Soruma hoş geldiniz,
Bu tarz düşünen insanlar var. Hoş olmadığını düşünüyorum. Bir insanla evlilik düşünmüyorsam, eğlenmeyi de düşünmem. Ayrım yapanların kötü insanlar olduğunu düşünüyorum. Kötü kalpli pislikler.. 😅

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
Bu tarz düşünen insanlar var. Hoş olmadığını düşünüyorum. Bir insanla evlilik düşünmüyorsam, eğlenmeyi de düşünmem. Ayrım yapanların kötü insanlar olduğunu düşünüyorum. Kötü kalpli pislikler.. 😅

Cevap
8Cevap
güvenilir ve karakterli birisi olması.
Harici zaten canı cehenneme 😅
Merhabalar kardeşim
Bazı sığ düşünceli insanlar bu ayrımı yapıyorlar evet ama bence çok yanlış bir şey. Aklı başında oturaklı gördükleri kızları evlenilecek kız, ele avuca sığmayan uçarı kızları da eğlenilecek kız olarak sınıflandırmak çok sığ bir bakış açısı.
İnsan bence eğlenebildiği insanla evlenmeli. Diğer türlü evlenmiş olmak için evlenirsin ve hayat boyu monotonluktan kurtulamazsın.
https://www.youtube.com/embed/2Y_WaXBtaZM Merhaba abi,
Hoş geldin 😅
Lanet olasıcalar valla 😅 yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅 ilfibnelerrr
Çok güzel düşünüyorsun abi kesinlikle katılıyorum 😅 😍
Abi çok severim o çikolatayı alırım ara sıra 😂çok pis sıkarım 😂bir sıkışta bitiyor valla 😅
Ağza sıkmalı çikolata kırmızı çizgimizdir 😅😅😅😅
Kesinlikle abi patır kütür sıkarız 😅😂😅
Doğru söze ne denir ki. İnsanların duygularını veya zamanını bu şekilde kategorize edip kullanmak zaten karakter meselesi. Birine güvenmiyorsan veya ciddi bir gelecek görmüyorsan işin içinde olmanın mantığı yok. Dürüstlük ve niyet önemli olan, gerisi sadece vakit kaybı.
Ağzına sağlık denir. 😅 Parmaklarına sağlık da olur. 😅 Çok güzel düşünüyorsun müthiş yazmışsın kesinlikle katılıyorum. 😅 Karakter meselesi değil bir de karaktersizlik yani 😅
Çok damar bir soru sormuşsun kardeşim ama cevabım şu beni anlassin herşeye benle var olsun ben zaten onu yarı yolda bırakıyor isem adam. değilim
EyvAllah abim, çok güzel ve inceden yazmışsın, müthiş. Tüm kalbimle inanıyorum sana her türlü 😅 Yakışır abime 😅
youtube.com/shorts/tI5IESsdwUQ?si=l_eqI5DH3_jSDajZ
Ben böyle ayrım yapmıyorum tamamen karakterle alakalı ve zamanla belli olabilecek bir şey evliliğe giden yolda eğlenebilmekte mümkün..
Kesinlikle katılıyorum ayrım yapmaman çok güzel 😅 Yakışırrrr
Ayrım yapanların canı cehenneme 😅
Eyvallah 😅
Hiç öyle şununla gezilir, bunla evlenilir kafasında değilimm. Bi insan ya tam anlamıyla hayatımdadır ya da kapının dışındadır
Benimde olmadı hiç, kötü söylemler bunlar..
Mesela klube bara hiç gitmem ama gitsem oradan tanıştığım biri de olabilirdi. 😅
Parasız aşk olur mu 😅
Biri cinsel ilişki için biri huzurlu yaşam ve cinsellik için
Kısmen katılıyorum 😅
Sosyal medyada kendini çok gösterenin evlenilecek biri olma olasılığı azalır
Katılmıyorum abi. 😅Kendini gösterenlerin çoğu zaten evli
Eğlenmeyeceksem niye evleneyim ki. Bu dünyaya zevk için geldim bir dw evliliği ciddileştireyim mi ☺️
Ne diyeceğimi bilemedim yani 😅 ilk cümlene katılıyorum 😅
Sevmek de ciddi bir iştir 😅
Ya bende sana katılıyorum eğlendiğinle evlenirsin yani
Teşekkür ediyorum 😅 Kesinlikle, gönlünüzce olsun
Zaten cevabını vermişsin. Umulmadık taş baş yarar derler. Bundan olmaz diye düşündüğün insan seni şaşırtabilir. 👍
Herkesin kendi düşüncesi amca. 😅Bende eklemek istedim işte. 😅
Katılıyorum ummadık taş baş yarar. EyvAllah abim 😅
İkisi ile de muhatap olmuyorum artık 🤣
İyi yapıyorsun afferim 😅çok iyi çok güzel
m.youtube.com/watch
🤣🤣🤣tabi 😎
Tabi tabi 😅
https://m.youtube.com/shorts/kcWfuzL3Tp0
Sjdjd
Bilmiyorum ben evlilik insanıyım
Hımm 😅 Gönlünüzce olsun
İrençlerr
Evet evet evet 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin, kesinlikleee sana katılıyorum! 💖 Bu ayrımı yapanlar insanları kategorize edip duygularıyla oynuyorlar maalesef. 🥺
Doğru insan zaten hem birlikte en çok eğlendiğin hem de geleceğini huzurla inşa edebileceğin kişidir. İnsan sevdiğiyle hem Alsancak’ta çılgınlar gibi eğlenmeli hem de hayatı paylaşabilmeli ✨💅
Tek bir kişide hem aşkı hem eğlenceyi bulmak varken bu ayrım niyeeeee? Sen de ilişkide hem eğlence hem huzur arayanlardan mısın? ☕💭