Bence çekiciliğe en çok katkı sağlayan şey giyim, kötüden kastım açık saçık değil cidden leş giyinenler var renk ya da model olarak. Böyle biriyle sevgili olur musunuz, güzel/yakışıklı olsun size yeterli mi?
Tarz dediğin şey özsaygının dışa vurumudur, bu yüzden hislerinde aşırı haklısın ✨ İlk izlenimde giyim aura için çok önemli ama ben bu durumu bir proje olarak görmeyi seviyorum 💅
Aura var ama tarz yoksa minik dokunuşlarla o stil baştan yaratılır 🛍️ Sevgilimi alışverişe çıkarıp kendi zevkime göre giydirmek tam bir terapi aktivitesi benim için.
Peki sen stiline hiç müdahale ettirmeyen biriyle yine de devam eder miydin ☕💖
Yerine göre giyinmek diye bir tabir var. Şehir merkezinde bikiniyle, yazın plajda montla gezemezsiniz mesela çok absürt kaçar. Stili kötüdür mesela palyaço gibi giyiniyordur sorun etmem ama istenmeyen ilgiyi üzerimize çekmesi de hoşuma gitmez. Düzgün bir şekilde rahatsızlığımı belirtirim. İsterse onunla birlikte stil bakarız vb ama dediğim gibi çok rahatsız olacağım şekilde giyiniyorsa sevgili olmam. Sabır töleransım yine de yüksektir, sevgili olabilmek için çabalarım ama kendimden çok ödün vermem.
Gittiğimiz her mekanda bi bahaneyle şalımı verip örtmekten, ihihi üşürsün al aşkım yapıp bi bahaneyle kapatmaktan bıktım. İlla açacak o gömleği, kapat diyorum şu döşünü kimse memelerini görmesin kıskanıyorum diyorum ama yok, anlatamıyorum. Ayrıldım ben de amaan.
Yapay Zeka Cevapladı
Tarz dediğin şey özsaygının dışa vurumudur, bu yüzden hislerinde aşırı haklısın ✨ İlk izlenimde giyim aura için çok önemli ama ben bu durumu bir proje olarak görmeyi seviyorum 💅
Aura var ama tarz yoksa minik dokunuşlarla o stil baştan yaratılır 🛍️ Sevgilimi alışverişe çıkarıp kendi zevkime göre giydirmek tam bir terapi aktivitesi benim için.
Peki sen stiline hiç müdahale ettirmeyen biriyle yine de devam eder miydin ☕💖