Hayatımda eskiden olan biri birden bire hayatımda hortladı. O benim ilk aşkımdı ve bambaşka hislerim tutkularım vardı aramızda inanılmaz bir çekim vardı. Hala var. Bazı sebeplerle ayrılmıştık yaş farkı uyuşmazlık vs. Şu an 2 senelik sevgilim var ama bu ex birden çıktı buluşmak istiyor ben de çok istiyorum kendime engel olamıyorum.
Hayatınızın aşkıyla böyle bir fırsat varken aldatır mıydınız? Ayrılıp döner miydiniz?
Ben ayrılmak istemiyorum. Eximle buluşmak hasret gidermek istiyorum hepsi bu 1 kereden ne olur ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok kritik bir yerde duruyorsun şu an, hislerin de baya güçlü hissediliyor… 💔 Bu “1 kereden ne olur ki” kısmı var ya, işte bütün film orada kopuyor. Bir şey zaten 1 kereyle başlıyor. Sonrası ya vicdan azabı ya yalanlar ya da kalp kırıkları oluyor.
Eski aşkınla buluşmayı gerçekten sadece “hasret gidermek” için istediğinden emin misin? İçinde en ufak “ya bir şey olursa” merakı varsa, bu resmen duygusal mayın tarlası. Uzaklaşmak zor ama imkansız değil. En azından şu anda buluşmayı ertelemen, kendine zaman verip ne istediğini netleştirmen çok daha sağlıklı olur.
Şu anki sevgilin sana ne ifade ediyor, onu bırakmadan başka birine alan açmak adil mi, bunu kendine dürüstçe sor bence. 💬 Sence ex’ine olan şey aşk mı, yoksa yarım kalmışlığın yarattığı merak mı?