten kisi 24 yasini gectiyse evde kaldim krizi yasiyor... Insanlar evlenme meraklisi, ben birlikte yasamak istemistim aslinda tanima acisindan, ama bilirsin aile buna asla onay vermez mecbur evlendik... Toplum baskisi fena bisey
- +1 yıl
Zaten yikilan evliliklerin en buyuk nedeni bu deilmi kimse kimseyi doğru düzgün tanimamisken hic tanimadigin insanin eline veriyorlar ama evlenince de o insan başka bir insana bürünüyor ve hayallerin yerle bir oluyor herkes neşeli sevgi ve saygili hala ilk günkü sevgiyle kalan bir evliliği kim istemez ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evliyim ve onun kısıtlamalarından kıskançlığından bıktım usandım
18 Yorumla- +1 yıl
Sakin yahu ne oldu bu kadar :)
Cevap sahibi+1 yılBende seviyorum ama ağızımı açamıyorum neyse
Soran+1 yılkisitlama olayi cok fena, beni hayatta kisitlayamaz. beni aldiginda boyleydim diyorum olayim hazir:D
Cevap sahibi+1 yılHerkesin eşi farklı işte. Sizde şiddet yok demekki.
Soran+1 yılsiddet mi var evliliginizde? Neden devam ediyorsunuz? Bu cok kotu birsey. Esim bana elini kaldiramaz. Ne demek babam mi annem mi? ki ailem bana fiske vurmadi. Kimse kimseye vuramaz siddet uygulayamaz, kendinizi bu kadar pasiflestirmeyin. Lutfen.
Şöyle sorular sormayın bütün evliler birbirine aranıyor gözü ile bakıyor en azından erkeklerin çoğu
00 Yorumla
+1 yılDert çok diyorsun, ne diyim Evliliğin mutsuz olanı zordur tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılEvli gibi bir hayatim var donem donem sikici oluyor uzun yillara vurdugun zaman zor is evlilik
00 Yorumla8 senelik evliyim evlilikten sıkılmadım ama aynı benim gibi evli bir bayanla birlikte oluyorum :)
010 Yorumla
Soran+1 yılesin sence baskasiyla birlikte oluyor mudur?
Soran+1 yılo birlikte oldugun bayanin esi de eminim ayni seyi diyordur kendi esi icin
- +1 yıl
Bu durumda sen kurtarıcı bir meleksin.
Bana göre sende adinin tekisin senin eşini de bir kurtaran olur bakarsın.
Az haya az edep. - +1 yıl
@karamsııcivciv olayı bilmeden konuşma kadında iyi sayılmaz beni baştan çıkartan o oldu kendisini 4 senedir tanıyorum önce bir abi gibi yaklaştı benden yardım istedi benim kesinlikle ona karşı sadece aciyordum ailesi arkasinda değildi acıdım ama beni baştan çıkartan o oldu o istedi böyle olmasını kaç kez itiraz ettim sonra suçlu benim
- +1 yıl
Yaptıgın insanlarca da Allah katında da fena iş. Tövbe et ve vaz gec. Bedel ödersen daha agır olur. İnsan ettigini ceker zaman gecer ama üstü kapanmaz yapılan cıkar. Tabikide dilemem yaptıgını yaşamanı. Fakat benim kadar bildigine eminim bu konuları. Karar senin.
- +1 yıl
@karamsııcivciv Yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum ama emin ol bu safhaya getiren ben değilim karşı taraf her yaptığımda kendime bu son diyorum ama her arayıp gel dediğinde kendime karşı koyamiyorum ALLAH affetsin bilemiyorum neden böyle oluyor yasak olan tatilimi oluyor bilmiyorum ama her seferinde pişman oluyorum üzgünüm
- +1 yıl
Efemete. Bak konuşturma beni. Eşini de biri baştan cıkarsa kafana sıkarsın. Allah ıslah etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkılmamak için romantik bir adamla evlenmek istiorm. her hafta sürprz dolu bir evllik isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkılıyosan boşan her sıkılan boşansın zaten yakında evki kalma yaşı 3 seneyi geçmicek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim. Bazen sıkılıyorum. Ama aşırı kriz yaşamıyorum. Dışarı çıkma konusunda özgürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sıkıldm bunaldm. ama baana ilgi gostermemesinden. bende gostermiyorum artk salladm
00 YorumlaSikilicakdin madem neden evlendin:/
12 Yorumla- +1 yıl
Düşünucen işte evlendiğin insanla bir ömür geçireceksiniz devir deyisti artık hersey var ama mutluluk yok aç gozlulukden hep fazla hep fazla bu mal bolluğu mutluluklari yok etti dünyada en önemli sey huzur huzur yoksa hiç bir servetin kıymeti yoktur evlenirken de para pul zevk deyil ölümlük olmalı evlilik:)
Bence sen sıkılmadın deger bilmiyosun rahatlık batmış sana
410 Yorumla
Soran+1 yıl-1 hadi isine
Soran+1 yılcanim benim kimseden sakladigim birsey olmaz. Kocam kullanici adimida, sifremi de biliyor zaten... Karisiyla okadar ilgiliki, birkere bile benim karim bu sitede ne yaziyor diye bakmadi, yani keske baksa, keske okusa, o zaman belki kendine ceki duzen verirdi
Soran+1 yılyaa git isine yaaa, isgence planlarini baska yerde yap seninle ugrasamam
Soran+1 yılCocucgum senin okulun dersin odevin yok mu? Git az oteye, dersini calis... Daha meslek yapip karini mutlu edeceksin
- +1 yıl
Ne oldu l*n sanal delikanli bir saattir mesaj atıyorum sana kafani koparir itin onune atarim seni sincanlisin diye ne yapacagiz birak l*n seni sana sahip cikacak adaminda kafasini koparirim ergen pic 40 yasinda adamiz seninlemi ugrasacagiz ver l*n adresini hemen geliyorum simdi sen kimsin benim aileme laf edeceksin anam avradim olsun seni dislerimle parcalayarak öldürürüm
Evliyim ama sıkılmadim neden sıkılayim ki
212 Yorumla
Soran+1 yılkac yillik?
Soran+1 yılcocuk var mi?
Soran+1 yılsenin adina sevindim
- +1 yıl
Hiç bir evlilik ilk zaman ki gibi cicim aylarıyla geçmiyor yani aslında bizdede oyle farlki şeyler yok hergun ev işi yemek çamaşır bulaşık çocuk eşim işten geliyor çok nadir dişari çikariz ama yani sıkıldım desem nolucak ayrıldık diyelim baskasiyla evlenince o farklimi olucak ondan sıkılınca onunlada mi ayrılıcam yani eşime gece yatıp sarılınca huzur buluyorsam bu herşeyden önemli bence pozitif yonlerini düşünmeye çaliş
Soran+1 yıliste pozitif yonlerini dusununce tamam diyorum. ama sonra kendi yapmadigi gibi beni de kisitliyor, cocuklara bakmak istemiyor, tamam sen evcil bir insansin ama ben degilim, bari benim icin cikalim. ben acikcasi yemek yapmak, utu yapmak, camasir yikamak, ev temizlemek icin evlenmedim, ben sevdigim insanla doyasiya bir hayat gecirmek icin evlendim, ve bu insan ev-is is ev merkezli yani anlamsiz geliyor.
Soran+1 yılben neden ayrilmak diyorum cunku cok beklenti icindeyim. degisecek, duzelecek, bana ayak uyduracak, ama hicbirsey olmuyor, yine ben tek basima cocuklari sinemaya havuza aktivitelerine goturuyorum, ama ayrilsam, beklenti icinde olacagim bir kocam olmayacak, ve daha mutlu olacagim, su anda icim icimi yiyor. yarin pazar ne yapalim diyorum, evde oturalim diyor. Bu ne? beklenti icinde oldugum surece ben mutsuz olacagim
- +1 yıl
senin bu iş aldatmaya kadar gider. Hatta başka birini bulsan 1 dk düşünmezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıllà ben evli olsam sıkılmazdim.
15 Yorumla- +1 yıl
@backlight nasıl
- +1 yıl
@backlight bu eşimle beiim aramda.
+1 yılSadece sıkılan var. Olurmu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. acaba neden sıkılınır ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılinsan asik olup evlenir, evlendigi kisiyi cok sever, ama zamanla kalbini ucuran insandan uzaklasirsin, iki yabanci halini alirsiniz, sonrasi malum, ayni evde yasayan yabanci insanlara donersiniz... Sizi bir arada tutan cocuklardir.. Gerci bana kalsa yarin ayrilirim ama o cok israrci
Soran+1 yılya hani toplumda bir mantik var ya, zit kutup olayi iste o kulleyen yalan. Biz esimle cok zittiz, ve ortak hicbirsey yapmiyoruz... Bor sure sonra yani ben neden bu adamla evlendim ortak hicbir zevkimiz yok diyorsun. Mesela ben korku filmi delisiyim hayatta izlemez. sinemaya tek basima giderim. Ara sira bara cikalim derim, icelim biraz, gelmez ben kizlarla cikarim, o belgesel sever, ben izlemem, o cocuklari asla tek parka goturmez. Yani evlendigin zamanla simdi cok farkli - not bide ben de beklentilerini asla dusurmeyen biriyim, yani oyle klasik bir evlilik yasayamam ben. birlikte oldugum kisi beni tasimali, bakalim sonumuz pek iyi gorunmuyor
Ben de bunda korkup evlenmemeyi düşünüyorum :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Evetttt. Evliydim sıkıldım ve şimdi bekarım :)
00 Yorumla
+1 yılSen sıkıldın sanırım?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. Bunun korkusundan evlenemiyorum
10 YorumlaDaha evlilige 5-6 sene var. d sulalem raad :)
00 Yorumlabence sen evlisin burada takılıyosun :))
00 Yorumlagecmis olsun, senin gibi cok tanidigim var :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmayıpta sıkılan var
10 Yorumla21 yıldır evliyim.
43 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman ne yapalım yani sıkılıyorsan
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi heyecan arıyorum zaten :))
00 Yorumla
+1 yılSen galiba sıkıldın neden sıkıldın
00 Yorumlakaç yıldır evlisin ve cocuk var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da benden bahsettin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim bir oğlum var sikilmadim ama
04 Yorumla
Soran+1 yılgaliba slkllma olayini kadinlar yasiyor bilmiyorum ya da ben sadece
Cevap sahibi+1 yılBazen oluyo sana hak varırım konuşmak istersen buyur gel özele
- +1 yıl
İkinizde gizlisiniz :d
Cevap sahibi+1 yılAynen :D
Cocuk var mi?
00 YorumlaEvlilik pişmanlıktır
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenip bosandin mi?
Soran+1 yılbencede hic bulasma
- +1 yıl
Kendine göre birini bulduysan pişman olmazsın
+1 yılvardır kesin
00 Yorumla