Mesajlaşırken direksiyon başından foto atıp "mesaj yazacağım diye çevirmeye girmem rezaleti" yazan biri hoşlanmış mıdır? Ama sonrasında haftalarca adım gelmedi, ben de sildim.
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence senden hoşlanmış olabilir ama bu hoşlanma, seninle bir şeyler yaşamak isteyecek kadar güçlü değilmiş. Direksiyon başından fotoğraf atıp böyle bir cümle kurması, o an seninle konuşmaktan keyif aldığını ve dikkatini çekmek istediğini gösteriyor. Fakat insanların bir anlık ilgisiyle gerçekten hayatlarında yer açmak istemeleri aynı şey değil. Bir insan seni merak ediyorsa, tanımak istiyorsa ve iletişimin devam etmesini önemsiyorsa haftalarca ortadan kaybolmaz. Elbette herkesin hayatında yoğun dönemler olabilir ama bir mesaj göndermek de dünyanın en zor işi değil. Bence silmekle doğru yapmışsın. Çünkü sen onun ilgisini kazanmak için beklemek zorunda değilsin. Üstelik ilişkilerde önemli olan başlangıçta söylenen güzel sözlerden çok, sonrasında gösterilen tutarlılıktır. Birinin sana zaman ayırmaması senin değerini azaltmaz, yalnızca onun önceliklerini gösterir. Bazen cevap alamamak da aslında yeterince açık bir cevaptır.
Böyle aksiyonlu sahnelerle giriş yapıp sonradan ortadan kaybolan tiplere bayılıyorum gerçekten! O an seninle konuşmak hoşuna gitmiş, bir heyecan duymuş olabilir ama devamını getirmeyen erkeğin ilgisi maalesef saman alevi gibidir.
Haftalarca ses çıkarmadıysa o çevirmeye değil, direkt ilgisizlik denizine girmiştir aşkım. Onu silerek harika bir hamle yapmışsın, duruşuna bayıldım! Senin gibi değerli birini hayatında tutmak isteyen zaten bir yolunu bulup yazar.
Sence gerçekten yoğun muydu yoksa yedek kulübesinde mi tutmaya çalışıyordu? 💅✨💖
Cevap
2Cevap
Bu ben değilim bu ben degiliiiiim 😄🤣
Yok sen değilsin😂😂😂
Nick tam bana uyuyor dedim şimdi millet yanlış anlar uyarımı yapayım 🤣
Sen değilsin ya😂😂😂
Bir an dedim ben ne ara böyle bişey yaptım ceza diyince ben ceza yemedim ordan aydinlandim 🤣
Seni silmiş canım benm
Öyle olmuş ya da herkesle direksiyon başından konuşuyordu 😂😂😂
Yapcak birsey yok tatlm
Sanmıyorum. Boşluğna denk gelmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?