Sevgilim beni kandırıyor mu?

mrhb arkadaşlar çok zor bi dönemdeyim neyapçam bilmiyorum.

sevgilimle 3yıl dir bereaberiz ve yaklaşık 2 yıldır evlenmeyi düşüyoruz. aynı ünüversiteye gidiyoruz.

bir gün benimle tatile gelirmisin dedi sordum nereye falan olmaz aileme ne diğcem diye. okuldan gidiyoruz dersin ve bizde 3günlüğüne berline gideriz orda şenlik (fuar) gibi birşey olduğnu söyledi. bi kaç gün sonra ok dedim gideriz.

berlinde dolaştık herşey çok güzeldi fakat 3cu gün hayatımı değirtiren mirşey oldu kendimi ona teslim ettim.

ondan beni herşey değişti onun ıicn herşey yapar oldum istediği herşeyi yaptım madı manevi neolursa olsun.

ben ve sevgilim düğün düşündüğümüz beni istemeye gelmesi istedim bi adı konulsun diye sevdiğimde istediğini söylüyor fakat beni istemeye gelmiyor neden sorar olursam hep bir manası oluyor. ayrıca bu yaz annesine söylemiş bir kızı sevdiğini tanıdığını ama annesi olmaz demiş bu kız bizim çevremizden değil istemiyorum o kızı demiş.

biz yurtdışındayız ve böylece türkiyede aynı yerden gelmiyoruz.

neyse sevgilim yazın tatile gitti türkiye bana kardeşinin düğünü olduğunu söyledi ve onun için gitiğini. ok dedim git tabi kardeşinin düğünü oluyor tabiki orda olmalısın. tekrar yurtdışına dönünce ben gelişi için uçak bileti hazırladım ve ödedim.

sonrası bu hafta size geliyoruz dedi sevindim dünyalar benim oldu hafta geldi ama onlar gelmedi. neden gelmediniz değimde bi takım şeyler söyledi misafirlerimiz vardı gibi şeyler.

bende bu duruma sıkıldığını düşünerek kendisine bıraktım nezaman istersen gel seni sıkmıcam dedim.

iki gün önce çok kötü tartıştık ve ben dedim ki sen beni artık sevmiyorsun ondan istemeye gelmiyorsun sadece kulanıyorusun senin için herşey yaptım haytımı sana verdim okulumu bıraktım kıskanıyrsun diye dedim. onda bana dedi sen benim için birşey yapmadın sadece bacaklarını açtın...

değişi beni yerden yere vurdu sevdiğim adam bana bunları söylediğine inanamadım. ben onun için herşey yaptım onurumu namusumu herşeyi. şimdi neyapacam bilmiyorum.

sordum bittimi diye istemiyormusun beni diye birşey demiyor ona karşı sesimi yükseldiğim için benden özür bekliyor.

özür dilersem beni afedecekmiş ama ben ben neolçam, nasıl güvenecem ona nerden bilecem yine kandırmıyor diye.

lütfen fikrinizi söyleyin ne yapçağımı bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Simdide ariyor cevap vermemi bekliyor. Msj atiyor bi anlik sinirle söyledim diye öyle demek istemedim gibi aff diliyor venden. Peki nasil nerden bilcem yine jendi cikari icin olmadigini?

Ayrica hala ve herseye rahmen seviyorum onu benim ilk sevgilim sadece son ollmasida istiyorum. Bi yanlis dahami yapiyorum yoksa?

Sevgilim beni kandırıyor mu?