Benden nefret etmesi için uğraşmışım. Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim?

Gizli Üye

Arkadaşlar sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Çok değer verdiğimiz, elinde büyüdüğümüz bir hocamız sınava hazırlandığımız için ayrılmamızı istedi.Bir süre gizli devam ettik.Ama sonunda bize fena atar koydu. Anlaşmalı olarak ayrıldık.6 aylığına ara verdik diyebiliriz.Birbirimize sözler verdik.Hayatımızda başkasının olması zaten imkansızdı.1 ayımız normal geçti.Ama ben buna çok hesap sordum hala benimmiş gibi.O zaten yanlış birşey yapmıyordu.Ama ksıkançlık işte.Ters davranmaya başladı.Ben de uzak durdum.Sonra 2 haftalığına bosnaya gideceğimde benimle vedalaşmaya geldi.Sarıldı, ve yine birbirimize sözler verdik.Okul grubunda, sürekli konserleri oluyor.Yavşağın teki buna yavşadı.Bana zaten bosnadaki barlarda yürümeyen olmadı. Haliyle aramızda bir sürtüşme başladı.Ama tatlıya bağladık.Ben bunu çok özledim dönünce buluşacaktık.Ama benim ayağım kırıldı.Yine de buluşalım dedim o olmaz canın acır ben seni öyle yürütemem dedi.Ben de sinirlenip ağzıma geleni söyledim.1 hafta sonra büyük bir kavga ettik ve artık hiç konuşmuyoruz.Ben onu sinir etmek için elimden geleni yaptım.Başka birinin olduğunu sanmasını sağladım.
Aradan 38 gün geçti.Arkadaşlarımız hep ortak ve hatanın bende olduğunu söylüyorlar. 3 gündür düşünüyorum. Hata bende. Onu nasıl geri kazanabilirim? Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cidden bir fikir verseniz? Zamana mı bırakayım. Ondan mı bir adım bekleyeyim. Ben mi bir adım atayım? Hatamın 3 gündür farkındayım cidden. Bir de haftaya cuma konser var. O yavşak hatun da orada olacak. Ben de inadına bana kör kütük aşık olan birisiyle mi gideyim? Daha büyük bir hata mı olur bu?
18 Cevap