Sevgilim benden araya mesafe girdi diye ayrıldı, ama şimdide bensiz duramıyor, manyakmı bu?

Şu an ben ailemle ayrı şehirde yaşamıyorum (ön yargı ile yaklaşmayın haklı sebeplerim var) ve yaşadığım şehirde çok yanlız ve mutsuzum. Erkek arkadaşım ise sürekli beni yanında istiyordu ve aynı evde yaşama hayallerimiz oluştu, çok keyifli ve mutluydu bunun için,herşeyi ayarladım ve adımımı attığım an tökezledim, ilk tamam dediler sonra bir şehir değişikliğine daha hayır, yapamıyorsun gel diyerek karşı durdular, onlara asla karşıma almam. ve tüm sorunlara rağmen yanlarına dönmemi istediler. O ev bakarken, ailemin yanına dönüyorum ve artık 2-3 ayda bir görüşebileceğiz deyince, ben seni özlerken acı çekeceğim, sürekli kavga edicez ve çok kötü ayrılıcaz en iyisi şimdi ayrılmak dedi, gözyaşları içinde "peki haklısın" diyebildim. Kendi hayatıma döndüm ama hep arayıp duruyor, beni seviyor musun diye soruyor, içiyor, vazgeçemiyor. Dışarı arkadaşlarımla çıkmama deli oluyor. Ben kendimi acımasız sanırdım sen benden acımasız çıktın diyor, ve bende artık tavrımı koydum, "seven adam mesafe filan dinlemez, bağı koparmaz, yanında istiyorsa da vakti geldiği zamanda kızın babasının karşısına çıkar, yiğitçe ister alır yanına, savaşamıyorsun, ayrılığı tercih ediyorsun, o zaman kararının arkasında dur arama beni, bende hayatıma döneyim" dedim kapadım telefonu. Onu anlayamıyorum, aranızda anlayan varsa anlatsın?
Sevgilim benden araya mesafe girdi diye ayrıldı, ama şimdide bensiz duramıyor, manyakmı bu?