Sevgilim beni kandırıyor mu?

1aya yakın bir ilişkimiz var 5gün önce gece kavga ettik ve iyi geceler diyerek gönlümü almadan sohbeti bitirdi. Bunun üzerine ne ben ona yazdım ne de o bana.4gün bana eger böyle yapicaksansa ayrilalim gitsin kaç gündür yazicak mı diye bekliyorum yazmadığına göre beni sevmiyorsun demekdir dedi. İşte bende içimde ne varsa söyledim o gece sen sohbeti bitirib uyudun ve beni suçlayamazsın bunun için dedim. Sonra aramız düzeldi ancak çok soğuk, soğuk değilde ciddi konuşuyordu. Halbuko 4gün önce mesajlarimizin 70%i sticker, emoji ve güzel sözlerle dolu olurdu. Her gece bana şiir bile yazib öyle uyurdu sana çok bağlandım beni bırakib gitme derdi. Dünse bana bağlı mısın? diye sordugumduysa 'bilmiyorum ama senden hoşlandığım kesin' dedi burada yıkıldım resmen.. neden böyle yaptığını sordum bana kavgadan önce sadece role girdiğini, nasıl tiplerden hoşlandığımı bilmediği için öyle davrandığını söyledi. Şimdi davrandığı haliyse onun normal haliymiş benimle sevgili olduğu ilk günden kendini ayrılığa hazırlamış çünkü yarın ne olacağının garantisi yok-dedi.. ayrica benle sevgili olmadan 5 6 ay öncede bi sevgilisi varmis o kızsa terk edib gitmiş. Beni o kızla kıyasladığını düşünüyorum, ilkinin onu bırakıb gittiği için benimde aynı şeyi yapacağımı düşünüyor ve galiba bu yüzden kendini mesafeli tutuyor. Kafam çok karışık 2gecedir gözüme uyku girmiyor ağlamaktam göz kapaklarım şişti.. dün gecede ona bana meleğim filan derdin şimdiyse hiç biri yok galiba dedim oda kendimizi kandırmayalım dedi.. bende doğru içten gelmedikce mecbur olmamalı yazdim oda yanit olarak bunu👍attı.. ne yapmam gerek? onu bırakıb tekrar aynı hissleri yaşamasını istemiyorum ama kendi qururumda bu kadar üzülmeme el vermiyor bu günde dün gece için soğuk davrandim.. ona ne düşündüğümü net şekilde yaziyim mi? mesela bende o kıza olan öfken yüzünden acısını benden çıkardığını (ben böyle düşünüyorum) , beni kandırdığını, beni şimdiki sana değilde eski haline aşık olduğumu söyliyeyim mi? zamanınızı aldiysamsada özür dilerim..
Sevgilim beni kandırıyor mu?