• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aranızda evli olupta bundan sıkılan var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Aranızda evli olupta bundan sıkılan var mı?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını lütfen alın.

İçeriğinden sadece şunu bilin :

25.000 kişiyle görüşülerek, severek evlenipte iletişim ve yanlış anlaşılmalar vede cinsiyet farkından kaynaklanan ve bir birini tanımak adına psikolojik ve yaratılış farklılıkları olarak çabalamıyan bir sürü insanın boşandığı :( aksi yöndeki insanalrında bu kitap yazarı ve seanslarıyla : 2. sevgi ve aşk baharlarını yaşamaya başlamaalrı ve sevgi güncellemesiyle eski yaşanmışlıklara dönmeden temiz sayfalarını vuslatla doldurmalarına vesile bir kitaptır.

Buna rağmen ve boşanma şartları oluşmuşsada oluruna bakmak gerekli..

Psikoloğada gidilmesi bu kitapıda gösterip fikir alınması güzel bir yöntem olabilir.

Psikologda olsa gidilen bazı konularda hatası ve eksik bilgileri olması söz konusudur

İnsan insana muhtaçtır ve akıl akıldan üstündür : bazen insanın bildiklerini hatırlatmak gerekir.

ya da hakkıyla öneriler sunupta yolunu açmak iyidir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• headexpert06
    headexpert06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

Bal yiyen baldan usanir derler sıkılmadan yasaman zaten olanaksiz elbet zıt-eksi catismalar olacak ne kadar kötü gibi gorunsede aslinda evliliginin birazda tadi tuzu onlar ama esin kendini degistirmeyi dusunmuyor ve eskisi gibi yasamaya devam ediyor evliligin bir rituel haline gelmisse her gun ayni seyleri yapmaya-yasamaya baslamissaniz degisiklik yoksa isin zor kadin elbise degisir ic camasiri degisir sacini basini makyajini sıkılır degistirir ama erkek sabit kalmistir falan filan tarzinda bir problem seninki dogrumu?

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durum budur... Bide 112 yas farkimiz var... Araya son zamanlarda enerji farkida girdi... Aktiflik, sosyal aktiflilik, falan filan cok uzun konular, bilmiyorum, terapiyi kabul etti esim ben bosanmak istedim 2 ay once avukata gittim, sonra beraber gittik, ben hayatimda ilkkez o kadar mutlu oldugumu hatirliyorum. Esimden ayrildikdan sonra yapacaklarimi hayal ediyordum. Eski gunlerdeki gibi sosyal hayatima donme, arkadaslarimla cikma, ben biraz da sporcu biriyim, tirmanma kayma yuzme esim de hic biri yok, oyle olunca ben de gidemiyordum, tekrar daglarda kamp yapcagimi dusundum, hatta cocuklarla filan... Yani esimi aslinda seviyorum hala saygi duyuyorum ama cok slkldim... Yani hayatim ev-cocuk-is ucgeni arasinda. Boyle bir omur gecmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

12 yas

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Az biraz tahmin etmistim oyle bir kalabalik bir yasantin olduğunu ayni seyleri yasamisiz diyebilirim tabi ben ayrildim dert bitti esine saygi duymak ayri ama ondan ilgi alaka gormemek ayri aksamlari evinde kocasini istiyor konusmak sinema tiyatro aksam yemekleri bas basa kalmak istiyor enerji farki girdiyse araya sikinti belki birazda onunla alakalidir zaman veremiyorsan yol ver gitsin ortalama 30 yasindasin hayat kisa yasanacak o kadar cok sey varki

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

12 yasda az fark degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her bosanmak istedigimde pisman oldugunu bensiz hayatinin cok anlamsiz olacagini soyluyor. Aslinda biliyorum o beni hala ilk gunki gibi seviyor, cunku evliligi ayakta tutan hep bendim, o da alttan alan kisi oldu hep... Acikcasi bekliyip gorecegim, ikinci cocugumuz hala bebek, su anda iki cocuga tek basima bakacak kapasitede olduguma inanmiyorum. Iki numara 2 yasina gelene kadar sans verecegim, bu arada 29 olacagim. Sonra zaten hala hala ayni durumlar devamsa, ben daha fazla devam edemem... Yazik sadece cocuklar icin, sonucta bende bosanmis bir ailede buyudum. Cocuklarin bir tarafi hep eksik olacak

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Haklisin tabiki cocuklar bakiminda eksik bir taraf kalacak ve esin kendinisini duzeltmedigi surece bu sorun devam edecek ki etmemesini dilerim allahtan. insallah hersey istediğin gibi gelisir buralardayım ben yazmak istersen cevaplarim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allahimm su insanlarimizin kendisini gelistirdigi, cahillikten cikacaklari gunu gorebilecek miyim acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tesekkur ederim size de araya giren parazitleri gormezden gelin muhattaba bile degmezler :)

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Kizma ablasi yeni daha bebek daha daha yazmayi bilmiyor öğrenecek ben gulerim ancak :)

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Iste itle kopekle ugrasmak budur buralarda...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) gercekten yasi dogru mu bilmiyorum ama 20 yasinda, cocuk asiri bilgisayar oyunlarinin etkisinde kalmis. Aklima oglum geldi, gunde bir saatten fazla ipadle oynayinca ninja oldugunu iddia ediyor, bu cocukda oyle bisey :D

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Sabah sabah cok güldüm bu bebe de ( ankarada cocuk genc delikanli anlaminda kullanilir ) kendini pokemon zannediyor galiba :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlilikte bir omur icin soz veriyorsun eger bagliliktan yana degilsen ozgurlugune duskun basina buyruk biriysen bastan kalkismayacaksin zaten herkesin harci degil bir evliligi yurutmek biraz yurek ve caba ister ve ben yillarca suren evlilikleri her zaman takdir etmisimdir keske gercekten biraz ciddiye alip bu sorumlulugu ustlenebilse herkes

3
    3 Yorumla
    • düzelmeyecek
      düzelmeyecek
      +1 yıl

Heh bir tane insan çıktı helal sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tesekkurler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

katilmiyorum cunku evlilik tek tarafli yurutulecek birsye degil, iki tarafinda emegi lazim.

Yorumla
  • samyelii
    samyelii Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Evlilik dusuncesi bile sıkıyor kimbilir evlilik ne kadar sıkıcidir yemek yap temizlik yap işe git kocana zaman kalmior off cok yorucu en iyisi akdas gibi olabilecek sevgili olmak.. Hafta sonları plan yapacagim bir sevgilim bile yok sevgiliyi geçtim samimi yiyisecek arkadasta mi oomaz o. O su dişlerin hakkini veremiorz

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

43

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Güzel ülkemde senin gibileri görmek bana inanılmaz bir mutluluk veriyor. Bukadar geniş Bukadar rahat Bukadar özgürlüğüne düşkün Bukadar mezhebi geniş vs. Şimdi ben ve benim gibi düşünenler yobaz dimi.. benim düşüncemde sen ve senin gibiler modern yobazlarsınız.
    Zamane yobazları.. şunu aklının bir köşesinden sakın çıkarma. Burası avrupa değil geçmişi 600 yıllık bir imparatorluğun devamı olan bir ülke öyle iki dakikada değerleri kaldırıp atamazsın. Heleki müslüman bir ülkede yaşıyorsan.
    Sırf senin gibiler yüzünden insanın evlenesi gelmiyor.. iki sene, beş sene, on sene sonra boşanacağını bile bile intihar etmekten farkı yok.
    Sıkılmış hanım efendi efendiler..
    Hey güzel ALLAH'ım sen aklı şuur ihsan eyle bu ve bunun gibi yarattığın dişi mahlukatlarına..

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yaklaşık 1 sene önce evliydim ve daha 1,5 sene sürmüştü sonra benden sıkıldığını aynı yatağa bile girmek istemediğini dile getirmişti her yolu denedim yeri geldi oturup çocuk gibi ağladım ama zerre kadar bu evliliği önemsemedi ve bitirdi geçen hafta aradı 6 aylık evliymiş kocası nikah dahi kıymamış hıçkıra hıçkıra pişman olduğunu bir şans vermemi istedi vermedim ' ben seni o adamın yatağın alıp getirecek kadar basit, geniş ve şerefsşiz bir insan değilim dedim bundan önce de mesaj atmıştı ve ona ' akşam yeni kocanın altın ayatıp sabah eski kocana yazmaya utanmıyor musun' dedim yani kısacası 3 , 5 ay 1 sene diye düşünme ona göre karar ver.

2
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansıması
    HayatAynaSnYansıması Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

evli değilim. evli olsam sıkılmazdım

sen sıkıldıysan , kalbinle değil G . T ünle sevmişin demektir :D

6
    0 Yorumla
  • dprlfth
    dprlfth Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Eşler rutine bağlarsa özellikle sevgili olupda evlenenler için diyorum evliliğe kadar haha hihi sonra erkek odun olduğunu belli ederse sıkılır tabi bayan da böyle bile olsa mücadele etmeli her anlamda farklı şeyler deneyip heyecan katıp pes etmemeli aslında her iki çiftde böyle davranmalı

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

İlişkiyi canlı tutmak lazım, heyecan tutku, hiç eksilmemeli 3 taraf sadece iş veya evlilik sözleşmesi üzerine yürütmemeli evliyim karım evde akşam gideyim napıyon kadın derse sıkılırsın içtenlik önemli.

0
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

ben o duzenı gordum yasadım ınsan alısamıyor sonrasında yalnızlıga.. bız bekar olmaktan sıkılıyoruz artık..

0
    0 Yorumla
  • energy
    energy Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Evlendiğim zaman döneceğim ben sana canım. Şu an gelin aday adayıı bile yok.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

6 yıllık evliyim, 1 oğlum var ama keşke hiç evlenmeseydim... Pişmanmıyım degilmiyim bilmiyorum ama kafamı vuruyorum

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende ayniyim, 6 bucuk yil, iki cocuk, bende bilmiyorum pismanmiyimm degil miyim belki cocuk sorumlulugu, ev, is, esimin alinganligi, esim degismiyor aslinda sorun o, yani cok zit insanlariz, hicbir ortak noktamiz yok. bana artik cok slklcl geliyor. Tanistigimizda da boyleydi, ilk bes yil hep herseyi ben yaptim, ama artik durdum bende ondan bekliyorum belki beni sasirtir diye amayok, adamda sasirtma namina hicbirsey yok... Ev-is, is - ev mantik biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Az bana bir özele gelirmisin @scorpion_29 um

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Al birini vur ötekine... Aynı aynı aynı, benimki de aynı... evden işe işten eve, yorgunluk falan filan, sanki biz hiç yorulmuyoruz :-(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bizde calisiyoruz beyfendi, ayni anda iki tane de cocuk bakip evde de is yapip, beyfendinin utusunu yapiyoruz... Aslinda karsilastiracak olursak, bekarken daha cok bos vaktim kaliyordu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende onu diyorum ışte... Şu anda kendimizi sanki sadece onlara adamışız gibiyiz... Ben bekarken Türkiye de gezmediğim memleket yoktu, hayat bana güzeldi, her istediğimi yapiyordum, şimdi bulunduğum yerden biyere gidemiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biliyorum ayni durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Var mı çözümün?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

var bosanmak :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tövbe de... iki tane yavrun var, onları napcan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özelden döner misin bana, burdan herkes görüyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kusura bakma ozelden konusmuyorum ben kimseyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bisey olmaz, bizim ailede bosayan bosayana :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasıl istersen... Allah kolaylıklar versin sana inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

www.sorusorcevapbul.com/.../bosanmanin-dinimizdeki-yeri-nedir
      Bir bak istersen...

Yorumla
  • oksuzyay
    oksuzyay Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bekarlık sultanlıktır evlenmiyecem 30yaşıma kadar :) Karar verdim özgürce yaşıyacam. Daha güzel ne olabilir.

0
    5 Yorumla
    • Minçağ
      Minçağ
      +1 yıl

Aradığım kişi

Yorumla
    • sedatistan
      sedatistan
      +1 yıl

o iş öyle olmuyor :D bir süre sonra herkes evleniyor sen tek başına kalıyorsun kimse senin yapmak istediklerini yapmak istmiyor

Yorumla
    • oksuzyay
      oksuzyay
      +1 yıl

Sonrada geçinemiyorlar ayrılıyorlar birsürü sorun, evlenmek için evlenilmez @sedatistan

Yorumla
    • sedatistan
      sedatistan
      +1 yıl

öylede işi ve ailesi olan birnin bekar birine ayıracak zamanı yoktur. evlenmezsen oalcakları bildeöyle sonsuza dek toz pembe oalacak diye düşünme

Yorumla
    • oksuzyay
      oksuzyay
      +1 yıl

oda doğru tabiki @sedatistan

Yorumla
  • dürrüşehvar
    dürrüşehvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Biz yalnızlıktan sıkılıyoruz kız evlilikten sıkılıyor :)

1
    8 Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Düsunsene evlisin ve ortak yapmaniz gereken bir sosyal kulturel aktiviteleri tek basina yapiyorsun hadi bir adim ileri gideyim esin tabiki sevişmek istiyorsun adam sabit seni dusunmuyor yorgun argin veya baska bir bahane isini goruyor ve yatiyor sen sinirden catla simdi yanlizlik sikayet edilecek birseymi sence :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@headexpert06 yanliz seks hayatimiz cok iyi :D gerci oda benim sayemde ama olsun esimde o konuda cok iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@headexpert06

Yorumla
    • dürrüşehvar
      dürrüşehvar
      +1 yıl

@headexpert06 evlilik yatak odası hayatından mı ibaret bence çok güzel bişeydir evlilik :)

Yorumla
    • dürrüşehvar
      dürrüşehvar
      +1 yıl

Ben evli olsam kocam da sıkılmaz ben de sıkılmam :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben bir turlu etiket yapamadim. Yatak odasindan ibaret olsa en uzun evliler biz olurduk :D

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Sakin sadece ilk aklima gelen bir ornekten alinti yaptim evlilik beraber yurutulebilirse guzel birseydir

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

@soran keske yatak odasiyla bitse evlilikler ama o sorunun bir parcasi sadece keske yatak odanizda oldugu kadar normal yasantinizdada mutlu olsaniz

Yorumla
  • umutheart
    umutheart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

nerdeyse butun yorumlari okudum. Nasil bir olaymis bu evlilik. Sanirim genc yasta evlilik hata oluyor. En kotusu de karsindakini tanimadan evlenince sikinti basliyor.

0
    0 Yorumla
  • Limon_Ağacı
    Limon_Ağacı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

İnsanlık halidir sıkılmış olabilirsin.. sevgi bitmiş demekki.. kişiden kişiye değişir bu

1
    0 Yorumla
  • Ghostman33
    Ghostman33 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Her iki tarafta sorumluluklarını bildiği sürece ve heyecanını kaybetmediği sürece sıkıntı olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Sevgidilimiz
    Sevgidilimiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Evli olupda sıkılıyorsan sen eşini sevmiyorsun demekki.

0
    0 Yorumla
  • excalibur1
    excalibur1 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Neden herkes evlenme meraklisi ozaman belki senin için iyi bir evlilik olmamis olabilir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

turkiyede zaten kisi 24 yasini gectiyse evde kaldim krizi yasiyor... Insanlar evlenme meraklisi, ben birlikte yasamak istemistim aslinda tanima acisindan, ama bilirsin aile buna asla onay vermez mecbur evlendik... Toplum baskisi fena bisey

Yorumla
    • excalibur1
      excalibur1
      +1 yıl

Zaten yikilan evliliklerin en buyuk nedeni bu deilmi kimse kimseyi doğru düzgün tanimamisken hic tanimadigin insanin eline veriyorlar ama evlenince de o insan başka bir insana bürünüyor ve hayallerin yerle bir oluyor herkes neşeli sevgi ve saygili hala ilk günkü sevgiyle kalan bir evliliği kim istemez ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben evliyim ve onun kısıtlamalarından kıskançlığından bıktım usandım

1
    8 Yorumla
    • best_intelligence
      best_intelligence
      +1 yıl

Sakin yahu ne oldu bu kadar :)

Yorumla
    • SteveCoga
      SteveCoga
      +1 yıl

Vatandaş seni seviyor demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende seviyorum ama ağızımı açamıyorum neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kisitlama olayi cok fena, beni hayatta kisitlayamaz. beni aldiginda boyleydim diyorum olayim hazir:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herkesin eşi farklı işte. Sizde şiddet yok demekki.

Yorumla
    • SteveCoga
      SteveCoga
      +1 yıl

Aç bir agzini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

siddet mi var evliliginizde? Neden devam ediyorsunuz? Bu cok kotu birsey. Esim bana elini kaldiramaz. Ne demek babam mi annem mi? ki ailem bana fiske vurmadi. Kimse kimseye vuramaz siddet uygulayamaz, kendinizi bu kadar pasiflestirmeyin. Lutfen.

Yorumla
    • anl28935
      anl28935
      +1 yıl

ah yazık sana demek ki çok güzelsen:D

Yorumla
  • Sonata_
    Sonata_ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Şöyle sorular sormayın bütün evliler birbirine aranıyor gözü ile bakıyor en azından erkeklerin çoğu

0
    0 Yorumla
  • best_intelligence
    best_intelligence Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Dert çok diyorsun, ne diyim Evliliğin mutsuz olanı zordur tahmin ediyorum

0
    0 Yorumla
  • iknowuwanname
    iknowuwanname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Evli gibi bir hayatim var donem donem sikici oluyor uzun yillara vurdugun zaman zor is evlilik

0
    0 Yorumla
  • efemete
    efemete Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

8 senelik evliyim evlilikten sıkılmadım ama aynı benim gibi evli bir bayanla birlikte oluyorum :)

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

esin sence baskasiyla birlikte oluyor mudur?

Yorumla
    • efemete
      efemete
      +1 yıl

Ne alakası var hayır olmuyordur ben eşime guveniyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o birlikte oldugun bayanin esi de eminim ayni seyi diyordur kendi esi icin

Yorumla
    • efemete
      efemete
      +1 yıl

Birlikte olduğum kadının eşi adi adamın birisi evine eşine ilgi göstermeyen her gece alkol uyuşturucu tarzı şeyler kullanan kendi için dunyaya gelmiş birisi

Yorumla
    • karamsııcivciv
      karamsııcivciv
      +1 yıl

Bu durumda sen kurtarıcı bir meleksin.

Bana göre sende adinin tekisin senin eşini de bir kurtaran olur bakarsın.

Az haya az edep.

Yorumla
    • efemete
      efemete
      +1 yıl

@karamsııcivciv olayı bilmeden konuşma kadında iyi sayılmaz beni baştan çıkartan o oldu kendisini 4 senedir tanıyorum önce bir abi gibi yaklaştı benden yardım istedi benim kesinlikle ona karşı sadece aciyordum ailesi arkasinda değildi acıdım ama beni baştan çıkartan o oldu o istedi böyle olmasını kaç kez itiraz ettim sonra suçlu benim

Yorumla
    • karamsııcivciv
      karamsııcivciv
      +1 yıl

Yaptıgın insanlarca da Allah katında da fena iş. Tövbe et ve vaz gec. Bedel ödersen daha agır olur. İnsan ettigini ceker zaman gecer ama üstü kapanmaz yapılan cıkar. Tabikide dilemem yaptıgını yaşamanı. Fakat benim kadar bildigine eminim bu konuları. Karar senin.

Yorumla
    • efemete
      efemete
      +1 yıl

@karamsııcivciv Yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum ama emin ol bu safhaya getiren ben değilim karşı taraf her yaptığımda kendime bu son diyorum ama her arayıp gel dediğinde kendime karşı koyamiyorum ALLAH affetsin bilemiyorum neden böyle oluyor yasak olan tatilimi oluyor bilmiyorum ama her seferinde pişman oluyorum üzgünüm

Yorumla
    • karamsııcivciv
      karamsııcivciv
      +1 yıl

Efemete. Bak konuşturma beni. Eşini de biri baştan cıkarsa kafana sıkarsın. Allah ıslah etsin

Yorumla
    • efemete
      efemete
      +1 yıl

@karamsııcivciv ben eşime karşı ilgiliyim çok seviyorum bütün gorevlerimi eksiksiz yerine getiriyorum eşimde beni çok seviyor o konuda çok rahatım tabi allah beni affetsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sıkılmamak için romantik bir adamla evlenmek istiorm. her hafta sürprz dolu bir evllik isterdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sıkılıyosan boşan her sıkılan boşansın zaten yakında evki kalma yaşı 3 seneyi geçmicek

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evliyim. Bazen sıkılıyorum. Ama aşırı kriz yaşamıyorum. Dışarı çıkma konusunda özgürüm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben sıkıldm bunaldm. ama baana ilgi gostermemesinden. bende gostermiyorum artk salladm

0
    0 Yorumla
  • yasminxs
    yasminxs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Sikilicakdin madem neden evlendin:/

1
    2 Yorumla
    • Snob_
      Snob_
      +1 yıl

kimse sonunu düşünerek evlenmiyor ki :)

Yorumla
    • yasminxs
      yasminxs
      +1 yıl

Düşünucen işte evlendiğin insanla bir ömür geçireceksiniz devir deyisti artık hersey var ama mutluluk yok aç gozlulukden hep fazla hep fazla bu mal bolluğu mutluluklari yok etti dünyada en önemli sey huzur huzur yoksa hiç bir servetin kıymeti yoktur evlenirken de para pul zevk deyil ölümlük olmalı evlilik:)

Yorumla
  • haymay
    haymay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence sen sıkılmadın deger bilmiyosun rahatlık batmış sana

4
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

-1 hadi isine

Yorumla
    • haymay
      haymay
      +1 yıl

Kocan gôrse buralarda sürttügünu ne der acaba onu gectim sen ne dersin ailene nasıl bakarsn yüzlerine kocamdan sıkıldım abuk subuk sitelere girdim emmeli gômmli seyler gôrdüm mü dicen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canim benim kimseden sakladigim birsey olmaz. Kocam kullanici adimida, sifremi de biliyor zaten... Karisiyla okadar ilgiliki, birkere bile benim karim bu sitede ne yaziyor diye bakmadi, yani keske baksa, keske okusa, o zaman belki kendine ceki duzen verirdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa git isine yaaa, isgence planlarini baska yerde yap seninle ugrasamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cocucgum senin okulun dersin odevin yok mu? Git az oteye, dersini calis... Daha meslek yapip karini mutlu edeceksin

Yorumla
    • haymay
      haymay
      +1 yıl

O yalaka keltos tipsize sôle onun karisida bu stese olabilir o tiple capknlk yapcgnimi saniyo :P

Yorumla
    • haymay
      haymay
      +1 yıl

Telefondan dolayi yzmyim bazen donuyo tuslarn bzlari islemiyo o* şıllık yasm 20 yalan borcum yok o keltosa söle onun haysiytni serefinw koyum 25 grm icn yalakalk ypıo

Yorumla
    • haymay
      haymay
      +1 yıl

Ayrica bndr ankaralym o keltosa söle sincanliyim beni engellemis yorum yapamiyorum akli sıra yalakalık yapyo kel ka

Yorumla
    • headexpert06
      headexpert06
      +1 yıl

Ne oldu l*n sanal delikanli bir saattir mesaj atıyorum sana kafani koparir itin onune atarim seni sincanlisin diye ne yapacagiz birak l*n seni sana sahip cikacak adaminda kafasini koparirim ergen pic 40 yasinda adamiz seninlemi ugrasacagiz ver l*n adresini hemen geliyorum simdi sen kimsin benim aileme laf edeceksin anam avradim olsun seni dislerimle parcalayarak öldürürüm

Yorumla
    • haymay
      haymay
      +1 yıl

Ulan it ciktim o yzden cevap vermedm amina koyacam merak etme keltos

Yorumla
  • siray
    siray Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Evliyim ama sıkılmadim neden sıkılayim ki

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kac yillik?

Yorumla
    • siray
      siray
      +1 yıl

9yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cocuk var mi?

Yorumla
    • azizerkek
      azizerkek
      +1 yıl

Insan sıkılır

Yorumla
    • siray
      siray
      +1 yıl

Evet 7yaşinda oğlum var 18yaşinda evlendim aça sıkılmadim neden sıkılayim ki mutlu olup karşindakini sevdiğin zaman insan sıkılmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

senin adina sevindim

Yorumla
    • siray
      siray
      +1 yıl

Hiç bir evlilik ilk zaman ki gibi cicim aylarıyla geçmiyor yani aslında bizdede oyle farlki şeyler yok hergun ev işi yemek çamaşır bulaşık çocuk eşim işten geliyor çok nadir dişari çikariz ama yani sıkıldım desem nolucak ayrıldık diyelim baskasiyla evlenince o farklimi olucak ondan sıkılınca onunlada mi ayrılıcam yani eşime gece yatıp sarılınca huzur buluyorsam bu herşeyden önemli bence pozitif yonlerini düşünmeye çaliş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iste pozitif yonlerini dusununce tamam diyorum. ama sonra kendi yapmadigi gibi beni de kisitliyor, cocuklara bakmak istemiyor, tamam sen evcil bir insansin ama ben degilim, bari benim icin cikalim. ben acikcasi yemek yapmak, utu yapmak, camasir yikamak, ev temizlemek icin evlenmedim, ben sevdigim insanla doyasiya bir hayat gecirmek icin evlendim, ve bu insan ev-is is ev merkezli yani anlamsiz geliyor.

Yorumla
    • siray
      siray
      +1 yıl

Ama sence ayrılsan bu çozum mu olucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben neden ayrilmak diyorum cunku cok beklenti icindeyim. degisecek, duzelecek, bana ayak uyduracak, ama hicbirsey olmuyor, yine ben tek basima cocuklari sinemaya havuza aktivitelerine goturuyorum, ama ayrilsam, beklenti icinde olacagim bir kocam olmayacak, ve daha mutlu olacagim, su anda icim icimi yiyor. yarin pazar ne yapalim diyorum, evde oturalim diyor. Bu ne? beklenti icinde oldugum surece ben mutsuz olacagim

Yorumla
    • sedatistan
      sedatistan
      +1 yıl

senin bu iş aldatmaya kadar gider. Hatta başka birini bulsan 1 dk düşünmezsin

Yorumla
    • siray
      siray
      +1 yıl

Aldatmanin bir sonu yok ki

Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

là ben evli olsam sıkılmazdim.

1
    5 Yorumla
    • backlight
      backlight
      +1 yıl

ne yapardın

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

@backlight nasıl

Yorumla
    • backlight
      backlight
      +1 yıl

yane sıkılmamak için ne yapıcan

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

@backlight bu eşimle beiim aramda.

Yorumla
    • backlight
      backlight
      +1 yıl

peki sadece merak etmişitm

Yorumla
  • biarkadaşabakipçıkca
    biarkadaşabakipçıkca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Sadece sıkılan var. Olurmu?

0
    0 Yorumla
  • Bojinov_o
    Bojinov_o Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

acaba neden sıkılınır ki.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

insan asik olup evlenir, evlendigi kisiyi cok sever, ama zamanla kalbini ucuran insandan uzaklasirsin, iki yabanci halini alirsiniz, sonrasi malum, ayni evde yasayan yabanci insanlara donersiniz... Sizi bir arada tutan cocuklardir.. Gerci bana kalsa yarin ayrilirim ama o cok israrci

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

buna sebep olan ne ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya hani toplumda bir mantik var ya, zit kutup olayi iste o kulleyen yalan. Biz esimle cok zittiz, ve ortak hicbirsey yapmiyoruz... Bor sure sonra yani ben neden bu adamla evlendim ortak hicbir zevkimiz yok diyorsun. Mesela ben korku filmi delisiyim hayatta izlemez. sinemaya tek basima giderim. Ara sira bara cikalim derim, icelim biraz, gelmez ben kizlarla cikarim, o belgesel sever, ben izlemem, o cocuklari asla tek parka goturmez. Yani evlendigin zamanla simdi cok farkli - not bide ben de beklentilerini asla dusurmeyen biriyim, yani oyle klasik bir evlilik yasayamam ben. birlikte oldugum kisi beni tasimali, bakalim sonumuz pek iyi gorunmuyor

Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

kalbin ayrılmak istiyor
      ama aklın çocuklarına gidiyor , zor durum..

belki şu an duygularınla , düşüncelerinle başbaşasındır
      ama cok düşünmek ne biliyim kendini yıpratıcak..
      daha gençsin , hayatı tatmak dolu dolu yaşamak
      kadın oldugunu hissetmek senin hakkın

Yorumla
  • jiyani
    jiyani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben de bunda korkup evlenmemeyi düşünüyorum :)

0
    0 Yorumla
  • x6q5a8
    x6q5a8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

Evetttt. Evliydim sıkıldım ve şimdi bekarım :)

0
    0 Yorumla
  • integralsoul
    integralsoul Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Sen sıkıldın sanırım?

0
    0 Yorumla
  • majistika
    majistika Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

Bunun korkusundan evlenemiyorum

1
    0 Yorumla
  • Mert____
    Mert____ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Daha evlilige 5-6 sene var. d sulalem raad :)

0
    0 Yorumla
  • E_İnsaN
    E_İnsaN Takip Et
    +1 yıl

bence sen evlisin burada takılıyosun :))

0
    0 Yorumla
  • abttba
    abttba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

gecmis olsun, senin gibi cok tanidigim var :)

0
    1 Yorumla
    • abttba
      abttba
      +1 yıl

aldattin mi hic

Yorumla
  • erksen
    erksen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Olmayıpta sıkılan var

1
    0 Yorumla
  • tubiska
    tubiska Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

21 yıldır evliyim.

4
    3 Yorumla
    • Sasizn
      Sasizn
      +1 yıl

Manşallah

Yorumla
    • tubiska
      tubiska
      +1 yıl

Evsiz mi olsaydm?

Yorumla
    • backlight
      backlight
      +1 yıl

kimle ewlisin zaten 21 yaşındasın *

Yorumla
  • az_kız_çook_huzur34
    az_kız_çook_huzur34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Boşan o zaman ne yapalım yani sıkılıyorsan

0
    0 Yorumla
  • piercingli-pipi
    piercingli-pipi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Bende senin gibi heyecan arıyorum zaten :))

0
    0 Yorumla
  • mirhan1987
    mirhan1987 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Sen galiba sıkıldın neden sıkıldın

0
    0 Yorumla
  • badfinger
    badfinger Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

kaç yıldır evlisin ve cocuk var mı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tam da benden bahsettin :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evliyim bir oğlum var sikilmadim ama

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

galiba slkllma olayini kadinlar yasiyor bilmiyorum ya da ben sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bazen oluyo sana hak varırım konuşmak istersen buyur gel özele

Yorumla
    • karamsııcivciv
      karamsııcivciv
      +1 yıl

İkinizde gizlisiniz :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen :D

Yorumla
  • bayDC
    bayDC Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Cocuk var mi?

0
    0 Yorumla
  • kubıla61
    kubıla61 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Evlilik pişmanlıktır

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlenip bosandin mi?

Yorumla
    • kubıla61
      kubıla61
      +1 yıl

Hiç evlenmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede hic bulasma

Yorumla
    • YokSanaNikMik
      YokSanaNikMik
      +1 yıl

Kendine göre birini bulduysan pişman olmazsın

Yorumla
  • Kosarak-iseyen-Adam
    Kosarak-iseyen-Adam Takip Et
    +1 yıl

vardır kesin

0
    0 Yorumla
  • IHasanBeyI
    IHasanBeyI Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Bekarım

0
    0 Yorumla
  • bodrumlugltkn
    bodrumlugltkn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Hangi konuda

0
    0 Yorumla
  • enteresanız
    enteresanız Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

ne açıdan sıkıldın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bazen oluyor

0
    1 Yorumla
    • abttba
      abttba
      +1 yıl

aldattin mi hic

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hemde fazlasiyla

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aranızda evli olupta bundan sıkılan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evliliğinden sıkılan var mı? 11 cevap verildi
Evlilikten sıkılan var mi? 6 cevap verildi
Ufukta evlilik yok mu?” diye soranlardan sıkılıyor musun? 29 cevap verildi
Evlilikten hiç sıkılıyor musunuz? 3 cevap verildi
Evlendiginize pisman mısınız? 3 cevap verildi
Evlenince eşten sıkılınca napiyorsunuz? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨