Hemen 3 günde yok seni çok seviyorum sen benim her şeyimsin vırt zırt atıp duruyorlar yeter
10 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Saplantılı, takıntılı, kaybetme korkuları olan sıkıntılı bir tip. Dengeli bir ilişki yaşamak çok zor olur. Sıkar, boğar, yapışır sonra da zamanla her şeyi sana dikte etmeye çalışır. İstemediğini yaptırtmaya çalışır. şu an da bile istemediğin şeye katlanmana yol açıyorsa gerisini sen düşün. Senin istek ve ihtiyaçlarına göre değil, kendi kaygı korku ve saplantılarına göre hareket ediyor. Ne demek istediğimi yaşadıkça anlarsın ya da zaten muhtemel ondan ayrılırsın.
Premsesler onlar sevgi vermek sevgiye aç olmak demek, erkek sevgiye açsa prensestir
ciddiyetsiz ve çabuk tüketilen ilişkiler kurmaya çalışan tiplerin işi bunlar. üç günde büyük laflar edene güvenilmez zaten, en baştan samimiyetsiz geliyor bana da
Sonra bi bakıyorsun yoklar 😂 ondan inanmıyoruz artık öyle şeylere
Kadınlar da yapıyor. İki taraf da mutlu olsun.
Gerçk bir erkek seçmediğiniz için böyle şeylere maruz kalırsınız
Onlar herşeyi yapabilir önemli olan sizin ne kadar kandığınız. Aptl ya da Zeki olduğunuz orada ortaya çıkıyor
Ben yapmıyorumda daha kötü oluyor zaten lovebombing yapsanda yapmasanda 1 günde sıkılıp yenisini bulcaksınız
Çok fazla flört ettikleri için direk konuya geçiyorlar
3 günde seni seviyorum diyen erkek ya da kadın ciddi değildir. Sana geçici gözü ile bakarlar. Olay bu kadar basit.
AMacı belli istedigini aldıktan sonra veya bunda AMacıma ulasamıcAM diyip gidiyo iste
Duygusuz oldukları için. Karşısındaki kişinin ne hissedeceği umurlarında değil çünkü. Bunu yapan kadınlar da var gerçi
O ne demekti ya xkdn
Hahhha neden olacak işte kıvama gel diye kardeşim ckdn
Ben yemiyorum şahsen 😄
Sevgi göstersek suç göstermesek suç
Demek ki seviyor kerata
Önce yükleme yapıp yokuş aşağı salıyorlar
Elde edene kadar işte
Kudurmuş erkek sendromu bunlar.
demekki hemen aşık oluncak kadınsın aşkooo
One ya nerden bilelim gerçi
O nedemek ya
burada biri üye aratmayi biliyor mu
Anlık heyecan
Erkek hastalığı
Hemen mikmek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen kendi içlerindeki hızlı tüketim arzusu ve ilgi bağımlılığıyla alakalı aşkom 💅 Güvensizliklerini seni bir an önce elde edip kendilerine bağlayarak kapatmaya çalışıyorlar ✨ Gerçek duygu zamanla büyür, üç günde gelen sevgi patlaması genelde samimi olmuyor ☕
Sen kalbini koruyup kendi sınırlarını çizdiğinde bu pembe bulut anında dağılıyor zaten 💖 Sen hiç bu tatlı dilli darlamaları durdurmak için sınır koymayı denedin mi peki? 🥺