Sevgilim beni çok kırıyor sizce bunu isteyerek mi yapıyor?

Sevgilim her şeyle dalga geçmesini çok seven biri. Daha önce kilomla, saçımla, makyajımla aklınıza gelebilecek her şeyimle dalga geçmişti. Bunun beni kırdığını, üzüldüğümü insan gibi anlattım anlamadı tekrar saçma sapan şeyler söyleyip kalbimi kırmaya devam etti. Konuşarak olmadı dedim trip attım konuşmadım tamam fark ettim hatamı yapmamalıydım dedi ama aradan biraz zaman geçti şimdi yine başladı kırıcı şeyler söylemeye. Bilerek mi yapıyor sizce? Gerçekten sinirlerim bozuluyor çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlardan sonra soruyu güncelleme ihtiyacı hissettim. arkadaşlar benim derdim benimle şakalaşması vs değil. şaka yaparız illa ki gülüp eğleniriz. bunu sürekli ve kırıcı şekilde yapmasından bahsediyorum. bir rahatsızlığım var ilaç kullandığım için diyet yapamıyorum hiç bir şekilde bunu da çok iyi biliyor habire fıçı gibi oldun yine diyor ne bileyim asansöre binicez senin ihtiyacın yok şurdan yuvarlanıver vs diyor insan ister istemez kırılıyor yani.
Güncellemeler
+1 yıl
ya da başka bir olay başıma gelen kötü bişey yüzünden psikolojik destek alıyorum ilaçlar vs. bana gelip gelip resmi delisin kızım sen bak raporun da var hastaneye mi yatırsak seni ben mi uğraşıp durcam senle nihaha falan yapması hoş değil yani.
Sevgilim beni çok kırıyor sizce bunu isteyerek mi yapıyor?