kim olduğumu bilmiyorsunuz bilmediğiniz biri hakkında ileri geri konuşmayın
Sevgilimi aldatmak istemiyorum?
kim olduğumu bilmiyorsunuz bilmediğiniz biri hakkında ileri geri konuşmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi birincisi, tarrik etmeyi iyi başarıyor anlaşılan. Sevgilini aldatmak istemiyorsan kesin bir dille HAYIR diyebilmen gerek. Tepki vermeyerek "istemem yan cebime koy" imajı çiziyorsun kızın üzerinde. Sana mesaj attığı numarayı engelle, tekrar yanına gelmeye çalışırsa da hafif gözünü korkut, bir daha yapabiliyor mu bakalım.
çok tarrik oldum ama bunu yapmıycam sanırım
Değer veren kaybediyor içinde kalmasın :D Ama onunda bir yerde otururken bir bey gelip kulağına aynı şeyleri dediğini düşünsene :D
Yazdığının hayalürünü olmadığını varsayarsak ; rahat rahat "Hayatım beni fazla bekletmiyorsun" diye kulağına fısıldayabilen kız, senden zaten bu cümleyi kurabilecek rahatlığı almıştır. Siz, işi sadece eyleme dökmemişsiniz.
ben yazısmalarımda hep geri cektim kendimi o sürekli uzerime geliyor ben ona bu cesareti vermedım açıkcası
Oyun olmasından şüphelenirdim. Sevgilinin arkadaşı seni deniyor olabilir.
Çok doğru şüphelenilir zaten senin davranislarindan hevesin için sevdiğin insandan vazgeçme.
bunu hiç düşünmemiştim gercekten sanırım dediğiniz gibi olabilir
görüşünüz için çok teşekkür edrim en faydalı bilgi benım için suanda buydu
Cevap
7Cevap
Sakın yapma... sevgilini kaybetmene değer mi? Biraz iradeli olun ya. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri Allah aşkına sevgilinize yapmayın ! Şeytana uyarsın sonun cehennem olur daha da başka bir şey demek istemiyorum...
Fazla uyumamanı tavsiye ederim, böylece az rüya görürsün.
farkir olunca insanlar demek böyle düşünüyor
istediğim hemen hemen herseyi elde edebilecek güçteyim boş boş konuşmayın !!
Fakirlik zenginlikle alakalı bir yazılmış mı oraya, başka yerinden anlamak bu olsa gerek. Fakir misin değil misin bilmem ama anlayışın kıt o belli.
Fakirlik zenginlikle alakalı bir şey yazılmış mı oraya, başka yerinden anlamak bu olsa gerek. Fakir misin değil misin bilmem ama anlayışın kıt o belli.
'Fazla uyumamanı tavsiye ederim, böylece az rüya görürsün.' sen bunu yazarak algılarının harıka oldugunu ispatlıyorsun ya zeki vatandaş
boş boş konuşmada sorum hakkında bir faydalı görusun yok bari oyalama beni sana laf yetistirecek zamanım yok
Belki de amacı sevgilinle aranı bozmaktır basit kızlarla olma sevgiline yazık ya senin yapacağın şeyde sadece "ŞEREFSİZLİK" olur
sevgilinle bu konuyu konuş. Sevgilin seviyorsan -biraz adamsan- o sana mesaj atan kızın numarasını engelle özelden atıyosa özele kapat.
sevgilinin arkadaşı olabilir aynen seni deniyo olabilirler sevgilini aldatmayı aklından bile geçirme kardeşim
bu seferde aldatmadığın için pişman olacaksın her türlü pişmanlık söz konusu :D
sen olsan ne yapardın?
bende şımarık
o cafeye kadar gelip kulagima o cümleleri kuramazdi
O kızı istemesen tahrik olmazsın. ayrıl sevgilinden git napıyosan yap :D :D
o kız için sevgilimden ayrılasım yok
Adam gibi adamsan kendine sahip olup iradeni kullanırsın
Ya gitti ergennn söylediklerinin hepsiiii yalan
alakasız alakasız konuşma daha 18 yasındasın git otur sınavına çalış boş boş burada gezecegine
önemli bir soru sorduk bizim için önemli ki sordum yorum yapmıcaksan güle güle
Aldatmazdım, idareli olamıyorsan sevgili yapma.
belki sevgilin yaptıroyodur seni test etmek için?
sevgilin seni deniyor
O kızı istemesen tahrik olmazsın
o kız için sevgilimi bırakacak değilim , kızdan etkilenmem sadece o yönde yani tahrik başka birsey yok
sen beğeniyormusun kızı
kızı daha göreli 3 hafta oldu ama çok fazla tahrik oldum
o iş için galiba sevgili olmak için değil
aynen öyle birsey galiba
nasıl bir kız peki
yanı senın dedigin gibi dusunuyorum o kızla sevgili olma niyetım yok yanı daha 3 hfta sadece kendı mesaj atıyor dogru duzgun cevap bile almazken yanı ona guvenıp sevgılı olacak degılım ama işte dediğin gibi..
oynak biri heralde
aldatma o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar