🫶 sevdiğim sevgilim ile aram açık, onu engelledim ve her yerde onu arıyorum ama ona yazmıyorum..
sebebi ise hep xx konuşmak istiyor? Ne 😦 yapsam ki? Durumu da hiç iyi 😌 değil?
🫶 sevdiğim sevgilim ile aram açık, onu engelledim ve her yerde onu arıyorum ama ona yazmıyorum..
sebebi ise hep xx konuşmak istiyor? Ne 😦 yapsam ki? Durumu da hiç iyi 😌 değil?
Sorularını alkolle mi çözmeye çalışıyor kendini mi acındırıyor? İkisi de yanlış. Böyle bir eziklik olabilir mi? Sürekli cinsellik konuşması can sıkıcı gerçekten. Yapıcı olması gerekirdi. Haftada 1 2 sefer olabilir. Her gün olmaması lazım
Evet
hiç bir şey yapmana gerek yok böyle bir insan için bu durumdan rahatsız olduğunu söylediysen zamanında ve hala ona rağmen konuşmaya devam ettiyse zaten sana sevgisi yoktur saygısıda yoktur
Cevap
11Cevap
ayrıl
Gene kendini düşünüyor ve kendini acindiriyor sevmediğin bir şeyi kimse yaptıramaz
Aynen :(
Sen uzulcegine o üzülsun haklısın seviyorsun ama gerçekleri görmezden gelme olur mu kendini düşün ve senin de bir canın duyguların var
Yapmam zaten çünkü o reelde de bunu çok istiyor
👏👏 umarım karşına seni hak eden çıkar ve mutlu olursun
…
Sanane durumundan. Ne sin sen
seks oyuncağı mi.
Adamın sana bakışı belli, bel alti. Halen muhatap olmanın safligi nedir
Demi
Neden 3 kuruş adamların kucağında sermaya olma peşindesiniz. Hic mi kendinize saygınız yok.
Çok seviyorum anlamazsın sen:((
İşte seviyorum diye diye bu haldesin. Erkeklerde bunu bildiği için bunu dibine kadar kullanıyor. Senide kullanıyor. Bunun sonu gene aynı. Sen. bol bol mikileceksin, o da eninde sonunda gene başkasına gidecek. Hiç aklınızı kullanmayın.
:(
Adam olan sevilir ok.
Adam olan.
Adam olmayanı seversen ortamın peyniri olursun. seks objesinden öteye gecemezsin
Sende yandın herhalde konuşma bahanesi arıyorsun o zaman yaz dolandırma bence
Ama iki de bir resim at diyo
Amannnn sektersin gitsin o zaman sürekli sürekli olmaz o iş
Seninde gönlün var gibi.. 😝
Xxx ne
Aşjkk:)
Sen seviyormusun
Evt😘😶☹️
O seni engelledu
Onu unutmalisin artık 😎
Demesi kolay
evet kolay
Uff bıktım şu alkol muhabettinden :D
Silmeyi öğrenmelisin sil geç
Ama seviyorum 😘:(
Ama üzüleceksin sevmemeye çalış
Olmuyo:(
Olmuyor diye bir şey yok başka uğraşlar edin yaşın 35 mi bilmiyorum da çocuk değilsin ya
Amaci belli...
Yaz gitsin belli ki sende yükselmişsin
Hayır o eskidendi:)
Uslandım (:
Yooooohhh
Yok öyle bişi
Troll
Vallah
Durumu hiç iyi değil derken?
İçki 🍷 içilen yerlerde takılıyor
Anladım
burada mısın 😘🔥