Neden Böyle Yapıyor? Bana seni hakediyor muyum diye soruyor?

5 Aydır çıkıyoruz. Onu ÇOK seviyorum o da çok seviyor dediğine göre. Ama dün gece çok tuhaftı sanki değişmişti konuşma şekli, falan.. Konuşurken canının sıkkın olduğunu söyledi. Hayattan sıkılmış.. Canı ondan sıkkınmış.. Ona dedim ki demek benden de sıkıldın.. Bana saçmalama ben senden nasıl sıkılabirim ki dedi.. Ben senin hayatın değil miyim diye sordum. Sen benim tek gerçeğimsin dedi. O zaman gerçeklerle yaşa dedim. bir sorunun olsa burdayım. bir sıkıntı çıksa bişey olsa iyi günde kötü günde her zaman ki gibi yanındayım dedim. Bana ben seni hak ediyor muyum diye sordu.. Kızdım saçmalama dedim benim tüm emeklerim tüm çabam tüm herşeyim sadece senin için. Başkası için olsa basşkası için yapardım. Böyle şeyler söyleyerek sıkma canımı dedim. Bana sen sıkma canını dedi. Ben de hem niye böyle diyorsun ayrılmak mı istiyorsun? Bana hem evet hem hayır dedi. Nasıl hem evet he hayır dedim.. İnanamadım çok değişmişti sanki daha dün sarıldım ona.. Aradım susuyordu. Susma konuş dedim. Bana ne diyeyim ki dedim. Nasıl ne diyeyim. Bana söyle bir derdin mi var hatam varsa açık açık söyle dedim.. bir Sorun varsa söyle.. Beni istemiyorsan yine söyle dedim nasıl istemiyorum dedi sonra bilmiyorum içimde bişey var çok tuhaf dedi.. Bak benlik bişey varsa çekinme dedim. Yok sen de hiç bişey yok falan dedi.. Bak dedim bizim birbirimize verdiğimiz sözler var birlikte geçirdiğimiz günler.. Yeminlerimiz var dedim. Anlamıyorum seni dedim. Bana sen sürekli acı çekiyorsun dedi. Sürekli bizim için uğraşıyorsun dedi. Ben bişey yapamıyorum dedi.. Ben de ona senin bişey yapmana gerek yok bir ara mesaj at seni seviyorum de yeter. Herşeyi ben yaparım asıl böyle yaparak bana acı çektiriyorsun. Biliyorsun ki ayrılırsak ikimiz i&cc
Neden Böyle Yapıyor? Bana seni hakediyor muyum diye soruyor?