Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa arkadaşım bak şimdi baştan hata saten sen sevgilini öyle bir yere gönderiosun he tammam gitti bırak akraba ziyaretini etti şimdi evde bir kız var ortam yapılıo senin haberin yok he tamam sarhoş oluyor yatıo uyuo falan kızım siz buarada hiç mi konuşmadınz sen hiçç mi seesini çıkarmadın senin bunu duydğunda sarhoş olduğu şişeyi çıkartıp müsait olsada olmsada bi yerine tön töbee şimdi neyse boşver söyle sevgiline daha güzel bir yalan bulsun
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
bunu sana niye atlatiki aslinda sevgilin olayda sucsuz
erkekler öyle kötü nefisliki 120 kilo dan biriyanlarina uzansa adama kendini yapistirsa kusunu kaldirir sen aptali oyna de bence sen saka yapiyon böyle bise varsa seni birkacam de
oda olmadi der zaten yeniden inkaar etsin yoksa sanacak aldatsada hep kabul edecen01 Yorumla
+1 yıliyi olmuş kız üzülme... ayrıl diyememiştim ama... senin lehine sevindim... hayırlısı olur... birtane daha atlı prensini bulursun... yalnız böyle zampara ,sarhoş olmasın :) herşey gönlünce olur inşallah ... hiç suratını asma... :)
05 Yorumla- +1 yıl
niye nolduki ?
- +1 yıl
yaa aman alahaşkın bir kaza yapıpta tekrar barışayım demiyesin.ya.. sana yazık değilmi ? aman aman senden ırak olsun
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. hep öyle derler zaten,hatırlamazlar,
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Alkol alan adamın sağı-solu belli olur mu ? Boşuna demiyor dinimiz "içki bütün kötülüklerin efendisidir" diye. Alkol alan adamla bir de evlenmek kadar daha riskli bir şey olamaz. Adam kafa bir milyonken her haltı yiyebilir. Sen de kuzu kuzu evinde onu beklersin. Ondan sonra biz bunları söyleyince biz kötü oluyoruz.
30 Yorumla
+1 yılona kusura bakma çüüşşş diyecem...:( hemde misafir olduğu evde ... ben olsam sik... ederdim kovalardım ilişkimi keserdim... bu her yattığı yerde bu haltı yemiyeceği ne malum? yol yakınken sende ilişkini gözden geçir derim ...
02 Yorumla- +1 yıl
bende teşekkür ederim.. yorumumu önemsediğin için ...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya nasıl hatırlamıyor yaaa. içkinin arkasına sığınıp karşısındakini salak yerine koyan insanları atıcan kaynayan kazana kemikleri kalana kadar kaynatcan. kandırmış seni güzelim. sal ipini gitsin. sakın affedeyim deme. boynuzlarını parlatırsın başka hiçbir işe yaramaz
00 YorumlaSen içip başkasıyla (tövbe estağfirullah) o ne yapardı? Sever miydi seni? Önce şu içki meselesini bir çözün. Yoksa Harut ile Marut gibi ateşlere düşersiniz.
15 YorumlaAşk belki dünyanın en güzel duygusu ama acısını Allah kimseye tattırmasın. Umarım hakkında hayırlısı böyledir ve inşAllah bu zorlu süreci fazla yıpranmadan atlatırsın. Yolun açık olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Seni emin ol çok iyi anlıyorum. Yatsan uyuyamazsın. otursan duramazsın. Farklı şeyler yapsan da, aklın hep orada olur. Göz yaşların boş yere yanaklarından bir bir süzülür. Aynada kendini tanıyamaz olursun. Sanki ruhun, o bedenine dar gelir. Ve maalesef en kötüsü de bu acı, 4 günde, 4 haftada geçmez. En azından birkaç aya ihtiyacın var.
güzelim svgilinin o ortamda bulunması hata hadi elinde olmadan bulundu içmesi hata hadi içti diyelim hatırlamayacak kadar sarhoş olması hata.. hata üstüne hata, iradesi zayıfmış nefsine de hakim olamamış, OLMAZZZZ...
01 Yorumlaİçki içip sarhoş olan bir adamla evlenme hayatın bir anında mutlu olamassın tabi bu benim görüşüm taktir senin
33 YorumlaÇocuk tecavüze uğramış resmen, ne yapmayı düşünüyorsun?
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. En azından sabah kalktığında anlardı sevgilin bence söylemiyor sana.
03 Yorumla
+1 yılsen ne düşünüyorsun peki sevigilin sonucta biri ile aynı yataga girmiş bulunuyor?kaldıramıyormusun bu durumu?durumun ne?
06 Yorumla- +1 yıl
kaldıramıyorsan bırakıcaksın.erkektir birşey olmaz diyorsan sorun yok..amaherşeyede inanmamak gerek tabi?sen olayı akışına bırak bence..
- +1 yıl
işte diyorum erkek ya nede olsa sorun yapmama gerek yok diyorsan ve sevgisi sana karşı değişmemişse affedeğilirsin ama yok benden başkasını dusunemıyorum dıyorsan zorda olsa ayrılmak ısteyebılırın kı bu kararı verecek olan sensın
- +1 yıl
anladımallah yardımcın olsun bu arada kabul etmedım davetını kusura bakma..
+1 yıleminim öyle olmuştur, kız gelmiştir birlikte olmaya çalışmıştır bu da hatırlamamıştır, pek masummuş, duygulandım şimdi, kendini kullanılmış hissediyordur, şefkat göstermek gerekli
01 YorumlaKuzum sen partnerini memnun etmezsen eğer illaki gözü dışarıda olacaktır. Bu 20 sinde neyse 70 inden de aynı olur. erkek milleti' nin açlığını almak gerekli diye düşünüyorum
014 Yorumla
+1 yılsevgilin o gece nuri alçoyla içmiş..gerisini hatırlamıyorum demesi ondan
evsahibinin kız arakadaşı falan hikaye..
nuri abi affetmez.01 Yorumlaböyle mevzularda şarhoş ayağına yatılır.. madem kendini kaybediyorsun niye içiyorsun...
10 YorumlaYok öyle bi dünya new orleans mı lan burası yalan sölüyo senin manita palavra
07 YorumlaKesin kız gırmiştir kanına kesin hatırlamıyordur vah vah
11 Yorumla
+1 yılhıc bır sey hatırlanmaz ama o çük bir sekilde kalkar nasıl bir mantık
02 Yorumla- +1 yıl
ben bılıyorum
+1 yılsev onu kucağına bas... hatta yapamadıysa, ayıkken kızın yanına yolla, sağlam kafayla kıza daha iyi iş görür. töbe ya:)
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyo hatırlamıyorum nedir yah sabah kalktığîndada aglamış mi bare?
00 Yorumla
+1 yılsevgiline güven aklına fazla takma eğer takarsan ömür boyu içini yer durur o kurt
00 YorumlaSevgiline sorsana Pamela Anderson'da girmişmi rüyasına?
01 Yorumla
+1 yıleğer bunu sana dürüstçe anlattıysa,pişmansa, bence görmemezlikten gel.
02 Yorumla- +1 yıl
diyorum.
ne yapacağını bilmiyor musun sen ya böyle bir durumu nasıl miden kaldırıyor.. mantıklı düşün biraz..
00 Yorumlasen de ona beğendiğin filmden bi sahneyi anlat kendin yaşamış gibi.
00 YorumlaYalan erkek herşeyımdın hatırlar bürde nasıl bır akraba zıyaretı sen ınandın mı ? Veya nasıl duydun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları ihtiyaçlarını karşıla falan demiş sen boşver bir kadın ancak evlenince erkeğine kendini teslim eder
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkutlarım
Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. bu olayı anlatmasa içnde tutsaymış keske
14 YorumlaDua et sevgilinmiş,ayrıl gitsin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben her şeyi hatırlıyorum kızı evire çevire neyse şimdi üyeliğim silinecek
00 Yorumlaözrü kabahatından büyük.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. ne evmiş yahu aşk gemilerinde öyle ortam yok.
01 Yorumla
+1 yılkeyif sigarası içmiş mi :/
03 Yorumla- +1 yıl
sor bakalım
+1 yıl:)))) helal olsun nuri alço taktiği..
12 Yorumla- +1 yıl
:))
olması gereken buydu zaten..
01 Yorumlao evin bir ay hizmetkarı olabilirim.nerede o ev?
03 Yorumla
+1 yılYalan yersen tabi:-) cünkü hatırlar :-)
00 YorumlaSen de buna inandın.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan olmuş bence düşünme fazla
01 Yorumlaçok feci
00 Yorumla:) klasik numaralar
11 Yorumla:D komik gerçekten
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılderhal ayrıl öyle şey mi olur
00 YorumlaSevgilin kız mı :))
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. İyi sallamış
10 Yorumla
Detaylı bilgi