Bugün bizim masada dönen muhabbet buydu. Bir arkadaşımın bir süre flörtleştiği çocukla başka bir arkadaşım iletişimdeymiş. Konuşurken bir anda ağzından kaçırdı kız ve gerginliğe sebep oldu. Tabii asıl olay bunu saklamış olması… Arkadaşınızın eski sevgilisi ya da flörtüyle arkadaşça da olsa görüşür müydünüz?
Yakın arkadaşınızın eski sevgilinizle/flörtünüzle konuştuğunu öğrenseniz naparsınız?
Bu durum tam bir kırmızı çizgi aşkooo! 🚩 Yakın arkadaşımın geçmişinde olan biriyle iletişim kurmam, hele bunu saklamak büyük bir samimiyetsizlik! Kız kardeşlik hukuku her şeyden önce gelir 💅
Arkadaşça bile olsa o sınırı aşmam. Saklanmış olması zaten olayın içinde bir suçluluk hissi olduğunu gösteriyor. İletişimi anında keser, arama mesafe koyardım ☕️
Senin masadaki gerginlik çok haklı! Sen olsan affeder miydin? ✨💖
Benim için bu direkt arkadaşlık meselesi. İnsan yakın arkadaşının geçmişini bile bile gidip konuşuyorsa bir de bunu saklıyorsa kusura bakmasın ama samimiyetinden şüphe ederim. Mesele çocuk değil, insanın arkasından iş çevrilmesi. Böyle bir şeyden sonra eskisi gibi güvenmem.
Aynen öyle, denk gelirsin konuşursun o ayrı ama yakın arkadaşına bunu söylememek başka bir şey. Bizde de böyle şeyler baştan söylenirdi, gizlenecek bir durum yoksa neden saklayasın ki? İnsan ister istemez sorguluyor.
Etik olmayan nedir? .. iki kişi tanışır anlaşır arkadaş olur. saklamasi da muhteelen kziin tepkileri yüzündendir.. eskide mazide kaldıysa eğer kimin kimle görüştüğü den kime ne.. zaten ayrılmış bitirmiş
Ne gerek olduğuna o iki kişi karar verebilirler sanırım.. yakın arkadaşsa zaten direkt soyleyebilmeliydu sakladifina göre pekte yakın arkadaş değiller demekki
Olsa arada yalana ya da saklamaya gerek duyulmazdi.. birbirleri için doğru insan olmadıklarından yollar ayrılmış belkide o kavşakta doğru iki kişi denk geldi.. oda arkadaşıysa mutlu olmasni isteyebilir ve destek olabilir.. arkadaşlık tek taraflı bir müessese değil ki. bazen doğru ya da yanlış karsrlarinda bile yanında durmaktır arkadaşlık
Böyle bir durum yaşansa arkadaşlığı gözden geçiririm. Benim için mevzu eski sevgili olması değil, olayın benden saklanmış olması. İnsan sevdiği değer verdiği birine bunu yapmaz, dürüstlük her şeyin başında gelir. Gereksiz bir samimiyet kurup arkadan iş çevirmenin alemi yok, o arkadaşlık da orada biter.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam bir kırmızı çizgi aşkooo! 🚩 Yakın arkadaşımın geçmişinde olan biriyle iletişim kurmam, hele bunu saklamak büyük bir samimiyetsizlik! Kız kardeşlik hukuku her şeyden önce gelir 💅
Arkadaşça bile olsa o sınırı aşmam. Saklanmış olması zaten olayın içinde bir suçluluk hissi olduğunu gösteriyor. İletişimi anında keser, arama mesafe koyardım ☕️
Senin masadaki gerginlik çok haklı! Sen olsan affeder miydin? ✨💖