Birinden ne zaman vazgeçersiniz? sevgilinizin iyiliği için ondan vazgeçer misiniz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Bekledigim bir neticenin olumsuz cikmasi durumunda ki ben olayi fazla abartmisim vazgececektim. neyse ki doktorum o konu da oldukca bilgiliydi. beni kararimdan vazgecirmisti. 3 sene sonra da o benden vazgecti =D
013 Yorumla- +1 yıl
yani düşündüğün ilk syi yapacaksın bu durumda :)
- +1 yıl
son gittiğinde cevremi olumsuz etkiliyor sana uygun olmaya calısıyorum demişti ve tekrar o döndü
- +1 yıl
ama bana dedi birdaha mesaj atma arama sana uygun olmaya calıstıkca cevremi olumsuz etkiliyor diye
- +1 yıl
acıklama yapmıyor konuyu kapatıyor hemen bu tür sorular sorunca
- +1 yıl
ne gibi ?
- +1 yıl
rahatsız olmamak yani
- +1 yıl
en iyisi bitirmek artık sanırım cılkı cıktı herseyin
En İyi Cevaplar
+1 yılvaz geçmek sevgilinin iyliğine mi olur. kötülüğünem..? eyer halishane bir kalple seviyorsam
niye vaz geçeyimki.?115 Yorumla- +1 yıl
onu ben cok seviyorum fakat ondan emin değilim
- +1 yıl
eee işte püf noktası orda. :) . ilişkinizin süresi nakadar?
- +1 yıl
6 ay oldu o erzurumda ben izmir
- +1 yıl
ya ne gizemli kızsın yaa.. senmi ayrılmak istiyorsun yoksa omu? labirent gibi seni tamamlamaya çalışıyom yaa..:) anlaşılan sen abayı yakmışsın...hemde deli gibi...bu hoş...ama o meçhul damat adayı acaba oda seni aynı ölçülerde seviyormu? sen bunuda bilmiyon? nasıl 6 ayda anlayamadın kız..? ayrılmayı sen kafandan çıkar...bu iki kalbin birleşmesi için çaba göster .. gerekirse ilk adımları sen at.. en azından durumunuzu netleştirirsin...inşallah kalpleriniz yanyana gelir...herşey gönlünce olsun :)
- +1 yıl
o ayrılmak istemiyor tam tersi ayrılmak kelimesi dediğimde onun canıyla oynuyormusum öyle diyor ama ben anlayamıyorum onu gece farklı sabah farklı konusuyor evet ben seviyorum onu o seviyorum diyor sonumsun diyor ama ciddiyetini bilemem giderim ama hep tekrar dönerim diyor bacadan kovsan kapıdan girerim diyor söz bir kez verilir sen sonumsun diyor ama inanamadıgım sevgisi acıkcası söz vermek kolay 6 ayda ona baglandım evet 4 kez gitti 4 kez kabul ettim geldiğinde bilemiyorum beynimi kemiriyor
- +1 yıl
sende bir alemsin yaa... o da seni sevdiği aşikar daha ne bekliyorsun..? mızıkçılık yapan sensin...seninde kalbin tık tık onun ismiyle çarpıyor.. onun kide anlattığına göre öyle... artık bu duaya amin demek kalmış... pacadan değil adam gibi kapıdan girsin... prensesini alsın ve gitsin :))
sen..küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler ara...dünya çok güzel çünkü...:)) - +1 yıl
lafı öyle bir koydun ki tıkandım :D
- +1 yıl
ama böyle güzel temiz aşkları yaşayanlar çok hoşuma gidiyor... ve seviniyorum... burda anahtar sensin... bu aşk kilidini sen açacaksın.. ve kalbende açmanı istiyorum (damat adayının kişiliği, şahsiyeti, yaşantısı sana uygunsa) yoo yoo tıkanma... herşey inşallah doyasıya gönlünce olur :))
- +1 yıl
kişilik bazı huyları dısında uygun yasantısı fazla rahat sevmem öyle erkek kıskanclık krizine girerim ve benimde rahat oldugumu düşünüyor erzurumlu ve onların kültürüyle alakam yokmu çyle diyor acık giyiniyormusum felan
- +1 yıl
işte onlarda biraz ince konular ama.. gene bunu sen başarırsın.. akılı bir kıza benziyon... aklınla bunuda halledersin ... bu kısma gelince ben tıkandım... allah kolaylık versin... hakınızda hayırlısı olur..inşallah .:)
- +1 yıl
:)) teşekkürler...
- +1 yıl
rica ederim hakkın olanı aldın :D
- +1 yıl
sende hakkını all orda bekliyor senii
- +1 yıl
nerde :D
- +1 yıl
:((
Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Birinden elimden geleni yaptığım halde aska çarem kalmadığı zaman vazgeçerim ama sevgilimin iyiliği için vazgeçmem gerekirse onu üzmeden yaparım.
02 Yorumla- +1 yıl
onu üzdüğümü düşünüyorum onunda sogudunu
+1 yılonun iyiliği için ... bensiz daha iyi olacaksa varlığım ona yokluğumdan daha fazla acı veriyorsa giderim
09 Yorumla- +1 yıl
işte böyle hissediyorum ben tam anlamıyla
- +1 yıl
onun ne hissettiğini biliyor musun peki
- +1 yıl
bilemiyorum işte tıkandıgım nokta bu
- +1 yıl
şimdi ben iki tercih sunucam sana eğer seni seviyorsa seni çok seviyorsa sensiz kalbi yerinden sökülmüş gibi olur içi boş bi çuvala döner çünkü tüm benliğine seni koymuştur bir diğer seçenek sana alışmıştırsen gittiğinde ikki gün ağlar sonra hayatına devam eder sence hangisi bunlardan
- +1 yıl
söyle desem 4 kez gitti ve 4 kez o geri döndü
- +1 yıl
yapamıyor demekki sensiz ... gittiğinde eğer ki başkasıyla olmadıysa yani şöyle bir gidim piyasayı yoklaim geri dönüm kafasında biri değilse ... yapma yazık olur bir ilişkiyi kurmak o aşkı yaşamak bitirmek kadar kolay değil sen başkasına onun kadar güvene bilirmisin sevebilirmisin ?
- +1 yıl
o erzurumda benden baska biri olmadıgından dahi emin değilim desem onu seviyorum ama güvenemiyorum
- +1 yıl
hmm bişe diemem o zaman karar senin ilişki senin
- +1 yıl
öyle ama yardıma ihtiyacım var ben işin içinden cıkamıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
22Cevap
Sevgilimin iyiliği için ondan vazgeçmem...çünkü vazgeçemem ;)) ha illaki vazgeçmem gerekiyorsa gene vazgeçmem kendimi ona karşı soğutur onun benden vazgeçmesini sağlarım en azından sevdiğim rahat olur...
017 Yorumla- +1 yıl
bunu yapamıyorum işte ama onun sogudugunu düşünüyorum
- +1 yıl
bilemiyorum bunu işte ben ona sogu demiyorum oda sogudum demiyor zaten
- +1 yıl
o 4 kez vagecti ama 4 kezde geldi ona bakarsan seven insan hiç birşey demeden gece sevgilim diyip konusup sabah tek laf etmeden gitmezdi
- +1 yıl
sonumsun diyor bizde söz 1 kez verilir diyor kapıdan kovsan bacadan girerim diyor gitsem bile gelirim diyor böyle dediğimdede
- +1 yıl
he bak işte bunu bende bilmiyorum o kadar ısrar ettim gnedenini söylemedi hemen lafı ceviriyor işte banada söylemiyor ayrılma ve 4 kez gitme nedeninin
- +1 yıl
şüpheli davranıyor, tam bilemiyorum ama galiba seninle birlikteyken bir başkasını bulmuş sonra ayrılmış, sonra sana geri dönmüş...ama sende her seferinde kabul etmişsin onu biraz alıştırmışsın, kendini biraz naza çekecektin barışmak için (ama fazla abartmadan) bak gör o zaman nasıl kıymete biniyorsun...diye tahmin ediyorum...
- +1 yıl
sanırım haklısın ve ben bunu 4 kez yaptım bencede gittiğinde öyle düşündüm bende birini buldu baktı benim gibi değil geri döndü
- +1 yıl
bunu bende söylüyorum ona katıksız odunsun diye evet diyor :)
- +1 yıl
sana şunu söyleyebilirim, biraz kendini geri çek o zaman bu benden hoşlanmıyor mu acaba diyip senin üstüne gelmeye ilgi göstermeye başlayabilir...yada tam tersi ben zaten bu kızı elde etmişim deyip başkalarına gidebilme ihtimali yüksek evlenseniz bile bu içinde bir yerlerde sürekli kalacak ve bu sorular seni yiyip bitirecek...olan sana olacak ona karşı olan güvenini kaybetmişsin...zararlı çıkan sen olacaksın malesef...
- +1 yıl
evet güvenim yok 0 0 0 0 0 binlerce 0
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin bende başka iyiliği olmaz. Bu türk filimi değil yaşanacak birşey varsa benle yaşar. Ancak bişey var oda ihanettir ancak o zaman ondan vazgeçerim.
014 Yorumla- +1 yıl
tahammül sınırımdan gecemeyecek tek sey ihanet ama onunda öyle fakat ben bu aralar fazla kötü seyler hissediyorum artık cevreme yansıtmaya basladım onun benden sogudugunu düşünüyorum kafayı yicem
- +1 yıl
Yahu adamın belki derdi Vardır. Siz kadınların anlaamdığı birşey varsa oda erkeklerin derdi olduğunda içine kapanmasıdır. Sonra bin tane nane uyduruyorsunuz. Neden soğuduğunu düşünüp, sorgulayıp hata yapacağına yanında olrak destek olmaya çalış o zaman daha ççabuk düzelir.
- +1 yıl
sıkıntıdan su aralar borcları var hatta su borclarımı odeyip senin kurbanın olucam askım dedi ama keyfe gelince gidip tozuyor içiyor eve gelmiyor bana gelince neden soguk davranıyor...
- +1 yıl
Benden sana tafsiye yanın daolmaya çalış sorgulama pişman olursun...
- +1 yıl
pişman olmama sebebim ne olabilir ki ?
- +1 yıl
Körükleme irdeleme ablacım diyorum. Bütün ayrılıklar incir çekirdeğini doldurmayacak sebeblerden çıkar. Ama belli sen kurcalayacaksın...
- +1 yıl
duygularımla düşünemiyorum mantığımda hep kurcalamaktan yana kendimi tutamıyorum ya
- +1 yıl
Adamın sadece yanında ol, aslında bunun hep tam tersini kadınlar bizden ister. Senin bunu daha kolay anlayıp yapman lazım.
- +1 yıl
yanında olamıyorum mesafeler var
- +1 yıl
O zaman kalbin ve duaların yanın da olsun.
- +1 yıl
sanırım bu ona yetmiyor işte
- +1 yıl
Nerden anlıyorsun bunu?
- +1 yıl
dile getiriyor yanımda olmana ihtiyacım var nereye kadar böyle sürecek diye
- +1 yıl
Sabret ve doğru bir şekilde çalışmaya devam et.
ben sırf mutlu olsun diye vazgeçtim hemde deliler gibi seviyordum halada seviyorum benim hastalığım var benim yanımda üzülsün istemedim başka çarem yoktu :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin benden ayrı yaşayabileceği iyiliği varsa gitsin yaşasın napıosa da yapsın ben onsz kötülüğü yaşıyorken iiçi rahatsa yol da kapıda orda çıksın gitsin
012 Yorumla- +1 yıl
yani ona iki sık sunmam gerek
hayatını mahfetmek istemiyorum daha iyi bir hayat sunabileceksen kendine ben yokken git
ama yok seninle mutluyum diyorsan daha yakın davran ...
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım şimdi o benimle iyi bir hayat süremiyorsa kötü bir hayat sürsün ama benimle sürsün anltabildm mi benim olsun benim olmuyorsada gitsin elin olsun be yokken yokluğumdan mutlu olailecek sırf ben olduğum için iyi bir hayat süremiyorsa öyle erkeğin haytımda yeri olmaz saten beniimle mutluysada kaır sateen bu seçeneği sunmaya gerek yok ki yani ben mutsuzda olsa adam gibi ya yanımda olur yada olmz diyenlerdenim
- +1 yıl
giderse gitsin kalırsada kapım acık diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yıltabikide ama gidersede o kapıyı öyle bir kapatırım ki gittiğinede pişman olur
- +1 yıl
ben bu hatayı yaptım işte o gitti kapımı acık biraktım ve bu 4 kez tekrarlandı
Cevap sahibi+1 yılişte bu hata olmuş arkdaşım gittiyse bitmiştir dönemez seven adam gider mi ya ben nden gitmiyorum sen nedn gitmiyorsun hayatından yanlış olmuş ama yapmışsın artık boşver akışına bırak unutma kimse vazgeçilmez değildir
- +1 yıl
evet değildir haklısın tam gittiğinde unutuyorum öyle bir zamanda dönüyor ki yine hatılıyorum tekrar kıvılcımdan ates yaratıyor
Cevap sahibi+1 yılofff:(böyle olunca kötü olur tabiki ya unutmuosun saten alışıosun gelio ve tekrar başlıo:(
- +1 yıl
aynen öyle ve sesini duyuyorsun arıyor ya hiç beklemedğin bir zamanda naber iyimisin diyor sonra aşkım deyişi seni çok özledim deyişi varya off :((
Cevap sahibi+1 yıl:(boşver taviz verme tatlım boşver salla çocuğu eğer çok yoruyorsa bak hayatına elbet geçeçek
- +1 yıl
bugün uzun uzun konusucam herseyi masaya yatırıcam
Cevap sahibi+1 yıltabiki bence iyi yaparsın inş herşey dileiğin gibi olur
benden vaz geçince daha ıyı olacaksa o kendısı gıder zaten... benım tercıh etmeme bırakmaz...
017 Yorumla- +1 yıl
4 kez gitti ve 4 kez geri döndüyse ?
- +1 yıl
ben gittim bir kez yine o döndü bilemiyorum yaaa mesafeler var aramızda ama ben onu bunlara ragmen seviyorum
- +1 yıl
ya ama hergün patlak veriyor ben artık cıkamıyorum işin içinden
- +1 yıl
düzelmiyor dersem yalan olur ama hergün tartısma hergün patlakları dik emin ol karsı tarafı sıkıyor ve o bu tür olaylada hep geriyorsun beni diyor sanki arkadasıyım...
- +1 yıl
kavga ederken askım yada sevgilim diyor tam kavganın ortasında eriyorum o an ama sabah oluyor sanki gece konusan o değilmiş gibi soğuk soğuk davranıyor
- +1 yıl
ya evet bu konudada haklısın ama insan konusma tarzınıda kankası gibi yapmaz
- +1 yıl
hepsi gibi davranıyor evet ama sesinde sözlere dökemediğim bir sogukluk var
- +1 yıl
haklı olabilirsin ben onun tekrar gideceğinden korkuyorum çünkü 4 kez aynı seyi yasadım gece saatlerce güzel güzel konusuyoruz sabah kalkıyorum mesajlara cevap yokk telefon acılmıyor cok ararsam kapatıyor bunu yine yasamaktan korkuyorum
- +1 yıl
umarım
+1 yılVazgeçemem malesef :)) Ama kararsızsa, bir öyle bir böyle ise vazgeçerim.
01 Yorumla- +1 yıl
bilemiyorum nasıl ben cıldırıcam yakında düşün düşün beynimi kemiriyorlar sinirden aglıyorum artık
+1 yılgeçilmemeli, kimse karşıdakinin iyiliğini ondan iyi bilemez, tahmin edemez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. birinden ne zaman vazgeçersiniz ile sevgilinizin iyiliği için ondan vaz geçermisiniz iki apayrı soru.
02 Yorumla- +1 yıl
işte ikisini birleşti ik sorunun bendeki cevabı onun senden sogudunu hissettiğinde gecer misin ikinciside acık zaten
+1 yılsevmiyosam vazgeçerim ben onun duyguları da umrumda olmaz.
00 YorumlaBeni çok sinirlendirdiğinde, aldattığında ce onun iyiliği için vazgeçerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun iyiliği benim yanımda olmasıdır neden vazgeçeyim.
07 Yorumla- +1 yıl
sen böyle düşünmüyorsan
- +1 yıl
Neyyy? böyle düşünmüyorsam mı?
- +1 yıl
pardon sen düşünüyorsun da ya ben onun için böyle düşünemiyorsam yani onun benden sogudugunu düşünüyorsam..
- +1 yıl
Soğuduğunu düşünüyorsan bırakabilirsin.
- +1 yıl
evet düşünüyorum ama dile getirdiğimde sacmalama sen sogudun bence diyor
- +1 yıl
O da haklı olabilir sen soğuduğun için onun soğuduğunu sanarsın tam bir yorum yapamam en yakın arkadaşlarınıza ilişkinizi bilen kişilere bunu sorun bence.
- +1 yıl
yorum yapamıyorlar kiii
valla benden vazgeçmesini istediğim bir çok kız oldu ... anlaşamıyorsam isterim... sırf beni bıraksın diye ben isterim...
02 Yorumla- +1 yıl
işte anlaşıp anlaşamamak sorun burda sanırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaids bile olsam vaz geçmem. ben kendi iyiliğimi düşünrüm
01 Yorumla- +1 yıl
hmm
+1 yıliyilik için terk edilmez savaşılır birlikte ve beraber kazanılırı :) kızların saçmalaması iyilik için terk etmek :)
00 Yorumlaya iyiliği içim madem o zaman yanında kalsana ya niye vazgeçiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
yanındada olamıyorum :(
+1 yılMurat Göğebakan-Vazgeçilmiyoor
18 Yorumla- +1 yıl
yani vezgecmek istesende olmuyor
- +1 yıl
Valla onu parça anlatıyor bak dinle
- +1 yıl
dinliyorum şu an ..
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
sarkının sözlerini anlayamadım beynimi kemirdiler sanki :((
- +1 yıl
Bir kaç defa daha dinle,ne demiş araplar '' Et-takraru ahsen velev kare yüz seksen '' :)
- +1 yıl
haha güldürdün cok yasa ya tesekkürler :D
- +1 yıl
Allahta beni güldürür inşallah,eyvallah
+1 yılihanet ve yalanlar bu karar için yeterli nedenlerdir bence
00 Yorumlabencil olduğum için önce kendi iyiliğimi düşünürüm ayrılmam.
00 YorumlaBugun bende ondan vazgeçtim 4 senelik ilişkiyi bitirdim içim yaniyo ama bitmesi gerekiyordu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenim sıfırlandığı an...
04 Yorumla- +1 yıl
ya bundan emin değilsen ?
- +1 yıl
emin olmamı sağlayan bişiy yapacaktır...
- +1 yıl
ne gibi mesela ne yapsam inanırsın ?
- +1 yıl
konuşmaları tutarsızsa...
verdiği sözleri tutmamış ve tutmamaya devam ediyosa...
konuşurken sana bakmıyosa (söylediği şey yalandır)
bu gibi durumlar yeterlidir...
İyiliğin türüne bakarım.
00 Yorumla
+1 yılilk fırsatta..
kimse vazgeçilmez değildir..02 Yorumla- +1 yıl
haklı olabilirsin aslındaa
+1 yılVazgeçmek değilde. Gereksiz olduğunu anlarım.
01 Yorumla- +1 yıl
gereksiz olarakta düşününmüyorum ki
mutsuz ettiğimi düşündüğüm için geçtim.
03 Yorumla- +1 yıl
yani giderim diyorsun
- +1 yıl
oda doğru
Yeni birini bulduğumda kuzum . . .
02 Yorumla- +1 yıl
ya istemiyorsan yeni birini ?
ona nasıl oluyo çok saçma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. nefret ettiğimde,