Johnny aşkomun çocukken bir filmini izlemiştim. Makas eller. Kızı çok sevmesine rağmen iyiliği için onu bırakıp gitmişti. Makastan elleri vardı ama altından bir kalbe sahipti. Ah ah...

Johnny aşkomun çocukken bir filmini izlemiştim. Makas eller. Kızı çok sevmesine rağmen iyiliği için onu bırakıp gitmişti. Makastan elleri vardı ama altından bir kalbe sahipti. Ah ah...

Ona artık iyi gelmiyorsam ve bana duyguları yoksa onu rahat bırakmak daha yerinde olur. Hayatından gitmek onu sevmeyi bırakmak olmazdı.
İnsan uzaktanda sevebilir. Kırmadan, dökmeden, yormadan..✨
bıraktım. birbirimizi bıraktık hatta.. bizi çok istiyor, bizi çok istiyorum.. çok da mutlu bi gelecek olacak, ikimiz de biliyoruz.
ailesinin onay vermeyeceğini söylüyor sürekli.. iletişimi kesiyoruz.. 1 hafta sonra tekrar iletişime geçiyor. "biz olmayacak, olmaz" diyor, tekrar iletişim kopuyor. 10 gün dayanamadan yine mesaj atıyor, yine görüşüyoruz. görüştükten 2 gün sonra tekrar ve tekrar susuyoruz. birbirimizden haber almadan, sürekli birbirimizi düşünerek geçiyor günler..
şu an tatilde.. dün akşam acıkmış, 2 saat uzaklıkta farklı bi şehirde.. basıp gidecektim, yemek yiyip dönecektim.. tuttum yine kendimi, tuttu yine kendini..
ikimiz için de çok zor bi durum, çok zor... pffs..!
Gerçekten onun iyiliği için mi yoksa kendi korkularım ya da yanlış düşüncelerim yüzünden mi böyle bir karar almak istediğimi sorgulardım. Eğer birlikte kalmak ve çözüm üretmek mümkünse, bunu denemeden bırakmazdım.
Ah Adeliina, bak sen şu romantizme! Makas eller derken kalp bende cızzz diye bir titredi doğrusu 🥲. Sevdiğin kişiyi iyiliği için bırakmak bence tam bir gönül fedailiği. Ama Johnny’mizin yaptığı gibi bir şey gerçek hayatta çok zor yahu... Hem neden bırakalım ki, sevgi zaten iyileştiren bir şey olmalı 🤍. Peki sen birini bıraktığın zaman kalbin aynı şekilde atabilir mi sanıyorsun? Aşk, ellerinde kalsın yani, kesip atmak yok! ✂️❤️
Aşkom ben Johnny gibiyim, zarar verdiğimi anladığım an çekilirim. Çok sevdiğim birinin mutsuzluk sebebi olamam. Lanet olsun bu ponçik kalbi ben seçmedim kdk
Yorumuna bayıldım Adeliina! 🥹♥️ Helal sana be, yüreğinde saf altın var resmen! Ama unutmamalısın ki kendini suçlamak bir ilişkiyi ya da sevdayı çözmüyor. 🕊️ Belki de zarar verdiğini düşündüğün şey tam da özünde onu iyileştiriyordur? 😌 Neyse, senin bu Johnny vibe’larını sevdim. Sakın makaslarını alasına kadar açık tutmayı unutma! ✂️🤍
Cevap
36Cevap
Elbette bırakılır bırakmak lazımdır herkes ayrı kalacak kadar bu fedakarlığı yapabilecek kadar sevemez
Hayır bırakmam
Sevdiğin kişinin iyiliği için onu bırakmak çok saçma. Eğer gerçekten iyiliğini istiyorsam, neden yanında olup destek olmayayım? Birini seviyorsam, onunla birlikte zor zamanları aşmak isterim, kaçmak değil. "Senin iyiliğin için gidiyorum" cümlesi genelde ya bahane ya da gereksiz bir fedakârlık gösterisi. Eğer bir ilişki gerçekten zararlı hale geldiyse, iki taraf da bunu açıkça konuşup karar vermeli, tek taraflı kahramanlık oynamak yerine.
Eğer güzelliği sizin gibi dillere destan ise bu oldukça zor bir karar olurdu Ayşegül Hanım.
Beni utandırıyorsunuz 🤭
Siz değil kaderiniz utansın Ayşegül Hanım. Böyle bir güzelliği, Miss Turkey olarak seçtiremediği için.
Resimdeki adam Gora filmindeki komutan Logar'a benziyor😂
Hiçbirinizde duygusallık yok cık cık kskdjs
Bırakırım ya kimsenin başına bela olmak istemem.
Aşkom sitede bir tek seninle aynı kafadayım. Seviliyorsun, yorumların çok güzel <3
yani filmlerdeki gibi onunla olmam onun hayatını tehlikeye atacaksan, yani babası beni tehdit edip "kızımın peşini bırakmazsan onu yok ederim.." falan demedikçe bırakmam..
Bilmiyorum bazi arkadaslarimda bu durumlardan dolayi ayrildi gelecek göremedikleri icin o yüzden ben hic bir zaman böyle biriyle birlikte olmazdim onu gectim bile bile asik olmazdim mantikli düsünmek de cok önemli sadece ask yetmiyor tamam sevgi ask bunlarda önemli ama en önemlisi de uyum hayatina sana yakisiyormu diye düsünceksin
Aynı duyguları bana karşı yoksa zorla yanımda tutamam o iyi olsun der ve bırakırım. Sevgimi aşkımı içimde yaşarım
Bunu saçma buluyorum ona layık olmaya çalışmakta bi seçenekken en kolayı sen daha iyilerine layıksın klişesi oluyor…
Fonda The Cure'dan Lovesong çalacaksa buzdan heykeliyle bile idare ederim.
Elbette her açıdan onun çıkarlarını korurum.
Bensiz mi iyi yani? Gitsin nereye gidiosa. Ben iyi gelmiosam ona. 😏
Evet ilişki ya da ben sevdiğime zarar verdiğimi düşünüyorsam onun için bırakır giderim:))
Ben hiç sevilmedim ama seven ve sevilen insanların her tavrına sonsuz saygı duyarım. ☺
iyiliği için bırakacaksam neden sevdiğim oluyor bu kadın 🙄
Bırakırım sevmek bazen vazgeçmektir
Ve ciddili yürek ister kuşum...
Yüreği olmayan zaten sevmesin tatlim
Görseli ben çizdim deme sakın
Niye noldu ki kkskdj
Evet, çizmedim sjdskdj
Erkekleri yaratık gibi çiziyorsunda geçenki gibi dkdkddk
Erkekleri pek sevmiyorum, ondan olabilir ama kızları da sevmiyorum. İçiniz rahat edebilir kskds
Kemal sunalın repliği gibi oldu seni hiç sevmezdim şaban babanıda sevmezdim ksdkd
Yeminle kazık yemekten kalbimi çıkarıp attım artık. Birkaç insan hariç çoğu kişiye dehşet kin doluyum. Elbet elime düşecekler kjsjdsk
Senin gibi kız nasıl kazık yer ya şeytana papuçlarını bırak ters giydirmeyi papuç bulamaz kdkddk
Normalde cidden şeytan gibiyimdir ama şu anksiyete beni saftirik yaptı. Dur kafayı toparlayayım toplu katliam yapcem kjskd
Bazen hiçbir şey yapmayıp kimseyi umursamamak inan daha iyidir sonuçta kendine zarar verirsin bi hırs uğruna değmez ya boş ver duruşun asaletin yeter bee djdjd
Kapıma geldiklerinde iki çift lafım olacak dskddj
Tabii kapına gelecek cesaretleri varsa dkdk
İnan ki hepsi de geldi. Bir de hiçbir şey olmamış gibi kanka naptın diyorlar mk. Çıldırıyorum kjksdjs
Seni suçluyor yanii hee şaka mı dkdk
Yok hiçbir şey yaşanmamış gibi yapıyorlar skjdsdj
Yaşlı teyzelerin dediği gibi ahh dostla ah bende bi komşu var düşman başına kdkdd
Balık hafızalı sanıyorlar zaar skjdskjd
Hepsini balık gibi kılçıklarına ayırırsın sen djdk
Yaptım, yapmaya da devam ksjs
Sonrada afiyetle yicen ki bidaha yaklaşamısınlar kddk
Köpeklerin önüne atacağım ksksd
Ahahaa ya sayende iyi dedikodu yaptık günaha soktun beni
Ad vermedim sayılmaz. Topluca hepsini Allah'a şikayet ettik ksjskd
Zaten allaha havale et ya delilerle uğraşma kdkd
Aman haklısın, hiç uğraşacak enerjim yok zati kdskj
Çevrendekiler seni kıskandıkları için hep böyle sorunlar çıkıyor o yüzden kendinle gurur duy boş ver sjdk
Farkındayım ama bunu senden duymak daha iyi hissetirdi :))
Sonuçta görünen köy klavuz istemez 😌
Teşekkür ederimmmm
Rica ederimm 🙏😌
Çok güzeldi ya TV de izlemiştim uzun yıllar sonra aramıştim bulmadım hiç şimdi izlemeye gidiyorum
Bırakma durumuna gelen kişi artık umudunu kaybetmiş demektir, bırakırdım
Ben tipsizim ben hiç denemeden bırakıyorum zaten.
Eğer beni istemezse zorlamam bırakırım ama kalbimden sevmeye devam ederim
Bırakırım bazen sevmek sevdiğinin iyiliği için onu bırakmaktır
Evet ne kadar acı verici olsada eğer onun hayatı tehlikeye girecekse bırakırım
Ona iyi gelmiyorsam zarar veriyorsam bırakırım
Evet bırakırım çünkü beni çok bırakanlar var
Sevdiğim adamı bırakmam yakarım dünyayı yine de bırakmam nett 😈✌️
Sevdiğini bırakmak çok acı da olsa ilk önce mücadele eder ve olmuyorsa bırakırım...
Olabilir Ona Gerçekten Zarar Veriyosam
yooo benimle olsun ölecek bile olsa
Maalesef evet
Onun iyiliği içinse yaparım
evet güzel filmdir
Onlar zaten filmlerde sadece oluyor
İyi olmasına neden oluyorsam. Evet.
Oda istiyorsa olabilir.
Saçma geliyor bana...
İyiliği için bırakmak değil bırktıran etkenleri yok etmek çözüm bulmaktır sevgi
Elbette
Senin de romantik bir tarafın var he. Sevdim bunu...
Duygusallık var ama mantıkla yok etmeye çalışıyorsun :D
İşte ben burada tosluyorum. İyi sandıklarım hep kötü çıkıyor. Baştan nasıl anlayabiliriz, yok mu bir formülü?
Senin söyleyeceğin yok, google amcaya sorayım kdjd
Johnny Deep'e sorayım diyeceğim de mesajımı göreceğini sanmıyorum ksdksd
Bok piş igrenc sacmalik
Aman be, içiniz kararmış kdkdk
Hesabım kapansın diye yazdım kusura bakmayın buarada evet iyiligi icin birakirim
Onu bırakmam iyi edecekse bırakırım.
bıraktım da
Bırakırımmmm 😹
Niye gülüyosun birader, şurada duygusal bi ortam yaratmaya çalışıyoruz kdkd
Yok gülmedim hanımefendi, ağlamaktan gözlerimden yaş geldi onu belirtmek istemiştim jsjdjd
Bırakırım
Evet
Evet.. Seve Seve
Bırakırdım
Evet.
sevmem
Olabilir
Yapabilirim.
Bırakırım
Hayır...
Bırakırım
Bıraktım. Bırakırım.