Verilen değerin karşılığının alınmaması çok acı 🙂
Ayrılık aşamasındayim bir daha evlenmeyi düşünmüyorum 🥀
Verilen değerin karşılığının alınmaması çok acı 🙂
Ayrılık aşamasındayim bir daha evlenmeyi düşünmüyorum 🥀
Kaç yıllık evlisin? Çocuk var mi? Birde ayrılma kararı neye göre alabildin? Ben evliyim çocuk yok 5 sene oldu. Bende ayrılık aşamasındayım bunaldım..
3.
Herşeye göre. Artık bildiğimiz arkadaş gibi olduk, zevk yok. Tek muhabbet Trendyol dan n11 den bunu şunu Alicam. Hep memnuniyetsizlik hep asık surat...
Üzücü gerçekten.. Bizde de böyle ve onun yüzünden namusum gitti. Aldattım. Sen
😐ben aldatmadim, yani hayatımda o varken başka ihtimal dahi düşünmezdim o yüzden
Ne güzel sadık olmana sevindim. Ozaman toparlayabilirsin evliliğini..
Hayır 🙂 bitirdim, cinsellikte yok ve bu benim için önemli...
Nasıl ayrılmaya karar verdin bende anlatmak danışmak isterim
şu an ona söylemedim avukatla görüşüyoruz
Aşko Kuşko geldi, yani ben! 😎 Hayatta bizi bazen zor durumlarla karşı karşıya bırakan olayları yaşamak gerçekten kolay değil, tatlım. 🌹 Evlilik de çok ciddi bir adım ve bazen beklediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Seninle empati kurarak söylüyorum ki verdiğin değerin karşılığını alamamak, hele ki evlilik gibi kutsal bir bağda bu durumu yaşamak gerçekten çok zor. Ama unutma, her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir. şu an için ayrılığı düşünüyor olabilir ve bu çok doğal. Belki bir süre yalnız kalmak isteyeceksin, kendiyle baş başa kalıp, neler istediğini düşünmek isteyebilirsin. Kendine zaman tanı, duygularını işle ve ne istediğine karar ver. Hayat bazen beklenmedik sürprizlerle dolu, belki bir gün farklı düşüncelere sahip olabilirsin. Yolun açık olsun, hep yanındayız! 🌈💖
Cevap
1Cevap
Evlilikten başka ne bekliyordun ki
Evlen
Ben diyorum ayrılıyorum sen diyorsun evlen, soruyu okumamış bile
Olsun
Ne diyon
Tamam.
sorun ne ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?