4 yildir cikiyoruz ama simdi baska birinden hoslanmaya basladim!Cocugu tam tanimiyorum bana cok iyi davraniyor ilgimi cekiyor 4 yillik iliskimi bitirmeye deger mi..sonra pisman olur muyum bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
4 yıl uzun bir zaman. Sen boşver herkesi kendine şu soruyu sor. Erkek arkadaşım 4 yıl boyunca beni hep sevdi mi? Bu kadar uzun zaman sevgisini taze tutmak için türlü şeyler yaptı mı? Şuan böyle düşündüğümü bilse canı yanar mı? Onu ve sevsini burdakiler değil en iyi sen bilirsin. Eğer bütün cevapların evet ise aklından o yeni çocuğu ve onun gibi gelecek yenileri çıkar ve seni seven birinin sevgisini 4 yıl geçti diye değersizleştirme. Sevgi yıllar geçsede sabitse onu sakla o senin en güzel hazinendir.
43 Yorumla
Soran+1 yılsagol..:))
En İyi Cevaplar
+1 yılYa arkadaşlar lütfen üstüne gitmeyin kızın.Biranlık içinden birşey geçmiş hepsi bu.Ve dürüstçe içinden geçeni bizle paylaşmış.Kızcağızın ne 4 yıllık sevgilisini bırakmaya niyeti var neden sevgilisini aldatmaya.Lütfen anlayışlı olalım,kötü bir insan değil bu kişi...
722 Yorumla
Soran+1 yılsagol :( gozlerim dooldu resmen insanlarin ne yazdiiklarini gorunce.. insanlarin ne kadar acimasiz olabilecegini bir kere daha anladim..sagolun!
- +1 yıl
^^ Cocugu tam tanimiyorum bana cok iyi davraniyor ilgimi cekiyor 4 yillik iliskimi bitirmeye deger mi..sonra pisman olur muyum bilmiyorum :( ^^
şu kafada olan biri zaten bitrmiştr ya ilşkisini.yalandan artk top çewiriyo
Soran+1 yılasla aldatmadim kimseyi aslada birakmam..hic boyle olmamisti 4 yildir..herkesde bilir ne kadar sadik bir kiz oldugumuki sevgilim beni bu yuzden cook seviyor.ama neden boyle oldu bende bilmiyorum bir anlik birsey herhalde
- +1 yıl
sende sağol arkadaşım,bende sen iyi bir insansın ve burda yorum yapanlardan dahada sadık bir sevgilisin
- +1 yıl
Hepimiz insanız sonuçta.Bırak reelde tv de bir filmde izlediğimiz oyuncuya bile gönlümüz kayabiliyor.Ama bu demek değildir ki aldatacağız.Sen üzme kendini arkadaşım.Hayatın içinde olan şeyler bunlar ve de çok normal
- +1 yıl
ne zamandan beri iyi insanlar milletin annelerine kahpe diyo ayrıca? neye göre iyi insan..
- +1 yıl
Kızcağız içinden geçeni dürüstçe paylaşmış.Dürüstlük en büyük sadakattir.Ama ne burda paylaşıp ne de sevgilisine hissettirip,her haltı yiyen çok insan var.Bu kız ne yapmış ki? içinden geçen anlık bir şey bu ya
Soran+1 yılASLA ALDATMADIM ALDATMAMDA DELIKANLI KIZA YAKISMAZ..BURDAN HERKESE DE DIYORUMKI ALDATMAYIN ASLA .KENDINE YAPILMASINI ISTEMEDIGIN SEYI BASKASINA YAPMA DEMISLER...BENIMKI BIR ANLIK BIRSEYDI AMA COK USTUME GELINDI YAZIK
- +1 yıl
Arada bu tür ikilemler yaşayacaksın ki sevgin ve baglılıgın dahada sağlamlaşacak.Bu tür deneyimler insanı olgunlaştırır.
Soran+1 yılay baydiniz beni ayyyyy... ben sizin gibi enbesillerin cevaplarini okumak istemiyorum..hepiniz aptaliginizi gosterdiniz iyi geceler
- +1 yıl
Hayır bunu yazarak aldatmış olmuyor.Bırakın bizi,siz önce kendinize karşı dürüst olun.Hiçmi sevgiliniz varken,bir başkasına gözünüz kaymadı?Gökten zembillemi indiniz siz?Peygamber evladımısınız?Gözede gönülede yasak olmaz! Biran geçer insanın içinden.Ama bu demek değildirki sevgilisini aldatmak
Soran+1 yılishte bu akli basinda olgun insanin verebilecegi cevap!Bover beni savunma kiskaniyorlar simdi seni cunku onlardan cok ama cok akillisin..
- +1 yıl
sağol arkadaşım.Aynen dediğin gibi biliyorum bunu.Ama ben istiyorum ki hiç bari kendilerine karşı dürüst olsunlar
Soran+1 yılbosver oylelerinden korkucan asil!Durustluk ve saygi olmayan insandan ne bekliyorsun..bosver bir kiza nasil konusacaklarini bilmiyorlar..oyleleri aslinda cok aldatilmis insanlar ee boyle cahil insani kim aldatmaz..iyikide koymuslar size o kizlar..cahillik cok fena gidin universite okuyun akliniz degissin utanmiyorsunuz boyle lekelemeye tanimadiginiz birini
- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
aynen öyle çiğdem kardeşim. sağolun
Soran+1 yılben bu kadar cahil insan bir arada gormedim.. .universiteye yazilin boyle cahil kalmayin..millete faydaniz dokunsun..
seven insan asla böle bişey yapamaz bırak hoslanmayı göz ucuyla bile bakmaz cünkü hayat yanındakidir ve evet pişman olursun karsındakine haksızlık etmiş ve günahada girmiş olursun sana değil seninle beraber 4 yılını aynı yolda yürüyene yazık olur böle bir günaha girme ama 4 yıllık erkek arkadasındanda ayrıl cünkü onu sevmiyosun bırak onu hakedenle mutlu olsun ona bunu yapma ...
40 Yorumla
Yani varya melek olsa,şu cevapları okuduktan sonra şeytan olur ve inadına aldatır.Pess ya! Arkadaşlar biraz sakin olun ya,bu kadar üstüne gitmeyin kızın.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
29Cevap
+1 yılBunu deneyerek görürsün. Demek ki 4 yıldır çıktığın çocugu yeterınce sevmiyorsun yada yeterınce mutlu degılsın. O hoslanmaya basladıgın cocukla cıkmasan bıle o 4 yıllık ılıskını bıtırmen en dogrusu. Tabı o cocugu kırmadan.
21 Yorumla
Soran+1 yılaklim karisik ..en iyisi bitirmeyeyim hic birseyde denemicem..bosver oylesine bir soruydu benimkisi
Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. İliskini kes bence o cocuktan 4 seneye yazık olucak.
32 Yorumla
Soran+1 yılewet gercekten sacmaliyorum glb
hevestir... uzak dur ondan 4 yıllık gecmısını heba etme..
51 Yorumla
Soran+1 yıltamam :(
Ve yine "tutacağı dalı garantiye almadan tuttuğu dalı bırakmama" durumu ile karşı karşıyayız :)
Bir değişiklik yap ve hoşlandığın kişiyle alakadar olmadan ilişkini bitir. Sağa sola gözün kaymaya başladığına göre artık, o ilişkinin son kullanma tarihi gelmiş demek.01 YorumlaSen sadece heyecan arıyorsun, aslında hoşlanma falan yok. Sana tavsiyem terk edeceğine ilişkini daha güzel bişeye çevir. Pişman olursun muhtemelen.
31 Yorumla
Soran+1 yıldogru
+1 yılBi aralar bi şarkı vardı.. "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın" diye.. baktığında, konuştuğunda, yanındayken heyecanlandıran her kimse doğru kişidir ;)) çok derin düşünme.. Aşk 4 yılda olsa, 4 asırda olsa, 4 saniyede olsa aşktır.. ;););)
11 Yorumla- +1 yıl
Nick beni korkuttu dostum :)
Senin gibi iki kız girdi hayatıma ama ilgiden değil hevesten aldatmışlar beni. Senin gibi insanlar yüzünden evlenmekten korkuyorum. Allah ıslah etsin seni
210 Yorumla- +1 yıl
Amin dostum amin, zor böylelerini adam olmuş görmek.
- +1 yıl
bide erkeklere derler aldatıyo bilmem ne
Soran+1 yılkimsenin kimseyi aldatigi yok ...hatta o hoslandigim cocuktan mumkunce uzak duruyorum..konusmucam onunla artik! sacmaliyorum ben cunku asla birakmam 4 yillik iliskimi bitirmem!
Soran+1 yılne numarami verdim ne konustum dogru durust...arkadasimin arkadasi sadece konusmalarindan cok etkilendim..bidahada ya gorurum ya gormem..normalmi bu diye sorduk bana agziniza geleni dediniz ayip valla
- +1 yıl
sence normal mi? bunu kendine sordun mu? Benim bir kız arkadaşım bana en seven kız ilgiyi görünce aldatır demişti ve malesef hep aklı çıktı sesinden etkinlendim diyorsun ama sorunda DAVRANIŞLARI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR yazmışsın bu ne tutarsızlık. Allah o çocuğa biran önce hakikati gösterir inşallah.
Soran+1 yılhesap mi vericem size ne yazarsa o..batiyorsamda batiyorum kimin neyine
+1 yıl4 yılın üstüne insan başkasına bakar mı ya? İçindeki kaşarı öldür,kurtul ondan ve sevgilinin kıymetini bil
42 Yorumla
Soran+1 yılaklim karisti sadece ya asla aldatmam ben sevgilimi normal mi bu diye sorduk demediginizi birakmadiniz ! yazik size
- +1 yıl
Özür ya kırdıysam.Amacım kırmak değildi.Ben sadece içinden öyle bir ses geliyorsa onu sustur demek istemiştim.
4 yıllık sevgiline bunu yaparsan döner dolaşır o hoşlandığım çocuk da seni bırakır bi gün o zaman pişmanlığın kralını yaşarsın. 4 yıldır seni bırakmayan garanti bi sevgilin var iki günlük hoşlanmaya satma onu ve diğer çocukla muhebbetini kes derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonradan pişman olacağın şeyler yapma 4 yıl bu sonuçta az değil
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz
Evet bitirmelisin, ama baskasından hoşlandığın için değil, sevgiline layık olmadıgın için. Zaten Sadık degilmissin, yoksa değil bir baskasından hoşlanmak, baskasina gözünün ucuyla bile bakmazdin.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Sen Nasıl Birşeysin Ya, ALLAH bilir evlendiğinde eşinide aldatırsın
23 Yorumla
Soran+1 yılaldatmam sadece obur cocugun konusmalari daha hosuma gidio
- +1 yıl
evlendiğindede diğer cocugun konusmaları hosuna gider. kalp kırmayın, sevgilin seni seviyorsa, sana sadakati sonsuzsa, onu bırakma. cunku eline baska fırsat gecmeyebilir. bir sonrakiler canını yakabilir. onunla mutlu olamıyorsan o halde onu kendinden soğutmaya caliş. pat diye ayrılma
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Hayat senin seni mutlu edenin yanında dur derim gözüne hoş görünenin değil. O çakici erkek eğer seni daha çok mutlu ediyorsa tabiki bitireceksin ilşkini.
00 Yorumla
+1 yılHmm yani sen pişman olmazsan sorun yok öyle mi? Karşı taraf ne b.k yerse yesin öyle mi?
4 yıllık ilişkisi olup bu ikileme düşen birine ne desem az ama burada kurallar var. Neyse...00 Yorumlayuh diyorum başka birşeyde demiyorum yani arkanda bırakıcağın o insanı düşün ne hale gelicek biliyormusun senin gibi insanlar sayesinde çoğu kişi aşk acısı çekiyor malesef yazık yani
00 Yorumla
+1 yılHoslandigin çocuga sadece sunu soylerdim
"Bugun senin için baskasini satan, yarin baskasi için seni satar"10 YorumlaLanet olsun böylesi kızlara... En içten nefret duygularımı yolluyorum sana. Umarım sevgilin seni en kısa zamanda bırakır.
01 Yorumla
Soran+1 yılbirakmicam ben sevgilimi hic bir zamanda aldatmam onu gozumden sakinirken..sadece neden boyle birssey oldu diye merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yillik iliskini bitir bence.zamani coktan gelmis.sonucta bi sure sonra da uzun iliskiler bayiyo,baska kiyilara akmanin vakti gelmis.
18 Yorumla- +1 yıl
allahaşkna sen ve sen gibiler evlenmesn ya.allahın rızası annen babanın hatrı için !
Cevap sahibi+1 yılarkadas evli degil sonucta.istedigini yapmakta serbest.benim evlenmek istedigimi de nerden cikardin?ben halimden memnunum
- +1 yıl
asıl sana demem lazımmış içindeki kaşarı öldür,kurtul ondan diye.
- +1 yıl
evli değilken her türlü karaktersizlik serbest diyosun?
Cevap sahibi+1 yılbence evlenmeden once hayati doyasiya yasamak serbest.buna karaktersizlik demek yanlis olur.evlendikten sonra bicok seyin doyumuna onceden ulastigin icin daha mutlu bi evlilik yurutebilirsin.bu benim dusuncem, sizin dusuncenizin farkli olmasi normaldir
- +1 yıl
çok aykırı yaklaşmışsn ya.yani sıfır türk kültürü.aldatmak ne zamandan beri normal sayılıyo.şaşırdm walla
Cevap sahibi+1 yılben aldat demedim,iliskini bitir dedim.eger arkadasina boynuz tak deseydim hakliydin soylediginde.serbest olan benim gozumde eger evli degilsen neden iliskiyi bitirmeyesin ki?yani iliski 4 yillik diye illa evlenme zorunlulugu mu var?
- +1 yıl
tabi ki yok ama şu durumda hala mevcut bi ilşkim war demesi bile o çocuğa haksızlktr ya.bi empati yap.bi dakikalık sadece
+1 yılhahah olaya bak sen azcık şekilci birisin sanırsam ki yaşınada bakılırsa yaptıkların normal ve daha çokkk 4 yıl devirirsin sen tam yol ileri gaz kesme emin ol bu toplumunda sana ihtiyacı var :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Ayrıl. Yanlış anlama senin değil sevgilini düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
cuk oturmş sanırsam.ağzna sağlık
Varolan ilişkini koru, anlaşılan fazla monotonlaşmışsınız.
Biraz Değişiklik gerek.10 Yorumla
+1 yılYani şuan beraber olduğun adamı düşünmüyorsun acımasızca çektir olup gidiceksin öyle mi ? Senin ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama, senin gibi insanlara ne yapmam gerektiğini iyi biliyorum.
34 Yorumla
Soran+1 yılben asla aldatmam sadece oburunun konusmasi beni cok etkiliyor..belkide 4 sene bosuna gecirmisimdir
- +1 yıl
İşte o zaman bende derim ki keşke 4 sene de o çocuk sana geçirseydi.
- +1 yıl
+1
4 yıl yanliş mı işitim 1460 günlük ilişkin ve 0 günlük Çocuk
24 Yorumlaemin degilsen yazik olur 4 senelik iliskine ama bu soruyudu soruyorsan demeki sevgin tam degil
10 Yorumlabence ikisinide idare et ayrıldım de sewgiliminden ikisinide idare edrsin baya geniş oldugun belli..
22 Yorumla
Soran+1 yılolmaz oyle sey asla yapmam! sadece aklim karisti okadar
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. merak ediyorum gerçekten... nasıl hoşlanmaya başladın... hangi ortamda ? nasıl oldu ?
00 Yorumla4 yıllık ilişkin iyi gidiorsa değmez ama kotu gidiorsa dusunmen lazım
10 Yorumla- 00 Yorumla
her insanın genetik olarak aldatma içgüdüsü vardır sadece o kişinin karsısına cıktıgında yapması gerekendir soru şu ki senin yapman gereken ney kendine bunu sor
00 Yorumladikkatli düşün 4 yıl yabana atılacak bi süre değil ama 4 yıldır beraber olduğun kişiyle sorunların varmı yokmu ilişkin nasıl gidiyor onlar önemli
10 Yorumlabknz en igrenc kiz modeli
613 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
+2 hatta +3 ulan :D dostum adamsın ;)
Soran+1 yılsiz erkeklerin yaptiklarina ne demeli hadi ordan..biz hoslaniyoruz siz ise direk iliskiye giriyorsunuz onunune gelenle bana namus anlatmayin !
Soran+1 yıloyleyim ... beni tanimiyorsun o yuzden dahada konusma
- +1 yıl
öyle kardeşm öylee.aaaa ayıptr sanki kız kaç yıllk sevgilisi warken başkalarından hoşlanıyo hee.ayıptr walla dediğin senin de :p
Soran+1 yıllekelemek en kolayi! akilli bir cevap veren yokki..
- +1 yıl
lekeleme kızı be.ulan warya allah sana da böyle sevgli wersn diye beddua etcem he sonunda :dd
Soran+1 yılamin insallah benim gibi bir sevgilin olmaz! :))) insalllahhhhhhhhhh
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangisini seçersen seç ilişkiyi yürütebilecek olgunlukta tam olarak değilsin bir yerde sorun çıkacak
00 Yorumla4 yıllık ilişkine sahip çık
20 Yorumlaterket gitsin , dünyaya bir kere geliyorsun .d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılterket
02 Yorumla
Soran+1 yılobur cocuk aklimdan cikmiyor :( ama 4 yillik iliskimide sonlandirmak istemiyorum 2 arada kaldim ya terk edince pisman olursam
- +1 yıl
becilğin hat safasına varmışsın sana yapabilecek bişey yok terket o çocuğun günahına girme bari
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekleri buna anlat ve ayrıl.
00 Yorumladeğmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkanı dön ve defol.
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık ilişkim var ama başka birinden hoşlanmaya başladım galiba, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler