Benden nefret etmesi için uğraşmışım. Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim?

Saçmalamayın. Birbirinizi niye kırıyorsunuz? Hadi ayrıldınız anlaşmışsınız ama sonra niye kavga ediyorsunuz. Sevgiline yavşayan kıza yüz vermiş mi? Niye atışıyorsunuz? Hatanın da farkındasın. Niye özür dilemek yerine senin sevmediğin ama sana aşık olan bir çocukla sırf eski sevgilini kıskandırmak uğruna çıkarak herkesin duygularıyla oynayasın ki? Bence özür dile gitsin. Kızında saçını başını yolmak istediğini biliyorum. Ama bunu yapma. Sevgilinin gözünden düşme. Seni hala sevdiğini düşünüyorum. Konuşmadan anlaşamazsınız.
Hatalı olduğunu kabul et Bir çocuk gibi davrandın Ve bir daha böyle davranmıcağını söyle Hatalı olduğunu samimiyetin ile İtiraf edersen Sorun çözülür Ama gerçekten yapıcaksan et
Tamam hatalisin ama senin gibi biri cikip da hatasini kabul edip ozur dilese ben affederim. Cunku ben anlattigimda bile insanlar hatasini kabul edip ozur dilemiyor. Bunu yapmalisin bu erdemli bir davranis olur. Seni de boyle dusundugun icin tebrik ederim
Hem mallık yapıp hem ondan adım bekleyecek kadar yüzsüz olma.
Of cidden soğuk su etkisi yaptın. Çok haklısın...
Daha fazla hata yapma bence. Sonra çok ağlarsın.
Cevap
13Cevap
kardes ben o erkeğin yerinde olsam sana dönmen bugun böyle sey için sogutan yarın bska sey için ceker gider. o erkekde dönmez sana
Of ne yapsam döner valla ben çok seviyorum onu :(
kıskandır
Kardeşim ben onu kıskandırmak için Bosna'da her yere barda milletle fotoğraflarımı koydum. Okulda kendi dedikodumu çıkarttırdım hayaımda başkası varmış gibi. Ters tepti daha beter oldu :(
o zaman gecmiş olsun ablacım hayırlı işler
Kardeşim seviyorsan bekle adım atma sakın eğer o seviyorsa sana geri döner şu akar yolunu bulur eğer donmezse degmezmis de hayatına bak sen adim attıkça buda gururlanir bırak o atsın
Başka birisi olayını hangi mantıkla yapıyorsunuz anlamıyorum, bu biz erkekleri iğrendirir ve uzun yıllar sürecek güven sorunu oluşturur, geçmiş olsun eğer kaliteli bir erkekse sana dönmeyecektir...
Turkurdugunumu yalican dicektimde. Okuduktan sonra anladim seni. Olur boyle seyler. Git af dile. Seviyorsa affeder. Seni
Arkadaşım oğlana bak sana bak.. off ya böyle dengesiz çiftler görünce hayattan soğuyprum
Neden dengesiz çift olduğumuzu düşündün ki?
Oülan ruh hastası gibi bakıyor. Sen güzel bir kızsın ama tam bir loosersın bebeğim
Bune ya saçma sapan ergen ergen tripler çocuğun yerinde olsam yüzüne bakmam hahhhhh çocuk ilginç kendini ezdirmiş sana
Eğer o sana dönerse çok büyük bir kişilik. Hatanı anla, bir daha yapma.
Kimse sizin saçma sapan triplerinizi çekmek zorunda değil.
Duygularını kullan ve sen bir erkeğin kalbini nasıl çalacak iyi biliyorsun bence aşkın dan hiçbirinin vazgeçme aşk karşılıklı bir oyundur...
Boş ver kazanma en iyisini yapmışsın :(
ben baya yakısıklıymışım
İyi o zaman tipini güle güle kullan tebrikler aferiin
ve bir kez daha dünyanın adaletine küfredilir...
Değer gidince anlaşılır :)
Ne ara çekinmişiz bu resmi hatırlayamadım :D
Bana bir sans verde
En İyi Cevaplar